Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Egyébként házigazda hogy lehet lenni? 😊

mert az a szavazás már lezárult, de kicseréltem a nincs bejelentve szövegre
Snexi
Mért van áthúzva az a szavazásos cucc?Meg szvsz bekéne tenni hogy nincs még bejelentve pc-re a bannerba

hidd azt, hogy nem lesz és amikor bejelentik majd jól meglepõdsz xD
The Protector
Nem tudom már mit higgyek.Lessz a game pc-re?Vagy nem?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dante73
Ezzel önmagukat minõsítík....
Szánalom....

http://www.freetvmaci.info/

n3whous3
A konzolosok nemtom mért ilyen faszkalapok. Grantálom nektek, hogy ez a szavazás állás nekik köszönhetõ. DE egyébként tök mind1 😊

púúúúú

offkorz
szavazás állása elég jó <#idiota>

No - 3625
71.09%
Yes - 1102
21.61%
Undecided - 372
7.30%

n3whous3
😄DDDDDDDDDDDDDDDddd

púúúúú

ranGer2
próbálkozz scart csatlakozóval! szólj ha sikerült <#idiota><#hehe>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Minstrel
tedd bele pc-be xbox megjatjóját és menni fog pc-n is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Doog
Nagyon bízol a dolgokban... <#nyes>

...::::::...

Snexi
Végre nyitva van a topic<#worship> Bár a pc-s bejelentésig még hátra van pár hónap...

kuci06
usb-miniusb átalakítóval

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Doog
<#idiota>Ha sikerül ügyes vagy ! De szólj !

Soldiers
ien láma kérdést pppffuuuu

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hello

nem tudjátok hogy milyen átalakitoval lehet át alakitani a GTA iv xbox360 at pc-re?

Doog
Te már csak tudod...

Ben007
sry ez konzolos fórum DE A GTA IV KIJÖN PC-re!!!!!!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Raptor 2
Nekem tetszik xD

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

totyak
NEM NEM NEM NEM NEM

elitehun
kicsit lemaradtam (már régóta nem jártam itt) akkor most a GTA IV-et bejelentették PC-re?????????
Darukezelő
Humor volt a javából, felléphetnél a Galla Miki mellett, vagy a Sas kabaréban!

Prince of Máté
Bezzeg ez a Blu ray-nek meg se kottyanna!
A turmix robbanna szét tõle 😄

hahha
Evogordon
Dante73
<#ravasz1>

http://www.freetvmaci.info/

totyak
De szétvágnám a csávó hülye fejét. Ennyi pénze van, hogy ilyet csinál. ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem jó.

Végre nyitva a PC-s topic is. Amúgy láttátok már ez a videót? GTA IV Turmix.
BiG G
remek-remek!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gumikacsa
Na, végre. Bár mikor megláttm, hogy 2 új üzi, már örültem, hogy bejelentették. Na de mindegy, elõbb utóbb csak nyomjuk mi is...

Renault magnum http://kamionszim.hu

bertino
pompás.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Üdv,

így 3 héttel a zárás után, úgy gondolom, hogy ideje ismét megnyitni a topikot. Bár még nincs bejelentve, de úgy hiszem, és ebbe többnyire mindkét oldal egyetért, megfog jelenni PC -re. A konzolos hisztinek vége, kevés az esély az újbóli flame tenger árnak, vagy ha még is, akkor se olyan erõvel, mint a megjelenéskor, ennyit meg bõven elbír a fórum. Legalább is remélem.

Szóval reméljük a legjobbakat, utózöngeként még megemlítem, hogy a zárás abszolult a fórum érdeke volt, nem függött szubjektív ítélettõl.

Ismét nyitva, és remélhetõleg így is marad, valamint, minél hamarabb jöjjön az a fránya PC változat, mert az is biztos: ezt a játékot mindenkinek ki kell próbáli.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KG21
Hát micsoda? Elütsz valakit, mint a rongybaba, úgy repül, vagy ha elesel motorral, mint flatoutban... hamár beírod, hogy nincs igazam, magyarázd meg miért nem

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kandurex
így van ez jól kérem

Kandurex
teljes a sérülés model, láb, kar, fej, farok 😄

poén félre: ha meglõsz valakit a lábán bicegni fog, ha mindkettõn földön marad, de él, ha kezét találod az utánna használhatatlan stb. stb.

bertino
hát igen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Alwares
Elvileg véresek is lesznek az emberek.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Attila8805
Ez nem ragdoll.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KG21
jó a sérülés, mivel ragdoll modell van újabban, tehát, ha lábon lõsz vkit, akkor annak megfelelõen fog elesni

Énvagyokazapád
lenne egy kérdésem!
IV-ben jobban ki van dolgozva a sérülés modell? úgy értem, pl ha lábon, vagy kézen lövök valakit elkezd sántikálni, vagy fájdalja a kezét? mert az eddigi részekbõ megszokodt sérülés: fejlövés: leszakad a fej ; más találat: min 5 lövés, majd meghal. kb ennyi 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

KG21
kosaras játék téren is odaveri az EA-t a Take 2. Nem örülnék neki, ha az EA felvásárolná, és megszûnne a 2k sorozat, és a fos live maradna csak. NBA streetek poénosak, de hosszú ideig nem kötik le az embert.
Jó hogy pont jött a GTA4 és megmentette a Take 2-t a felvásárlástól, az EA meg egye csak a kefét, adjon ki még szarabbnál szarabb NFS részeket, meg ugyanazokat a sportjátékokat fejlesztés nélkül, de ne kúrja el a többi kiadót is, akiknek még van fantáziájuk

n3whous3
Azokhoz közöm sincs, nem vagyok még konzolos. Ezeket nem ismerem. Hja és az élethû izzadságon meg grafikán kvól az se volt sokkal nagyobb dolog, mint egy jól kivitelezett kosaras játék...

púúúúú

hé. pl. az ea big alkotása, az nba street sorozat kifejezetten állatmódra qrvajó volt 😊 szal oké, faszba velük, de az eabiggel kapcs. sztem módosítsd kijelentésed <#ejnye1>

Because fuck you. That\'s why.

KG21
szerintem ez azzal lett kiküszöbölve, hogy ezúttal jóval távolabb tûnnek elõ az autók, az elõzõ GTA-kban egész közel popuppoltak ki a ködbõl

Tomsteel
tényleg szánalmasak ezek a próbálkozások...."szakadék szélén álltunk, de azóta már tettünk egy nagy lépést elõre" <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
szerintem az elõbb említett, "üres utca, elfordulok, visszanézek, és már el is ütött egy autó" zavaróbb volt

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
<#eljen><#szomoru1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64