CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
1: 5fps
2: 10fps
3: 15fps
4: 20fps
5: 25fps
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De egy csomó van aminek nincs demója nem is lesz... Most is itt van pl ez a pandora szelencés game a grifekkel meg a fõhõs tolvajjal. Sima pályás de nem lesz demó....honnan tudjam hogy tetszeni fog-e ? Még csak gameplay vidi sincs.. //mondjuk ezek xbox exkluk de a lényeg ugyanaz nincs demo, nem tudom h megéri-e az árát....hát letöltöm. Ha meg letöltöttem és megy akkor meg már minek vegyem meg ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik behemót pedig az alien ûrhajó. Annak meg a legalját kell lõni ahol kékesen floureszkál. A TAC gunt addig nem tudod használni amíg a tudós csaj ki nem iktatja neked a hajó védõpajzsát. Ha kiiktatta szólni fog és akkor már be tudod mérni a hajót a TAC gunnal. Akkor szét is tudod lõni. Elõször a bal utána a jobb oldalát.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egy kérdésem lenne, ugyanis elakadtam a játékban. Már eléggé a végén járok (gondolom), az anyahajón a fedélzetet kell védenem a hatalmas behemóttól...... de valahogy sehogy sem tudom kicsinálni....... az idõ csak telik, de semmi nem történik vele, és azzal a csodafegyverrel meg nem tudok lõni, mivel állandóan csak azt írja, hogy "No targets locked"...... tudnátok segíteni, hogy mit kell itt csinálni?
Elõre is köszönöm!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Töltsük le az internetet!
Szal azért mondom, hogy nem ártana hardverileg is bevizsgálni a gépt, mert ahogy írják, az ilyen konfigoknak nagy haverja a Crysis, tehát nem amiatt szaggat, hogy gyenge lenne a hardver. Viszont lehet, hogy meghibásodott valami.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az a hülyeség hogy nem adnak ki demókat... Én például ezért warezolok fõleg.... Meg mert nincs mindig játékra pénzem de ez más kérdés. Az amibõl kapok egy demót legalább 1 hónappal megjelenés elõtt és mondjuk teszem azt tetszik is akkor megveszem. De pl a Crysis-t ha haverom nem adja nekem eredetiben az életbe nem vettem volna meg a konfigom mellé. Meg amúgy sem, mert sztem azért vannak hibái.... Ileltve nem is. Csak egy nagy hibája van az pedig az ellenség intelligenciája... Az valami borzalmas.... És hazavágja az amugy fantasztikus élményt amit a környezet ad...
Viszont kérdezni akartam alapból. Amit a játék elején van gameplay videó, abban a player nyakánál kapja el az ellent és öli meg. azt mi is megtudjukcsinálni ??? Ha igen akkor hogy ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem tudjátok hogy mi baja a játéknak.intel core2 quad q9450, 4gb ram, nvidia geforce 9800gx2.-on még közepes grafikai beállításokkal is szaggat.
Számomra a Crysis 1 közepesnek mondható FPS nem túl jó sztorival gyönörû grafikával felruházva.
Most is szivesen megvennék 1 gémet (Star Wars The Force Unleashed) csak eddig úgy néz ki hogy nem fog jönni PC-re, de ez már nem ide tartozik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
75 FPS High-on, ez hihetetlen <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
1. Ti tudtok multizni a gémmel ?
2. Ha tudtok hogyan ? XD
(Nagyon érdekelne)
Elõre is kösz az infókat !