46641
-
#13655 Van 2 partícióm. Elindul a Seven telepítő. Per pillanat ugyebár 3db-ot lát:
- System Reserved
- Win Seven rendszer partíció
- Adat partícióm
Azt nem értem, hogy mi az, hogy csak formázzam?!
Törlöm a meglévő System Res. és Seven partíciókat. Ekkor ugyebár nem tudok formázni, mert nincs aktív partícióm, csak az Adat.
Létre kell hoznom egy újat. Létrehozom, vele együtt létrejön a System Res. partíció is.
Most csak annyit tudok csinálni, hogy törlöm a NEM(!) Sys. Res. partíciót, majd a Sys. Res. partíciót összevonom azzal, amit töröltem. Ekkor csak 1db System lesz. Ezt formázom és telepítem.
(legalábbis most ezt csinálom :)
Biztos Én bonyolítom túl, pedig NEM szeretném, de olyan nincs, hogy csak formázom, ha 1x nincs is aktív partíció.
Na, mind1. Meglátom, hogy most majd milyen is lesz... -
#13654 Üdv. Meik a legujabb magyarítás? -
msstz #13653 ezek a témák régiókhoz tartoznak. nem mindenkinél van rejtve. -
#13652 magyarul ez lenne a soha nincs összevonás? mert így is csoportosítja hogy egymás mellett vannak az msn ablakok meg egymás mellett vannak a firefox ablakok például -
#13651 Ha telepítéskor törlöd a leendő rendszerpartíciót, és oda telepíted (formázás nélkül - tehát üres partícióra) akkor létrehozza a 100 Megásat, ha csak formázod a partíciót akkor nem hozza létre, és nem is hiányolja. -
#13650 Vagy nem: link
Bár nálam a kisikonos tálcához 38-at kellett beütnöm értéknek.
Annyi a gond vele, hogy pl ps-ben ha leteszek "tálcára" egy képet, akkor az is ikon méretű, de nem vészes.. :) -
#13649 Never combine, de ekkor lesz címkéjük is. -
#13648 arra van mód hogy az ablakokat ne csoportosítsa a tálcán? -
#13647 hogy meg tudd találni -
#13646 miért van rejtve? -
#13645 Jah. Asszem a Toolkit-el egy gombnyomással életre is lehet kelteni Őket. Toolkit 1.8 például. -
#13644 Ez érdekes, ui. asszem Vista-nál is úgy volt, hogy senki nem írta, hogy alvó üzemmódból visszatérve hasonlót tapasztalt volna.
Viszont ha jól emléxem, akkor azt írtad, hogy Neked nincs 100MB-os System Reserved mappád. (?!)
Az hogyan lehet, hogy nincs. Nekem csinál. Amikor létrehozom a partíciót kiírja, hogy a Windows helyes működéséhez létre kell hoznia ezt a 100MB-os rendszer partíciót.
-
#13643 Tudtátok, hogy van néhány rejtett téma a Windows 7-ben? -
#13642 Én is így jártam, mindegy, mire lejár a 120 nap addigra már lesz talán magyar verzsön, de ha magyar nem is akkor jobb aktivációs cuccok. -
#13641 Nekem alvó üzemmód után is ugyanúgy aktiválva van. Igaz 1.2-essel. -
#13640 Most néztem a notin, hogy mit is csinál az aktivátor ha alvó üzemmódba teszem a gépet, majd felélesztem. Újra azt írja, hogy XY nap múlva lejár. Vista-m is ilyen volt. Alvó módból visszajőve újra olyan volt, mintha nem lenne aktiválva aztán restart és minden OK.
1.3-as 7 Loader-es, az aktivátor. -
Bmx01 #13639 én próbáltam már pár aktivátort de 1-ik sem tudta aktiválni,
mit lehet még + próbálni ??? -
#13638 -
#13637 köszi :) -
#13636 Nincs hozzá flashplayer sajnos. :( -
#13635 64bites Firefox -
EK1TEP #13634 A kedvenceket lehet mappába rakni :) 1 mappába azt cső. -
Pio #13633 ITT VAN a megoldás. Elvileg majd a 3.7-es firefoxba beépítésre kerül ez a rendszer. -
#13632 Mert az egy FF téma... -
#13631 az engem is érdekelne, hogy hogy lehet ilyenné varázsolni az fft :D -
#13630 Ezt megjátszottam, de nekem pl a Firefox nem lett olyan átlátszó, mint az #13600 hsz-ben. -
#13629 -
#13628 MSE beta letöltés -
#13627 Jaham. :)
Nekem jó az avast. -
#13626 Azok már rég fent vannak.
És majd akkor indulnak be az aktivátor kilövők is. -
#13625 Majd megjelenés után indulnak be a frissítések. Torko oldalán van 8db júliusi update ami még nincs WU-n és emeli a build-et 16399-re. -
#13624 Defender helyett van. MSE -> MS Security Essentials
Ez lesz majd az MS ingyenes vírusirtója. Ha telepítve van, akkor kikapcsolja a Defender-t.
Pár kép:
És a bónusz:
-
#13623 Mi a rák az az MSE?:D
Nekem csak a windefender frissít, semmi más update nincs hozzá. Meg az Office de az Microsoft Update, nem winupdate. -
kev #13622 köszi -
#13621 A frissítések is működnek relatíve lehet csak mondani, ui. mennyi frissítés is van Seven-hez?! MSE frissíti az adatbázisát, asztali gépen sem kapok nagyon újabb frissítéseket (gondolom más se nagyon kaphat). Telepítés után van az a pár db 3-4 amit talán, semmi több. Hardver eszközök, Live. De ezek már mind megvannak. Ami Nekem jön, az csak MSE. Semmi több. -
#13620 Én használok és tökéletesen megy, bár nem tom mi az az overlay, nagyrészt defaul beállításokkal használom. :D -
kev #13619 "Én notin kipróbáltam az 1.3-ast is. Működik ez.
Futtatás rendszergazda jogosultsággal indítottad?!
Ha nem, akkor jobb klikk az EXE-n és futtasd így!
1.) Válassz ki egy OEM logo-t. (Várj amíg kiírja, hogy OK)
2.) Klikk a SLIC 2.1 in BIOS gombon. (Válassz ki a legördülő listából egy típust) Szintén várj, amíg kiírja, hogy hozzáadta az XYZ termékkulcsot.
3.) Klikk a képernyő közepén lévő Activate Windows gombon. (Várj!) Aztán felhozza a Z: meghajtót, mintha egy pendrive-ot csatlakoztatnál. Ezt bezár és várj, amíg kiírja, hogy indítsd újra a Windows-t. "
A frissitések is müködnek ? Vagy ez a törés csak arra jó hogy ne sikitson 30 nap után ?
-
ACE #13618 Használ valaki Winfast PVR2 programot? Hogy lehet beüzemelni, hogy normálisan fusson a háttérben overlay módban is, hogy meg is maradjon az AERO? Mert nálam amikor elindítom, kikapcsolja az Aero-t, ha overlay-re állítom. -
#13617 Ott a fórumban legalább százszor le lett írva, hogy tákolt verzió. Ha valaki nem olvassa el akkor így járt. -
#13616 Thx, megnézem.
Nekem nem tűnik átlátszónak az, ahogy nekem van. És nem nyúltam még ehhez hozzá.