46641
  • DarkSector
    most hangot nem tudom berakni
    faszomat külön driver kell neki?
  • Apocalipto
    Valaki felvilágosítana a a tartományokkal/munkacsoportokkal kapcsolatban? Fájlmegosztás csak akkor lehetséges ha egy tartományban vagy munkacsoportban vagyok vkivel? Vagy hogyan működik ez?

Pl: Most nekem Digis netem van, és más felhasználónevével/jelszavával tudok kapcsolódni az ő sebességégvel a netre. Most akkor egy hálózatban vagyunk?
  • DarkSector
    közben megtaláltam:

Parancsolj nekem ezt elfogadta...

utána meg a tv program hozzá:

a kártyához tartozó tv program.
  • baca01
    Nekem is ilyen van és a leadtek honlapján van hozzá vistás driver, azzal működik!
  • Riccardo G
    elkapkodták előletek! de számtalan helyről le lehet tölteni!
    nekem tök faszám megy :) defender update végülis :D :D :D
  • werkfilm
    microsoft security tényleg nagyon jó, alig lehet észrevenni hogy fut a gépen, scan picit lassú de akkor csinálja csak a háttérben ha nincs az ember a gépnél egy ideje.
  • KranaZoli #11371
    Ja, amikor már hivatalosan is megjelent pár oldalon, mármint Maga a hír, akkor sem lehetett jelentkezni rá. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez engem is érdekelne: pontosan ilyen tunerem van!
  • stevenson1988
    így erre az ms security essentials megemlítésére felkaptam a fejem, mondom lekéne szedni, de a hivatalos oldalon kiböki, hogy már nem fogadnak több tesztert, na mondom király, de szerencsére a softpedia oldaláról le szedhető
    amúgy eddig nekem is szimpatikus, de messze van még a tényleges konklúzió :)
  • KranaZoli #11368
    Nektek nem csinál olyat a Seven beépített képnézője, hogy teljes képernyős módban eltűnnek alul a funkció gombok?!

Ha váltogatok teljes képerynő és ablak között. De nem mindig.
    :)
  • KranaZoli #11367
    McAfee most már 7vgén is. Én is úgy tudtam meg, hogy egy előadást tartottak Nekünk McAfee VirusScan Enterprise 8.7i-ből melóhelyen és ott hangzott el, hogy már 7vgén is. Az alap "kis" víruskeresők között szerintem akkora különbség nincs (McAfee; Symantec; MSE) de az első kettő azért annyiban több, hogy csak IT biztonság szállító cég. A termékpalettájuk, hátterük, stb... azok amik kiemelik Őket a sok-sok egyéb cég közül.

Azonban az MSE-ben eddig kellemesen csalódtam.
  • bon
    Én meg megvárom a gyári integráltat.
  • EK1TEP
    Néztem én is hogy integrálni kéne de mondom elég bonyodalmas meg hosszú folyamat ezért maradt a bepakolás azt majd én kézzel szépen felrakom :)
  • mano1b
    most jön a jó ez a ei.cfg ..a 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD nincs benne átt néztem az egészet ijenkor van a hop holvan igazából
  • stevenson1988
    höhh, én attól tovább léptem, nem mellé raktam, hanem integráltam, és átírtam a beállítást, hogy az legyen az alapértelmezett nyelv
    ha érdekel ezt miként lehet, akkor itt lehet utána olvasni (Windows AIK kell hozzá, MS oldaláról letölthető)
    de valami nagyon sokáig tartott, mikor aplikálta a nyelvet megse jelent progress bar, csak annyit láttam, hogy eszi a gigágat a vinyón, de megebédeltem közbe és utána kész lett
  • fravik
    köszönöm szépen! így már jó!
  • EK1TEP
    Jobb is!
  • mano1b
    thx
  • bon
    Az új alap háttér nekem jobban is teszik mint a halacskás.
  • bon
    A hétvégét nem tudom. A napi többszöri frissítést is csak úgy vettem észre, hogy éppen az Endpoint server-t konfiguráltam a munkahelyemen és megkapta a szemem az adatbázis jelentések ahol írta, hogy mikor adatbázissal vannak a gépek.
  • EK1TEP
    Na emberek felraktam a végleges RTM-et angolul + a lemezre beraktam a magyar nyelvi fájlt, betelepítettem teljesen rendben van minden!
    Változás: nem a halacskás kép az alap háttér hanem a Windows logo :)
  • bon
    sources könyvtár
  • mano1b
    ei.cfg és ez hol van mert én sehol nem találom a keresövel
  • KranaZoli #11354

Hétvégén is?!

