Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezvan Ivánék a legjobbak😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ezek az oroszok gyönyörû focival lefocizták hollandokat... az más kérdés ha te utálsz egy válgoatottat, az játszhat akármijen jól ugysem fogod elismerni.
Yo, Bitch!
PSN ID: Lord_Mortanius
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Olyan jókat tudok rajtad mosolyogni😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mostmar csak a spanyoloknak kell kiesniuk es nem is nezem tovabb az EB-t. Szanalom hogy mindig a rondabb focit jatszo csapat jut tovabb. Mi lesz itt orosz-torok donto?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Fákk Oroszország
★ 汤姆 李
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A medve nem játék.
REAL MADRID
Saor Alba

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Az orosz fiatalok szeretik a focit még😊
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Franciák, Olaszok, Románok, OROSZOK (Spanyolok, Németek)
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?