419
  • Inquisitor
    Ennyi erővel biztos Hawking is csak kamu tudós, mert ő meg 99%-ban béna, és már beszélni se tud.
  • Kryon
    Nem minden igaz amiről azt állítják......
    Általában ezek vagy nem működnek,vagy kisebb részük esetleg működik,de még a feltalálójuk sem érti,hogyan.......
    Tehát egy darabig ne erre alapozd az áramellátásod...
  • valamit
    nem volt süket és vak se. közbe itt a fórumba már kiderült, hogy "csak" nagyon komolyan sérült a látása és a hallása is, de nem teljes mértékben egyik sem.
  • vgreklam
    Őrület!
    Folytatta kutatásait vakon, süketen és kéz nélkül??????
    Elképesztő teljesítmény, akár a hajtómű!
    A rakétát ezzel a hajtóművel pedig egy madárról fogják elnevezni: KACSA

Vághy György
    Vecsés, nap utca 11.
    [email protected]
  • roliika
    Igen! 1 motorgenerátort,ami tulajdonképp magát hajtja és 1 "lifter-t" bár ez utóbbi nem energia termelésre szolgál. Mindegyik olcsón megépíthető. Ja+ 1 vákuum cellát is csintam ami magát tölti de csak miliampereket ad le. Casimir effektus alapján müxik,tehát nem a semmiből csinál energiát! Olyan szerkezet nincs ami a semmiből csinálna! Olyan viszont van ami önellátó, ezek nagyrésze mágneses elvű,forgótárcsás. Minato-nak nézz utána a neten. Neki vannak mágnaemotorjai. Csak mágnes, spéci elrendezésben és ballaszt súlyok 1 korongon! Az öregnek van sütnivalója...nekem sajnos nincs pénzem de amire telik kipróbálom. Hát van bennük valami. Ha erre költenék a milliárdokat kis országunkban és nem zsebretennék, talán még lehetne is belőle valami. Nem tudom neten van -e róla infó, de konkrétan a C720-as morotgenerátor 1 magyar talámány, 20 tonnás dög és 1 millió dolcsi. De ez több házat el tud látni elektromos energiával! Tulajdonképp 1 lendkerék hatalmas tömeggel ami csak forgásban van tartva annyi energiát emészt fel. 1 generátorra kapcsolva.Egyszerű,de nagyszerű. Jnaudin szóra neten keress rá ott vannak érdekes dolgok. Vagy bingofuel szóra. Szóval mind kipróbálnám ezeket ha lenne pénzem.
  • valamit
    "Egyébként az egész ország gyakorlatilag kivándorolt selejtekből áll, ezért olyan az egész amilyen." - gondolom azér mondják, hogy agyelszívást folytat :)

"Megnézném pl. hogy ha magyarország lerohanna egy országot az ENSZ engedélye nélkül, ráadásul úgy hogy kiderült hogy ok nélkül volt, mit kapna." - Magyarország egyelőre ott tart, hogy a biztonságát nagyrészt az USA szavatolja, a NATO-n keresztül.

"Fiatal barátom, nagyon keveset tudsz te a világról." - igen, csak én ezt belátom, te pedig abszolút igazságokat nyilatkoztatsz ki.
  • totya4
    Nyugi. Én azt írtam ÉN. ÉN. Azaz ÉN. Attól hogy ÉN rühellem, másnak nem feltétlen kell, tehát azzal hogy leírod mennyien vándoroltak ki oda az itt most itt teljesen lényegtelen.
    Egyébként az egész ország gyakorlatilag kivándorolt selejtekből áll, ezért olyan az egész amilyen. Őslakos szinte alig van, hiszen kiirtották őket.

Megnézném pl. hogy ha magyarország lerohanna egy országot az ENSZ engedélye nélkül, ráadásul úgy hogy kiderült hogy ok nélkül volt, mit kapna. Ehelyett mindenki vogyorogva nyalja a se**ét. Fiatal barátom, nagyon keveset tudsz te a világról.
    Kissé offtopic úgyhogy részemről ennyi.
  • Inquisitor
    Mondjuk egy "kisméretű" feketelyuknál kérdéses lehet, hogy az általa okozott idődilatáció nem e okozna károkat a bolygóban vagy legalább épületekben? :)
  • Inquisitor
    A Philadelphia kísérlettel nem is az a baj, hogy semmilyen megbízható infó soha nem volt róla, hanem az, hogy azóta még véletlen se sikerült senkinek máshol, legalább egy pár gramnyi anyaggal se?

