Dél-Korea: 32 milliós büntetés a Microsoftnak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ah baz. ekkora láma beszólást. ott kezdõdik, h nem engeded fel netre, akkor mitõl lenne biztonsági rés? de éppen kiveheted az aurorunból, vagy rákattintasz az ikonjára és kilövöd. stb. stb.
másrészt oda mész a programfilesban és letörlöd ennyi.
inkább hallgattál volan.
harmadrész, ennyi erõvel sose kapcsolja be egy gépet, dugd el egy trezorban, mert biztonsági rés. lol
Az a baj, hogy biztonsági rés már az is, hogy fenn van, és néha elég nehéz lelõni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Te kötöttél bele az IE-be, én csak azért hoztam fel, mert az õ licenszérõl ezt tudom, a másik kettõérõl nem.
Gondoltam utánanézel.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

asysoft
Ez nevetséges... Aki nem akarja használni a WMP-t, felrak egy másikat-mint ahogy oly' sokan teszik. Az a pár mega a baj, amit foglal?😊 Ha meg semmi zenelejátszási képesség nem lenne benne, az lenne a gond-manapság már multimédiás képességek nélküli OS nem sokat ér...
Messengert meg ennyire sem értem. A WinXP-ben Windows messenger van. Egy embert sem ismerek, aki ezt használná, mindenki leszedi az MSN Messengert. Innentõl nem lehet azt mondani, hogy benne van a Windowsban... (Más kérdés, hogy az MSN bizonyos komponenseit használja a WinMessengernek...)
ICQ-hoz: szerintem egy e-mail címet (amit amúgy is használ az ember...) jóval könnyebb megjegyezni, mint egy számsort.

/*WTF?!*/

ah. ezt nem kellett volna. a win egy programozási platform és akár tetszik, akár nem, jelenleg a legjobb lehetõségket és a hozzá kellõ legjobb eszközöket nyújtja.
ne akarj ofiszt és böngészõt gyártani és nem lesz semmi konfliktus. de ff is jó példa rá, h ha van elég tehetség hozzá, akkor elég szép eredményeket lehet elérni.
QuippeR
éljen! kinek kellenek független programozók? aki nem az MS-nek dolgozik, az ne programozzon! (szerencsétlen, szinte már sajnállak)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

smv
Miért nem pereli be magyarország is sok-sok millió dollárra? 😄 Legalább egy kicsit kintebb lennénk a szarból...

Starcraft + Diablo III - esemve

EvilDevil
ti balfékek... pont arról szóltak a hírek, hogy az Európai bizottság egy hatalmas baklövést csinált a butitott Windows kikényszerítésével... ugyanis a kutyának se kell.... szánalmasak vagytok ezzel a büntessük halálra a MS-ot nevü divatirányzattal...

amugy meg 32 millió nem pénz a MS-nak... de ezért a sok ingyenélõ inkább dolgozna meg a pénzéért és ne kolduljon a MS-tól <#mf1><#mf1><#mf3><#eplus2>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Mindenki a Microsoftot akarja megfejni. Mondjuk van "teje" elég..)

tod, elég nevetségesnek tartom, h rendszeresen olyan dolgokat rónak fel ms-nek, ami általában tök elfogadott, 1-2 helyen netán még az elõnyök közé is sorolják, esetleg minimum elfogadható áldozatnak tartják vagy sokkal durvább dolgokat elnéznek.
ebbe nem megyek bele.
csak felhívom a figyelmedet, h itt egy tökeéletes példa hogy tereled a témát. msn messengerrõl és a wmprõl volt szó. erre te felhoztad az IEet és már ott tartunk, h az IErõl vitatkoznánk és az eredeti két alkalmazásról már szó sincs. pedig pont arra szolt az állítás.

#21 nemsok értelme lenne. szvsz linuxból is jobb lenne egy darab. sokkal nagyobb piacot tudna meghódítani (kikaparni magának), ha ez a nagy közösségi fejlesztõ erõ 1db disztibben összpontosulna.
"Nem a termékekkel van a baj, hanem a cég piaci helyzetével,"

akkor nem kéne mellé beszélni. macen sokkal több házon belüli bundled alkalmazás van az osben, sõt minden sikeres 3rd party program egy másolata bele kerül a köv esedékes os verzióba (gyk, alma "átveszi" a fejelsztést). és mégsem zavar senkit.
winen 3 sw körül megy hiszti. ez nevetséges.
egyebkent nekem tetszik az otletem, hogy lenne sok sok windows disztribucio 😊

vennek x forintert egy jogosultsagot, aztan amelyik szimpi azt letoltenem es abban olyan dolgok vannak amik nekem tetszenek es ugy van belove, hogy nekem nagyjabol jo legyen.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Szerinted olyan mint egy upgrade... szerintem olyan mint egy service pack 😊
Ha upgrade, akkor tényleg ingyenes, DE mivel csak windows alatt tudod használni, és abból is csak a supportedben, ezért nem az.
Mert nem telepítheted, ha nincs windowsod, tehát legalább egyszer fizetned kell.

remelem tenyleg nagyon okosnak es partatlannak hiszed magad ezekkel a kerdesekkel es valaszokkal.

nem mopolként kezdte, arról nem tehet h nincs egy épkézláb alternatíva.
az IE fejelsztése érdeklõdés hiányában abba maradt macre. nem fog egy ~3%os platformért küzdeni, ha a piac 80-90%a az övé.

de teljesen mindegy, mert az IE új verzióját is ingyen töltheted le winre, tehát ingyenes.
éppen ez az.
Régen mindenhol az ICQ számot kérték.

