Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...nem igazán futottam még bele hamis hírbe, max tévedésbe."
Ha nem jelenik meg október-novemberben akkor az most mejik: hamis hír vagy tévedés?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dante73
Szerintem felesleges a vita jön-nem jön témakörben...
1; Eddig, ha nem jött egy GTA rész PC-re, akkor kerek-perec kijelentették, R*-ék, hogy ne is álmodjunk róla. (Liberty City Stories, pl) Ha nem volt kijelentés, jött. Most nem volt kijelentés.
2, A GameStar játékosoknak szóló ujság. Idõnként "összefutnak a szerkeszteõk" bizonyos emberkékkel. Tehát az általuk ígért október-novemberi megjelenés, akár igaz is lehet. És az is a pakliban van, hogy az utóbbi két évben veszem az ujságot, és nem igazán futottam még bele hamis hírbe, max tévedésbe. Sok értelme nem is lenne, ugyanis attól nem adnak el egyel több ujságot sem, hogy azt írják, jön valami közben pedig nem jön. Viszont olvasót veszíthetnek vele....

Tehát, nagyon nagy valószinüséggel jön a game. És nyugodtan bízhatunk abban, hogy még az idén mi is tolhatjuk.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
én gamestarnak még sosem hittem el amit írt 😄 és bejött 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DarkSector
Nem tudom, annyira nem szoktam gamestar-t figyelgetni, csak erre emlékszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
Na aztán amit a Gamestar ír az biztos úgy van.Amelyik játék nincs pc-re de nincs is megcáfolva rá annak odaírják hogy majd egyszer biztosan jön a pc-s verzió.Ha meg tényleg jön akkor mindenki elvan ájúlva hogy a GS megmondta elõre pedig 10-böl 1x jön be amit mondanak

<#vigyor5><#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Istencsászár
Lehet, de feladatok nincsenek vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomsteel
ha alapul vesszük a Crysis esetét, és belegondolunk, hogy mikor elindítod a játékot, az intoban az Intel és Nvidia cég prociját ajánlják a játékhoz, milyen óriási összeget fizettek csupán azért, hogy ott ne egy AMD / ATi logó díszelegjen, és ez még csak a felszíne a dolognak.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

KG21
nem lehet benne, linerunnerhez nem lehet trailert csatlakoztatni sajnos

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tomsteel
az se mellékes, hogy a hardwergyártók mekkora összeggel támogatják a játék PC-s adoptációját, köztudott, hogy egy ilyen sokak által várt játékban óriási pénzek rejlenek, hülyék lennének kihagyni ezt a lehetõséget(mindegyik fél), fõleg a konzolos eladási statisztikák alapján !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Kit--Kat
nemmondod, hogy te 25-30 között vagy.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DarkSector
Bár a legfurább inkább az, hogy fogalmam sincs nekem hogy került ez a topic ide a kedvencek listára, mikor még életembe nem jelöltem meg ezt a topic-ot!
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ahol olvasni és hallani lehet a játékról.
Szinte minden fórumon. még a gamestar_ban is a tesztnél monnyák.

grebber
Hivatalosan nem jelentették be csak talélgatás szinten van.

Next PC upgrade: 2022

Pepsi Twist
lol hol láttad ezt?

DarkSector
Miaz hogy nincs bejelentve....
Én már régota köztudott, hogy lesz pc-s verzio, csak késõbb kicsit.

kakaoskalacs
<#eljen><#felkialtas><#hehe>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Pepsi Twist
ha már a kockaságnál tartunk és legyen 1 kis változatosság off is:

Megyek be a workbe és reggel volt álmos voltam másnapos meg minden 😄 és akkor tolnám be az ajtót és akkor (kifele nyílik) erre rá vágom hogy BUGos az ajtó 😄 kolegáim úgy elkeztek röhögni és egybõl lekockáztak 😄

Pepsi Twist
hülye kocka <#banplz>

Remélem nemsokára a PC-s infókat képeket és a játékosok szokásos kérdéseit fogjuk itt olvasni pl: mit kell itt csinálni hogy ez meglegyen?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nathan66
bízom benne, h lesz pcre <#papakacsint>

Pepsi Twist
remélem lehet majd kockulni benne ( a hülye kockafanatikus 😛)

gumikacsa
Remélem kamionozni és buszozni is lehet majd ( a hülye kamionfanatikus 😛)

Renault magnum http://kamionszim.hu

greg benz
XDDDDD

Ez igaz, de azért ne offoljunk 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pepsi Twist
Gyerekek!

