Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A jatek nem indul el a gepemen , es ezt nem ertem miert nem , hisz most vettem egy 8800 GTX-et!!!
Valaki help plzZ????? A San Andres siman efutott!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
LINK
Ezt példának se hozd fel, ugyanis köze nincs a két játéknak egymáshoz. Nulláról volt szinte újraírva PS2-re, vagyis megírták többire, de aztán sok munka volt csökkenteni a dolgokat. Hja és netes mód sincs 😊
púúúúú
Persze, ettõl még lehet gyönyörû egy játék, de ami konzolon megvalósitható, Pc-n is az. Ennek ellenkezõjérõl nem vagyok meggyõzõdve!
Hiába akarnék ps2-esen futtatni egy mai játékot, nem menne. Félreértés ne essék, nem temetem a konzolt. Naívság lenne, annyit mondok, hogy felváltva vezetnek megvalósitás terén, Mikor kijön egy konzol, akkor bizony a pc-nek fel kell kötnie a fehérnemüt, viszont az élettartama felétõl kezdve, már a konzolokon kell kompromisszumikat kötni, ami vagy jól sikerül, vagy nem. Ott van a TDU. Kintvan ps2-n Látványban ég és föld az én gépem, és a ps2 közti különbség. Pedig híresen optimalizálatlan játék. kipróbáltam 360-on is, pariban vannak.
PGR4 szerintem gond nélkül menne a gépemen, igaz, csak videókat láttam, (öcsém nem igazán rajong az autós cuccokért)
De szerintem hagyhatjuk a konzol vs pc vitát. Én téged, Te engem nem tudsz meggyõzni arról, hogy nem vagy/ok elfogult. És ebben lehet is valami...
http://www.freetvmaci.info/
Most lehet hülyeséget írtam, de ha nagyon lehurrogtok, utánaolvasok MSDN-en😊 Lényeg hogy a konzoloknak ez fõ és egyetlen profiljuk, erre találták ki õket. Ráadásul konzol lévén az OS sem eszik, csak minimális memóriát, tehát nagyjából natívan futnak a játékok, ami ugyancsak sokat lendít a sebességen a PC-hez képest. Fõleg ha a Vista-t vesszük alapul😊
[merlinw.org]
De az is mikor lesz, augusztus 20.? Addig se bírom ki 😄DD
De most már tutira érzem, hogy nem fogom kibírni.. :c
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy beszerezzek egy x360-as GTA IV bundlet.. Nem tudom, ki fogom-e bírni.. A dead risingnál viszketett a tenyerem, amikor saturnban kipróbáltam a burnout paradise-t, akkor már kezdett elhomályosulni a tekintetem, de most, hogy ezt megnéztem végem van.. Csõdbe viszem maga, ha most 100 rongyért veszek ilyesmit, de basszameg,
EZ NAGYON KEMÉNY!!!!4 :Ccc
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ameddig nincs hivatalos fejlesztõktõl, kiadótól származó info az ügyben, addig kár reménykedni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi látvánnyal, lehetetlen megoldani a konzolosítást. Lehet kisebb felbontású textúrákkal játszani, "negyedelni" a textúrákat, (ahogy az már elõ is fordult egy-két játéknál) csökkenteni a megjelinett objektumok számát / poligonszámát, stb...
Mondjuk a jelen vitát kirobbantó képecske, akár attól is bugos lehet, hogy Pistike sietett, és 18x-osan írta ki a cuccot, hogy minél hamarabb játszhasson.
Holnap kiderül, tényleg bugos-e kicsit a játék, vagy tényleg a warezzel van baj. Én a magam részérõl csalódnék R*-ékben, ha bugosan adták volna ki....
2002-ben 128 Mb Sd volt a gépemen, amit ki kelett cseréltetnem 256-ra, mert elromlott. 2006-ra ez a szám 1Gigára emelkedett, viszont akkor már sokkal jobban néztek ki a játékok nálam, mint mondjuk ps2-n... Legalábbis a döntõ többség. És ennek oka az igénytelen optimalizálatlan pc-s cuccokban keresendõ!
Egyébként olvasgattam a GameStar-t, és kész tényként emlegetik az Október-i megjelenést. 'x sem hangzik el, a reméljük, talán, vagy hasonló, kétséget sugárzó kifejezés. A próféta szóljon belõlük!
Remélem, már a konzolon elkezdik magyarítani, és mikor kijön, nem kell hónapokat várni egy magyarításra, mint anno SA-nál...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az a konzol 2002-2006 között futott,és kijött rá gyakorlatilag minden játék ami elvárható.Hol jobban mint pc-n,hol gyengébben mint pc-n,de szinte mindig szép,élvezhetõ formában.Ebben a 4 éves idõszakban mennyi memória kellett egy "játék" pc-be hogy az jó legyen...?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pedig van benne vinyó. A gépe nem flash-elt, lemez nem karcos. Egyszerüen 500Mb memória ma már nevetségesen kevés. Én eddig úgy tudtam, azért jó a box, mert azzal nincsenek ilyen gondok.... Mert ugye arra írják a játékot.
Ezért is röhögök azokon a dumákon, hogy jön a Crysis konzolra. 1,2 Giga memót úgy benyal, hogy öröm nézni...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GTA IV @ xbox360 (thx a képért a A Pc-s játékoknak leáldozott!... topiknak )
na, az ilyenek miatt kellene PC-re is kiadni...
Ott nem hiszem, hogy 30fps lenne a max + ilyen szintû pop-up :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu