Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
az nem holland volt te idióta <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
<#banplz>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
Ha az Olaszok is kiesnek akkor olyan 4 lesz a legjobbak között akiket nem szeretek:SSS Szal holnap Hajrá Olaszok😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én is! Most már.😊

PSN ID: Lord_Mortanius

NeoMaN
Én 4 óta iszom. NARANCCSAL!!
😄

Megvan 😄

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Animefox
Spanyolok sehogy, az olaszok esetleg bugdácsolással csalással... <#nezze>

DjDano
Német Spanyol döntõt akarok! :S

ForzaInter
ennyit a verhetetlen hollandokról, megyek iszok egy kis vodkát.

Yo, Bitch!

Szar a TV-d <#wilting>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

a.carkey
Na ez az, ami tényleg meglepetés. Kiváncsi leszek, hogy a spanyolok továbbmennek-e? Ha nem, akkor végre megtanulják a szakvezetõk, hogy nem szedem szét a csapatot a 3. csoportmeccsre, mégha tehetném is, hanem még jobban összeszoktatom õket.

Nem bánom, hogy nekünk is holland edzõnk van, bár Hiddink jobb lenne. 😄

A medve nem játék.

Azért remélem nem egy török - orosz döntõ lesz!

PSN ID: Lord_Mortanius

Animefox
Fájdalmukban a sok millió Holland rágyújt fûre és hasissos sütit zabál.... <#nevetes1>

Solten
Nem is írok semmit, mert a végén nem jön be. Hajrá Spanyol és olasz.

Saor Alba

bubu13
És megismétlõdik a Zenit-Bayern

EEE 1899

nekem szar a TV-m?😮
Nálam fehérbe tolta:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

ÉS ITT A VÉGE <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Német-Orosz meccs lesz a döntûûûûbe

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Solten
Ezek után már nem elpõdnék meg.. 😊)) Gondolta volna valaki anno hogy Görögország eb-t nyer?? 😊))

Saor Alba

Grat az Oroszoknak, megérdemelten jutottak tovább

REAL MADRID

DjDano
Most már a németek nyerjék az EB-t! Le a meglepetéscsapatokkal....

Mor3llo
öröm 😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Animefox
Már sehogy se ahogy te szeretnéd <#gonosz1>

<#rinya><#rinya>
Oroszok? Pffff...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

desigo
gyász <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Solten
Az a lényeg hogy a szõröstalpúak már a csoportból se jutottak ki... <#hehe>

Saor Alba

Mér nem fújja le?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

John Cena
3-1 re tippeltem de a Hollandoknak:S
#7839 ha ez vicc volt hozzá szólok " be flesseltek"<#zavart2><#szomoru1>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Mor3llo
<#puszis><#puszis>
Legjobb pia, egy kis citromlével 😊

NeoMaN
meglesz nyugi
😄DD

na kitettem énis a zászlót, ahogy igértem XD
kraawz
orosz logót mkinek 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bp
gratula az oroszoknak, ma pont errõl beszéltünk a haverokkal, hogy olyan nincs, hogy valaki végig jól teljesítsen egy teljes sorozat alatt. Háromszor nyertek a hollandok, ma nagyon gyengék voltak. Az oroszok megérdemelten jutnak tovább, de hozzáteszem, ezt a meccset 10-bõl 8-szor a hollandok nyernék. Ma nem volt szerencséjük. Kipukkadt a holland lufi...
Sajnálom.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

gabber_saviola
széjjel izgultam magam a 90 perc alatt 😛

Csacsi
Azért azt sajnálom, hogy nem az olaszok ütik ki a Hollandokat. Mind1. Ígysem rossz. Grat az oroszoknak. Sokkal jobbak voltak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Animefox
Niels Horgelson megy hazaaaaa!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehehehehe!!!!!!

Mor3llo
Énis ezt feszegettem 😊

w77d
ez a meccs is elment már az X-el 😞

LasDen
mivan?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jövök én is, van még hely? 😄

sz4bolcs
mégegyszer:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

no, akkor a spanyolok is kikapnak holnap? az új "szabály" szerint, ki kellene!
befanolok.... atyaúristen

Solten
Spanyolország-Oroszország 4-1. Jó lenne ez az elõdöntõben.

Saor Alba

Animefox
MUHAHAHAHAHAHAHHAHA MUHAHAHAHAHAHHAA ÉS NEM FÜVES NEMZET JUT TOVÁBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bubu13
Török-Orosz döntõt!😄

EEE 1899

Mor3llo
Mert jelezni akartam bizonyos helyen, hogy nem éppen szépet mondtál.De van egy szorgos házigazdánk, aki törölte nemes hozzászólásod<#eljen>

Solten
Mennyi ruszki divatdrukker lett... <#hehe>

Saor Alba