107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    én nem megyek fel, amíg nem látom a patcht, elég nagy érvágás volt, hogy elszállt a jófajta mentésem, mentsd le a képet a levélről és nagyjából biztos le tudom fordítani, meg többiek is egyértelműen látják...
  • MegaHarcos
    Ti kaptatok levelet? a pachel kapcsolatos szerintem. ha kaptatok lefordítaná valaki?
  • Eagle16
    Ezer köszönet!
  • Me0w
    Ugy lehet a szintet csokkenteni, hogy balesetmentesen autozol, kikerulod a kordonokat, majd hosszu percek elteltevel csokken a korozes.

Ha mar jartal egy uton a szigeten, akkor M (map), majd zoomolj be, es kattints egy olyan reszre ahol kek az ut (mar jartal ott) es odatesz. Ugyanez mukodik a mar ismert versenyeknel, stopposoknal, autoszallitasnal, stb.
  • Eagle16
    Az bizony :)
    Azt nem tudnád megmondani hogy mi a módja a körözési szintem csökkentésének?Mert nem tudtam rájönni :( Próbáltam ilyen NFS Carbon fílinggel hogy elbújok, de az nem nagyon vált be :D
    Másik kérdésem hogy ahol már jártam a szigeten, oda oda bírok ugrani úgy hogy rákattolok a verseny ikonjára a mapon? Vagy meg lehet jelölni valamivel? Esetleg minden alkalommal oda kell autókázni?Mert elég nagy ez az Oahu :)
  • szuku
    multi-task gamer
  • Eagle16
    Azt nem lehet, mer' a Stalker akkor nagyon rosszul fogja magát érezni swap file nélkül :D(meg a battlefield 2 is)Mert én több játékot tolok általában párhuzamosan:)
  • szuku
    azt mondják azzokosok, hogy már 1gb esetén is, ha kikapcsolod a swap file-t megszünnek ezek az akadozások (éés tényleg, bár nekem 2gb-m van) próbáld ki, hátha
  • Eagle16
    Igen, hál' istennek ezekről mind tudok, folyamatosan kimentem más helyre a mentéseimet,az alt+tab néha elsőre segít, néha sokadjára sem...Sok időbe tellett mire megoldottam hogy rendesen menjen...swapfile 2 giga, töredezettségmentesítettem mindkét partíciómat, új diretx+ nvidia driver, és egész szépen megyeget, 1024-be, lowon(nem érdekelnek a hülye fák meg bokrok különösebben)4x-es élsimítással(ha már HDR nem lehet).Viszont mikor szembe jön velem egy versenytárs, autóval vagy motorral, akkor szépen megakad 1 másodpercre kábé...De sebaj, majdcsak lesz patch, és akkor még felhőtlenebb lesz a száguldozás :)
  • szuku
    jaja sajna igazad lehet, bár a kezdetek óta kijött új nvidia driver, meg a dx frissítés (meg a töredezettség-menetesítés, swap file kikapcsolás, + 1gb ram stb ), biztos javított vlmit az összképen, persze nem az atarién; bár nekem szerencsére az elején is "csak" a villódzós meglassulós bug jött elő, az meg alt+tab, de mostanában az is csínján, de ahogy olvasom bárkinek, bármikor beüthet a save elszállás...(nna akkor kissé változna a hozzáállásom )
  • Eagle16
    Annyira nem kedvesek az Atarinál sajnos, hogy elindítod a játékot, és letöltődik hozzá a legfrissebb patch is(gondolom így értetted)Sőt a különálló patchet is húzzák-vonják, pedig jó lenne már ha kiadnák, mert úgytudom az eredeti játéknál is vannak(főleg nvidia kártyákon)grafikai bugok...meg nem egyszer voltmár hogy beszorultam az út és a mellette futó járda, közé :D
    Több idegesítő hibája is van a játéknak szerintem, de ezeket mind feledteti egy motoros száguldás az autópályán :)( jó zene mellett meg főleg)
  • szuku
    vagy csak elfogultságomban rózsaszínűbben látom ezt a virtuális szigetet?
