Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSN ID: Lord_Mortanius
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Nem bánom, hogy nekünk is holland edzõnk van, bár Hiddink jobb lenne. 😄
A medve nem játék.
PSN ID: Lord_Mortanius
Nálam fehérbe tolta:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ÉS ITT A VÉGE <#idiota>#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Saor Alba
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Oroszok? Pffff...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
#7839 ha ez vicc volt hozzá szólok " be flesseltek"<#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Legjobb pia, egy kis citromlével 😊
Sajnálom.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár