Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
eddig nem fanoltam senkinek az EB-n......de mostantól befanolok az oroszoknak...... 😄<#worship><#worship>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fsgh
Orosz-Olasz ha Lesz akkor kinek drukkolsz majd?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Üdvözlet OROSZORSZÁG<#integet2>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

A te offodat miért nem törlik?

Mor3llo
Csatlakozom...😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
viszlát hollandia <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

no, ez is bejött.....nem akartam, dehát, a kiengedés megint megbosszulta magát....
sz4bolcs
Arshavin jön a Fradiba! 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

én már befanoltam😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Bandee1987
Hát nálam is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fsgh
Ni má megjött divatdrukker is😄ASDASDada

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én már befanoltam😊

MEgveszitek? <#vigyor1>

REAL MADRID

Na b@sztak az iwiw pontjaimnak 😄DDD

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Mor3llo
ezt jelentenem kell a rendõrségnek 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Oziris666
Ja a hollandok is azt hitték😄

Solten
Ilyen rémgyönge játékot a magyaroktól szoktam látni... <#hehe>

Saor Alba

Punker
hát bakker.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

uHs Gerzson
<#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mor3llo
<#idiota><#banplz>

sz4bolcs
bazz, ez a gól kivégzés volt, holland edzõnek kiakadtak a szemei. 😞)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

álló focit játszottak a 16os elõtt a hollandok ezek most fosok!
chalezlopez
<#vigyor1>

Vamos Argentina!

ohhóóó
Solten
Na ebben benne volt Van der Saar...

Saor Alba

John Cena
hát ez bugyeszz vót:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Mor3llo
fanok vatyunk e 😄
bazzeg kurva szimpatikus ez a bagázs.
Arshavin, gyere Bajorországba 😊 jó hely az 😄

Te jó isten.Holland védelem 0.Normálisak ezek<#banplz>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

zolo
aztapaszta 😮

http://flickr.com/photos/zolika90/

azannyát :|
NeoMaN
Arsavin értéke jelenleg 10000milliárd euro.
😄DDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
NA MI A STÁJSZ HOLLANDIA? :ASDadasdadada

fsgh
kis kötény:o

banok
3-1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Palinko
csodálatos
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

3-1-313-1-31-3-1-31313133131

uHs Gerzson
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mor3llo
3 !!!!!!!!!!!!!!!!!

bubu13
3:1

EEE 1899

John Cena
ez kész...

K.O.

REAL MADRID

REALista
pfff...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csacsi
GGÓÓÓÓÓÓLLLLLL

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

D:

chalezlopez
3-1

Vamos Argentina!

Mor3llo
Biztos vagy te ebben ?

Elõnyszabály = nem is fájt annyira az orosznak...LOL

John Cena
ÉN IS!<#schmoll2><#shakehead>