107666
-
#23948 47 fokos a videokártya, ez normális??? -
#23947 OFF
Az első NFS a porshe volt, irtózat bejött, Utánna a régiek jöttek, tetszettek, UG-2 nél nem értettem, miért erőltetik a driftet, és idegesített, hogy autómatikusan külső nézetre váltoot a játék. (nem mintha lett volna belső nézet...) De azért jó volt. Jött az MW Több, mint egy évet a winyón volt, egyedül az optikai tuningja lett nagyon elcseszve... Carbon, már bocsi, de egy nagy kalap kutyakiki volt, végigtoltam, töröltem, és ilyen még nem volt, öcsémnek sem hagytam, hogy végigvigye, azt mondtam, nincs hely a winyón... Jön az új, amire kiváncsi vagyok, biztos "leszedem a demóját"...
TDU; Sokat kell az elején Alt+tab-olni, manuálisan is kell menteni, írtózatosan optimalizálatlan, sok poént kihagytak, (pl; tankolás, ablaktörlő, irányjelző, müszerfalon nem müködő kijelzők, egy KIS optikai tunning, stb) De ennek ellenére, eddig messze ez a legjobb autós játék, ebben a stílusban! (utcai versenyzés) A Map hatalmas, rengeteg autó van, (igaz, néhány márka hiányát nehéz megbocsátani) a táj részletes, és gyönyörü, változatos. A vezetés élmény (amikor nem szaggat) pedig mindent ver! részletesen kalibrálható a saját szintedre... Mi kell még?
Egy biztos, ez a játék, sokáig ott figyel majd a winyómon...
Bocsi, a hosszú OFF-ért!
ON
Dante. -
#23946 Igazad van nem lehet osszehasonlitani ill.egy lapon emliteni a kettot.
Nem hittem hogy az NFS iden osszel is ki meri dobni a kovetkezo reszt.
Az elozetes kepek alapjan mit sem tanultak ill. valtoztattak. Csak hogy most mar van ellenfele a piacon aki minden teren elveri. Irom ezt annak ellenere hogy en is vegigvittem minden NFS-t. -
InfiniteReality #23945 Tényleg mennyé vissza nfs-ezni... más játékstílus vagy sem, arcade vagy sem, össze se lehet hasonlítani vagy sem... én mégis megteszem: a TDU az összes NFS-t megeszi reggelire és jól se lakik. Volt 1-2 régi jó NFS, de azok inkább klasszikusok és azért jók. De amióta van TDU azóta számomra nincs NFS.
Különbség: TDU-ban még DA:ON állásban is úgyérzem, hogy valóban én vezetem a kocsikat. Tényleg irányítom és lehetetlennek tűnő helyzetből is visszahozom. Totál kontroll van a kocsi felett. Az NFS-ekben nyomni kell valamit aztán majd történik valami, ha ugyanott ugyanúgy ugyanazt nyomod ugyanaz történik... Valami van, de köze nincs a TDU féle totál kontrollhoz... -
InfiniteReality #23944 Az a Tantalus. Valóban az egyik legnehezebb single versenye a játéknak. -
#23943 A magad fajtának biztos! Mellesleg te tényleg jobban élvezed hogy a nídfoszpíd túlhergelt catchup-ja képes 2m-en 3km előnyt ledolgozni a cél előtt? -
#23942 Tényleg az egyik legnehezebb verseny a játékban.
Voltmég 1-2 ilyen. Számomra a legnehezebb az volt, amikor egy A-s, vagy B-s járművel egy hegyi szerpentinen indulva el kellett jutni a sziget déli csücske felé kb 7-8 perc alatt és még max 100 pontnyi sérülési limit is volt, ja és forgalom is. Természetesen idő limites volt, hát ott majdnem kifeküdtem.
Néhány traffis küldetésnél is kellett picit gondlokodni, mire rájött az ember, hogy merre érdemes menni, de azok azért kezelhetők voltak. -
#23941 mi ezt a játékot nem lehet végig vinni .én töröltem az egészet majd ha lesz kedven és idegzetem játszani ezzel meg hogy lehet össze hasólítani az nfsel nfs sokkal ezerszer jobb és másabb(már bocs) -
#23940 Ez tenyleg nagy segitseg, es hasznos. De azert az en velemenyem az, hogy mielott valaki ezekhez nyul probaljon meg egy kicsit jatszani is. Szerintem igy pont a jatek izgalma ill. kihivasa veszik el, ha mindent a szankba tesznek, es semmiert nem kell megkuzdeni.PL egy titkos sziget bookmark betoltese utan amit nem te keszitettel igaz hogy eljutsz a hon ahitott helyre, de azis igaz hogy fogalmad sincs arrol hogy holvan az a bizonyos hely, ahonnan atjutottal a szigetre. -
Danny L #23939 Holnap mid-June lesz azaz június közepe. Kíváncsi vagyok Atari kitolja-e megint a patch határidejét vagy sem. Bár ha igen akkor azt megint hónap végén dörgölik az orrunk alá. -
#23938 Egy különleges, 78 %-os játékhelyzet
letölthető innen.
