CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warheadet szerintem megveszem mert már van alá gépem és nekem tetszett sima crysis is
No nembaj Warhead-et is megfogom.
Next PC upgrade: 2022
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
üdv:[email protected]
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Én most próbálom végigjátszani ezt a gammát, mert eddig igen harmatos volt hozzá a gépem, de vettem egy 4850-es karit. Egész tûrhetõen eldöcögött a gyenge gépemben high-on 1280-ban eddig, de elértem az exodus , meg VTOL-os pályát, ahol repülni kell, na ott még lowra levéve is össze-vissza szaggat. A kérdésem az lenne, hogy másnak is ekkora különbség van a játék elõzõ része és ezen rész között gépigényben, másnak is ennyire leesett az fps, vagy csak az én gépem mondta be az unalmast?
Gondolom a 3700-es amd procim a fõbûnös...
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
WoT: uvilmos
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
WoT: uvilmos
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
-megvettem a special editiont
-megvettem a játékot normál kiadásban
-letöltöttem
-nincs meg a játék
Vagy egy olyat, hogy hányan szoktak multizni.
Töltsük le az internetet!
vagy lehet az is hogy osongattál vagy inkább rambo stilusban nyomtad ? esetleg messzirõl távcsöves 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De hát ma még csak fölödönkívülieknek van ilyen gépük. <#alien>#alien>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szerintem ez a 2 opció dönti el, hogy milyen grafikán futtatod a játékot.
Próbáljátok ki Editorba, hogy egy kupacba raktok egy rakás csirkét és benzines hordóval felrobbantjátok.
De olyan csirke kéne, ami robbanékony. <#eplus2>#eplus2>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Hogy lehet az, hogy csak én jelöltem be a Low-ot? Akkor senki se játszott Lowon vele, annyira jól futott ez a gém régebbi gépeken? Vagy akinek 3-4 éves gépe van, az fel sem rakta csak én voltam az a bátor.
Amúgy én végig sem játszottam mert tegnap töröltem le, nehéz is volt, meg szaggatott Lowon is, mint állat.
Inkább játszok a Delta Sector Mod-al, az sokkal jobban elfut és majd nem olyan szép mint ez.
Forza.