Másrészt meg ki hisz el ekkora baromságot, hogy van olyan fémötvözet ami magában bontj a vizet energia nélkül?
  • Whisper2004
    Akik meg a feketelyuk miatt aggódnak, azoknak csak annyit, hogy a feketelyuk mindent magábasyippant, még az időt is, így az lelassul a környezetében. Szóval a pusztulásunkig lesz elég időnk kiötölni valami mentő ötletet
  • HöfEE
    Te nem látsz a szinfalak mőgé.Az egész csak figyelemelterelés , amig az embereket elfoglalja az hogy mit müvelnek az amerikaiak irakban és hogy az ürhajójukról leszakadt egy hőpajzs darab, addig a háttérben komoly kutatások és eredmények lehetnek anélkül hogy sokan észrevennék és tudnának róla , akik meg esetleg kitálalnak egy ilyet azt vagy hülyének nézik mint ahogy te is ezt teszed vagy egyszerüen nem vesznek tudomást róla.
  • mrzool
    Menthetetlen vagy... Szerencsétlen. Nekem nem kell kipróbálnom, anélkül is tudom, hogy hülyeség az egész.

Bár ha már itt tartunk: TE már kipróbáltad valamelyiket? Erre kérlek mindenképp válaszolj!
  • valamit
    pedig milyen fasza harci eszköz lehetne ;) jön a gyalogság, bekapcsolom a mágneses tekercseket - persze már továbbfejlesztetteket, iszonyat erőseket - és kivenni minden katona grántjából a biztosítószegeket :)
  • roliika
    Látom te legalább olvasol néha. Igen az volt a Philadelphiai kísérlet amit természetesen nem ismernek el hivatalosan. Sok amber meghalt a fedélzeten. Beleolvadtak a fedélzetbe, eltűntek,megőrültek. 3db marha erős teherautóra szerelt tekerccsel tették mindezt.
  • roliika
    Alternatíva benzinre: Biogáz,Biodízel,Hidrogén,elektromosság,víz,fúzió/hideg/. Ezek mind a megfelelő technológiával OLCSÓN előállíthatóak lennének ha az állam és a világpiac is akarná./De nem akarja mert az olajon kaszál/
  • valamit
    "Szintén a Z-berendezés egy korai verziójával kísérleteztek és ott állítólag egy tekintélyes méretű hadihajót "eltüntettek". Halászok és a légierő egyes szemtanúi szerint kb olyan 2-300km-el odébb egy hajó (pontosan leírták u.e. a hajót) a semmiből tünt fel, majd pár per múlva újra megjelent a kikötőben." - kiváncsi lennék, h mondjuk egy repülőgép vagy helikopter propellerjével meg lehet e csinálni? persze menet közben. :) és főleg, hogy fordítva, azaz 2-300 kilóméterről elhozni egy propellert, majd pár perc múlva vissza? :) annyi lenne a légierőnek :)
  • roliika
    hm. Néznél te is utána régi, pl 1970-es magyar lexikonokban az űrutazásról és jövőjéről! Fárasztó vagy. Az 1970-es kislexikonban is van szó térnyújtásról....stb..stb...Philadelpiai kísérletől halottál? Ha igen biztos kamunak titulálod. 1 hajót teleportáltak a kísérlet során több száz kilóméterre, bár igazából nem ez volt a cél. Álcázni szerették volna. Végülis sikerült.:-D Képzeld, mondjuk 1820-ban azt mondják, hogy létezis világító műanyag. Kapásból hülyének nézik az embert és talán még neves tudósok is tiltakoznának, hogy ez lehetetlen, talán még törvénybe is leírnák. És ha ma ezt a törvényt néznénk, akkor már elvből sem készítenének TFT monitorokat, mert ugyebár XY törvénye tiltja hogy nem lehet! most is pontosan ez a helyzet. Newtont hozzák fel mindíg ,hogy 100%-nál hatékonyabb gép nem létezik! Miért? Mert akkor, több mint 100 éve kísérletileg a ma nevetségesnek tűnő ezközökkel ezt figyelte meg! És ma is ez szentírás! Csakhogy a technika jelentősen fejlődött, és olyan anyagok állak rendelkezésünkre, amiről akkoriban álmodni sem mertek volna! És ezelnek az anyagoknak igenis vannak rendkívüli tulajdonaságaik, mégha nem is Newton mondja! Tudod még szerencse, hogy a víz nem tanulja a fizikát, hanem tudja!
  • roliika
    Próbáld ki utána fikázd más írását....
  • uniu
    bazzeg:) hanyatt fetrengtem a rohogestol:)
  • gyozo
    Végre valaki megnézte a Star Trek-et NASA-nál.
    Ideje volt!
  • Csacsis
    A "hogyan legyünk kamikazee piloták" című könyvet ;)
  • DJ Bee18
    ezt a sok ökörséget, dimenzióváltás, stb. Közbe meg az amcsik mennyit kinlódtak egy pici leszakadt hőpajzs miatt... Ugyanmár. Amikor a benzint még mindig nem tudják egy hasznos alternatívával kiváltani az autóknál. De már 80 nap alatt utazhatnánk 11 fényévnyre, pffff... Gratula azoknak, akiknek megfordult a fejében, hogy 5 év múlva ez már működhetne...
  • Commandante
    Most gondolj bele: csinalnak egy nagy feketelyukat, es belekurnank minden ehezo embert. Odalenne az osszes ertelmes tema. Mihez kezdene az SG akkor? Sz´al ezert foglalkoztat mindenkit ez a ket dolog...
  • Commandante
    Ez kb olyan, minh hogy "aki átül, üljön B-t is". Abbol, hogy a) van gravitacios vonzas, b) van a hatas-kolcsonhatas elve (ami tudtommal igaz is a gravitacios elmeletben, ahogy emlitetted) nem az következik, hogy van gravitacios taszitas, hanem hogy c) amekkora erovel vonzza az A test a B-t, ugyanakkora erovel vonzza B az A-t.

