CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
tft-n meg meg homyálos egybemosott pixelek, semelyik sem jobb. 😊
u dont have to listen anybody else but me
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Nemrég láttam az nvidia ütemtervét. 2009 Q1-re idõzítik a továbbfejlesztett gtx-et, ami alig lesz gyorsabb mint a jelenlegi. Talán 2010-re lesz olyan single vga ami télleg fullba viszi ezt a gammát.
Forza.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1280x1024 / all High / XP 32 Bit / GPU Benchmark : 28fps
1280x1024 / all High / Vista32 Bit / GPU Benchmark : 27 fps
Szal megy ez Vistán is 😊
Nem tudom, hogy DX 9 v 10-ben megy-e a játék, mert Launcherbõl indítom el.
Továbbá kipróbáltam Very Highon hogyan megy, a benchmark 20fps-t mért.
Egyébként szerintetek melyik grafikai beállítást érdemes használni? A játékon belül mindent Highra rakni, vagy a configban található High CFG-t? A natural mod még a Very Highnál is lassabb ? :/
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Amúgy jogosak a dolgok, amiket írtok, de nem lehet full reális, mert akor azért már játszhatatlan lenne. Pl warhead videóiban látszik, hogy egyszer ilyen lebegõ légtalpas szarral megy (nem jut eszembe a neve) jeges helyen, szóval elvileg akkor az is jégkockás benzinnel megy, azt meg nem szereti a motor.
Töltsük le az internetet!
Mi mégis kedvünkre lövöldözhettük a kis repkedõ idegeneket, mert a nanoruha nem engedett lefagyni. Akkor a hunterek fagyasztója sem képes fullra eljegesíteni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyébként a problémához annyit fûznék hozzá, hogyha a Crysis készítõinek az élethûség és a nagyfokú realizmus bemutatása volt is a céljaik közé tartozott, akkor ez a lefagyasztós dolog hibának számít, mert még csak nem is lehet rá azt mondani, hogy bugos lenne a fizika, hiszen õk ezt direkt így programozták le.
Ha viszont a fíling, eksön, és szórakoztatás volt a céljuk, akkor el lehet siklani felette.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Bokafix2 nagyon nagy, igaz 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerintem viszont nem csak itt ellentmondásos a fizika, hanem alapjába véve nem lett reális.
Ha csontig fagynék le, akkor megérteném hogy darabokra tud lõni, de így viszont nemhogy ezt nem tudná megtenni, hanem a jégnek a testem körül még védõréteget is kellene képeznie a lövések ellen.
Szal, ennél a résznél a fizikát kicsit ellentmondásosnak érzem.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elõre is köszönöm.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem, van mellé egy kis füzet rajzokkal és egy kód, amivel egy extra jármûvet lehet használni multiban (én ezt még mindig nem aktiváltam 😊 ), valamint 2 bónusz lemez a játék elsõ, valamint jelentõsebb videóival és képeivel, a másik lemezen pedig a játék zenéi vannak. Meg a tok is fémbõl van. Ennyi.
Anno nagyon vártam a játékot és mivel csak 1000 Ftal volt több a special edition, ezért gondoltam,h ogy ezen már ne múljon.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!