107666
-
#17070 -
InfiniteReality #17069 Gamespy megy, többi nem. -
zotya1975 #17068 na végre egy rendes ember!! köszi akkor csak kereskedés de nem tudsz venni? -
PagoXX #17067 Megmondom őszintén, én már nagyon el vagyok keseredve. Eleinte tetszett ez a program, de most már ez egy szégyen. Állandó szerverhiba, bika gépeken állandó beszaggatás, emiatt irányíthatatlanság. Az NFS csapat a megjelenés óta pezsgőzik, mert röhögve fognak ennél egy jobbat írni, hiba nélkül, figyeljétek meg! -
InfiniteReality #17066 Nekem még mindig nem megy a játék. -
#17065 Ja bocsi amúőgy mostmár a töbieket is de én is meek -
#17064 Ok, megvan. :) -
zotya1975 #17063 ez a sok d betüt hogy birtad ilyen sokszor leirni ? -
#17062 Mi ennek a proginak a pontos neve? -
Gabor_(HSF) #17061 Én ott vagyok -
#17060 Ezt nem hiszem el, kb. 0.2 másorperccel a cél előtt bontotta a kapcsolatot egy húzós versenyen! -
InfiniteReality #17059 LordMonster engem kivágott és most nem megy az egész gamespy network (gamespy, fileplanet, 3dgamers) -
#17058 Gondolkodtam, és ugye már régóta van egy olyan program, ami az elmentésekről biztonsági mentéseket készít, hogy ha elkúródna, ne kelljen minent újrakezdeni. Nemrég olvastam itt egy pár olyan hozzászólást, hogy jaj, elkúródott a mentésem, b*szhatok mindent, de közben már rég megjelent a program. Azért nem használták/használják, mert nem is jó program, vagy csak elfelejtették? :) Emellett még olyat kérdeznék, hogy az elmentéseknél az én profilomnál kettő mappa is van. egy playersave nevű, meg egy playersave2. Ez nem azt jelenti, hogy a játék is készít magának biztonsági mentéseket? -
Nincs benne (meg) Lexus. -
#17056 Ahh..5 koros verseny utolso korenek felenel megint "...connection lost"....picsaba. -
InfiniteReality #17055 Na megint lehalt az egész gamespy network... -
#17054 gyere visza -
#17053 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt nevezem megfogalmazásnak..És köszön a mondat közepén!:DDDDD -
InfiniteReality #17052 Most megint kivágott. 3-an voltunk a ford islanden de senki nem jött... -
#17051 Egyelore senki sem tudja. -
#17050 na 4% a gamma, megint szunet :( -
zotya1975 #17049 aki még nem ment isladre nem tudna segiteni sziasztok a lexus hoz mikor lehet hozzájutni?? -
InfiniteReality #17048 MINDENKI JÖJJÖN A FORD ISLANDRE! -
#17047 Kiráy... na lehet majd én is meglesem elindul e... -
#17046 Ez meik klub? -
#17045 Jaja. :)
Elvileg Gerzson is jon majd valamikor. Ha megveszi egyaltalan. :) -
Gabor_(HSF) #17044 Na megjött..
minden gamespy-os oldal és ezzel a TDU is -
#17043 Szevasz kolléga, te is itt ? -
InfiniteReality #17042 3dgamers.com és gamespy.com nekem megy mint állat. Fileplanet is. Na megnézem a TDU-t... -
#17041 Kawasaki bolttol nem messze eszaknyugatra van egy ruhabolt. -
Prank #17040 a nyulas logójú üzletbe menjél... -
TPG #17039 LOL. :D Vagy esetleg bolondok napja alkalmából ezzel szivatnak minket. :D -
Amadeus HU #17038 Pont olyankor sz*rik be a server amikor pont összegyülne a csapat egy klubbon belüli versenyre -
Szilardk #17037 Valaki meg tudná nekem mondani h hol, ogyan tudok motoros ruát venni? -
#17036 Ami azt illeti az Atari oldala sem olyan villám.. -
TPG #17035 A fileplanet meg a 3dgamers nálam sem megy, a gamespy hosszas gondolkodás után bejön. -
#17034 Ma próbáltam ki a játékot és van egy olyan gondom, hogy a hangok valami miatt recsegnek, pl.: a GPS női hangja, ami az irányokat mondja és a kocsik hangja is elég érdekes.
Találkozott már valaki hasonlóval?
SB Live hangkártyám van.
-
TPG #17033 Nem kell álmodozni, szimplán csak problémák vannak a szerverhez való kapcsolódással. Az Atari fórumán azt olvastam hogy a szerverekkel semmi baj, folyamatosan figyelik őket és a nap folyamán nem álltak le. Szóval itt most másjellegű a probléma. -
#17032 Vagy az oroszok már a spejzban vannak -
Gabor_(HSF) #17031 sőt még a 3dgamers sem..
itt totál amcsi káosz van