46641
-
#13695 Ashampoo Burning Studio 9 -
#13694 imgburn -
dashed_ #13693 Infrarecorder
Ingyenes , + van belole 64bites is.
Mindent tud amit kell. -
#13692 hali! én Ashampoo Burning Studio 9-et -
#13691 imgburn + total commander plugin, van aki alcohol 120%ot, van aki nero9et, van aki ashampoot. -
#13690 Hali vettem egy SAMU írót és azt szeretném kérdezni, hogy Win7-alatt ti milyen DVD író programot hasznlátok???
Köszi!! -
#13689 Az jó, akkor 64bites a procid. -
USAMEN POWER #13688 Inkább átdobom neki a saját verzióm, mert a próbaverzió a korlátok miatt nem jó... -
#13687 Játékokból való képkészítésre tökéletes kis progi a Fraps. Nem nagy, pofonegyszrű, videót is tud felvenni. www.fraps.com -
#13686 cpu-instructions-nal irja a EM64T-t.az jo akkor? -
#13685 cpu-z vel sem lettem sokkal okosabb -
#13684 CPU-z mutatja asszem hogy tud e EM64T-t. -
#13683 intel pentium 4 3ghz 1mb L2 -
#13682 van itt valaki, aki xfire-t használ??
amióta windows 7-em van, nem jegyzi meg a legutóbb látogatott szerverek listáját :|
-
#13681 Működik tökéletesen nekem x64-es W7-el. -
#13680 srácok win7 + FF 3.5.2 alatt vki próbálta már logmein-t ? -
#13679 Milyen procid van? -
#13678 hali.
4gb ramom van de a 32bit-es win7 csak 2,8at lat emiatt felraknam a 64bit-es verziot.meglehet azt tudni valahonnan hogy a gepem tamogatja mielött letöltenem? -
#13677 annyit értem el vele, hogy most egy fekete ablakot dob ki az asztal helyett ha fényképezek :D
más valami? -
#13676 Próbáld meg úgy futtatni a játékot, hogy létrehozol, vagy módosítod az indító parancsikont úgy, hogy a "Kompatibilitás" tabfülön (jobb klikk -> tulajdonságok) tegyél pipát ide:
- A képi témák letiltása;
- Asztal-összeállítás letiltása. -
Johny72 #13675 Köszi -
#13674 Itt kérdezd meg -
Johny72 #13673 Sziasztok!Szeretnék egy kis infot.Intel DP45SG alaplap és Core2 Quad Q9550-hoz milyen DDR3-as memot javasoltok??? -
#13672 nem tudom találkozott e már vki hasonló problémával
de amikor egy játékból print screennel próbálok fényképet készíteni, a kép sosem a játékról készül, hanem az asztalomról
ez miért van? vagy mitől? -
#13671 Jól van, akkor hagyjuk a témát. -
#13670 Nem mindegy, lásd: #13660 -
#13669 Nincs boot.* SR nélkül sem. Egy dll és a page van csak a gyökérben. -
#13668 Mert így pl. "okos" user nem tudja törölni, azonkívül mivel el van rejtve, gondolom a vírusok sem férnek hozzá. De miért foglalkozik evvel mindenki? Nem tökmindegy az a 100MB?:D -
#13667 Na ja, minek törölje az ember a particiót, ha megfelel a mérete:) -
#13666 Aha. De miért tennék ezeket külön partícióra?! -
#13665 100megás partíción vannak a rendszerfájlok (boot mappa, boot.ini stb, ami régen a C:\ gyökérben foglalt helyet). Ha eltörlöd nyílván az első partícióra pakolja azokat is. -
#13664 Igen, mert gondolom Ti is csak formáztátok a Vista partíciót és nem töröltétek, majd utána létrehoztatok egy újat. Ill. szerintem kollégád is csak formázta az XP partícióját.
A lényeg szerintem annyi, hogy amit a 100MB-os külön partícióra tesz, azt ebben az esetben kénytelen a ugyanoda pakolni, ahova az OS is kerül. A kérdés csak az, hogy mi is ez a partíció. Jobb-e, ha külön van, vagy jobb ha nincs külön, vagy tökmind1. -
#13663 Irodában feldobtuk egy masinára amin Vista64 volt. Sima DVD-boot, partició gyorsformázás, telepítés. Semmilyen SR particiót nem csinált. Egyik kollegám használ W7-et otthon, neki sincs SR. Ő XP-ről váltott.
Őszintén szólva én itt hallottam róla először. -
#13662 Ez már így OK, hogy ha nem kreálok új partíciót, csak formázom a jelenlegi rendszert, akkor nincs 100MS-os partíció. Az meg, hogy a fejlesztők mire is gondoltak és mire nem ezzel a 100MB-os partícióval az már érdekesebb, mert ha létre is hozol új partíciót, amikor is létrejön a 100MB-os is mellette, de törlöd is rögtön amit létrehoztál és a 100MB-os arra mész, hogy Extend partíció akkor összevonja azzal amit töröltél és csak egy lesz. Szal mind2 lehetőség adott és csak a Seven telepítő DVD-t használtad hozzá.
Nem teljesen értem, hogy mi is ez a 100MB-os partíció és miért hagyták meg a lehetőségét, hogy alapból telepítsd ezzel, de úgy is meg lehet csinálni, hogy ne legyen.
A Ghost-os példát értem.
-
#13661 "És akkor gondolom amikor OS újratelepítés van, akkor csak partíció formáz."
És akkor ugyanúgy otthagyod a 100 megás reserved partíciót, csak nem hoz létre mégegyet. Ha azt is eltörlöd és úgy csinálod ugyanúgy létrehozza. -
#13660 Igazából nekem azért jobb ha egy rendszerpartíció van, mert használom a Norton Ghost programot partíciómentéshez. Sőt ezzel operációs rendszereket is le szoktam cserélni. Oda - vissza. A régebbi rendszerek nem hoztak létre több partíciót, ezért a csere is sima ügy volt.
Mikor először felraktam a w7 bétát a visszaállításkor kapásból adatvesztésem lett a vinyó további partícióin mert, a két win7 partíció újraegyesítése jól bekavart.
Tehát személy szerint nekem ezért jobb hogy egy van.
Gondolom a win fejlesztői nem véletlenül találták ezt így ki, ezért ha valaki nem akar a partíciókkal variálni annak jobb lehet ha van System Reserved partíció is.
Az hogy a loadernél ez valamit egyáltalán befolyásol-e nem tudom. -
#13659 Kipróbáltam rajta az 1.3-as Loader-t, működik is. De a Sleep mód ugyanúgy működik. Visszajön Sleep módból és azt írja ki, hogy 30 nap van az aktiválásig.
Ez mondjuk nem óriási probléma, mert restart után ugyanúgy OK.
Még mindig inkább csak az érdekelne, hogy melyik telepítés a jobb?! Ha van 100MB-os System Reserved partíció, vagy ha nincs ilyen... -
#13658 No fel is kúszott és most valóban nincs 100MB-os S.R. partíció.
DE!
És akkor gondolom amikor OS újratelepítés van, akkor csak partíció formáz. Legalábbis gondolom Te így csináltad(csinálod).
Ez Okés is. De miért jó az egyik telepítés, miért a másik?!?! -
#13657 De ki akarja a régit? :p -
#13656 Mi van?:D Never Combine, Use SMall Icons és a régi tálcát kapod vissza, nem kell registryt túrkálni.
#13652: Ja azt nem lehet kikapcsolni, egymás mellé teszi őket mindenképpen.