46641
  • KranaZoli #13655
    Van 2 partícióm. Elindul a Seven telepítő. Per pillanat ugyebár 3db-ot lát:

- System Reserved
    - Win Seven rendszer partíció
    - Adat partícióm

Azt nem értem, hogy mi az, hogy csak formázzam?!
    Törlöm a meglévő System Res. és Seven partíciókat. Ekkor ugyebár nem tudok formázni, mert nincs aktív partícióm, csak az Adat.

Létre kell hoznom egy újat. Létrehozom, vele együtt létrejön a System Res. partíció is.

Most csak annyit tudok csinálni, hogy törlöm a NEM(!) Sys. Res. partíciót, majd a Sys. Res. partíciót összevonom azzal, amit töröltem. Ekkor csak 1db System lesz. Ezt formázom és telepítem.

(legalábbis most ezt csinálom :)

Biztos Én bonyolítom túl, pedig NEM szeretném, de olyan nincs, hogy csak formázom, ha 1x nincs is aktív partíció.

Na, mind1. Meglátom, hogy most majd milyen is lesz...
  • rvn
    Üdv. Meik a legujabb magyarítás?
  • msstz
    ezek a témák régiókhoz tartoznak. nem mindenkinél van rejtve.
  • Klemice
    magyarul ez lenne a soha nincs összevonás? mert így is csoportosítja hogy egymás mellett vannak az msn ablakok meg egymás mellett vannak a firefox ablakok például
  • lck
    Ha telepítéskor törlöd a leendő rendszerpartíciót, és oda telepíted (formázás nélkül - tehát üres partícióra) akkor létrehozza a 100 Megásat, ha csak formázod a partíciót akkor nem hozza létre, és nem is hiányolja.
  • hen-tes
    Vagy nem: link

Bár nálam a kisikonos tálcához 38-at kellett beütnöm értéknek.
    Annyi a gond vele, hogy pl ps-ben ha leteszek "tálcára" egy képet, akkor az is ikon méretű, de nem vészes.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Never combine, de ekkor lesz címkéjük is.
  • Klemice
    arra van mód hogy az ablakokat ne csoportosítsa a tálcán?
  • Klemice
    hogy meg tudd találni
  • Rage47
    miért van rejtve?
  • KranaZoli #13645
    Jah. Asszem a Toolkit-el egy gombnyomással életre is lehet kelteni Őket. Toolkit 1.8 például.
  • KranaZoli #13644
    Ez érdekes, ui. asszem Vista-nál is úgy volt, hogy senki nem írta, hogy alvó üzemmódból visszatérve hasonlót tapasztalt volna.

Viszont ha jól emléxem, akkor azt írtad, hogy Neked nincs 100MB-os System Reserved mappád. (?!)

Az hogyan lehet, hogy nincs. Nekem csinál. Amikor létrehozom a partíciót kiírja, hogy a Windows helyes működéséhez létre kell hoznia ezt a 100MB-os rendszer partíciót.

• falu
    Tudtátok, hogy van néhány rejtett téma a Windows 7-ben?
  • Narxis
    Én is így jártam, mindegy, mire lejár a 120 nap addigra már lesz talán magyar verzsön, de ha magyar nem is akkor jobb aktivációs cuccok.
  • lck
    Nekem alvó üzemmód után is ugyanúgy aktiválva van. Igaz 1.2-essel.
  • KranaZoli #13640
    Most néztem a notin, hogy mit is csinál az aktivátor ha alvó üzemmódba teszem a gépet, majd felélesztem. Újra azt írja, hogy XY nap múlva lejár. Vista-m is ilyen volt. Alvó módból visszajőve újra olyan volt, mintha nem lenne aktiválva aztán restart és minden OK.

1.3-as 7 Loader-es, az aktivátor.
  • Bmx01
    én próbáltam már pár aktivátort de 1-ik sem tudta aktiválni,
    mit lehet még + próbálni ???
  • MerlinW
  • Benny04
    köszi :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs hozzá flashplayer sajnos. :(
  • MerlinW
    64bites Firefox
  • EK1TEP
    A kedvenceket lehet mappába rakni :) 1 mappába azt cső.
  • Pio
    ITT VAN a megoldás. Elvileg majd a 3.7-es firefoxba beépítésre kerül ez a rendszer.
  • [HUN]FaTaL
    Mert az egy FF téma...
  • Benny04
    az engem is érdekelne, hogy hogy lehet ilyenné varázsolni az fft :D
  • Evin
    Ezt megjátszottam, de nekem pl a Firefox nem lett olyan átlátszó, mint az #13600 hsz-ben.
  • KranaZoli #13629
  • MerlinW
    MSE beta letöltés
  • [HUN]FaTaL
    Jaham. :)

Nekem jó az avast.
  • KranaZoli #13626
    Azok már rég fent vannak.
    És majd akkor indulnak be az aktivátor kilövők is.
  • MerlinW
    Majd megjelenés után indulnak be a frissítések. Torko oldalán van 8db júliusi update ami még nincs WU-n és emeli a build-et 16399-re.
  • KranaZoli #13624
    Defender helyett van. MSE -> MS Security Essentials

Ez lesz majd az MS ingyenes vírusirtója. Ha telepítve van, akkor kikapcsolja a Defender-t.

Pár kép:

És a bónusz:

• [HUN]FaTaL
    Mi a rák az az MSE?:D

Nekem csak a windefender frissít, semmi más update nincs hozzá. Meg az Office de az Microsoft Update, nem winupdate.
  • kev
    köszi
  • KranaZoli #13621
    A frissítések is működnek relatíve lehet csak mondani, ui. mennyi frissítés is van Seven-hez?! MSE frissíti az adatbázisát, asztali gépen sem kapok nagyon újabb frissítéseket (gondolom más se nagyon kaphat). Telepítés után van az a pár db 3-4 amit talán, semmi több. Hardver eszközök, Live. De ezek már mind megvannak. Ami Nekem jön, az csak MSE. Semmi több.
  • Narxis
    Én használok és tökéletesen megy, bár nem tom mi az az overlay, nagyrészt defaul beállításokkal használom. :D
  • kev
    "Én notin kipróbáltam az 1.3-ast is. Működik ez.
    Futtatás rendszergazda jogosultsággal indítottad?!

Ha nem, akkor jobb klikk az EXE-n és futtasd így!

1.) Válassz ki egy OEM logo-t. (Várj amíg kiírja, hogy OK)
    2.) Klikk a SLIC 2.1 in BIOS gombon. (Válassz ki a legördülő listából egy típust) Szintén várj, amíg kiírja, hogy hozzáadta az XYZ termékkulcsot.
    3.) Klikk a képernyő közepén lévő Activate Windows gombon. (Várj!) Aztán felhozza a Z: meghajtót, mintha egy pendrive-ot csatlakoztatnál. Ezt bezár és várj, amíg kiírja, hogy indítsd újra a Windows-t. "

A frissitések is müködnek ? Vagy ez a törés csak arra jó hogy ne sikitson 30 nap után ?

• ACE
    Használ valaki Winfast PVR2 programot? Hogy lehet beüzemelni, hogy normálisan fusson a háttérben overlay módban is, hogy meg is maradjon az AERO? Mert nálam amikor elindítom, kikapcsolja az Aero-t, ha overlay-re állítom.
  • davidka003
    Ott a fórumban legalább százszor le lett írva, hogy tákolt verzió. Ha valaki nem olvassa el akkor így járt.
  • Evin
    Thx, megnézem.
    Nekem nem tűnik átlátszónak az, ahogy nekem van. És nem nyúltam még ehhez hozzá.