Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nélkülözni kell a nyomtató. Esetleg google-val még talán lehet találni vmi nem hivatalos izét. Van egy hosszabb mód is, amivel és a wifi kártyám szoktam telepíteni, írok PÜ-t.

Ha van Vista, esetleg 7-es c-t bootoltasd és csinálj egy rendes formatálást.

RBJ
hát rájottem , hogy hol van a compatibil. mod de akár sp3 vagy vista 1 2 sp ra állítottam sehogy nem megyen.

Linux Mint 13 Cinnamon

DjDano
Mennyivel jobb volt, amíg nem kellett a láma kérdéshalmazokat ebben a topikban olvasni... <#hehe>

TaRka0107
CD-rõl bootoltam be a Win XP-s DVD-t !! Kiírta h windows telepítése ami legelõször jön be... vagyis összegyûjti a fájlokat.... menne tovább de kék képernyõ jön és windows leállt mert a windows károsodást is szenvedhetett volna! Nem pont ezt irta mert még írt egy csomót, de ez a lényeg!! Két XP -s CD-vel próbáltam!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Mûködni fog, tedd fel a Vista drivert, de úgy, hogy a setup.exe kompatibilitását állítsd át Vista SP1-re vagy SP2-re. Nekem így felment a hangkártya drivere, mondjuk csak az EQ miatt tettem fel azt is, mivel alapból felismerte.

RBJ:
Ha van hozzá vista driver, próbáld meg azzal. Ha nem akarja futtatni a telepítõt, próbáld meg te is a kompatibilitási módot Vista Sp1/2-re állítani.

#5473:
Milyen Ultimate meg Home Premium? RC1 van ember, nincs itt más változat még.

RBJ
Csokolom.
Most nézem amit sejtettem , hogy 64 bitet is támogat a notim.
van értelme 64 bites rendszert feltenem? vagy a felhasználoi programjaim ugyis csak 32 bit en fognak menni?

Linux Mint 13 Cinnamon

holnap én is feltolom, csak elõtte még kell a régi asztaliba egy mûködõ ATA winyó a 100 giga mocskomnak.<#bohoc>

skateout
Alt+Shift vált a nyelvek között, és ha régiónak megadtad Magyarországot a telepítés során akkor meglesz a magyar billentyûzet kiosztás is, ha nem így történt akkor manuálisan kell meg adni.
Be kell lépni a beállításaiba, ami a tálcán található, és ott megadni neki második nyelvnek a magyart.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

RBJ
Csokolom.
Egy kis driver problemám van. a canon lbp 2900 nyomtatomhoz nem találok mukodoképes drivert ami futna a win 7 en.
probéltam a windows update t sehol semmi.
valaki?

Linux Mint 13 Cinnamon

Zeller01
Kerek valakit segitsen! Be tudom allitani a magyar billentyuzetet itt win7 alatt?

. : Z E L L E R : .

én már ezt korábbna leszedtem és EZ sem mûködik.. feltelepíti de még mindig nem érzékeli a hangkártyát.

CroftManor
Nekem P5QL-E lapom van. Ez nincs közte a támogatott lapok közt, attól még fog mûködni ha felrakom? A játékok ugyanúgy mennek majd mint Vistán? ( TRU, Mirrors Edge, Crysis warhead stb )

Nothing is True, Everything is Permitted

desigo
Windows Mobile-eszközközpont van hozzá mert a Vista 64-biteshez való nem jó
😞
Bocs a figyelmetlenségért és thx
skateout
Na de most akkor BIOS-ból bootolod a CD-t és úgy akarod formázni meg telepíteni a gépet vagy a Win7 be van bootolva és úgy akarod újratenni?
Bár aszem oltári baromságot mondok hol ott tudom is hogy nem engedi meg a Win7 hogy régebbi OS-t tegyél fel. De azért megkérdeztem nehogy lemaradjak a poénból 😄

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

#5375-ben leírtam. Vagy a Realtek honlapjáról másszatok el hozzá, ha nem megy a linkem. Vagy csak írjátok be googleba. Vagy EZT IS MEGTETTEM HELYETTETEK, csak kattintsatok rá...
nekem sem.

Nemtudna valaki adni egy linket a realtek hd audio-hoz, mert az alsó nem igazán akar mûködni
a vista driverek mûködnek vele.

Bence94
Üdv! Ma szerváltam egy 40 gb-os vinyót (usb-s modszer helyett ami nem is ment volna elvileg...).
annyi lenne a kérésem hogy honnan tudnék leszedni driver az oprendszerhez?
ati oldalán a 7-hez én kártyámhoz nem találltam (x1950 pro).alaplaphoz sem(asus p5pl2-e).próbáljam meg vista driverrel?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

egy mûködõ realtek drivert tud akkor adni vki?

TaRka0107
#5468 erre tudnátok valamit mondani? Már más XP cd-vel is próbáltam és kék ablak jön ki hogy károsodás érheti a windowst ezért leállt

bazza
No megoldottam, Vista telepítõ lemez visszatette nekem a boot részt 😄

Véglegesig maradok a vistán, túl sok fontos dolog van ezen már, ha majd rászánom magam hogy átköltözök a hetesre akkor már legyen a végleges. Viszont tetszett, remélem hamar kiadják.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Na most lehet hoppon maradtam. A másik vinyón volt a Vista, viszont most az a partícó csak egy "Local disk". Nem tudok róla bootolni. Vki tud segíteni?

