83
-
Caro #43 Honnan tudod, hogy mi alatt próbáltam?
Spec. mondjuk ME-n, és pont ott jött be ez a 9x vonalba.
De tökmindegy, mert úgyse használom :) -
#42 Semmi ellentmondás nincs a kettő között. Ugyanis: van Windows Messenger (alapból beépítve a Windowsba) és van MSN Messenger, amit le kell szedni a netről, ugyanis nincs benne a Windowsban... Utóbbi többet tud. -
FTeR #41 mint írtam:
"de akkor sok más sem fog menni."
de az megoldható, h úgy viselkedjen, mintha nem is lenne. de ekkor is minimum az (auto)update ugrik.
de szvsz, nem éri meg a fáradságot, egyszerűen nem kell használni és kész. -
Gemnon #40 Jaja bár szerintem IE telepítő nélüli XP-t vagy 2000-et nem nagyon lehet összehozni, mert ha jól sejtem olyan alap dolgok buknak vele mint mondjuk az explorer.
Ez van amióta nem Browser, hanem OS Component. :)
Ezt azóta tudom amióta a PC fórumon annó Sting megmagyarázta, hogy az shdocvw.dll rendszerösszetevő és nem a böngésző része. :)
Hiába valóak voltak az MS oldalra mutató linkjeim. :) -
FTeR #39 baz. ez kegyetlen. egy szóval nem mondtam, h ms kell mindenhova. sőt, azt sem mondtam, h minden terméke húdeszuper.
az általad jelölt kommentben, meg azt írtam, h winre a legkönnyebb fejleszteni. egyrészt maga a platform miatt, márészt a hozzá gyártott fejlesztő eszközök miatt. nemtom ezen mit nem lehetett érteni.
és az az igazság, h akik nem így gondolják azok vannak kevesebben. csak a szájuk nagyobb. -
FTeR #38 1. wmpről és a win messengerről volt szó. nem az ieről, azt nem lehet kiszedni, csak ha eleve csinálsz egy iE nélküli telepítőt, de akkor sok más sem fog menni.
2. #36: talán ha előbb kikapcsoltad volna a biztonsági rendszer visszaálító fícsört nagyobb sikerrel jártál volna. lol -
#37 Öregem rólad a picipuha megmintázhatja a hithű m$slave szobrát. Téged klónozni kéne, és a pici puhának már is jó lenne a hírneve a világban (azért egy 2-3 milliárd klónt le kéne nyomni belőled :))...
Nem kicsit vagy elvakúlt, de hát így legalább magabiztosan csinálod a diolgodat, és egy csomó mindenen gondolkodnod sem kell, állat lehet, hogy irigyellek :)
Tudod nem kevesen mondták már az értelmes emberek közül, hogy a megfelelő eszközt kell megtalálni minden feladathoz, meg ilyenek...
Meg ami mindenre jó az nem jó semmire...
Szóval osztom a véleményed az m$ mindenre jó az informatikában :)
Tiéd a nagy LOL pont. -
Caro #36 Bukta, MPLAYER2.EXE-t is visszaépíti. -
Caro #35 IE vel próbáltam, csak hogy "tereljem a témát" ;)
Persze az 98Lite nélkül nem megy. Főleg nem 2000-en.
Annyit sikerült elérnem a teljes mappa törlése után, hogy 5.0-ra downgradelődött.
Ha módosítottam a filet (iexplore.exe), akkor kijavította.
Többet nem akartam szarozni vele.
Szóval azt mondod, hogy ott csak törlöm és kész? Nincs belekötve az máshova? -
fflx #34 mokasak ezek a hozzaszolasok. egyik szerint szinte mindenhol kizarolag msn-t hasznalnak (#8), masik jon, hogy telepites utan mindenki azonnal leszedi es szinte senki sem hasznalja (#30). keremszepen ezeket a pontos es hasznos informaciokat csakis megfelelo forrasok birtokaban legyetek kedvesek megosztani velunk. koszonom. -
FTeR #33 ah baz. ekkora láma beszólást. ott kezdődik, h nem engeded fel netre, akkor mitől lenne biztonsági rés? de éppen kiveheted az aurorunból, vagy rákattintasz az ikonjára és kilövöd. stb. stb.
másrészt oda mész a programfilesban és letörlöd ennyi.
inkább hallgattál volan.
harmadrész, ennyi erővel sose kapcsolja be egy gépet, dugd el egy trezorban, mert biztonsági rés. lol -
Caro #32 Az a baj, hogy biztonsági rés már az is, hogy fenn van, és néha elég nehéz lelőni. -
Caro #31 Te kötöttél bele az IE-be, én csak azért hoztam fel, mert az ő licenszéről ezt tudom, a másik kettőéről nem.
