Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd mikor nyomod...akkor lesz az 150% is😊)
broman191
Fantasztikus, de apróságok még mindig szúrják a szemem. Összességében megérdemelt az a 98%. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

rotator
Annak már a videóit se néztem meg. 😛
Na jó, az összehasonlításokat (DX9 vs. DX10) megsasoltam azért.

és én még a Lost planettel is így voltam,hogy maradjunk a naaaagy játékoknál😊
rotator
Én a videók alapján ki se próbáltam.

BiG G
nem volt rossz a GoW, de én se venném meg eredetiben. szép, de bugyuta hent, mész a csõben és ölöd ami eléd kerül. agylazításnak tökéletes volt még a vizsgaidõszakban 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

FlyHigh
Pc-re nem volt igényes, ha kicsit is otthon lennél a pc-s világban tudnád, swapolt, kifagyogatott, egy hoki port volt. Az eredetit is hackelni kellett, hogy játszható legyen. Tûz odin nézett ki, vér ugyanúgy, elnagyolt volt a környezet, stb. Itt nem ez az igény.

Thrash \'Till Death

jajmár...min volt kint?..x360-on..chippelhetõ?..igen..magyar ember spórol ilyennel?.naná..világviszonylatban sokat számít a magyar?..cöcö
rotator
Ha keresnek rajta csak 10 millió dollárt is, már megérte, nem? A PC portokat különálló emberek végzik, nem azok, akik a konzolos verziókat csinálják, ergo nem konzolos játékok/bevétel elõl veszi el a portolás az erõforrásokat.

Istencsászár
<#bdead><#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
GoW csöppet hamarabb jött ki mint a Bio, az elsõ U3-as játék volt, s nagyon sokáig, szvsz máig az egyik legszebb.

FlyHigh, mert pécére olyan kurva sok igényes akcio tps jön ugyebár...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Letöltve, megbánva 😊 coop mod miatt fun volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
ez tény, sokan istenítik, pedig tényleg nem volt egy nagy szám játék,..meg nem is tudom, grafikára pl. a Bioshock, ugyanazzal a motorral sokkal fényesebben csillogott...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FlyHigh
Egyáltalán nem volt nagy szám pc-n a gow, 90% arra sem méltatta, hogy letöltse, ennyi. Nem is volt egy makulátlan port, meg kicsit meg is porosodott mire pc-re idért.

Thrash \'Till Death

Kandurex
<#eljen> lassan befut minden review, zseniális játékkal van dolgunk!

Istencsászár
Hát persze... pécén mennyi Gears of War ment el? és konzolon?

MerlinW
Az egész Gametrailers zseniális. Fiatal szerkesztõk, sok humor, kiváló interjúk, mûsorok. IGN meg egy nagy névvel rendelkezõ koros hírügynökség.

[merlinw.org]

ha nem adnák ki PCre, elég sok pénzt buknának 😊

Kandurex
zseniális, a végén amikor a prezentáció jött rendesen leestem a székrõl! <#eljen> jó játék, érdemes rá várni

aricsi
gt-s review nagyon jó.Fõleg a ign-hez képest.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Énvagyokazapád
😄

"7:11hairmetal:IM gonna have no life when this comes out"

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ezt tuti direkt kérdezted most...ennyire nem lehet valaki ilyen😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

FlyHigh
Nem tudni, még be sem jelentették.

Thrash \'Till Death

Ironmask
mikor jön ki PC-re a game???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

FlyHigh
Tetszik.

Thrash \'Till Death

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Énvagyokazapád
nekem nem jön be

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bertino
egy fórumon azt hittem lehet röhögni 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
te kezdesz bosszantani :/ vihogsz mindenen, de egy normális hozzászólásod nincs

bertino
haggyad, mert nem érti 😄DDDDDDdd

Kandurex
jaj, jó, tudom én, ez a szentek földje, pláne a játékos fórum, ahol mindenki természetesen boltban szerzi be a játékait,..szemellenzõség az van, hogy az orrotok alá tolják, na az baj...az már tilos :/...tudom, hogy megy ez ugyanúgy boxon is,...csak az arányokkal van baj,

... nah, de ha ez megnyugat nem csípkelõdök többet warez ügyben

milk41
lol,ez a jelenet nagy volt😄 megáll a feka elött,szép lassan felé céloz és BUMM HECCSÁT

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Kit--Kat
Visszaszólni, azzal semmi baj...
De rögtön itt már kötözködsz: "tudom én, hogy fáj, hogy nem jelent meg, még, PC -re, az se baj, ha kapjátok ezzel kapcsolatban az áldást, legalább lesz mit megfontolni a legközelebbi "szedem" elõtt"
Erre nincs kurvára szükség itt?
Ez mire jó?
Elõször is általánosítassz, másodjára meg lerágott csont, pláne úgy, hogy neked Xboxod va, ha jól tudom és pont ezen a konzolon tolja már a félvilág warezzal a GTA VI-t. Kissé irónikus.
Miért nem fordítod a kárövendésbe ölt energiád abba, hogy örülsz magadban, hogy 2 nap múlva játszhatsz vele és mesélhetsz róla milyen a játék?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MerlinW
Kandúr benzines kannával jár az utcán is, mi ebben a különös?😊

[merlinw.org]

Pepsi Twist
Oké, akkor ezt megbeszéltük. <#boxer>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kandurex
mindet összevetve bizony <#idiota>

Pepsi Twist
hát akkor bezony neked a k*rva any*dat... <#eplus2>

rotator
Ahogy azt korábban is megjegyeztem, a tûzoltás helyett te olajat öntesz rá. Ha pedig nem parázslik, elõrántod a gyufát.

rotator
Nem kivételesen nem jött be.

Kandurex
tudom én, hogy fáj, hogy nem jelent meg, még, PC -re, az se baj, ha kapjátok ezzel kapcsolatban az áldást, legalább lesz mit megfontolni a legközelebbi "szedem" elõtt

nem igazán érdekel, hogy PC, vagy konzolon tolja valaki, va mindkettõ, sõt mostanában kicsivel többet is játszottam PC -n, :/

meg úgy általában nem hiszem, hogy az a típusú moderátor vagyok akinek nem lehet visszaszólni,...de te tudod, :/

Kandurex
mert? nem igaz? :/ kivételesen ez ironia volt,

milk41
ejj de kemény😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
ezt már többen mondtuk neki.

legtöbben ráhagytuk, hiszen õ egy moderátor

😄DDDDDd

Kit--Kat
Erre miért van szükség??? Mod létedre olyan vagy mint egy kis 10 éves vér pistike, csak szítodd itt az indulatokat....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pepsi Twist
jaja én is nézem... de csak 10 percet...

Kandurex
nem az "install" -ig, hanem a "szedem" -ig <#ravasz1>

tigeroo
ha nem jelenne meg PC-n akkor arról már tudnánk...
most had pihenjenek rockstar northos srácok...
majd bejelentik pár hónap múlva és elkezdik a portolást😊 de szerintem még minimum 6 hónap van az "installig"
dragon11
Pepsi, szerintem lesz pc-re.. de nem 100%..konzolosok uralma van😞