219
Nintendo Entertainment System
-
#19 Ma délután egy kis nosztalgiaélményből végigjátszottam a Super Mario Bros. 3-at. Fantasztikus élmény volt újra elővenni. 3 óra alatt játszottam végig (úgy, hogy MINDEN pályán voltam. Sajna, még most is vagy 1-2 pálya, amit csak sokszoros elhalálozás után tudok megcsinálni, hiába ismerem már sok éve a játékot :-) -
#18 Ja, igen, mert a japán NES játékkazetták is sárgák voltak, mint a piaci játékkazetták. -
orkenyid #17 Az is NES (japán változat), csak kell hozzá egy átalakító (rossz japán SMB3 kaziból ki lehet szedni), és mennek vele a rendes NES játékok is. -
#16 Nagyon szépen köszönöm! -
#15 nekeme csak 'WAREZ' NESem volt/van XD (a sárga kazettás. vagy az nem NES?) néha még most is jáccok vele :) -
amúgy meg:Google -
#13 Kérlek, küldjetek képeket NES gépről, dobozról, kazettáról! -
#12 A Game Gear hiába előzte meg a korát, 3 nagy hibája volt. 1. nagy méret, 2. kicsi választék, 3. ette az elemet. A GBA a legjobbkor jött. -
Shadow_THH #11 relativ mi a világ legjobb konzolja
a nes jó volt a snes pedig fantasztikus. el is adtak belőle rendesen.
de akkor vehetjük a megadrive-ot (v genezist) ami szintén iszonyat jó volt, de ha már sega konzoloknál tartunk: game gear
a game gear kb olyasmi volt mint egy gba 15+ évvel ezelött. színes kijelző, csomó játék. csak ugye akkoriban még kellett bele pár tucat elem, hogy elpittyegjen pár órát, szóval mint a legtöbb sega konzolt, hiába előzte meg a korát, soha sem adtak el belőle annyit mint amennyit el szerettek volna.
Én az N-gage-dzsemet is szeretem, de nem tartom a világ legjobb konzoljának, viszont ha fikázzák azt nem szeretem. Aki laikus az ne mondja meg mi jobb minél. -
#10 Ne feledjük el a Zeldát sem! -
#9 Nagyon jo volt. 3db gépem volt belőle :)
Most meg mobilom tolom NES emuval :) -
#8 Valóban van benne egy kis elfogultság, de csak egy nagyon pici. -
#7 Van is egy pár felbecsülhetetlen érték nekem: Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3. A világ legjobb játékai!!! -
#6 Ohh akkoriban maga volt az Isten. Minden egyes jatek felbecsulhetettlen volt. Egy csoda. -
#5 Rengeteg nagyon jó játék volt hozzá, szal sztem is a legjobb... -
#4 A legjobb volt 20 éve:D -
eldiaz #3 Hát igen... -
#2 de csak a gamecube ize xbox ize ps2 ize ps1 ize dreamcast ize megadrive utan :DDDD
szal ez a vilag legjobb konzolja szoveg azert erosen szubjektiv ;) :P -
#1 Még nincs NES topic? Ezen sürgősen változtatni kell! Tisztelet a világ legjobb konzoljának!