46641
-
#11337 Aszfaltról szedtem, másoknak jó, na mind1, nem azon a 800 mb-n fog az életem múlni, csak különös. -
Pio #11336 Akinek kevesebb ramot lát a gép az kapcsolja ki a Memory Remapot biosban, ha be van vagy be, ha ki van, hátha segít. -
#11335 akkor ott vmi más bibi lesz jah -
#11334 nemhiszem mert nekem a bios is 3 gigát lát -
#11333 Nekem jelenleg nem hajlandó elfogadni a háló kari drivert,se gyárit sem a legfrissebbet. -
#11332 biztos -
#11331 elég nehéz elnézni! minden helyen nagy betűkkel virít hogy 64 bites oprendszer! -
#11330 nem lehet h azzal az isoval vmi nem frankó akkor? -
#11329 Ezzel szívok énis, 3,12 Gb ot lát a win, a bios látja mind a 4 gigát :S
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP ez van fenn, de gondolom nem sokat számít... -
#11328 Gyökér ? -
#11327 biztos 64 bites amit feltettél? :D -
#11326 na megvolt a bios frissítés 2008/12/30 a legújabb és ugyanúgy 3 gigát lát :S ez má nem lesz jobb sztem -
#11325 Nem komolytalan ez az MSE! És az sem utolsó, hogy naponta 3 frissítés. A McAfee kezdte el, hogy minden nap (7végén is) kiad már vírusfrissítési adatbázist. -
#11324 nem is kell más, jók ezek, olyan helyre meg úgysem megyek nagyon, hogy komoly vírusirtó keljen -
#11323 Jelenleg Nálam is. -
#11322 nekem windows alap tűzfal és ez Microsoft Security Essentials -
#11321 Köszi mind 2-töknek, NoScript, WOT, AdBlock alap nálam is, eddig kaspersky internet security volt fenn, elgondolkodtam, hogy kell -e nekem az :D -
#11320 Igen, egy vírusirtó kell rá, tűzfal nem kötelező. -
#11319 nálam a nod teljesít szolgálatot, tűzfalnak meg ott van a win7 fala, no meg a router beépítettje, szal abból semmit nem pakolok
meg ahogy sokan mondják, nem barbár módra kell netezni, és máris közel 0-ra esik a baj lehetősége -
#11318 Szerintetek rakjak fel vmi vírusirtó/tűzfal vagy egyéb biztonsági progit w7-re? -
#11317 jaja...
nekem nem xpert van hanem valami rm
távirányitóval
hátulján: rca, s-video, remote, coax ....csatik -
Pio #11316 Teljesen ésszerű az átrendezés.
Eddig oda kellett figyelni, hogy pontosan a megfelelő gombra húzd az egeret most meg csak lerántod jobb alulra és nyomod a gombot, a szemeddel nem kell követni egyáltalán a folyamatot.
Érdemes megpróbálni megszokni szerintem, 1-2 napig nekem is fura volt de most már nagyon ésszerű döntésnek tartom a fentebb leírtak miatt.
Amúgy a legegyszerűbb megszokni a windows+D használatát, az minden vindózban ugyan úgy működik és elég jól kézre eső kombináció. -
Bagoly81 #11315 pff hude bonyolult lett
ez egy nagyon nagy feketepont. egy ilyen idegesitő dolgott mért kelett inegrálni bele.... -
#11314 jelenlegi alakjában ténylegesen áthelyezni nem lehet (szerintem)
de vannak természetesen kerülő utak -
#11313 Sehogy. -
#11312 ugyan ez van nálam is! csak nekem p5b-delux van 4 db tök egyforma memória (800 Mhz) és csak ír használhatónak! Nekem van bios updater és már korábban csináltam is! Sima ügy nem kell fosni tőle! Asus support-ról simán le tudod tölteni, biost meg utána letölti magának!
Tuti a BIOS lesz a hunyó! -
Bagoly81 #11311 asztal megjelenitése gmbot hogyan tudom jobb oldalrol a bal oldalra áthelyezni? -
#11310 nézz szét még azon az oldalon, TV2000-ből van egy rakat változat, amit meg én linkeltem az csak az oldal keresőjének az eredménye -
#11309 64bit-esnek tűnő buherált 32bit-es? Nem kivitelezhetőnek tűnik. Az meg, hogy esetleg olyan órajele van a ram-nak amit nem támogat a gépe nem okozhat gondot, mert ha van mellette egy olyan ami lassabb akkor úgyis azon fog üzemelni. -
#11308 Bakker ezzel nem ismeri fel a kártyát. -
#11307 10gb-ra én nem raknám fel, kevés lesz. Rendszer particót bővíteni meg úgy emlékszem nem lehet a beépített lemezkezelővel, csak más programmal. -
Dobronski #11306 Bocs. -
Dobronski #11305 "innét" kérlek beszélj magyarul -
Dobronski #11304 Afudos bios update tool QVL fül alatt. -
#11303 sziasztok
Olyat lehet, hogy 10 gb partícióra felrakom a 7-t, aztán majd esetleg kibővítem a partíciót a seven partíció-kezelőjével? Az tud olyat, nem? -
#11302 ASUS Update a neve, innen tudod leszedni a lapodhoz: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy&templete=2
Szerintem még olyasmi lehet, hogy valami buhernyákolt 64bites-nek tűnő, de igazából 32bites op.rendszered van. Ez csak tipp. Esetleg az alaplapod nem támogatja az 1033MHz-es DDR2-t, ha azt vettél. Stb... -
#11301 Ismerősömnek is ilyen kártyája van, de ő még XP-t használ.
Gondolom itt nézted: lhsite.hu/ -
#11300 innét. mondjuk win7-es még nincs , én annó XP alatt csináltam. de talán vista 64-est ki lehet próbálni. -
#11299 linket írnál hol lehet elérni? :D -
#11298 Ilyenkor a gyártó hivatalos oldalán kéne keresgélni, és a vista driver-t megeszi a win7 is szerintem