Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
jo kerdes

NeoMaN
Mellesleg szerintem a lófejû kapus lekézett be kettõt. Nyugdíjazni kéne már.

most miért kéne megemészteniük?😊

ezvan Ivánék a legjobbak😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

NeoMaN
ja, lebontják Baselt.

ForzaInter
te mijen ebt nézel ember?😄

ezek az oroszok gyönyörû focival lefocizták hollandokat... az más kérdés ha te utálsz egy válgoatottat, az játszhat akármijen jól ugysem fogod elismerni.

Yo, Bitch!

Ezt a török és orosz válogatottat szépen haza kell küldeni az elõdöntõk során!

PSN ID: Lord_Mortanius

Solten
Abramovics megvette a partjelzõket kilóra 😄DD

Saor Alba

NeoMaN
spec most a hollandok játszották a rondát
😊

Na kíváncsi leszek hogy ma este is durrogtatnak e a hollandok...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

bp
és Van Basten hogy fog elszámolni azzal, hogy a villámgyors önzõkirály Robbent kihagyta a csapatból? Bezzeg Persie játszott.....de minek??

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

😄DDD

Olyan jókat tudok rajtad mosolyogni😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
látom nehéz megemészteni a kiesést <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
oroszoknál egyszerû a képlet: végy egy holland edzõt!

Yo, Bitch!

Solten
Hát van itt ízlésficam az tény... <#hehe>

Saor Alba

Animefox
Már bocsesz de ma este nem a hollandok jáccottak.... õõõõõõõõ jesszus!!!!! Csak nem le lett fizetve a meccs???????????????????? Orosz foci maffia!!!

grizzly21
igaz leszarom joga van hozza.

Mostmar csak a spanyoloknak kell kiesniuk es nem is nezem tovabb az EB-t. Szanalom hogy mindig a rondabb focit jatszo csapat jut tovabb. Mi lesz itt orosz-torok donto?

NeoMaN
<#taps>

fsgh
Nah itt a sok Orosz között már kell egy ilyen is!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
orosz logot mindenkinek:d

Yo, Bitch!

Solten
Ejj látod mindig elfelejtem hogy vén f*tyi vagy 😊)

Saor Alba

Na azt már nem,megsem nézném..
Fákk Oroszország

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Animefox
Az már foglalt!!!! <#nevetes1>

gabber_saviola
fu töki, hagyjuk a személyeskedést lécci <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a.carkey
Majdnem, sõt, simán eladósítják magukat, hogy csak azért se legyen másé egy olyan játékos, aki ugyan nála nem fog játszani, de másnál se üljön a kispadon. Minden esetre a ruszkiknál tudjuk is, hogy mibõl van a mani. 😄

A medve nem játék.

Neked nem teljesen mindegy hogy ki kinek szurkol?

REAL MADRID

Solten
Az igaz, ehhez az orosz gyõzelemhez kellett a hollandok bénázása. A holland "B" csapat jobban játszott a szõrõstalpúakkal vívott meccsen.

Saor Alba

grizzly21
azt viszont tenyleg nem ertem hogy oroszoknak magyar ember hogy szurkolhat?? Kovetkezo favorit csapatod mi lesz, szorostalpuak vagy mi?

gabber_saviola

Animefox
Isten Király meccs lenne haver!!!!!

a.carkey
Ezt én is tudom, de azóta? Mint az angolok, kb ...

A medve nem játék.

NeoMaN
Kretének csak tizenévesek lehetnek.
😊))

jajmer a topligák csapatai nem azt csináljûák?

fsgh
valahogy úgy

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

REALista
1964😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LOL <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Itt mondta Bozsik a lényeget😊

Az orosz fiatalok szeretik a focit még😊

a.carkey
Az a bajom az oroszokkal, hogy náluk foci fellendítés néven laza kis pénzmosás zajlik. Amúgy jók a pályáik, jók a csapataik.

A medve nem játék.

LasDen
nekem is vanmá ilyen zászlóóóóm 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solten
De a gyõztes meccsel a ruszkikkal te kretén <#hehe>

Saor Alba

Bandee1987
Német-olasz döntõ kéne 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Animefox
A hollandok voltak bénák.... Biztos elfárdtak a románok ellen...<#miaz>

gameplusz
A vodka-narancs elkészítési módja: 3:1 arányú keverék.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Solten
Még végén megnyerik a törökök az Eb-t.. Nem is lenne meglepi... <#hehe>

Saor Alba

bp
mellesleg a Hollandok voltak a legnehezebb ágon...

Franciák, Olaszok, Románok, OROSZOK (Spanyolok, Németek)

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Fabio Capello
grat az oroszoknak, megérdemelt gyõzelem volt

uHs Gerzson
xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

NeoMaN
Te hülye vagy????
Egymás ellen játszanak bazzd.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a.carkey
Azért a spanyoloknak 1x végre összejöhetne már egy világversenyen ...

A medve nem játék.

Palinko
te lassan olasz logót befelé 😊
Solten
Nah, profin fociztak az oroszok, megérdemelten jutnak tovább. Leiszom magam Heinekennel.

Saor Alba