Gondoltam utánanézel. -
#30 Ez nevetséges... Aki nem akarja használni a WMP-t, felrak egy másikat-mint ahogy oly' sokan teszik. Az a pár mega a baj, amit foglal?:) Ha meg semmi zenelejátszási képesség nem lenne benne, az lenne a gond-manapság már multimédiás képességek nélküli OS nem sokat ér...
Messengert meg ennyire sem értem. A WinXP-ben Windows messenger van. Egy embert sem ismerek, aki ezt használná, mindenki leszedi az MSN Messengert. Innentől nem lehet azt mondani, hogy benne van a Windowsban... (Más kérdés, hogy az MSN bizonyos komponenseit használja a WinMessengernek...)
ICQ-hoz: szerintem egy e-mail címet (amit amúgy is használ az ember...) jóval könnyebb megjegyezni, mint egy számsort. -
FTeR #29 ah. ezt nem kellett volna. a win egy programozási platform és akár tetszik, akár nem, jelenleg a legjobb lehetőségket és a hozzá kellő legjobb eszközöket nyújtja.
ne akarj ofiszt és böngészőt gyártani és nem lesz semmi konfliktus. de ff is jó példa rá, h ha van elég tehetség hozzá, akkor elég szép eredményeket lehet elérni. -
#28 éljen! kinek kellenek független programozók? aki nem az MS-nek dolgozik, az ne programozzon! (szerencsétlen, szinte már sajnállak) -
#27 Miért nem pereli be magyarország is sok-sok millió dollárra? :D Legalább egy kicsit kintebb lennénk a szarból... -
#26 ti balfékek... pont arról szóltak a hírek, hogy az Európai bizottság egy hatalmas baklövést csinált a butitott Windows kikényszerítésével... ugyanis a kutyának se kell.... szánalmasak vagytok ezzel a büntessük halálra a MS-ot nevü divatirányzattal...
amugy meg 32 millió nem pénz a MS-nak... de ezért a sok ingyenélő inkább dolgozna meg a pénzéért és ne kolduljon a MS-tól -
kev #25 Mindenki a Microsoftot akarja megfejni. Mondjuk van "teje" elég..)
-
FTeR #24 tod, elég nevetségesnek tartom, h rendszeresen olyan dolgokat rónak fel ms-nek, ami általában tök elfogadott, 1-2 helyen netán még az előnyök közé is sorolják, esetleg minimum elfogadható áldozatnak tartják vagy sokkal durvább dolgokat elnéznek. -
FTeR #23 ebbe nem megyek bele.
csak felhívom a figyelmedet, h itt egy tökeéletes példa hogy tereled a témát. msn messengerről és a wmpről volt szó. erre te felhoztad az IEet és már ott tartunk, h az IEről vitatkoznánk és az eredeti két alkalmazásról már szó sincs. pedig pont arra szolt az állítás.
#21 nemsok értelme lenne. szvsz linuxból is jobb lenne egy darab. sokkal nagyobb piacot tudna meghódítani (kikaparni magának), ha ez a nagy közösségi fejlesztő erő 1db disztibben összpontosulna. -
FTeR #22 "Nem a termékekkel van a baj, hanem a cég piaci helyzetével,"
akkor nem kéne mellé beszélni. macen sokkal több házon belüli bundled alkalmazás van az osben, sőt minden sikeres 3rd party program egy másolata bele kerül a köv esedékes os verzióba (gyk, alma "átveszi" a fejelsztést). és mégsem zavar senkit.
winen 3 sw körül megy hiszti. ez nevetséges. -
fflx #21 egyebkent nekem tetszik az otletem, hogy lenne sok sok windows disztribucio :)
vennek x forintert egy jogosultsagot, aztan amelyik szimpi azt letoltenem es abban olyan dolgok vannak amik nekem tetszenek es ugy van belove, hogy nekem nagyjabol jo legyen. -
Caro #20 Szerinted olyan mint egy upgrade... szerintem olyan mint egy service pack :)
Ha upgrade, akkor tényleg ingyenes, DE mivel csak windows alatt tudod használni, és abból is csak a supportedben, ezért nem az.
Mert nem telepítheted, ha nincs windowsod, tehát legalább egyszer fizetned kell. -
fflx #19 remelem tenyleg nagyon okosnak es partatlannak hiszed magad ezekkel a kerdesekkel es valaszokkal. -
FTeR #18 nem mopolként kezdte, arról nem tehet h nincs egy épkézláb alternatíva. -
FTeR #17 az IE fejelsztése érdeklődés hiányában abba maradt macre. nem fog egy ~3%os platformért küzdeni, ha a piac 80-90%a az övé.
de teljesen mindegy, mert az IE új verzióját is ingyen töltheted le winre, tehát ingyenes. -
Caro #16 éppen ez az.