Amugy ha "..." helyett ".+nagy kezdobetu"-t hasznalnal, talan te is megertened, hogy badarsagot irsz. A tudomanyos felmuveltseg pedig nem szegyen, hiszen ma mar nincsenek polihisztorok (itt senki sem az). Viszont ezt a helyzetet mintegy vallaskent beallitani, meg uldoztetesrol es egetesrol beszelni nagyon kenyelmes dolog. Inkabb olvasnal ertelmes cikkeket ertelmes szerzoktol, a ter tomoriteset es nyujtasat pedig hagyd meg az idiotaknak (ezt nem a tudomanyos eredmenyekre, hanem a sarlatan-publikaciokra ertettem)
  • assdf
    Nem tudom mennyi igaz ebből a hirből de én nagyon örülnék már neki ha lenne ilyenünk. Korábban valahol már kifejtettem hogy a mai meghajtási technikák lópikulát sem érnek az univerzumban, tulajdonképpen felesleges erölködés az egész már bolygóközi utazásoknál is, pedig az még nagyon kis táv.
  • Inquisitor
    Ööö, megerősítés akart lenni, de tényleg félreérthető voltam :)

Amúgy azóta végleg megutáltam az oldal készítőjét. Leközöl Naudin-tól egy kísérletsorozatot, de ahol szerinte "méréshiba" történt, ott kijavítja az adatokat ...
    Na most Naudin kutatásainak pont az a lényege, hogy mikro talál egy látszólagos "mérési hibát", akkor ott kezd el kapirgálni. Na mindegy.
  • mrzool
    Ezt miért nekem írtad?:)
  • valamit
    egyébként, ha "véleményről" van szó, ahogy korábban írtad, akkor "én ott szeretek élni, ahol megszoktam, hogy élek" vagy "a többség ott szeret élni, ahol megszokta már", legalábbis addig, amíg lehet találni ellenpéldát. márpedig egyenlőre cirka éves egymilliós bevándorlással bír az USA, azaz ellenpélda akad most is dögivel, pedig igencsak zárkózott mostanában
  • Inquisitor
    "Ha valaki hosszirányban tolja a rúd egyik végét, akkor erre a rúd ellenkező vége azonnal, azaz időveszteség nélkül reagál.
    Aham. El kéne olvasnia a Relativitás Elmélete c. könyvet ... szerintem.
  • valamit
    rolika, nem értettél meg. az írtam: "alkalmazva szeretném látni...nem egy honlapon leírva, hogy valaki, valahol, valahogy képes rá". amit te mutattál, az pont az említett "egy honlapon leírva".
    aztán ha valaki teszem azt megcsinálja és mégse megy, ugyis az lesz, hogy valamit elhibázott, 'hisz a másiknál működött'...
    ha meg működni fog, akkor meg kiderül, hogy valójában nem is akkora nagy szám.
  • Inquisitor
    Ez nem lenne gáz, de leírja, hogy ugye minden csak energiahullámokból áll, majd késöbb leírja azt, hogy mekkora "üres" részek vannak például az atomban.
    Márpedig se a mostani tudományos elméletek szerint, se az első érve alapján nem létezik a "semmi" ...
  • Inquisitor
    Hát ez az oldal ... Beleolvasva kiderült, hogy a készítője pont olyan személyiség jegyekkel (hah, problémákkal?) rendelkezik, mint sok önjelölt próféta, meg vallás(szekta)alapító. Az oldalon rengeteg áltudományos "cikk" található, konkrétum szinte semmi. Akkor inkább olvasgatom Nadin oldalát, ott legalább adathegyek vannak.
  • mrzool
    Bazze, 5 perce fetrengek a földön a nevetéstől. Beleolvastam az egyik cikkbe, csak egy részletet emelnék ki.:))

