46641
  • LoDMaSt
    Aszfaltról szedtem, másoknak jó, na mind1, nem azon a 800 mb-n fog az életem múlni, csak különös.
  • Pio
    Akinek kevesebb ramot lát a gép az kapcsolja ki a Memory Remapot biosban, ha be van vagy be, ha ki van, hátha segít.
  • MR ME
    akkor ott vmi más bibi lesz jah
  • tommygear
    nemhiszem mert nekem a bios is 3 gigát lát
  • XenHai
    Nekem jelenleg nem hajlandó elfogadni a háló kari drivert,se gyárit sem a legfrissebbet.
  • tommygear
    biztos
  • Spészgószt
    elég nehéz elnézni! minden helyen nagy betűkkel virít hogy 64 bites oprendszer!
  • MR ME
    nem lehet h azzal az isoval vmi nem frankó akkor?
  • LoDMaSt
    Ezzel szívok énis, 3,12 Gb ot lát a win, a bios látja mind a 4 gigát :S
    Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP ez van fenn, de gondolom nem sokat számít...
  • V43 1105
    Gyökér ?
  • MR ME
    biztos 64 bites amit feltettél? :D
  • tommygear
    na megvolt a bios frissítés 2008/12/30 a legújabb és ugyanúgy 3 gigát lát :S ez má nem lesz jobb sztem
  • KranaZoli #11325
    Nem komolytalan ez az MSE! És az sem utolsó, hogy naponta 3 frissítés. A McAfee kezdte el, hogy minden nap (7végén is) kiad már vírusfrissítési adatbázist.
  • Riccardo G
    nem is kell más, jók ezek, olyan helyre meg úgysem megyek nagyon, hogy komoly vírusirtó keljen
  • KranaZoli #11323
    Jelenleg Nálam is.
  • Riccardo G
    nekem windows alap tűzfal és ez Microsoft Security Essentials
  • LoDMaSt
    Köszi mind 2-töknek, NoScript, WOT, AdBlock alap nálam is, eddig kaspersky internet security volt fenn, elgondolkodtam, hogy kell -e nekem az :D
  • bon
    Igen, egy vírusirtó kell rá, tűzfal nem kötelező.
  • stevenson1988
    nálam a nod teljesít szolgálatot, tűzfalnak meg ott van a win7 fala, no meg a router beépítettje, szal abból semmit nem pakolok
    meg ahogy sokan mondják, nem barbár módra kell netezni, és máris közel 0-ra esik a baj lehetősége
  • LoDMaSt
    Szerintetek rakjak fel vmi vírusirtó/tűzfal vagy egyéb biztonsági progit w7-re?
  • DarkSector
    jaja...
    nekem nem xpert van hanem valami rm

távirányitóval

hátulján: rca, s-video, remote, coax ....csatik
  • Pio
    Teljesen ésszerű az átrendezés.
    Eddig oda kellett figyelni, hogy pontosan a megfelelő gombra húzd az egeret most meg csak lerántod jobb alulra és nyomod a gombot, a szemeddel nem kell követni egyáltalán a folyamatot.
    Érdemes megpróbálni megszokni szerintem, 1-2 napig nekem is fura volt de most már nagyon ésszerű döntésnek tartom a fentebb leírtak miatt.
    Amúgy a legegyszerűbb megszokni a windows+D használatát, az minden vindózban ugyan úgy működik és elég jól kézre eső kombináció.
  • Bagoly81
    pff hude bonyolult lett

ez egy nagyon nagy feketepont. egy ilyen idegesitő dolgott mért kelett inegrálni bele....
  • stevenson1988
    jelenlegi alakjában ténylegesen áthelyezni nem lehet (szerintem)
    de vannak természetesen kerülő utak
  • bon
    Sehogy.
  • Spészgószt
    ugyan ez van nálam is! csak nekem p5b-delux van 4 db tök egyforma memória (800 Mhz) és csak ír használhatónak! Nekem van bios updater és már korábban csináltam is! Sima ügy nem kell fosni tőle! Asus support-ról simán le tudod tölteni, biost meg utána letölti magának!
    Tuti a BIOS lesz a hunyó!
  • Bagoly81
    asztal megjelenitése gmbot hogyan tudom jobb oldalrol a bal oldalra áthelyezni?
  • stevenson1988
    nézz szét még azon az oldalon, TV2000-ből van egy rakat változat, amit meg én linkeltem az csak az oldal keresőjének az eredménye
  • bon
    64bit-esnek tűnő buherált 32bit-es? Nem kivitelezhetőnek tűnik. Az meg, hogy esetleg olyan órajele van a ram-nak amit nem támogat a gépe nem okozhat gondot, mert ha van mellette egy olyan ami lassabb akkor úgyis azon fog üzemelni.
  • DarkSector
    Bakker ezzel nem ismeri fel a kártyát.
  • bon
    10gb-ra én nem raknám fel, kevés lesz. Rendszer particót bővíteni meg úgy emlékszem nem lehet a beépített lemezkezelővel, csak más programmal.
  • Dobronski
    Bocs.
  • Dobronski
    "innét" kérlek beszélj magyarul
  • Dobronski
    Afudos bios update tool QVL fül alatt.
  • Voldi
    sziasztok
    Olyat lehet, hogy 10 gb partícióra felrakom a 7-t, aztán majd esetleg kibővítem a partíciót a seven partíció-kezelőjével? Az tud olyat, nem?
  • bélanéni #11302
    ASUS Update a neve, innen tudod leszedni a lapodhoz: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy&templete=2

Szerintem még olyasmi lehet, hogy valami buhernyákolt 64bites-nek tűnő, de igazából 32bites op.rendszered van. Ez csak tipp. Esetleg az alaplapod nem támogatja az 1033MHz-es DDR2-t, ha azt vettél. Stb...
  • Evin
    Ismerősömnek is ilyen kártyája van, de ő még XP-t használ.
    Gondolom itt nézted: lhsite.hu/
  • Torzonborz
    innét. mondjuk win7-es még nincs , én annó XP alatt csináltam. de talán vista 64-est ki lehet próbálni.
  • tommygear
    linket írnál hol lehet elérni? :D
  • stevenson1988
    Ilyenkor a gyártó hivatalos oldalán kéne keresgélni, és a vista driver-t megeszi a win7 is szerintem