54920
-
Ez boxos kép. -
Hello!
Van az a küldetés, mikor az ügyvédhez kell menni.
Ugye venni kell egy öltönyt + cipőt. Van 2 öltönyös bolt is (ugyanaz) - bemegyek és szinte akármilyen öltönyt veszek és hozzá cipőt, majd elmegyek a találkozóhoz, már a kaputelefonnál elakadok: ,,You will need a suit, a tie and some smart shoes for the interview.''
Az a gond, hogy már 10-kor ott vagyok (12 helyett)?
Vagy mi lehet??? :S
Pl ezen a képen az öltönyt nem is találom a boltban... :S -
Teljesen reális. Viszont ha valami akció van, egészen máshogy áll hozzá, pl betalpalja vagy ilyesmi.. Én mondjuk úgy szoktam, hogy belövöm, vagy beverem az ablakot és akkor nem pepecsel a körülnézéssel. :) -
Jah, San Andreasban volt az a Woozie-s küldetés, mikor nekirohant a falnak :DD
Amúgy nekem is ez tetszik benne, hogy úgy él a város. Közmunkásokat látni az utakon..stb. Meg ilyen apróságok, hogy ha az autó ajtaját nyitva hagyod, a zenét még úgy is hallod, csak halkabban.
Eleinte az is tetszett, ahogy az álló autókat ellopja, csak egy idő után kicsit unalmas, hogy mindig körbenéz, bekúrja az ablakot, aztán beszáll, és engine on. -
Persze, ha kijön 2 év múlva, meglátjuk milyen lesz, és akkor a TUTI-ból valószínű lesz csak, anyagi helyzettől függően lehet megveszem. Bocs az előző postért. -
Csak azt már nem fogják annyian megvenni ;)
Én PL TUTI nem fogom megvenni, hacsak nem tudom elpasszolni a mostanit... -
A GTA 3 esetében is rengeteg bug volt eleinte. Én amúgy a GTA 3 és a IV között ezeket a hasonlóságokat tudom felsorolni most így hirtelen:
1. Liberty City ugyebár
2. Mindkettő játék egy-egy generáció kezdete (természetesen ezért ezek a legkezdetlegesebbek)
3. Megjelenésükkor a GTA 3 esetében az XP-seknek várni kellett patchre súlyos grafikai problémák miatt, míg GTA IV esetében is várni kellett hasonló okok miatt az ATI-soknak.
4. Minimum gépigényt figyelmen kívül KELL hagyni.
5. Nem megjósolható, hogy kinek a gépén hogyan futnak.
6. Különböző erős gépeknél is tudnak meglepetéseket okozni.
7. Meg a PC portokra is mindkettő játékra jellemző, hogy szebbek a textúrák meg az effektek.
Remélem, hogy a hasonlóságok tovább folytatódhatnak a következő GTA esetében, leginkább ugye arra gondolok, hogya Vice city már sokkal optimalizáltabb volt elődjénél. :)
#36620: Nekem sincs, imádom. Már csak az lenne a jó, ha az árnyékokat bekapcsolhatnám multiba picikét már épp-hogy zavaró sebességhátrány nélkül. -
Jaaa... :) Akkor a többi tulajdonképpen csak dísz
:)
-
Hát nemtom, szerintem a bandaháborút egy harrierrel rövidre zárni igencsak mókás volt :DDD -
Nekem a Los Santos-os nyomornegyedek nem tetszettek, meg a vége sztem méltatlan volt egy ilyen színvonalú játékhoz, gondolok itt a qva egyhangú területfoglalósdira. Viszont voltak nagyon hangulatos dolgok, a legjobb, mikor a vidéki területen motoroztam és szólt alatta a country zene, az iszonyat jó volt. -
n3whous3 #36634 nekem egyedüli sírnivalóm, hogy megígérték a telefonos dolgot, hogy szinte minden szám használható... Ház bérlés meg kocsi vétel így fasza lett volna
A tűzlétrákról nem beszélve, nem lehet a legtöbbre felmenni. -
n3whous3 #36633 ha le ment az életed majdnem minimumra, akkopr odajönnek hozzád és pár száz dolcsiért felmegy az életcsíkod
többit azért poén kihívni, hogy gyorsan lesz olyan kocsid. De persze fasza lett volna, ha kihívod a mentőket és azokat is meggyógyítja, akik ott balesetet szenvedtek :S -
n3whous3 #36632 San Andreassal sztem meg az volt a baj, hogy bár minden résznek saját hangulata volt, de
1. a puszták nagyon bénák voltak azért
2. san fierro sztem elkúrt volt -
Nekem a mentők se csinálnak semmit... Pedig már 500x hívtam őket :D -
tüzöltókat miért jó kihivni, meggyujtok egykocsit kihivom oszt nem csinálnak semmit kocsi meg felrobban :\ -
San andreas-é sokkal nagyobbnak hatott (szerintem) El tudom képzelni, hogy ez van akkora, viszont jóval egyhangúbb.. -
Odamegy, szímasszázst tol, közben meg kiabálja, hogy "STAY WITH ME, STAY WITH ME!!!" :DD -
n3whous3 #36627 nagy játéktér? hát itt elég nagy van már nem azért...
btw dupla pisztoly tényleg fasza lenne :) -
Most hogy mondod... Ha megölök egy embert és felhívom a mentőket, ki is jönnek, de nem csinálnak semmit :D Kiszállnak a kocsiból, körbenéznek és visszaszállnak... Másnál is ilyen? :D -
Azért hagytak ki egy csomó mindent, mert magát a játékot jóval komolyabbra csinálták (ez a változás nekem konkrétan tetszett nagyon), emlékszem a san andreasban majdnem az összes küldi előtt-közben-után röhögtem valami ökörségen (főleg a vak japán faszi volt meredek), itt jobban bele tudtam élni magam a sztoriba.