SimaSuna
1. nekem jó
2. ez attól függ
3. Magyar Win7 elõbb utóbb
4. játék (tág fogalom) Terep2 és a GTA4közt van különbség
Aki letöltötte,annak mi a véleménye?Megéri letölteni késõbb?Egyenlõre azért nem akarom,mert nem csak én használom a gépet,a többiek nem tudnak angolul.Mikor lesz magyar változat?Játékokkal mi a helyzet?Olvastam,hogy vkinek nem megy, vkinek meg igen.
NEXT LP
Pont abban a hsz.-ben írtam, amire válaszoltál, hogy nem akarom letörölni a Vista-t, tehát újratelepíteni sem. Úgy egy hete írtam, hogy az beletellne egy hétbe is.
Crack alatt aktivátort is értek, a lények viszont az volt, hogy el tudjam távolítani a mostani crack-ek, aktivátort, vagy mit, és elsõsorban ebben kéne a segítség és csak utánna kéne új aktivátor.
Tudom, hogy ez nem a Vista topik, csak gondoltam ide nem rég írtam, akkor megkérdezem elõször itt.

Prince of Máté
Sziasztok!

Windows 7-bõl melyiket érdemes feltenni, az Ultimatet vagy a Home Premiumot?
Vistánál sokan mondják, hogy a Home Premium gyorsabb, ez itt is áll?

SimaSuna
én használom, és mûködik
TaRka0107
Nem, még az elején írta ki kék háttérrel, azért mondtam h még visszatudtam jönni ebbe az oprendszerbe!(win7be)

Kaszi46
Aki használja a kmplayert annál mûködik rendesen(próbáltam xp sp3, és vista módban is)?

*Posse*T.W.D*

SimaSuna
format c: megvolt?
TaRka0107
AKk írja ki amikor windows telepítése csík megjelenik tehát még az elején amikor ujraindítottam a gépet és akk! A windows csík megjelenik tovább akarna menni és akkor! De visszajöttem mert ugye még nem cisnált semmit az elõzõ oprendszerrel.

TaRka0107
??

Blasta
Sztem ez virnyák

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

TaRka0107
Szevasztok!! TOm h nem ide tartozik, de felakartam tenni az XP-t és azt írta ki h windows leállt, veszélynek van kitéve, nehogy károsodjon az operációs rendszer! Valami ilyesmit írt ki! Mi lehet a baj?😄

kirol
W7-re van audigy 2 driver?
Vagy itt is az van mint a Vista -nál, hogy itt már nincs rendes?

bon
Én alapból sose használom semmilyen oprendszernél az alaplapi cd-t, mindig a netrõl szedem a legújabbat és nem a Microsoft-os drivereket, hanem a gyártók oldaláról.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Blasta
"Ja és a legdurvább: Be se kellett tegyem az alaplai driver cd-t, hang, hálókártya, chipset, minden megy. Mintha készen kaptam volna a gépet"

jaja, nekem is ez imponált rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy miután feltettem pár cucc driverét (melyeket nem ismert fel) az automatikus frissítés ezután kb. 7 eszközhöz talált a mostaninál frissebb drivert. Le is töltötte, fel is rakta, minden zöld 😊

bazza
Nos, feltettem én is a kicsikét. Nem mondhatja nekem senki, hogy nem adok neki esélyt, az égvilágon semmit sem teszek fel csak a Nod SmartSecurity 4.0-et, de azt is csak azért hogy kipróbáljam. Most feltolom még az MSN-t is, de el sem hiszem, hogy még most is IE-n vagyok és innen írok... remélem nem bánom meg 😄 Régen az volt az elsõ, hogy FF (vagy Chrome) fel, TotalCommander fel. Most ezek kimaradnak 😊

Nagyon tetszik az új MediaCenter, a WMP 12, egyszerûbb gadgetek, szép win témák. Tetszik a Library rendszer is.

Ja és a legdurvább: Be se kellett tegyem az alaplai driver cd-t, hang, hálókártya, chipset, minden megy. Mintha készen kaptam volna a gépet <#wow1>

Nagyon baba 😊

Blasta

Blasta
Aha, így próbáltam én is.
Csak nem láttam a másik gépet a listában, ezért nem tudtam neki jogokat adni.
Na majd otthon futok még 1 kört ezzel, köszi a helpet!

Szoftveresen lehet futtatni...
Amikor megosztottad 7bõl a mappát adtál jogokat az olvasás/írásra az adott gépnek? Mert a 7ben ez már így mûködik.
- jobbklikk a mappán
- properties
- sharing fül
- share...
- az Everyone-t állítsd át Read-re ha csak olvasási jogot akarsz vagy Read/Write-ra ha olvasási és írásit is. Ha konkrétan egy adott gépnek akarsz csak jogot adni akkor legyen bakapcsolva az a gép és ott fog szerepelni a listán és értelemszerûen nekik kell átállítani a dolgokat.
ViniSoundz
nah akkor fasza. pedig nagyon kíváncsi lettem volna.
Blasta
kieg: a Win7-rõl látom az XP-n megosztott filokat, mûködik minden flottul, csak az XP-rõl nem látom a Win7 megosztásait.

Evin
Csak elméletben olyan, mint a Virtualbox vagy Vmware. Azoknak csak gép kell, de ez az "XP" nem indul procis (fizikai) virtualizációs támogatás nélkül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Blasta
Értem.
Jártam már a network menüpontban, csak ott már nem tudtam eligazodni.
A krédésem továbbra is fenn áll: Hogy tudok Win7-ben a WORKGROUP nevû hálózat másik számítógépe (XP) számára megosztani egy mappát?

A Homegroup az egy win7 specifikus szolgáltatás bármilyen megtévesztõ is a neve. Akkor fogod tudni használni, ha mindkét gépen win7 lesz.

Helyette pölö intézõben kattints a "Network"-re bal alul vagy írd be start menü keresõbe, hogy network.