  • szuku
    hát eddig én is inkább a single részt nyomtam (megvan a time, meg racing összes, többi folyamatban ), de bepróbáltam 1-2 hete a multit is, egész jó kis móka, inkább a race, az instant nem jött be és azt is inkább késő este, érezehetően javúl a morál , sok kis csíter aludni tér (és itt nem a profi kuplungos emberekre gondolok); szval sztem megéri, meg nem tudom a (eredeti)játék kezdeti bugos mivolta javulni látszik, nem tudom, létezik, hogy online töltögetnek le javításokat a felhasználóknak (úgy, mint az xp, antivir frissítések)?
  • Eagle16
    Hát a vevő túlzás, inkább játékos :)
    De ha kijön hozzá egy jó kövér patch, esküszöm megveszem mert multiban is nagy mulatság ám :)
  • szuku
    hehe, egy újabb elégedett vevő
  • Eagle16
    Én most csináltam meg single-be a ferraris elvivős össze ne törd-ös küldit :D Komoly volt, autópályán átlag 270-nel, aztán ráadtam a gázt, és 270-ről úgy gyorsult, mint 0-ról 100-ra :D Imádom ezt a játékot :)
  • szuku
    persze nagyon eltérőek, de nekem volt egy ilyen driver feeling a megjelenítésben, no de ez elég szubjektív dolog, biztosan nem állíthatom, csak gondoltam szegény bukott játékból vlmit (ami nagyon jó volt benne) továbbfejlesztettek...
  • szuku
    Jja tényleg, srry hogy olyan eszetlenűl elhúztam, de akkoriban fedeztem fel a kormányos motorvezetés szépségeit és megbabonázott ez az ördögi gépezet... csak menni és menni 300 felett, kerülgetve a forgalmat, súlypont hátra, fék, visszavált, kanyarban kigyorsít, kissé túlkormányzottan a tökéletes íven maradni...etc; hehejj parádés.
    Eladásokról: nna az szép profit, egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a warez pajtásoknak még úgy is érdemes 2-3x áron a piacon beszerezni a verdákat, mivel elhagzott már itt is, hogy szalonba nekik rendes felárat kell fizetni , egyébként én olyan 6-7 milláért(nem emlékszem) kínálom ezt a verdát, de ezek szerint nem jelenik meg az ajánlatom, nna majd megpróbálom megint, oszt akinek kell vigye
  • bulba
    Szerintem annyira nem, a driv3rben inkább a városokra koncentráltak itt pedig inkább a vidékre,
    OFF egyébként nekem is tetszett a driver
  • szuku
    a pálya, táj megjelenítése, megvalósítása pedig nagyon hasonlít a driver 3-hoz, (jó-jó, attól sokkal kiforrottabb, fejledtebb, de az elv, a hangulat nagyon hasonló) egyébként azt meg az atari adta ki (gondolom jogok nála maradtak)
    off
    egyébként, ha a driv3r-ra nem mint gta klónra nézünk, egy egész jó kis autós-üldözős arcade game volt, mivel a gta-nál sokkal jobb (törés, egyéb)fizikája, vezetési modellje, ambár kissé gyengébb tps modulja volt, (amit nyilván a trend -és a kiadó- végett raktak bele) de én mindennel együtt, nagyon jól el voltam vele (bár néha piszkosul kemény volt )
    on
  • MegaHarcos
    Valameik nap találkoztunka játékba. Télleg jó a Chrysler Me... van is belőle 3mondjuk ebből 2 a piacon max áron.Amúgy nagyon jól lehet a üzletelni a játékba volt olyan autó amin 9,75 millát kerestem
  • AntiHero
    Lassan olyan mint a Gothic 3.
    Ott se lesz mán sztem giga patch csak etették az embereket.
