CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A magyar nyelvû verzió is holnap jelenik meg a kiegészítõt illetõen?

arty
nekem ezerszer inkább 1024+VH, mint nativ+medium

Forza.

arty
jaugymax... hát 16xAA mellett másfél év mulva sem fog ez jolmenni VH-ban sztem, legalábbis ha megnézed mennyit lassit egy mostani kártyán a 16xAA. ráadásul lehet addigra lesz 32xAA is a driverekben 😊

Forza.

bertino
ja.
ma összefutottam egy kisebb bug-al.
amikor jön a lépegetõ alienke, mielõtt vezetjük a VTOL-t
le fel liftezett a levegõben <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
crt-n az egy dolog hogy éles, olyan éles hogy recés :]
tft-n meg meg homyálos egybemosott pixelek, semelyik sem jobb. 😊

u dont have to listen anybody else but me

De csak nagyobb TFT monitoron, egy 17''-es CRT-n még az is éles képet ad. Mint nálam.

Mediumban is nagyon szép volt. Azé 1024-be elég gyengén nézhet ki...<#rolleyes>

grebber
De gondolom õ is rendes fullra értette minimum 1280*1024 Very HIGH 16xAF és maximum élsímitást amit az adott VGA enged.

Next PC upgrade: 2022

arty
azért egy 4870x2/9800gx2 szépen elviszi már veryhighon a játékot... valami egyszerûbb felbontásban, pl 1024x768 😊)

Forza.

grebber
Én is kb 1,5 évre saccolom mire lesz olyan single VGA ami viszi majd fullon!

Next PC upgrade: 2022

Nemrég toltam végig a gammát. Jó kis játék volt és ehetett volna belõle jobb is, ha sztorira egy kicsit ráhajtanak. A legsajnálatosabb, hogy a történet szempontjából fontos npc-k személyisége nincs kidolgozva, olyan semlegesek, semmitmondóak. Medium grafon toltam 8800gt-vel 1680-as felbontáson. Harc közben elég rendesen leesett az fps szám.
Nemrég láttam az nvidia ütemtervét. 2009 Q1-re idõzítik a továbbfejlesztett gtx-et, ami alig lesz gyorsabb mint a jelenlegi. Talán 2010-re lesz olyan single vga ami télleg fullba viszi ezt a gammát.

snowkid16
Azé' 😄

arty
ha az elején 28fps-t kapsz highon, akkor a játék közepe végére mehetsz le 800x600 ba vagy mediumra 😊 és vista alatt is crysis.exe -dx9 kapcsoloval inditsd, gyorsabb

Forza.

Doom 4
Nem propléma válaszolok én mindenre amit tudok és nem vagyok lusta rá 😄!!!!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

snowkid16
Én most jöttem ebbe a topicba, nem hiszem, hogy visszaolvasok 5K hsz-t. Kösz, erre voltam kiváncsi, hogy mennyi.

Prince of Máté
Most Vista van a gépemen, és leteszteltem mennyivel kevesebb FPS-em van mint Xp-n.
1280x1024 / all High / XP 32 Bit / GPU Benchmark : 28fps
1280x1024 / all High / Vista32 Bit / GPU Benchmark : 27 fps
Szal megy ez Vistán is 😊
Nem tudom, hogy DX 9 v 10-ben megy-e a játék, mert Launcherbõl indítom el.
Továbbá kipróbáltam Very Highon hogyan megy, a benchmark 20fps-t mért.
Egyébként szerintetek melyik grafikai beállítást érdemes használni? A játékon belül mindent Highra rakni, vagy a configban található High CFG-t? A natural mod még a Very Highnál is lassabb ? :/

Doom 4
ment már válasz csak olvass vissza!!!(bár én se szoktam) tehát: killer irt hogy mi a különbség azt megnézheted és asszem azt irták electro worldben vagy media marktban 8000 HUF

snowkid16
Senki nem válaszol 28520 hsz-mre?