Biztos hogy megfog jelenni PC-re mivel a R*-sem hülye... ha már PC-re 100.000en megveszik az már + bevétel nekik... és leszarják hogy nagy a warez PC-n ide vagy oda ez is nagy bevétel lenne (ha meg nem jelenne meg akkor meg rohatt nagy bevétel kiesés... amúgy meg most nyaral a R* abból a pénzbõl amit a microsoftól kapott és persze az eladott játékokból, khm a GTA IV-et )

Ez az én saját egyedi véleményem. Kritizálni és egyéb csúnyaságot mûvelni velem TILOS! <#vigyor>

Riddick21
jó srác vagy, megérinthetlek? <#lama>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ha azt is hozzávesszük, hogy 2008. április 29-én jelent meg legelõször, akkor az valóban érdekes....
triskay
am az benne a poén h itthon nincs bejelentve pcre. 2007 nyarán voltam kint Ibizán és pcn toltam. Mien érdekes nem??

mármint a játékról? én még nem próbáltam, de ha jól emléxem régebben voltak itt is beszámolók
esetleg olvasd el ezt a tesztet (asszem spoiler nincs benne)
DJ Skyline
jó az ammunation! elásott kis csehó a sikátorban 😄

rotator
...összefoglalhatná valaki... (bocs!)

rotator
És mik a tapasztalatok? Kultúrált, nem spoileres módon összefoglalhatnád! 😊

Kit--Kat
Viszlát a Formula 1-es topicban!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt a pont osztogatást Kandurex-el tárgyald meg, õ néha be is néz ide és joga is van hozzá
egyébként szerintem nem sok flame várható, mert már a konzolos topic is lecsendesedett
Unalmas a játék, meguntam akárcsak a többi GTA-t😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
kár reménykedni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Remélem ezúttal elkerülik a konzolosok a topicot...

ProGabe
ezt mondom én is amióta elõször felbukkant. már megírtam neki (na nem privátban zaklatva,az az õ szintje),hogy majd egyszer rájön mennyire szánalmas amit csinál.elég szar pillanat lesz:"bazzeg ez volt a legjobb szórakozásom annó D:"

na nem offolok,bocs.nem ezért lett megnyitva a topik.esetleg egy modi kivághatná ezt a macskássyt,meg az "eredeti" regjét is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
alreg, a vak is látja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
n3whous3
Van egy pár kitétel a LEGSzarabb vicc topikban is meg a Büntetéstopikban is, hogy milyen megnyilvánulásért jár büntipont.

Kéremszépen a topik nyitóját, hogy tegye ki, hogy aki még 1x jön faszságaival a konzolos oldalról, annak minimum 3 pont. Mert nem kell ide megint flém...

púúúúú

Pepsi Twist
most nem ézért lett megyitva sztem...

Dante73
+ azüvegszem...

http://www.freetvmaci.info/

macskássy
hi., nemlessz, pcre kónzol a menö <#wow3><#kocsog><#unalmas>
nemjönki<#merges2>

rotator
Ez így nagyon jó, hogy nem lóg bele a beírómezõbe, de mégis ott van. <#eljen>

Snexi
a pc-re még nincs bejelentve jobban tetszett a bannerba

ProGabe
zavaró-e?kb minden topikban így kéne "reklámozni" a FAQ-ot!nagyon jó ötlet!

ldavid 4 president 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DJ Skyline
teljesen jó!

így
______
nem zavaró így a szövegdoboz?