Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Na jó, az összehasonlításokat (DX9 vs. DX10) megsasoltam azért.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Thrash \'Till Death
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FlyHigh, mert pécére olyan kurva sok igényes akcio tps jön ugyebár...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Thrash \'Till Death
[merlinw.org]
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"7:11hairmetal:IM gonna have no life when this comes out"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
... nah, de ha ez megnyugat nem csípkelõdök többet warez ügyben
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
De rögtön itt már kötözködsz: "tudom én, hogy fáj, hogy nem jelent meg, még, PC -re, az se baj, ha kapjátok ezzel kapcsolatban az áldást, legalább lesz mit megfontolni a legközelebbi "szedem" elõtt"
Erre nincs kurvára szükség itt?
Ez mire jó?
Elõször is általánosítassz, másodjára meg lerágott csont, pláne úgy, hogy neked Xboxod va, ha jól tudom és pont ezen a konzolon tolja már a félvilág warezzal a GTA VI-t. Kissé irónikus.
Miért nem fordítod a kárövendésbe ölt energiád abba, hogy örülsz magadban, hogy 2 nap múlva játszhatsz vele és mesélhetsz róla milyen a játék?!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem igazán érdekel, hogy PC, vagy konzolon tolja valaki, va mindkettõ, sõt mostanában kicsivel többet is játszottam PC -n, :/
meg úgy általában nem hiszem, hogy az a típusú moderátor vagyok akinek nem lehet visszaszólni,...de te tudod, :/
legtöbben ráhagytuk, hiszen õ egy moderátor
😄DDDDDd
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
most had pihenjenek rockstar northos srácok...
majd bejelentik pár hónap múlva és elkezdik a portolást😊 de szerintem még minimum 6 hónap van az "installig"