Bence94
én is megvettem az 5 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Peetboy
Jó ez a kérdés. LOL. Mindenki netrõl szerezte be. Utána nem, ki sem próbálta a játékot. Akkor meg minek jön ide.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Doom 4
JAJ lemarat a [/spoiler]

Doom 4
Hát ja. Szerintem csak a Core pálya a xar a többi jó szerintem. Amúgy meg lehet az idegeneket irtani robbanó lõszerrel 😄 A core pályán is találtam asszem robbanó lõszert assuem de az nem biztos. Ami tuti hogy az Exodus pályán két helyen is volt. Az elsõ amikor a gépet kell védeni még a hunter elõtt otzt van 1 égõ kamion amellett van. A második meg amikor sok légvédelmi van és kell lõni a repülõket meg a huntert aztán elhúzni. ott valahol az eggyik lerakatnál van.

KILLER2
Jajj gyerekek, ez csak játék 😊
Amúgy jogosak a dolgok, amiket írtok, de nem lehet full reális, mert akor azért már játszhatatlan lenne. Pl warhead videóiban látszik, hogy egyszer ilyen lebegõ légtalpas szarral megy (nem jut eszembe a neve) jeges helyen, szóval elvileg akkor az is jégkockás benzinnel megy, azt meg nem szereti a motor.

Töltsük le az internetet!

Ja meg Próféta (vagy akinek megsérül a ruhája a gömbben nem tudom a nevét) hogy tud olyan gyorsan tûz közelében felmelegedni? Má majdnem meg fagy aztán hipp és hopp odamegy a tûzhöz és 3 mp alatt újra felmelegszik szerintem ez egy kicsit fura de ha nincs igazam mondjátok meg amúgy meg az is igaz hogy akkor fél órát várjunk egy-egy tûz mellet míg felmelegszik Szóval el kellet volna találni az ideálisat amugy meg szerintem az idegenes pályát úgy ahogy van elb*szták nagyon gagyi de ez megint magán véleményha nincs igazam ne ugorjatok rögtön a nyakamnak<#vigyor2>

Synchronous
Nem fagyhatsz le csontig, mert a nanoruha egy energiaforrás, tehát eleve nem enged csontig fagyni. Volt egy olyan szakasz amikor a sziget egy részét befagyasztották az idegenek és abban a gömbben volt vagy mínusz 200 fok, pedig nincs az tökös srác, aki ne fagyna azonnal jéggé mínusz 200 fokban, mikor mínusz 70 fok körül már az üzemanyag is fagy.
Mi mégis kedvünkre lövöldözhettük a kis repkedõ idegeneket, mert a nanoruha nem engedett lefagyni. Akkor a hunterek fagyasztója sem képes fullra eljegesíteni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Doom 4
Hát szerintem teljesen jó igy a fagyasztás (mert multiban se lehetne akkor jól használni). Ha meg azt vesszük hogy a nano ruha magától olvad és nem kellesz hozzá lehet hogy csontig lefagysz csak õs kiolvaszt. Ha meg eltalál nem olvasztott ki elég gyorsan. Warheadot is tuti megveszem 😄!!!!!

Synchronous
LoL, de vicces vagy. Hogy lehet a Harry Pottert a Crysis-hoz hasonlítani?

Egyébként a problémához annyit fûznék hozzá, hogyha a Crysis készítõinek az élethûség és a nagyfokú realizmus bemutatása volt is a céljaik közé tartozott, akkor ez a lefagyasztós dolog hibának számít, mert még csak nem is lehet rá azt mondani, hogy bugos lenne a fizika, hiszen õk ezt direkt így programozták le.
Ha viszont a fíling, eksön, és szórakoztatás volt a céljuk, akkor el lehet siklani felette.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

snowkid16
Az HP 😄. Szerintem, mikor csinálták a készítõk a Hp-t Házi pálinkát ittak 😄

Prince of Máté
A harry Potterben meg varázsolnak :S

snowkid16
De nem tudjátok, hol lehet venni special edition-t, meg a simát nem Akciósan, és Akciósan?
Bokafix2 nagyon nagy, igaz 😄

The Protector
LÁL.Hát ez kurvajó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KILLER2
Ebbe még bele sem gondoltam, igazad van 😊 de ez azért mégis csak egy játék, ennyi még bõven belefér
Szerintem viszont nem csak itt ellentmondásos a fizika, hanem alapjába véve nem lett reális.