Mind a 7 féle küldetésből már csak 1-1 teljesítése kell és
akkor maximális teljesítmény lehet. -
#23937 Új nevem: ANTIHERO[HUN-SG]
A régi karakteremet nem igen fogom szerintem használni már... -
Dzsotin #23936 BOOKMARK használata :
Segítségével a térképen gyorsan el lehet jutni az utakon bárhova.
Maximum 64 sornyi lehet egyszerre.
A BAL egérgombot lenyomva tartva végig lehet húzni a
#23898 hozzászólásban található adatokon és a WINDOWS
JEGYZETTÖMB programját elindítva be lehet oda másolni és
bookmark.txt - néven el lehet menteni. A "bookmark.txt" fájlt pedig
be kell másolni egy "bookmark" nevű mappába, azt a mappát pedig a
játék kimentési mappájába.
A kimentési mappa helye :
Documents and Settings / NEVED / Dokumentumok / Test Drive Unlimited /
savegame / KARAKTER NEVED /
Játék közben a "P" gombot kell megnyomni, aztán a BOOKMARK, majd a
LISTA szóra kattintva lehet kiválasztani és oda lehet azonnal jutni
a kiválasztott útra.
Egy fotót készítve saját Bookmark készíthető bárhol, az bekerül a
listába. De csak 64 lehet egyszerre a listában, ha túl sok van,
ki lehet törölni néhányat. -
#23935 Meguntam várni:D
Uj karaktert kezdek most és mától már akor velem is lehet újra találkozni..
A nevet majd beírom hogy mi lett:) -
Kalózkapitány #23934 Segítség a játékhoz :
A játék elindítása előtt a "Traffic" mappát átnevezve nem lesz forgalom.
Ez néhány versenynél nagy segítség és a zsaruk sem üldözhetnek.
Atari/Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/Vehicules/Traffic
Például lehet a neve:
"Traffic-2"
Amikor teljesítve lett a küldetés, akkor meg kell várni, hogy a
helyzetet kimentse a játék, aztán az
ALT + TAB gomb egyszerre való megnyomásával ki kell lépni a játékból
és kimentést valahova ajánlott kimásolni.
Mert FEKETE KÉPERNYŐ lehet a játékból való kilépéskor,
aztán az esetleg meghibásodott kimentést törölni kell és
vissza kell másolni a korábban máshova másolt jó kimentést.
A "Traffic" mappát vissza kell nevezni az eredeti nevére.
A fekete képernyőt el lehet kerülni úgy, hogy
az alábbi 3 gombot kell egyszerre megnyomni :
CTRL + ALT + DELETE
aztán a játékot ott kell kilőni, akkor nem okozhat
semmilyen hibát. A megjelenő hibaküldés ablak nem számít, a MÉGSE - szóra kell kattintani.
Ez nagy segítség a verseny közbeni forgalom kizárásával.
Ez jó az idegesség ellen.
A túlzott idegesség árthat az egészségnek.
Ezért néha érdemes trükköket használni, ha nagyon nem megy valami,
elvégre ez csak egy szórakoztató játék... -
InfiniteReality #23933 Nyugi, a Masareti Trophy-hoz meg a Tantalushoz sem árt bekapcsolni:D -
InfiniteReality #23932 Nem kötekedni akartam. Örülök, h végre valaki ezzel is törődik. Egyébkéntmeg csak jótanácsokat adtam... -
#23931 Lehet, a Saleenes körverseny volt az egyetlen olyan verseny a játékban, ahol be kellett kapcsolnom a driving aidet, mert képtelen voltam megnyerni, bár egyszer már éppen a célvonal előtt ütött ki az egyik mocsokláda. :) -
#23930 a 160as hagyott már el adatot,de abban a win keze volt...egyébként meg rossz emberbe kötöttél bele,mert takarítom rendesen a házamat(mind2t:))
és igen,2003-ban még nem volt minden házban hely elől(pláne nem Codegenben:P) -
InfiniteReality #23929 Dehát a géppel se kell törődni, pont úgy mint az autóval... használjuk amig megy, nembaj hogy belül az alkatrészek melegszenek és fuldokolnak a rárakódott porból... aztán sírunk ha tönkrement a gép. Pedig relative nehéz dolog pl havonta 1x kiporszívózni, esetleg kb 2000Ft-ért megvásárolható sűrített levegős spray-vel kifújkálni (egy ilyen flakon spray 4-5 tisztításra elegendő). -
InfiniteReality #23928 Aztán ha elveszíted az adataidat, majd sírhatsz. 1500Ft megoldani a winyók hűtését normálisan. Újabb 1500 (tehát összesen 3000-nél tartunk) a teljes gép normális lehűtése (ez 2 db 8 centis ventillátort jelent).