Régen mindenhol az ICQ számot kérték. -
Caro #15 Biztos? Az explorer már nem, ezt tudom, szóval lehet hogy ezek is nemsokára oda jutnak.
Mellesleg az explorer licenszében ki van kötve, hogy kell windowsodnak lennie a használatához(tehát pl linux alól wine-vel nem használhatod legálisan, ha nincs windowsod).
Szerintem szedjék csak ki őket, és adják olcsóbban! Akár azt is megtehetik, hogy az ilyen változatra nem lehet telepíteni őket. -
#14 Hiába értetlenkedsz rendszeresen, akkor is az a helyzet, hogy nem véletlenül indul évente 3-4 nagy per és kitudja hány kisebb a M$ ellen. A M$ jelenlegi formájában létével sérti a monopolium/trösztellenes törvényeket!!!!
Nem a termékekkel van a baj, hanem a cég piaci helyzetével, azzal hogy gyakorlatilag egyedül van, minden más ebből következik.
Vágod?
És erre csak egyetlen jó megoldás létezik: nyissz, nyissz, meg nyisssz!!!!
;)))) -
FTeR #13 őát -> pár, aki meg tenné -> aki meg _nem_ tenné -
FTeR #12 azt hogy magyarázod, h az említett szoftverek macre is elérhetők teljesen bérmentve és minden új verzió is ingyen letölthető?
btw, a cuccnak annyi értleme van mint EUban.
#5 Trillian egy elég rendesen illegális sw, és nem úgy mint a p2p fájlcserélők.
ha ilyen bölcsek vagytok, azt mondjátok meg nekem, h ki és hogyan döntené el mely sw-k kerülnek bele? vagy mindig beírnak őát kulcsszavat a kugliba és az összes feljött eredményt letöltik és belerakják? és aki nem került bele az perel?
az alap telepítési opció meg nem sokat változtatna a síráson. hameg onnan is kikerűlnének az említett alkalmazások, akkor első netre lépéskor bejönne az autoupdate és a kedves júzer ugyan úgy felrakná. aki meg tenné, az meg nem számít, mivel eddig se jelentet problémát neki más sw-t használni helyettük. -
#11 Aha, az OS viszont azért olyan "olcsó" mert ezek a dolgok "ingyen" vannak.
Nem ingyen vannak csak benne vannak az egyépb szoftverek (Pl OS)árában. Ezt nevezik árukapcsolásnak, ami miatt ez a per is indult ellenük. Az olyan vállalatok akik a piac megszerzésére törekszenek előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert.
Ez a büntetés viszont annyit használ mint halottnak a puszi! -
Riddick #10 Szerintem az hogy van egy Media player a windowsban ,és hogy létezik az MSN nem egy rossz dolog! Látszik,hogy csak pénzt akarnak legombolni a mulitról,de azt nem tudom ki nézte,hogy ezekért a programokért és szolgáltatásokért,egy fillért se kell fizetni a felhasználónak! És szerintem ez számit,aki meg ezeknél jobb cuccot ir,azt meg úgy is megszerzik az emberek,ha jobb mint az ami kéznél van! -
tehen_m #9 Így is úgy is letölti az ember az újabb/más verziót. Minek bele egy régebbi? -
#8 Semmi értelme, ugyanugy, mint a media nélkülinek, egy porszem a tengerben, ennyi...
Elég csak arra gondolom, hogy bárhol vagyok a neten, akár email, akár chat, akár játék, mindenütt msn címet kérnek, szóval ennyi :) -
#7 "kötelezték a Windows egy butított verziójának kiadására" ... "az újban az MSN üzenőszoftvert és a Media Player szoftvereket nélkülözve" >>> Az csak jó, ha kiszedik belőle ezeket a szarságokat!
-
#6 Mindíg elcsodálkozok azon, hogy ezek mennyire értenek az időhúzáshoz.
És aki ugye időt nyer, az életet nyer.
Az első antitröszt per idején egyesek már csak éveket jósoltak a M$-nek, na ehhez képest ugye eltelt vagy 15 év! -
MrCrowley #5 Vagy nem azt, hanem Trilliant, Gaimot, aMSN-t..stb. Pont erre megy ki a dolog: ne _csak_ egy leygen amiből lehet választani. -
BlueGold #4 Utána a T. user letölti a Net-ről az MSN installját ( ADSL-el kb. 1,5 perc ) és használja mivel ezt használják a "haverok" is. A felügyelet meg elballaghat az E.U. mellé a sóhivatalba sirni.