  • szuku
    azért jó még az az only triumph-os time pálya is, gyakorlatilag hiba nélkül (mert persze nézi azt is) éppen befutottam idő alatt, vagy 10-15 próbálkozás után (da:hs) ;persze, nem tudom, lehet én voltam a béna, de csak b-s triumphot találtam...
    ja más, nem kell vlkinek(jó pézé ) az a böszme chrysler ME FOUR izé (al single race compltd bonus), gyors, mint a veszedelem, de nekem nem gyere be
  • vki
    Amúgy gondolom tudjátok, hogy van közös az NFS Porshe-ban és a TDU-ban. Mind a kettőt az Eden fejlesztette. Személy szerint nem játszottam a Porshe-val, de eddig még csak dícsérték.
  • rotator
    Iggeeeeeeeen! Persze szívás azoknak, akik csalás nélkül értek el nagyon jó eredményt, de így talán most már előveszem a játékot. Ja, a Tantalusos pálya nagy kedvenc. :)
  • reaper5687
    Jah ok, akkor bocs,
    off: amúgyis tiszta ideg vagyok mert 2 hét és államvizsga
    on
  • MegaHarcos
    Nem rád értettem hogy kamuzol hanem nem tudtam honnan az info mert akár lehetett volna egy rajongói oldalról is.
  • reaper5687
    Igen én nagyon szeretek kamuzni
    http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=61036
  • Me0w
    En nem tudom, reaper irta, en csak neki valaszoltam.
  • MegaHarcos
    Ezt hol olvastátok nem lehet hogy kamu
  • Me0w
    Lol, nem kiszurik a rossz eredmenyeket, hanem torolnek mindent, remek :D Azok, akik mar 3 honapja pakolgatjak be az eredmenyeiket, tisztessegesen, azok szoptak meg megint :)
  • Dante73
    Ha jól tévedek, Júni 2. hetére igérték a patchot. Nos az a múlt hét volt. Oké, ha teljes hetet nézünk, akkor ez a hét az. Azt nem értem, miért komplex patchot adnak ki, nem pedig ráállnak valamire, aztán ha megvannak, jöhet a következő problem...
    Tartok tőle, ugyanabba a hibába esnek, mint a játékkal; Sokat akar a szarka, de nem birja a farka... Aztán lényegében kapunk 2 új kocsit...
    Na mind1, várjuk a "csodát", de NAGYON!
  • reaper5687
    "following the release of the PC patch, at which point all PC rankings will be reset to clean the PC score database"
    ééérdekes
  • Katun
    Na az **rva jó ötlet. Nem lenne rossz, ha ilyen lenne.
    We waiting for a "pöcs"
  • reaper5687
    Hát ha a héten nem adják ki, akkor sztem nyugodtan számolhatunk még legalább 1 hónapra. Biztosan nem megy az együttműködés az NVidiával , bár én már annak is örülnéh, ha legalább az online freerideban az játékosok összekapcsolása stabilabb lenne, nem amolyan hol megy hol nem féle. Például nem lenne rossz ha nem folyton oroszokat, franciákat, meg németeket látnék, hanem mondjuk az IP alapján, vagy valahogy összekapcsolná az azonos területen élőket. Vagy ha máshogy nem, akkor a területi beállítással, amit a community-n adunk meg
  • bertino
    gecc ha ezt a kurva javítás kiadást megint eltolják, kib@szott idegeg leszek mostmár télleg.
  • autoszimulator
    csak ne a netes játékaid alatt használd csira
  • Me0w
    Tizszer le lett irva, hogy az uzemi homerseklet valami brutal hutes nelkul 35-55 fok.
  • zsakosfrodo2
    Miután már én is hosszabb ideje játszom TDU-t, elmondhatom, hogy az NFS-ek közül az eddigi legjobb a Porsche volt, majd mint újítás hatalmas játékélményt hozott a Underground 1. Majd az Underground 2 annyival volt jobb hogy nagyobb a terület és nincs ugyanolyan verseny (legalábbis kevesebb). Aztán a Carbon és a Most Wanted... Hosszú, nincs türelmem végigtolni, és nem is igazán bejövős. A TDU sokkal meggyőzőbb a hibái ellenére, ezért reménykedem hogy a patch segít majd valamilyen szinten.
  • bertino
    ja