107666
-
#24028 Akkor kormany helyett gepre gyujtsel szerintem, mert ahogy az Atarit ismerem, nem hagyjak ki a DX10 kaszalast. -
#24027 LoL! Pedig nem szoktam elrontani. -
#24026 én nem így ítélek
az elején ezzel a játékkal is ugy voltam, hogy kalap kaki, tuti nem veszem meg
mégis megvettem, mert online semmi sincs a feeling közelében, pedig csak billel toltam eddig, nemsokára végre meg tom venni az uj kormányom...
TDU2őnél, ha kiadják sztem nem követnek el akkora hibát, mint ennél
de mint látod, hogyha minden ugy lesz, ahogy írták, akkor gyakorlatilag olyan, mintha a patch-es játékot vettük volna meg.
bannolódnak a csalók és törlik az adatbázist, nem tudom miért olyan nagy probléma ez, a spawnolásokon is javítottak idővel, utóbbi 10 alkalomból 9x elsőre behozott az adott játékosra első kattintásra.
csak próbálom megérteni Eden-t, de részben igaza van, néhány globális probléma programozása mögé nem látunk be, nem tudhatjuk mennyi időbe telik, míg egy-egy nagyobb problémát javítanak (gondolok pl. a grafikai bugra)
ha TDU2 jön PCre, márpedig sztem fog, nyilván warezt szedek előbb és aztán ha az is belefér, tuti megveszem, mert néha már egészen kicsinek tűnik az O'ahu sziget :) -
Sargavar #24025 Azért mérget ne vegyünk rá, hogy a napokban megérkezik. Ráadásul ha az is ilyen "jól" lesz elkészítve mint a játék akkor sok örömünk nem lesz benne.
Már eleve azt sem értem, hogy lehetet eladni egy ilyen dobzos bétát, mert valjuk meg nem sok különbség van a béta és a végleges verzió közt. Kiváncsi vagyok, hogy egy esetleges TDU2-t hányan fognak a pc-s körökben megvenni, én biztos nem. Elhiszem, hogy az Xbox-ra könnyebb a fejlesztés, de amit az Atari a pc-sekkel művel az felháboritó.
Ui.: Bocsi a morgolódásért, de én jogosnak tartom a felháborodásom. -
#24024 legalább már biztosak lehetünk benne, hogy mostmár bármikor jöhet -
#24023 Motort csak akkor tudsz ha mar bejártad a szigeten lévő összes autószalont. -
#24022 szasztok
mikor elkezdem a játékot és már megvettem a házat utána csak autót tudok venni vagy motort is? -
#24021 még mindig patch a neve -
#24020 Vajon magáról a patch-ről is játékon belül értesítenek majd? Vagy milyen oldalt kell nézegetni, hol lehet majd fönt? IGN? Fileplanet? Vagy csak simán leszivárog online és arról kapunk majd levelet?
Az új autók gondolom a trade/download menüben lesznek elérhetők.
A többiről mit gondoltok? Esetleg tudtok valamit? -
#24019 Vazze!
Kaptam levelet a TDU-tól. Kezdtem örülni, hogy ezaz, kijött a path, erre:
Új kocsik, hardcore mode, meg minden az XBOX-osoknak.
Ezé ez már szemetség. Kiadhatnák már azt a path-et. -
#24018 Csendben van a vinyom is. Nem kerreg. -
#24017 /a töltögetést sztem nem arra értette hogy megáll a menet és kiirja hogy loading, hanem hogy folyamatosan "kerr-kerr-kerr" hallod a winyót :D -
#24016 Nekem sem toltoget.
-
#24015 Én nem vettem észre, hogy töltögetne. A TDU pont egy olyan ritka kivétel a mai játékfelhozatalban, amelyik szinte alig tölt. *respect* -
#24014 Ok. Köszi. Hétvégén érkezik az új gépem (C2D+8800GTS) ha azon is igy töltöget, mint a régi gépemen, akkor lehet hogy megy a levesbe. -
InfiniteReality #24013 Mindig töltöget, mivel a játék xboxról lett portolva és ott kevesebb a ram, ezért a játék streamel. Ahol épp vagy azt betölti, betölti a hozzá tartozó textúrákat, és az egészet "ráhúzza" a rosszminőségben lerenderelt szigetre. Tehát amit látsz az általában jó minőségű, a távoli dolgok nem, de azoknak nem is kell... -
#24012 Szasztok!
Van olyan akinek 2GB rammal nem töltöget? Vagy ez egy ilyen elcseszett kód, hogy örökösen darál a winyó?
Köszi! -
#24011 A mai termés volt több is, de az már sok lenne
http://www.kepfeltolto.hu/?img=29oa
http://www.kepfeltolto.hu/?img=29ob
http://www.kepfeltolto.hu/?img=29oc
http://www.kepfeltolto.hu/?img=29od
-
#24010 Jóóóó
-
#24009 Hopp bocs mindenkitöl... hozzáértés = 0. (Pedig ma is játszottam vele ^^ ) -
#24008 kocsival rá kell hajtani a zsákutca végén található virágágyás szélére, én jaguarral ugrattam be:D de nem nagyon érdemes bemenni sztem nem lehet nagyon gyorsulni nagyon hepehupás -
#24007 hehe, kevered a Lexus-sal :D -
#24006 repülő gépek,kifutó.bejutni nem könnyü ha motorral vagy akkor keres egy buckát és beugratsz eröl van egy videó is kocsivel most nem tudom hogy juthatsz be -
pilboy #24005 vki plíz mondja meg, h mi található a reptéren, és milyen feltétel kell hozzá!
köszi -
jemo69 #24004 lmao :DDD most tanultam... pont egy Lotus Esprit 'D' kategóriás autóval szoktam nyomulni... -
#24003 nincs lotus a játékban?
"Lotus:
-Lotus Elise R '05
-Lotus Esprit V8 '02
-Lotus Sport Exige 240R '05"
közepe fele van a szigetnek neten keress vmi jó térképet rajta van -
#24002 Hello
Mivel nincs Lotus a játékban (csak a boltja) ezért sztem felesleges kérdezned hogy hol van. -
#24001 hi all
merre van a Lotus bolt?mert a faq-ban lévö térképeken egyikben sincs rajta legalábbis én nem látom -
#24000 TÉK
-
princodvd #23999 hát jah, jó lett volna..., de sajnos nem az :( -
csokiskex #23998 boccccs!:-D ez eszembe se jutott,h megnézem! na mind1, pedig jó lett vna, ha ez már az! -
princodvd #23997 csak meg kell nézni a fáj dátumát: 17 maj 07 - 11:39 asszem nem május 17-ét írunk, de azért lehetett volna igazad is -
#23996 Szerintem igen. -
csokiskex #23995 vagy ez a bétához volt???? -
#23994 Ezt a képet Reapernek ajánlom:
Ezt meg csak úgy:
-
csokiskex #23993 helló emberek!
találtam valamit (persze ezt már lehet látta más is)!!!
Valami patch-et lehet leszedniinnen!!!
De nekem nem sikerült +csinálni (gondolom,m warez, olyat írt,h nem egyezik 1 fájl) Nos ezt Ti, akik eredetivel toljátok... Próbáltátok már??? -
#23992 igen, méghozzá végleg. helyes. -
#23991 hát itt pedig az van, hogy jön az a patch és mint korábban is írták a cheaterek miatt törlődik a PCs TDU adatbázis lényegében
ja és a cheatereket tán bannolják -
princodvd #23990 Helyette én küldtem el a képet...
-
#23989 én megkaptam