46641
  • tiburon26
    hali.
    felraktam a 64bites win7-et.2gondom tamadt mindjart az elejen:
    -a professional verziot raktam fel es ezt nem tudtam magyaritani
    -azert raktam 64 bitest mert 4gb ramom van erre szerinte csak 2,87 usable
    vagyis hasznalhato a 4böl.valami ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    Rögtön felébred? Eszközkezelőben jobb klikk az egeren, a billen és a hálókártyán és vedd ki valamelyik fülön hogy felébressze a gépet. Ekkor csak a bekapcs. gombbal tudod visszaéleszteni, de legalább nem kel fel rögtön. :)
  • Miley Cyrus
    tud valaki megoldást arra hogy miért nemtudom készenlétbe rakni a gépet?
    Windows Se7en RTM 7600 64Bit van rajta, azelött WinXpSp3 32Bit volt és azzal se ment..:S
    mi lehet az oka?SSS
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem pl. hasznos a ctrl+alt+delnél megjelenő menü. Pl. ha beragad egy játék hogy még a tálca se látszik, se az ablakok akkor ki lehet jelentkezni, lehet lockolni, usert váltani jó dolog ez. XP is így volt beállítva nekem (classic loginnál hasonló menü volt csak középre pakolta a gombokat). Bár lockolásra mostanában inkább a WinKey+L kombinációt használom. :D
  • reaper4
    igen. így mindjárt más :)
  • KranaZoli #13730
    Jogos. Ctrl+Shift+Esc

• [HUN]FaTaL
    Mert elírta, ctrl+shift+esc
  • reaper4
    ugyanazt csinálja , mint alt+esc-re
  • reaper4
    nekem nem jön be erre a kombinációra semmi, csak ablakot vált :P
  • KranaZoli #13726
    Ctrl+Alt+Esc

Szerintem könnyebb lenyomni is és ez az ami kell Neked.
    ;)
  • Klemice
    új géped van, nem a windowstól jobb
  • ACE
    Valahogy nem lehet azt beállítani, hogy a Ctr-Alt-Del -re a Task Manager jöjjön be és ne az a buzi képernyő, ami alapban megjelenik?
  • EK1TEP
    Olvastam!
    Meg is csináltam amit ír és most "Nem olvasható be az állapot" ilyet ír ki a Windows-Aktiválásnál :)
  • LoDMaSt
    Nem gond, várj még 25 napot, utána olvasd el a 'Magyar nyelvű FAQ'-ot.
  • EK1TEP
    Na olyan gondom lenne hogy már csak 26 napom maradt az aktiválásig!
    Mivel tudom 100%-osan aktiválni?
  • reaper4
    3.1 et.
  • LoDMaSt
    OFF
    Nekem mióta W7-em van, tényleg jobban fut minden, habár lehet, hogy amiatt van, hogy azóta hd4850, e7500, 4gb ram kombóval mennek a dolgok...kitudja
    /OFF
  • gregtom6
    Hát nem mindenki azt mondta, h 7-en nagyságrendekkel(!!!)jobban futnak a játékok?
    Most meg ezen lehet tökölni, h mit tegyek fel, 7-et, vista-t, v xp-t? Gamelésre.
  • 590227
    Nálam az x64 rc7100-on nem megy ugyanezt kéri.TV NINCS
  • Narxis
    Az a jó, hogy logouton volt egy másik teszt amiben az XP volt az abszolút "fps bajnok". Már ott is leírtam, hogy egyik tesztnek se hiszek, csak a saját szememnek. Úgy vagyok vele mint bon, ha nem akadozik akkor nem érdekel, ha akadozik akkor nézem meg, hogy melyik rendszeren megy jobban, de azt se mindig csak ha számomra fontos játék.
  • dashed_
    Operacios Rendszerek Harca
  • bon
    Nem a rendszeren múlik, hanem a drivereken, az meg nem a Microsoft sara. XP-t már évek óta nem használok, Vista-n de most már csak Windows 7-en játszok. Jól mennek a játékok, az meg nem izgat, hogy alcsonyabb (ha alacsonyabb) az FPS értéke XP-hez képest, ha folyamamatos egy játék megjelenítése az már jó nekem.
  • Narxis
    XP mód nem játékokra van hanem szoftverekhez.
  • setuh
    hat nem tom de multkoriba meg alig volt jobb mint a vista jatekok teren...xp-et meg se kozelitette
  • gregtom6
    XP kompatibilitás pont játékoknál hasznos lehet, nem?
    És a kommentben volt még kérdés...
  • reaper4
    home premium elég
  • bon
    Eddig se volt rossz a helyzett.
  • gregtom6
    Ez engem is érdekelne.
    Valamint az, hogy csak játékra, netre, és az ezekhez szükséges progikra használnám a 7-et, melyik féle win7-et kellene beszereznem?(minél kisebb merevlemez terület miatt)
    És honnan érdemes leszedni, hogy tudom kiszűrni, h ne legyen vírus a leszedett win7-ben?
    Kösz a helpet.
  • setuh
    Hali!erdeklodnek h legujabb verziojuk win7-en h mennek a jatekok?javult a helyzet?
  • Narxis
    Használja valaki a Media Centert? Be akarom állítani a TV-tunert rajta, de valami Play Ready-t "tölt" órák óta. RC-n nem kellett ez a Play Ready és simán tudtam tv-zni a media centerben...
  • Zan
    Ok....fssssszzz,vagyok,megtaláltam,sorry!:)
  • Zan
    Szasitok!

Win 7 x64 ENG 7600-as verziószámú windows magyarosítása megoldható?Nem nagyon találtam a google-n hozzá MUI-t...!
  • [HUN]FaTaL
    Ezt a releaset nem ismerem, elképzelhető hogy szar. Szedd le a retailt inkább.
  • shelby146
    Kössz a gyors választ!
  • [HUN]FaTaL
    1. Kapcsold ki hogy az egér és a billentyűzet felébreszthesse a gépet. Eszközkezelőben jobb klikk az egeren meg a billentyűzeten és valamelyik fülön ki lehet kapcsolni.
    2. Kapcsold ki a bootmenüt a rendszertulajdonságoknál és kész, win7 fog indulni.
  • Nathan66
  • Nathan66
  • shelby146
    Sziasztok,
    Eddig nagyon meg vagyok elégedve a Win7-tel, csak két dolog idegesít:

-Magától visszajön a gép készenléti állapotból, van amikor egy perc után van amikor fél óra után, Vistánál is csinálta ezt, de Xp-n soha.

-Amikor bekapcsolom a gépet felajánlja, hogy válasszak melyik windows induljon el, de csak a vindows 7 van fent, mielőtt felraktam formáztam a partíciót, így nem is lehet rajta másik.

Remélem tudtok segíteni
    THX
  • Nathan66
  • Nathan66
    hi
    amikor el szeretném inditani a setup.exe-t ezt irja windows 7nél:
    már bootoltam is rola, de ott is bead egy hibaüzenetet.
    már a 3. iso-t szedtem le.
    a windows biztosan jó, csak valami nálam szar... pls help