Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Csak egy merevlemezem van!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ProGabe
próbáld IE-ben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Ez megy nálam id bejelentkezés után, amig ki nem kapcsolom a böngészõt.
😄
lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én minden oprendszernek külön vinyot használok.
Van mikor össze tudnak kavarodni :S

Amúgy te hivatalos linkrõl töltötted_?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

t0Mi
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Ma este fogom telepíteni a Win 7-et. Mi a véleményetek, inkább töröljem 1 az 1ben a vistát, vagy inkább csak mellé telepítsem? Szóval, tapasztalatokra vagyok kiváncsi.. 😊
A másik kérdésem, hogy oké, hogy van mindenhez driver, de érdemes azt meghagyni, vagy inkább telepítsek Vista drivert? Pl. alaplap, catalyst driver, stb.
Köszönöm elõre is!

!Renault F1, Real Madrid CF!

Próbáld úgy, hogy csak az az egy merevlemez legyen bekötve amire az oprendszert telepíteni akarod.
TaRka0107
Most tettem fel két napja a Win7-et. Nem igazán felelt meg az elvárásaimnak és visszakartam tenni az XP-t! Betettem a winxp-s cd-t-->ujraindítottam a gépet-->bootoltam DVD-rõl-->kijött az hogy windows telepítése (csak betöltötte a fájlait)--> és akk jött ki az ablak, szóval nem tudtam még formázni se!! Nincs hardware hiba mert most tettem fel 2 napja(ismétlem) 2 napja a Win 7et!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
Hali !

Volt alapból 1 win xp rendszerem az 1ik partíción. Feltelepítettem win 7-et egy másik partícióra, s frankón müxik is, az elején megkérdi, melyiket indítsam.

A kérdéseim a következõk lennének: ha törölni szeretném a win 7-et (javasoltátok, hogy az újabb verziót ne frissítsem rá, hanem elöbb töröljem a régit, ill lehet 32 helyett feltennék próbának egy 64 bitest), azt hogy tudom úgy megtenni, hogy az xp ne haljon be tõle ? egyszerüen xp alól töröljem a win7es partíciót és telepítsek új win7-et vagy van valami trükkje ? illetve ha netalántán egyszer ugyanígy meglesz a két rendszer, és az xp-t kell újratelepítenem (mert pl behal), akkor azt hogy tudom megtenni, hogy a win7 is megmaradjon a válaszható opcióval ?

(tudom, a legegyszerübb megoldás két winyó lenne, de egyelõre az egy winyós variáció érdekelne)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ez egyértelmû, de a legjobb lenne ha már elérhetõ lenne virágboltban is. 😊
ProGabe
belsõ teszterek már tesztelhetik a magyar fordítást. ennyi

Sehogy, várd meg még megjelenik magyarul....<#shakehead><#wow3>

stevenson1988
Majd csak a végleges kiadásban (a sokadik hullámban) lesz magyar nyelv
Bõvebben: itt

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Hello

Lenne egy olyan problémám hogy angolul van feltelepitve az op rendszer, és hogy lehet megváltoztatni hogy magyar legyen.
Milyen böngészõvel próbálod? Nálam Google Chrome-nál is ezt csinálja, Explorernél meg egybõl behozza.
Evin
Még a letöltés elõtt kulcsot adnak. Egyébként itt visszaolvasol, tegnap vagy tegnap elõtt ki volt írva az összes RC kulcs, azokból kapnál te is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
kijön hogy teszt drive windows és ennyi.

DarkSector
Igen csak az eredeti kulcs is kéne :S

Evin
Legegyszerûbb ha letöltöd torrentrõl.
Vagy vársz pár napot, valószínûleg még leterheltek a szerverek. kb 1-2hónapig le lehet tölteni.

DarkSector
LLLLLOOOOOOLLLLLLLL
mindent jol csináltam, beirom a liveID-met, és csak pörög 1 karika egyfolytában, és nem tudom leszedni ezt a szar ingyenes windows 7-et :SSSS

hogy szedjem le???
valamit rosszul csinálok?

Bence94
Én már felraktam és egyelõre nagyon tettszik! vista-s drivereket meg programok felmennek rá tökéletesen.még próbálgatom a sebességét és a játékokat.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SgtChris
Köszi! De az EasyBCD segített!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

próbáld ki a Vistaboot nevû progit.

SgtChris
Nah, eszembe jutott talán a Vista bootloaderje segíteni fog (ott is voltak hasonló problémák), esetleg az EasyBCD nevû progi, bár az is Vistás, de hátha...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Evin
Ja hogy egy vinyón is van. Hát igen, úgy nem mûködik.
Talán a c:\-n a a boot.ini-t kell bántani ilyen ügyben, de meg nem mondom mit kellene módosítani.

SgtChris
Azzal nem csak azt tudom kiválasztani, hogy HDD-FDD-CD/DVD-rõl bootoljon a gép? Nekem úgy rémlik legalábbis. Nekem a gondom az, hogy 2 egymás mellé (természetesen külön partícióra) feltelepített oprendszer között nem tudok választani indításnál...mivel nem jön be a választó képernyõ...