Ami hiányzott kicsit: bicikli :D, fegyverarzenál (nagyon sokat kiszedtek, pedig minimális munka lett volna 5x ennyit csinálni.. pl gránátvető, láncfűrész, dupla stukker, ilyesmi..), a motorok fizikája furi lett eléggé, nagy játéktér.
Remélem a köv. epizódban visszatér a san andreas féle óriási bejárható terület, meg az a sok apró részlet amitől az olyan jó volt.
Amitől viszont ez iszonyat király, az a város részletessége. Lehet hallani mit beszélgetnek telefonon a járókelők, hívhatsz mentőt miután megcsapsz valakit, az esőben újsággal fej fölött rohangálnak az emberek, kiverheted kezéből a kólát, ilyesmi. (sikátorban fánkot zabáló rendőrökről nem is beszélve :DD) A fizika meg odaver mindennek, per pillanat ennél élethűbb nem létezik -.- -
Cence #36624 rakd ujra a gamet, nekem telepítés után olyan problémám volt vele, hogy a live nem updatelt, és a játékban a home gomb ill a Guide opciora kattintva se hozta be a windfos live ot 8 orán át szoptam vele mire sikerült megoldani... -
:D -
Megoldás:
1.tedd a földre a dobozos játékot
2.balta elővesz és egy erős lendítéssel beleba**ol egyet. -
Előveszem a telefont, rámegyek , hogy multi, és tök üres :S WTF? Dobozos, eredeti játék.. -
Nekem sincs különösebb bajom a játékkal :) Sőt... Nekem nagyon bejött :) -
n3whous3 #36619 Ez végülis igaz, az akkori gépemen, ami még úgy ahogy jónak számított, ment alig minimumon normálisan (de vice city meg sokkal jobban ment annál...)
De azt se felejtsd el, hogy nem a mostani állapotot kéne nézni. Amikor a game megjelent, a játékosok több mint fele szenvedett a bugok miatt. -
Pedig akkoriban hasonló helyzet volt a GTA 3-mal mint most is. Pl annak idejében az is szaggatott az akkori gépeken, későbbi gépeken futott megfelelően. Mégis manapság végülis örömmel gondolunk vissza rá. Hasonlóan lesz ez a GTA 4 esetében is szerintem. :)
Az újszerű, komolyabb hangvételő játékélmény, a realizmus, meg az összetetettsége szerintem van olyan forradalmi, mint akkoriban a GTA volt (bár igaz, nem meg könnyű a GTA 3 akkori teljesen forradalmi 3D-s megjelenítési sikerét űberelni, lehet nem is lehet). -
amúgy már jó :D -
délben már írtam!!! -
Neoncsoves #36615 Live is not live... -
Jó már a live? -
Ez tényleg fontos :D -
Nem az jelenti, azt arra mondtam, hogy nincs letudva a játék, mert még mindig élvezet vele játszani, még ha csak bunyózok is.
Két dolog zavar benne leginkább: kevés a ruha és az, hogy nincs repülő. Ezeken kivül meg vagyok elégedve a játékkal. -
én is megvettem
én marha
-
hát nem tudom,nekem egyáltalán nem jött be a gta4 pedig viszonylag jól futott és már az első nap megvettem eredetiben -
Mármint a késelés/bunyózás. -
Persze, ha neked ez jelenti a játékélményt...nekem nem. -
Azért ennyire nem kell lehúzni a játékot.. az egy dolog, hogy szarul portolták, de attól függetlenül szerintem igen jól visszaadja a GTA feelinget. Nekem nagyon tetszik (igaz x360-on), x-es megjelenés után két héttel kaptam meg és azóta is előveszem, újraviszem a story-t, bunyózok, késelgetek vagy épp száguldozok a kocsikkal, mert szerintem nagyon el lett találva a fizika benne.
Nálam abszolút favorit game, még San Andreas után is. -
ezjooo:D -
Heheh...igen...a GTA3 tényleg hatalmasat durrant akkoriban, bár elsősorban azért, mert az volt az első olyan játék, amelyben egy igazán nagy méretű városban lehetett szabadon terrorkodni 3D-ben (Driver 2 nem számít, ott csak ki/beszállni lehetett az autóból). Én 2002. júniusában vettem meg, a gépem meg olyan gyenge volt, hogy 15-20 fps-el vitte csak a játékot, közepes beállításokkal...mégis jól elvoltam vele. Aztán jött a Vice City, ami rátett még két lapáttal, majd a SA, ami még néggyel...végül a GTA4, ami levett 8 lapáttal.
Egyébként én is becsülöm azt a hatalmas mennyiségű munkát, amit a Rockstar egy-egy GTA-ba fektet, amennyiben a részletességről van szó. Minden karakternek teljesen autentikusak a mozdulatai, minden animációnak van valamiféle többletjelentése, kameók, tökéletesen belőtt akcentus minden egyes karakternél, rasszra, szubkultúrára vonatkozóan, élő, lélegző város, ez mind nagyon fasza. De az a baj, hogy ezek a dolgok kb. a játékosok 10 százalékát ha érdeklik, a többieket a technikai megvalósítás, a sztori, és a játékmenet foglalkoztatja. Én amikor 10 éve először játszottama GTA2-vel azt hittem ebből a settingből töbet nem is lehet kihozni, a játékmenetre vonatkozóan. Aztán jöttek a 3. generációs GTA-játékok, és epizódról-epizódra hozzávágtak valami nagyon jó dolgot a játékmenethez. Aztán jön a negyedik rész, ami nem mer kísérletezni, de még a jól bevált játékmenetbeli elemeket sem építik bele, X tímillió eladott GTA-epizód után? Na neee...