"Kapcsold ezt össze egy turbina rendszerrel és készülj fel arra, hogy nagy mennyiségű elektromos energiát fogsz kapni. Légy óvatos! Először kis teljesítménnyel tápláld az elektromágneseket. Emlékezzél arra, hogy az NPE manipulálása hatással van az anyagra, gravitációra, térre és időre. Tehát óvatosan használd! Olyan legyen a reaktor, hogy maximum egy épületet tudjon csak energiával ellátni. (Egy családi házat vagy lakást.) Ha egy ilyen reaktorral akarsz táplálni egy nagyobb épületkomplexumot vagy egy várost, az már veszélyes lehet. Egy kisebb város táplálása egyetlen ilyen reaktorral maradandó tér-idő változásokat eredményezhet. A legutolsó dolog, amit akarnánk, hogy a Föld felszínén anomáliák és tér-idő rések keletkezzenek."

Ember, te tényleg elhiszed ezeket? Nagy baj lehet a mai oktatással... Vagy még 10 év alatt vagy? Hiszel a mikulásban is? SZÁNALMAS!:)
  • valamit
    ezen az alapon emberfia nem vándorolt volna ki ámerkiába ;)
  • totya4
    Az ember ott szeret élni ahol megszokta hogy él.
  • valamit
    "kenneddy idejében volt még a jó, akkor az egész világ űrversengésben volt." - ha csak űrverseny lett volna, akkor jó lett volna. de a kiélezett űrverseny erős összefüggésben volt azzal a helyzettel, ami például a kubai rakétaválságot vagy a vietnámi háborút is okozta.
  • roliika
    szedj össze pár leírást..tömegével vannak a neten és próbáld ki otthon összerakni...nem 5 perc 1 ilyet megcsinálni hogy működjön...Példának itt egy nagyon jó kis magyar oldal, valóban működő kipróbált dolgokkal...nézd meg!
  • Nethyrrea
    hát, amíg bush bácsi háborúsdit játszik inkább addig szerintem még az is kétséges hogy a közeljövőben lesz emberes expedíció ami a nemzetközi űrállomásnál messzebb megy, nemhogy hiperhajtómű teszt....

kenneddy idejében volt még a jó, akkor az egész világ űrversengésben volt. ha az ő eszméit megtartották volna, az űrkutatás már kb ott tartana ahogy anno arthur C clarke is leírta.

szerintem.
  • valamit
    én az általad vázolt tudományos eredményeket - mint ez a "más energia kinyerési lehetőség" - már alkalmazva szeretném látni egyszer-egyszer, de nem egy honlapon leírva, hogy valaki, valahol, valahogy képes rá
  • Szefmester
    Már megint ez a "létrehozunk egy fekete lyukat" "elmélet"már komolyan kezd irritálni ez a fajta hozzáállás... Az előző fizikával kapcsolatos cikkre is hasonlóak voltak a reakciók... Nem bíztok a tudományban, féltek találkozni valami új dolgokkal? Ha nem lett volna az a sok bátor újító személy akkor most az Amishok a csúcstechnológiát képviselnék... sőt akár már ők is sci-fi lennének a számunkra... úgyhogy azt mondom: Legyetek nyitottak minden hülyeségnek tűnő dologra, lehet hogy van benne igazság. Akinek pedig ez a nézőpont nem elfogadható... azt nagyon nem tudom sajnálni... maradi