Bokafix2
Én most járok annál a résznél, amikor a böhöm hunter feljön a hajónkra és elkezdi tizedelni a bandát. Van valami, amit nem igazán értek. Ugyanis a hunter egy fagyasztósugarat használ, amivel lefagyasztja a célpontot, na most ha nem fagyott állapotban lõ rám, akkor csak kicsit sérülök meg a nanoruhának köszönhetõen (fõleg könnyû fokozaton), viszont ha elõbb lefagyaszt és úgy lõ rám, akkor meg apró jégdarabokra hullok szét. Ez viszont lehetetlen, mert nem csontig fagyaszt le, tehát nem válok jégdarabbá, hanem csak a nanoruha felszíni rétegei fagynak meg a testem körül, amit az is bizonyít, hogy ha ide-oda mozgatom az egeret, akkor szét tudom törni a jeget.
Ha csontig fagynék le, akkor megérteném hogy darabokra tud lõni, de így viszont nemhogy ezt nem tudná megtenni, hanem a jégnek a testem körül még védõréteget is kellene képeznie a lövések ellen.
Szal, ennél a résznél a fizikát kicsit ellentmondásosnak érzem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

KILLER2
Leírtam a #28508ben, hogy mi a különbség.

snowkid16
Hello! Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni a Crysist NEM 12K FT-ért? A Specialban mi a különbség, mint a normálban, és az mennyi nem akciósan, meg akciósan 😄

KILLER2
DBben (fent az ikonoknál valhol bal oldalt) beteszed asszem a pickups-t és utána az archetype entitybõl tudod letenni.

morphologu
Sziasztok. Tudna valaki segíteni a sendboxban hol lehet lõszert betenni. Engem csak a scar-hoz kellene.
Elõre is köszönöm.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Doom 4
nem

kifli
ha megveszem warheadet akk meg kell vennem sima crysist is?
Doom 4
OK megoldottam mûködik 😄!!!

Doom 4
Hát ott nem találtam

poppe
itt leírták hogy kell, bár én nem tudom, nem próbáltam. ha gáz van ott kérdezd meg a teendõket

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Doom 4
De én szeretném aktiválni és nem tudom hogy kell!!!!!

KILLER2
A warhead csak kiegészítõ, a Crysis 2 majd egyszer, sokára jön, elvégre ha minden igaz, azt már a következõ CryEngine-el készítik.

bordy
most mé mondod. nekem is spec van. én egyáltalán soha nem használtam gamespy-t. sose installáltam még fel. azt a kódot még mindig nem érvényesítettem 😄

Tsaba86
Most akkor miért a Warhead kiegészítõ jön, és nem a Crysis 2? Abbahagyták a fejlesztést? Vagy még áll az a dolog, hogy trilógia lesz? THX

KILLER2
De szép is lenne 😊
Nem, van mellé egy kis füzet rajzokkal és egy kód, amivel egy extra jármûvet lehet használni multiban (én ezt még mindig nem aktiváltam 😊 ), valamint 2 bónusz lemez a játék elsõ, valamint jelentõsebb videóival és képeivel, a másik lemezen pedig a játék zenéi vannak. Meg a tok is fémbõl van. Ennyi.
Anno nagyon vártam a játékot és mivel csak 1000 Ftal volt több a special edition, ezért gondoltam,h ogy ezen már ne múljon.

The Protector
A special edition mivel több.Adnak hozzá nano ruhát?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Eredetileg én is azt akartam, csak itt nálunk az nem volt, rendelni meg nem akartam hát maradt a sima 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doom 4
Most került kezem közé a Special Edition most szavaztam. Elmondjátok mi a baj a Gamespy val? azt irja az alkalmazás inicializálása sikertelen. ezt nem tudom megcsinálni és már valakijé volt úgy vettem meg gabi tól csak neki nem kellet. tehát elméletileg reggelve van akkor gondolom tudok majd multizni. és ezt a kétéltût nem nyitotta ki de én meg nem tom hogy kell