Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linux Mint 13 Cinnamon
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
RBJ:
Ha van hozzá vista driver, próbáld meg azzal. Ha nem akarja futtatni a telepítõt, próbáld meg te is a kompatibilitási módot Vista Sp1/2-re állítani.
#5473:
Milyen Ultimate meg Home Premium? RC1 van ember, nincs itt más változat még.
Most nézem amit sejtettem , hogy 64 bitet is támogat a notim.
van értelme 64 bites rendszert feltenem? vagy a felhasználoi programjaim ugyis csak 32 bit en fognak menni?
Linux Mint 13 Cinnamon
Be kell lépni a beállításaiba, ami a tálcán található, és ott megadni neki második nyelvnek a magyart.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Egy kis driver problemám van. a canon lbp 2900 nyomtatomhoz nem találok mukodoképes drivert ami futna a win 7 en.
probéltam a windows update t sehol semmi.
valaki?
Linux Mint 13 Cinnamon
. : Z E L L E R : .
Nothing is True, Everything is Permitted
Bár aszem oltári baromságot mondok hol ott tudom is hogy nem engedi meg a Win7 hogy régebbi OS-t tegyél fel. De azért megkérdeztem nehogy lemaradjak a poénból 😄
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
annyi lenne a kérésem hogy honnan tudnék leszedni driver az oprendszerhez?
ati oldalán a 7-hez én kártyámhoz nem találltam (x1950 pro).alaplaphoz sem(asus p5pl2-e).próbáljam meg vista driverrel?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Véglegesig maradok a vistán, túl sok fontos dolog van ezen már, ha majd rászánom magam hogy átköltözök a hetesre akkor már legyen a végleges. Viszont tetszett, remélem hamar kiadják.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
2. ez attól függ
3. Magyar Win7 elõbb utóbb
4. játék (tág fogalom) Terep2 és a GTA4közt van különbség
Crack alatt aktivátort is értek, a lények viszont az volt, hogy el tudjam távolítani a mostani crack-ek, aktivátort, vagy mit, és elsõsorban ebben kéne a segítség és csak utánna kéne új aktivátor.
Tudom, hogy ez nem a Vista topik, csak gondoltam ide nem rég írtam, akkor megkérdezem elõször itt.
Windows 7-bõl melyiket érdemes feltenni, az Ultimatet vagy a Home Premiumot?
Vistánál sokan mondják, hogy a Home Premium gyorsabb, ez itt is áll?
*Posse*T.W.D*
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
jaja, nekem is ez imponált rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy miután feltettem pár cucc driverét (melyeket nem ismert fel) az automatikus frissítés ezután kb. 7 eszközhöz talált a mostaninál frissebb drivert. Le is töltötte, fel is rakta, minden zöld 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nagyon tetszik az új MediaCenter, a WMP 12, egyszerûbb gadgetek, szép win témák. Tetszik a Library rendszer is.
Ja és a legdurvább: Be se kellett tegyem az alaplai driver cd-t, hang, hálókártya, chipset, minden megy. Mintha készen kaptam volna a gépet <#wow1>#wow1>
Nagyon baba 😊
Csak nem láttam a másik gépet a listában, ezért nem tudtam neki jogokat adni.
Na majd otthon futok még 1 kört ezzel, köszi a helpet!
- jobbklikk a mappán
- properties
- sharing fül
- share...
- az Everyone-t állítsd át Read-re ha csak olvasási jogot akarsz vagy Read/Write-ra ha olvasási és írásit is. Ha konkrétan egy adott gépnek akarsz csak jogot adni akkor legyen bakapcsolva az a gép és ott fog szerepelni a listán és értelemszerûen nekik kell átállítani a dolgokat.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Jártam már a network menüpontban, csak ott már nem tudtam eligazodni.
A krédésem továbbra is fenn áll: Hogy tudok Win7-ben a WORKGROUP nevû hálózat másik számítógépe (XP) számára megosztani egy mappát?
Helyette pölö intézõben kattints a "Network"-re bal alul vagy írd be start menü keresõbe, hogy network.