46641
-
#11297 nem kell parázni. van P5Bhez bios update-er vagy mi én is azzal csináltam. nem volt gond. persze imádkozni azért lehet nehogy becsússzon vmi áramszünet/ingadozás mert az bekavarhat de csak nem... :D -
#11296 hát arra gondoltam csak félek h elcseszem azt jónapot :D
tudnál benne segíteni :) még sose csináltam -
#11295 Bios frissítés? -
#11294 így sincs semmi gond
mindegyik megy, kipróbáltam kettesével utána hármasával egyikkel ssincs baj, de ha berakom a negyediket akkor ez van :S
egyéb ötlet? -
#11293 ehhez szeretnék drivert...
tudtok segíteni?
WinFast TV2000 WDM Video Capture Driver -
#11292 Hoppszlá... :)
-
#11291 Nem csak akkor. Írd be a futtatáshoz: "winver" (ENTER)
Ott kiírja az expiration-t. -
#11290 Na akkor apránként rakosgasd bele a többit így kiderülhet, hogy nem e a memóriák egymás között okozzák a gondot. 4 teljesen egyforma memória van a gépedben? (típusra megegyező). Annál a memóriánál amelyiknél előjön a hiba akkor csak azt hagyd benne és az újat ha úgy is rossz akkor nem szeretik egymást cserélni kell. Más egyébre nem tudok gondolni mint, hogy a modulok nem szeretik egymást. -
#11289 + g -
#11288 Hozzáteszem, a "vételenítő" törésre - az elmúlt évek tanusága szerint - nem kell sokat várni.
-
#11287 A Torrent segítségével leszedhető Windows Tools v1.8 és az aktivátor segítségével a cucc úgy működik, mintha RC lenne...
A TPB-n olvasható tesztelésekből leszűrhető, hogy a progrma tökéletesen fut, és jól használható. A program magáról aktiváltat jelez.
Csak akkor derül ki a "turpisság", ha átállítod a rendszeridőt 2010. márciusi dátumra...
-
#11286 na most csak az van benne amit vettem, semmi gond :S -
EK1TEP #11285 De az hogy lehet?
RTM-nek simán 30 naposnak kéne lennie nem? -
#11284 Továbbra is csak 2010. februárjáig használhatók - Kalózöbölben már letesztelték - Aktiválható, de ha átállítod a rendszeridőt, el fogsz csodálkozni...
-
#11283 Lehet, hogy nem szereti a rendszer az új ramot? Vedd ki a régieket és csak az újat hagyd benne és nézd meg, hogy mit szol hozzá a gép. -
#11282 vettem +1 giga ramot és ezt kapom
ilyenkor mivan? :S -
EK1TEP #11281 Windows 7 Ultimate E RTM (x86 & x64) Eredeti MS ISO -
EK1TEP #11280 Értem!
Köszönöm a segítséget! -
Pio #11279 Biztosan jó nincs, olyan van, ami azt mondja, hogy oké a cucc, de állítólag csak RC-sre cseréli ki a kapcsolódó dolgokat és 2010 márciusáig lesz jó. -
EK1TEP #11278 Biztos sokan kérdezték már, de van valami normális crack, aktivátor a végleges RTM-hez? -
#11277 Egy ideig... :D -
#11276 Igaz hogy Vistahoz, de 7el is működik! Legális aktiválás! :D
A Windows Vistát aktiválás nélkül 30 napig használhatjuk. Ha ez lejár, a rendszer már csak minimálisan lesz indítható (parancssor, stb..). A Microsoft azonban beépített egy módszert amivel a fejlesztői a 30 napos korlátot 4x30-ra növelhetik. A parancs tulajdonképpen lenullázza az eltelt napokat - tehát ismét 30 lesz -, a parancs azonban csak háromszor futtatható.
* Nyomjuk le a [Windows billentyű] + R gombot.
* Írjuk be cmd, majd ENTER.
* Adjuk ki a slmgr.vbs -rearm parancsot.
-
#11275 pl: link vagy link2 -
#11274 A frissítő program már elérhető a telepítőket meg október 22 után postázzák. Ez biztos, mert már néztem a HP oldalán. -
#11273 Benne van a nevében, hogy Ultimate, tehát nem választható. Az ei.cfg fájl törlésével válikmelérhetővé a választási lehetőség. -
#11272 " hogy a gyártó honlapján van e lehetőség ingyenes vagy kedvezményes Windows 7 frissítésre." --- igen majd ha kijött hivatalosan is :) -
#11271 csak akkor lehet választanui home-ot ha egy fájt kiszedünk az iso-ól!
nyelvet nem lehet változtatni home premiumnál! csak ultimate-nél, és enterprice-nál! -
EK1TEP #11270 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
Ennél a verziómál már választható hogy melyik változatot rakja fel?
Home Premium alatt kézzel lehet nyelvet telepíteni? -
6teen #11269 hát én azt olvastam, hogy nem Vista öcsike
szerencsére
habár nekem is volt Vistam -
#11268 Mivel eredeti oprendszerd van így én nem cseszegetném, esetleg utánna néznék, hogy a gyártó honlapján van e lehetőség ingyenes vagy kedvezményes Windows 7 frissítésre. -
Bagoly81 #11267 van egy ilyen laptopom : AMD RM-70 X2 2Ghz proci
4GB DDR2 800Mhz memória (2x2GB)
Ati Mobility Radeon 3650 512MB VGA
250GB HDD 5400RPM
eredeti vista 32 bittel.
menyire érdemes win7 64 bitre váltani? -
#11266 Na matol elkezdem szivatni az ADSL szolgaltot hogy kezdje el a portok megnoveleset,hatha eszebe jut csinalni vmit mar... -
#11265 Wirreles,szal a teraszon kint van 1antenna es az a kabel megy bele wirreles kartyaba,de a kabel mondom olyan mint egy Antennae... -
#11264 Na ezt most nem teljesen értem, milyen neted van milyen szolgáltatónál? -
#11263 Hát csak az a kérdés még hogy nekem a wirreles internet kábele egy olyan ami megy a TV-hez,na és ezt lehet belerakni a ruterbe? -
#11262 Van internet kapcsolatmegosztási lehetőség. A hálózati és megosztási központban az adapterbeállítások módosításánál tudod beállítani. A beállítás módjáról a súgóban találsz tájékoztatást. De szerintem jobb megoldás egy router vásárlása. -
#11261 Erre megoldas? -
#11260 A Windows 7 az Vista továbbfejlesztése. XP SP3 meg nem jobb mint egy Vista. Azért nem csak a sebességet kell nézni mint ahogy a nagy többség teszi. -
Dobronski #11259 Tudom,de win7 jobb.Még talán az xp sp3 is. -
#11258 De van, nekem is jól mükődik több gépen is.