McAfee és Symantec. A kettő legnagyobb IT biztonság szállító cég.
  • Rayden02
    Fenébe,akkor jó hogy nem próbáltam ki!!!Köszönöm!!!
  • Hory84
    Nekem is ez volt.
    UltraISO programmal viszont sikerült.
    Az ei.cfg fájlból pedig csak az első két sort kell törölni.
  • XenHai
    Valakinek szarakodott asus p5kc integrált lan-al??Nem hajlandó elfogadni a legfrissebb drivert.
  • tommygear
    megy már az ;)
  • fravik
    sziasztok!
    olyan problémám lenne ezzel a verzióval (7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD) hogyha kitörlöm/módosítom MagicISO-val az ei.cfg fájlt, akkor az alábbi hibaüzenetet kapom:

"Windows could not collect information for [OSImage] since the specified image file [install.wim] does not exist."

Hogy csináljam a törlést, hogy működjön a változatok közötti választás?
    Eddig úgy csináltam, hogy MagicISO-val megnyitottam, töröltem egyszerűen az ei.cfg-t, majd elmentettem az ISO-t (következő próbálkozásra pedig közvetlenül a MagicISO-val írtam ki). VMware Player is ezt a hibát írja és ha bebootolok a laptoppal, akkor is ez van.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Spészgószt
    OLVASS VISSZA!!!!
    egyik aktiváló sem működik csak átrakja RC az RTM-et és 2010 Márc ig jó, csak utána szopó!
    van 4x 30 nap addig lehet rearmolni addig bírjátok már ki, báze adok neki egy hetet és tuti lesz valami végleges törés vagy kulcs vagy bármi!
    Sőt ha Októberben kijön akkor meg főleg! az 3 hónap NYUGALOM !

btv: A Memory Remapot Enable-re kellett rakni! (nálam)
    így minden faszányos
  • Pio
    Mindenkinek működik, de nem aktivál valójában csak lecseréli az aktivációs fájlokat/bejegyzéseket RC-sre, tehát jövő márciusig lesz használható kábé az oprendszer.
    Veszélye, hogy jó eséllyel lehetetlenné teszi, hogy majd később, ha lesz jó aktivátor azt is használhasd.
  • Rayden02
    Ez valakinek működött? Windows.7.Activation.Tool.Kit.BETA.1.8-Orbit30
  • Spészgószt
    haggyad már nekem van 2x512 1x 1Gb és 1x 2Gb és simán jóságosan megy (mind a 4 Kingmax 800MHZ tök egyformák) annyi hogy a 2x512 dual chanelbe van! kókány megoldás de leszarom, úgyse buherálom a gépet, arra meg jó...
  • Spészgószt
    Jól sejtettem...de 1000 hála mégegyszer!
  • bon
    Symantec is naponta többször frissíti az adatbáziást.
  • bon
    Akkor memória csere, nem kompatibilis a géppel, valaki belinkelte az alaplapod álltal biztosan támogatott memóriák listáját. Ja és célszerű párban venni így biztos együttmükődnek az azonos színű foglalatban lévő memóriák egymással.
  • tommygear
    ááá épp most jöttem rá énis, baszki itt szopom magam 3 órája ezzel
    na mind1 legalább frissítettem a biost is
    köszi mindenkinek
  • Pio
    Pontosabban mondva ha hardverügyileg rendben vannak a dolgok akkor ennek mindenképp segítenie kell. Szorri a duplapostért, csak rohannom kellett.
  • LoDMaSt
    Aha, sima angol verzió.
  • werkfilm
    magyarítás nélkül is?