940
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1153079608/11530796081165194980.jpg)
-
?? -
Landor #859 BaSZNáD G_ArchAngel -
www.pappfer.hu ->Minden, ami Sony Ericsson
Ezen az oldalon van új szoftver Sony Ericssonokhoz, meg egyéb extrák. :) -
#856 jah és hogy lehet rárakni?? -
KoniZTE #856 flash témákat honnan lehet letölteni ?? -
Landor #855 tényleg vidd el szotvereltetni SE szervizbe ;>
nem hiszem hogy attól hogy a SE oldaláról ráküldte a wap beállítást beszart a telefonod.. -
exy #854 nem szofverv cserére hanem frissitésre
-
exy #853 hahó valaki tudna segiteni Az a probom?
hogy vettem egy w810it független telot (de amugy T-mobilos vagyok)az addig oké csak külön be kell állitani az mms_t Bementem ezekhez a drága rózsaszin majmokhoz :=)az a problémám meg még szeretném a wapot is hazsnálni.Erre kaptam egy 4 5 oldalt állitsam be magamnak a leirtak szerint ok. NEM SIKERült Bementem máshova téptem sorszámot
elnyökögtem aprobomat a faszi a szervizes tetü közli miután 6 szor kivette az aksimat és beiratta velem a pin kódom szoftverhibás atelom mert egymás után kikapcsol EZ FASZA MONDOM IDÁIG SEMMI BAJA NEM VOLT: VALAMI GECIT KÜLDÖZGETETT RÁ a GÉPÉRŐL ....Eredmény :::::::::::::::::::::::::::. minusz havidij a wap használat miatt AMI továbbra se müködik De vigyem el az ericson szervizbe szoftvercserére kicsit csalódott vagyok és értetlenűl állok e helyzet elé ja maugy 2 hetes a telcsim szóval ????????????????????????????????????????????????????????
-
exy #852 hogy tudok szoftver frissíteni?
-
Nekem volt 4 hónapig egy K810i-m. Nem volt semmi bajom a joystickkal. Viszont elötte volt egy T630-asom kb 4 évig. Azzal se volt soha semmi bajom. Bár több joystickes telefont tuti nem vennék, mert baromira utálom. -
Ez W810i. Nekem ilyen telom van. Semmi bajon nem volt idáig a joystcik-kal. -
KoniZTE #849 egy kérdés szeretnék feltenni . Az ezelötti telefonom az egy SE K700i volt és az volt vele nagy probléma hogy 3 havonat fullra tönlrement a joystcikja... Vki mondta nekem hogy ezeknék az uj modelekknél már megcsinálták normálisra . A K810I is jo lett ugyanugy vagy régi fos.? -
RumiTT #848 Tnél télleg nincs már, de én épp ezért rendeltem meg neten kártyafüggetlenül, és nem bántam meg.(drágább azért így) -
Landor #847 -
BIZ0906 #846 kinek nem? :) -
KoniZTE #845 t-mobile-ban már nem árusitják , ezért K810i-t veszek. Sajna mert naon bejött ez a telo... -
3500 HUF annyit csak kibírsz -
BIZ0906 #843 argep.hu-n is csak egyben lehet kapni :( -
Landor #842 sztem nem lehet külön kapni hozzá -
hali
a füleshez (HPM-70) honnan tudok szerezni agybadugós gumit? sajnos mindig leesik rola és elvesztem... -
van biztos -.- -
RumiTT #839 sztem nincs,ha csinálsz akkor tedd be ide a címet majd ;) -
van olyan oldal ami csak w810 el foglalkozik?mert ha nincs esetleg kezdek 1et és összegyüjtöm KB miket lehet vele ügyeskedni márha sikerül nekemi :D -
Szia!
Nekem is volt régebben ilyen problémám. A Sony Ericsson-nos CD-ről telepítsd fel a PC Suite programot. Nekem újra indítás után már felismerte
a w810i-met -
motor22 #836 szerintetek a gépem miért nem ismeri fel a telefonomat????
mert így semmit nem tok vele csinálni csa a memória kártyámra tok rakni cuccot (SE K750i) -
pappfer.hu forumán kerezsgélj -
motor22 #834 hát azt a progit amitől 2x hangosabb lesz a hangszóró hangereje.
pipör ezt az oldalt mondta itt (#820).
és ezen az oldalon meg azt mondja hogy mennyek erre a chriskross.hu -ra és ott tom letölteni de nem enged belépni az oldal pedig már regeltem de nem küldtek visszaigazolást se. -
Mit akarsz onnan letőlteni ? -
motor22 #832 nekem nem lehet ezen a http://www.chriskross.hu/ oldalon amit küldtél regelni, mert nem igazolja vissza és nem tok belépni! mit tegyek?? -
nem fog! nekem is fennt volt és semmi baja nem volt az igaz hogy maximális hangerőn a hangerőszabályozokat is maxon kicsit torzitott a felvéteelen de sztem megérte rárakni :) -
motor22 #830 köszi!!!!!:)
de ez megbízható, tehát nem tesz kárt a telómban(SE K750i)???
kösszz mindent!!!!
ha tudok akkor segítek neked is!!!! -
BIZ0906 #829 Akkor inkább nem cseszem el a telóm. Azért thx -
ahogy eddig -
BIZ0906 #827 De a video-t hogy játsza le? -
Nem a minőség az marad ugyanolyan csak hangosabb lez rajta a hang -
BIZ0906 #825 Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ha drivert cserélek pl: video display vagy hang attol a videolejátszás jobb lesz? Nagyobb minőségben 176x144-es videot jobban le tud majd játszani? -
hmm értelek h értesz :D -
ahhoz hogy kicseérld a hang drivert mind2őt kell használnod :) -
Nem a szofveres beavatkozás következményeiről beszéltem, hanem a használat közben előforuló meghibásodásról. Pl. nekem a fényképező-gomb elromlott és sokba került volna... Egyébként értelek -
BIZ0906 #821 A kettő közül melyik az ajánlott vagyis megbízhatóbb?