Biztos? Az explorer már nem, ezt tudom, szóval lehet hogy ezek is nemsokára oda jutnak.
Mellesleg az explorer licenszében ki van kötve, hogy kell windowsodnak lennie a használatához(tehát pl linux alól wine-vel nem használhatod legálisan, ha nincs windowsod).
Szerintem szedjék csak ki õket, és adják olcsóbban! Akár azt is megtehetik, hogy az ilyen változatra nem lehet telepíteni õket.

NEXUS6
Hiába értetlenkedsz rendszeresen, akkor is az a helyzet, hogy nem véletlenül indul évente 3-4 nagy per és kitudja hány kisebb a M$ ellen. A M$ jelenlegi formájában létével sérti a monopolium/trösztellenes törvényeket!!!!

Nem a termékekkel van a baj, hanem a cég piaci helyzetével, azzal hogy gyakorlatilag egyedül van, minden más ebbõl következik.
Vágod?

És erre csak egyetlen jó megoldás létezik: nyissz, nyissz, meg nyisssz!!!!
😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

õát -> pár, aki meg tenné -> aki meg _nem_ tenné
azt hogy magyarázod, h az említett szoftverek macre is elérhetõk teljesen bérmentve és minden új verzió is ingyen letölthetõ?

btw, a cuccnak annyi értleme van mint EUban.

#5 Trillian egy elég rendesen illegális sw, és nem úgy mint a p2p fájlcserélõk.
ha ilyen bölcsek vagytok, azt mondjátok meg nekem, h ki és hogyan döntené el mely sw-k kerülnek bele? vagy mindig beírnak õát kulcsszavat a kugliba és az összes feljött eredményt letöltik és belerakják? és aki nem került bele az perel?

az alap telepítési opció meg nem sokat változtatna a síráson. hameg onnan is kikerûlnének az említett alkalmazások, akkor elsõ netre lépéskor bejönne az autoupdate és a kedves júzer ugyan úgy felrakná. aki meg tenné, az meg nem számít, mivel eddig se jelentet problémát neki más sw-t használni helyettük.
NEXUS6
Aha, az OS viszont azért olyan "olcsó" mert ezek a dolgok "ingyen" vannak.

Nem ingyen vannak csak benne vannak az egyépb szoftverek (Pl OS)árában. Ezt nevezik árukapcsolásnak, ami miatt ez a per is indult ellenük. Az olyan vállalatok akik a piac megszerzésére törekszenek elõszeretettel alkalmazzák ezt a módszert.

Ez a büntetés viszont annyit használ mint halottnak a puszi!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szerintem az hogy van egy Media player a windowsban ,és hogy létezik az MSN nem egy rossz dolog! Látszik,hogy csak pénzt akarnak legombolni a mulitról,de azt nem tudom ki nézte,hogy ezekért a programokért és szolgáltatásokért,egy fillért se kell fizetni a felhasználónak! És szerintem ez számit,aki meg ezeknél jobb cuccot ir,azt meg úgy is megszerzik az emberek,ha jobb mint az ami kéznél van!<#vigyor5>
Így is úgy is letölti az ember az újabb/más verziót. Minek bele egy régebbi?

droland
Semmi értelme, ugyanugy, mint a media nélkülinek, egy porszem a tengerben, ennyi...

Elég csak arra gondolom, hogy bárhol vagyok a neten, akár email, akár chat, akár játék, mindenütt msn címet kérnek, szóval ennyi 😊

dokar
"kötelezték a Windows egy butított verziójának kiadására" ... "az újban az MSN üzenõszoftvert és a Media Player szoftvereket nélkülözve" >>> Az csak jó, ha kiszedik belõle ezeket a szarságokat!
<#taps>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

NEXUS6
Mindíg elcsodálkozok azon, hogy ezek mennyire értenek az idõhúzáshoz.
És aki ugye idõt nyer, az életet nyer.

Az elsõ antitröszt per idején egyesek már csak éveket jósoltak a M$-nek, na ehhez képest ugye eltelt vagy 15 év!

Vagy nem azt, hanem Trilliant, Gaimot, aMSN-t..stb. Pont erre megy ki a dolog: ne _csak_ egy leygen amibõl lehet választani.
Utána a T. user letölti a Net-rõl az MSN installját ( ADSL-el kb. 1,5 perc ) és használja mivel ezt használják a "haverok" is. A felügyelet meg elballaghat az E.U. mellé a sóhivatalba sirni.
egyszer majd rajonnek, hogy nem nelkulozni kellene ezeket a nem szorosan oprendszer funkciokat megvalosito programokat, hanem egyszeruen csak opcionalissa tenni. es telepiteskor ismet egy olyan checklist, ami mar egyszer a win95-ben es a win98-ban benne volt.

mellesleg milenne, ha lennenek windows disztribuciok? es kulonbozo szervezetek allithatnanak ossze ilyet, termeszetesen az ms is kapna belole rendesen, es maris mindenki boldogabb lenne.

egyebkent meg most ms eloveszi a windows xp n-t es meg kiszedi belole a messengert is azt viszont latasra, senki nem fog rola hallani se de jo lesz, hogy lesz.

A világ egyik legnagyobb vállalatát illet volna minimum 500 millióra büntizni, azt legalább megérezte volna...
immovable
Persze, hogy nem vonják ki az oprendszerüket az országból, az bevétel kiesés lenne...
← ElőzőOldal 2 / 2