Evin
F8-F12?
Alaplaponként változik a Boot menü.

SgtChris
Na olyankor mit tudok tenni, hogyha feltelepítem az XP mellé a WIN7-est, aztán miután feltelepedett minden és kiveszem az install DVD-t a meghajtóból, akkor csak az XP indul el, nem tudok választani a 2 oprendszer közül? Csak, ha a telepítõ DVD benn van a meghajtóban, akkor tudok választani.

Sajna nem jött be, ez sem támogatja a kártyát, az x sorozatból 1iket sem😞
Köszi, rápróbálok...
"Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver"
Az X2300 kártya, típússzámával ellentétben, egy mobility X1300/1400 származék, ergo DX9-es. A drivert belsõ verziószámról nem ismerem fel, de a 9.4 és 9.5 driverek már NEM támogatják a DX9 kártyákat! Próbáld meg a 9.3-as W7 driverrel, hátha.

Hali!

Lenne egy problémám(több is, de itt ez): Unable to detect a video card with hardware 3D acceleration. Leokézom, aztán meg ez: Hardware 3D acceleration appears to be disabled.

PLS help valaki. Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver
Jah és a probléma: nem egészen értem a hibát, hogyan tudom megoldani, ha tudom. Elõre is köszi. Mindennél jó, csak nwn2-nél nem.
HeadHunter86
1 hete mióta kijött az RC, már semmi hasznosat nem lehet itt olvasni. Látom sokan próbálkoznak a 7-tel 😄

Annó Vistánál mikor kipróbáltam automatikusan felcserélte és az volt a C meghajtó ami éppen rendszert elindítottam. Akkor nem lesz baj THX 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem az elsõn van XP x86, a második vinyón W7 x64, és gond nélkül megy minden. Annyi, hogy megcserélõdnek a meghajtók betüjelei, és lehet elsõ alkalommal kell adnod betüjelet az XP meghajtónak, különben nem látszik majd w7 alatt.

KÉt vinyó van a gépembe és egy külsõ vinyó. XP 32bites már fent van, ha a 64bites Win 7 RC-t fel teszem nem fogják egymást össze kuszálni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem maxon 216 kbps-al jött a Vistés driver délután 😊

Hello, csak nálam nem megy FTP elérés Win7 RC-vel?
Sem a Firefox, sem az IE, de a flashfxp se tud feljutni ftp szerverre.
Találkozott már valaki ilyesmivel, vagy tud segíteni?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Jött már nekem 100K-val is Realtek FTP-rõl, de ált. amikor én probáltam, akkor négybõl négy szerveren volt olyan lassú, hogy 50-110 perc lett volna egy huszonpármegás csomag.

desigo
kösz...
skateout
Katt jobb klikkel az órára/dátumra és Customize notification icons, aztán ott válaszd ki hogy mit szeretnél látni és mit nem.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

desigo
jobb alul
network és az action centert és a hangerõ ikont,hogy lehet eltüntetni?
[HUN]FaTaL
gondolom gigabyte lap, frissíts biost, EP35ön is kellett a céges gépeken.

http://goo.gl/gd6Zi5

RBJ
még rájottem valamire ugye a majomnak engedni kellene a bios ba a hardver virtualizáciot de hát a majom mint én nem találtam ezt a lehetoséget a bios beállításokban. pedig támogatja a gépem .

Linux Mint 13 Cinnamon

Azért a 4 mirrorból legalább az egyik szokott menni úgy 30-40Kval és lehet tölteni 3 szálon, ami már 120K, de alapvetõen igazad van 😊
Én download.chip.eu-ról szoktam leszedni.
Kérdésem lenne. Adva van egy õskövületi, ámde jól mûködõ lézer nyomtató. Már Xp-hez se volt drivere, de ott bele volt építve a támogatása. Lehet valahogy Ghostscripttel, mert azt halottam valahol, csinálni valami trükkött, hogy tudjak nyomtatni driver nélkül?

Mondom ezt úgy, hogy utálom a Google-t az irányított találatok, a megtalált kamu adatok, és a teljesen visszabutított keresési lehetõségek miatt. Emléxik még valaki mik voltak azok a +/- meg és/vagy kapcsolatok keresõkben???

realtek honlapját ellenségemnek se ... olyan ótvar lassú 99%-ban az összes szerverük, hogy egy óra mire lejön. Amúgy Google-be büti valaki, hogy "Realtek HD Audio download", ne adj Isten verziószámot is (most 2.22?), akkor kidob egymillió HW driver oldalt ahonnan lehet tölteni. Köztük egy halom magyart is. Én a Majorgeeks oldalról szoktam leszedni ...

skateout
Akkor erre már csak azt tudom mondani hogy a vinyót át tenni egy másik gépbe, ott leformázni a particiót és utána telepíteni fel rá a cuccot.
Ha akkor is kék halál, akkor már hardware hiba.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional