Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Pretorian
    Heheh...igen...a GTA3 tényleg hatalmasat durrant akkoriban, bár elsősorban azért, mert az volt az első olyan játék, amelyben egy igazán nagy méretű városban lehetett szabadon terrorkodni 3D-ben (Driver 2 nem számít, ott csak ki/beszállni lehetett az autóból). Én 2002. júniusában vettem meg, a gépem meg olyan gyenge volt, hogy 15-20 fps-el vitte csak a játékot, közepes beállításokkal...mégis jól elvoltam vele. Aztán jött a Vice City, ami rátett még két lapáttal, majd a SA, ami még néggyel...végül a GTA4, ami levett 8 lapáttal.
    Egyébként én is becsülöm azt a hatalmas mennyiségű munkát, amit a Rockstar egy-egy GTA-ba fektet, amennyiben a részletességről van szó. Minden karakternek teljesen autentikusak a mozdulatai, minden animációnak van valamiféle többletjelentése, kameók, tökéletesen belőtt akcentus minden egyes karakternél, rasszra, szubkultúrára vonatkozóan, élő, lélegző város, ez mind nagyon fasza. De az a baj, hogy ezek a dolgok kb. a játékosok 10 százalékát ha érdeklik, a többieket a technikai megvalósítás, a sztori, és a játékmenet foglalkoztatja. Én amikor 10 éve először játszottama GTA2-vel azt hittem ebből a settingből töbet nem is lehet kihozni, a játékmenetre vonatkozóan. Aztán jöttek a 3. generációs GTA-játékok, és epizódról-epizódra hozzávágtak valami nagyon jó dolgot a játékmenethez. Aztán jön a negyedik rész, ami nem mer kísérletezni, de még a jól bevált játékmenetbeli elemeket sem építik bele, X tímillió eladott GTA-epizód után? Na neee...