Ha nincs a házban kiképezve neki hely (amit kötve hiszek, hiszen a legolcsóbb 2000 Ft-os alufólia JNC házba is lehet plusz hűtőt szerelni), akkor mintegy 6000 Ft-ért van NORMÁLISAN kinéző rendesen hűthető ház. Szerintem minden számítógép megérdemelné ezt a max 9000 Ft-nyi ráköltést, amiért cserébe minden alkatrész hőterhelése normalizálódik. -
InfiniteReality #23927 A játék nem játszható lanban. Olyan nehéz ezt megérteni? Ez egy INTERNETES játék, magyarán a főszerver kell hozzá, mert azon játszol. NINCS benne lan opció.
A nem feloldott autók "előkészítések", későbbi patch/car download pack formájában válnak majd elérhetővé. -
MegaHarcos #23926 A Saleen a játék legjobb autója ( nem keszelhetőségileg )a legjobban gyorsul autó végsebessége is talán elmegy 420-ig de ez nem bizos.A kezelése télleg nagyon nehéz de ha egyszer megtanulja az ember akkor a legjobbak között van a játékba.Bár nagyon sokan nem szeretik (amikor megvettem és feltuningoltam néztem más hogy tud egyátalán kanyarodni vele,de azóta már kezd javulni de még mindig nem tudom rendesen vezetni) Bár valahogy a saleen szerintem csak kuplungal vezethető jól.Volt mikor pár napig csak azzal mentem aztán következő 2 nap mentem 350z-vel meg mirua-val aztán már alig bírtam kivárni amíg felgyorsul egy kicsit. -
hathello #23925 nekem nem szerver kellene es baratomnak meg nekem is megvan eredetiben csak nem neten szeretnenk jatszani hanem lanban. es nehany auto miert van benne a jatek eggyik konyvtaraban , ha nem lehet hozzajutni? vagy fel lehet oldalni valahogy a korlatozast? -
#23924 A legdrágább Maseratival sikerült (sajna típusát elfelejtettem) úgy kábé 15. próbálkozásra, driving aid nélkül. Komolyan, néha olyan érzésem volt, míg játszottam a játékkal, hogy amikor vatta új autóba ültem, akkor mindig kellett neki pár km bejáratás, addig kezelhetetlen volt. Kivéve a Saleent, ami később is. :) -
#23923 Nemtugjuk, itt mindenki erdetivel játszik, különbenis, tanulj meg olvasni, öcsi!^I^ -
#23921 Diamondmax 9,nem árthat neki semmi,ha ezt kibírja... -
#23920 Neked?
30 kisérlet kelett hozzá?
Jézus, akkor én jövőre is ezzel bajlódom majd...
De ahogy Somló énekelte anno;
Nem adom fel, míg egy darabban látsz,
Nem adom fel, míg életben találsz...
Dante. -
InfiniteReality #23919 Nekem csak mc12-vel sikerült, vagy 30adszorra. Persze miután a Driving Aid-ot ON állásba raktam jóval könnyebb volt... -
InfiniteReality #23918 Gratulálok...
40 fok fölé nem szabadna mennie. Viccen kivül. A rack a másik iszonyat nagy marhaság.
De végülis a Te géped, a Te dolgod... -
#23917 A Maserati Trophy marha érdekes...
MC 12 vel, 2:23 at mentem, Cambriosa-val 2:20 at..
Mivel csináltátok meg?
Mig nemjutok túl rajta, nincs a monitororm biztonságban, még hozzzávágok valamit, vagy valakit....
Már lassan a forgalom kivételén gondolkodom... 1x már csináltam, akkor, (hál'isten) ellszált a mentésem. Még offline, ujatkezdtem. Még jó hogy kopasz vagyok, különben most kihullana a hajam...
Dante. -
MegaHarcos #23916 Ha jól tom van sg klubb de én másikba vagyok.A találkozóba benne vagyok. -
Neoncsoves #23915 nah akkor összefoglalom:
Nickem: NeonSG
Szint: PRO
Verda: Fekete Ascari KZ1, Chrysler...
A Klubra amire gondoltam azaz SG klub. ha van egyáltalán ilyen.
LEhetne egy találkozót szervezni... -
#23914 Lekéne nyúlni a szerver progit, és a klienseknél átírni a csatlakozás útját :) Egyből csinálhatnánk saját szervert :D Szóval ki dolgozik Atarinál ? Edennél ?:D -
Neoncsoves #23913 jah amugy nem Neon[HUN] hanem NeonSG lettem :) -
#23912 a winyók nem is fognak,mivel nem ér le a fémkeret a ház aljáig,hanem csak a floppy alatt van egy kevés...oda van rakva a 120-as,a 160-as meg rackben sül 55 fokon:D -
#23911 sehogy -
hathello #23910 Sziasztok, lenne par kerdesem. Lehet vele lanban jatszani? Van benne ruf porsche, nissan skyline, lamborghini countach? Ha igen, hogyan lehet hozzajutni? -
Neoncsoves #23909 megvan -
InfiniteReality #23908 Nemjó, mert pont a winyók nem hülnek... Nem így van a PC hűtése megtervezve...