Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem jelenik meg október-novemberben akkor az most mejik: hamis hír vagy tévedés?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1; Eddig, ha nem jött egy GTA rész PC-re, akkor kerek-perec kijelentették, R*-ék, hogy ne is álmodjunk róla. (Liberty City Stories, pl) Ha nem volt kijelentés, jött. Most nem volt kijelentés.
2, A GameStar játékosoknak szóló ujság. Idõnként "összefutnak a szerkeszteõk" bizonyos emberkékkel. Tehát az általuk ígért október-novemberi megjelenés, akár igaz is lehet. És az is a pakliban van, hogy az utóbbi két évben veszem az ujságot, és nem igazán futottam még bele hamis hírbe, max tévedésbe. Sok értelme nem is lenne, ugyanis attól nem adnak el egyel több ujságot sem, hogy azt írják, jön valami közben pedig nem jön. Viszont olvasót veszíthetnek vele....
Tehát, nagyon nagy valószinüséggel jön a game. És nyugodtan bízhatunk abban, hogy még az idén mi is tolhatjuk.
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szinte minden fórumon. még a gamestar_ban is a tesztnél monnyák.
Én már régota köztudott, hogy lesz pc-s verzio, csak késõbb kicsit.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Megyek be a workbe és reggel volt álmos voltam másnapos meg minden 😄 és akkor tolnám be az ajtót és akkor (kifele nyílik) erre rá vágom hogy BUGos az ajtó 😄 kolegáim úgy elkeztek röhögni és egybõl lekockáztak 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Renault magnum http://kamionszim.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Biztos hogy megfog jelenni PC-re mivel a R*-sem hülye... ha már PC-re 100.000en megveszik az már + bevétel nekik... és leszarják hogy nagy a warez PC-n ide vagy oda ez is nagy bevétel lenne (ha meg nem jelenne meg akkor meg rohatt nagy bevétel kiesés... amúgy meg most nyaral a R* abból a pénzbõl amit a microsoftól kapott és persze az eladott játékokból, khm a GTA IV-et )
Ez az én saját egyedi véleményem. Kritizálni és egyéb csúnyaságot mûvelni velem TILOS! <#vigyor>#vigyor>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
esetleg olvasd el ezt a tesztet (asszem spoiler nincs benne)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként szerintem nem sok flame várható, mert már a konzolos topic is lecsendesedett
na nem offolok,bocs.nem ezért lett megnyitva a topik.esetleg egy modi kivághatná ezt a macskássyt,meg az "eredeti" regjét is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kéremszépen a topik nyitóját, hogy tegye ki, hogy aki még 1x jön faszságaival a konzolos oldalról, annak minimum 3 pont. Mert nem kell ide megint flém...
púúúúú
nemjönki<#merges2>#merges2>
ldavid 4 president 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.