9806
Foci EB 2008
-
#2172 Es akkor orultel volna? Az hogy szep focit lass meg veletlenul sem szempont nalad ugye? -
#2171 ha, meg mi lett volna...érdekes szavak, a játékvezető úgy sem fújta volna vissza, görög antifutball kit érdekel hogyan nyerték meg, megnyerték, passz -
#2170 ha nem születsz meg, és nem találkozol egy csomó emberrel, akkor egészen máshogy alakult volna sok kis másik dolog, ami továbbterjedt volna láncreakciószerűen és valószínűleg sok dolog teljesen máshogy alakult volna, lehet, hogy ez is. ezekszerint te vagy a hibás, hogy kikaptak? :S -
#2169 Egyetértek. Úgy tűnt csak Del Piero akar gólt rúgni, a többiek alibiztek. -
Nandusz #2168 Hogy lehet egy olasz csapatot megtörni????????????
Nem hiszem el!!!!!!...Egy holland gól megtör egy világbajnokot egy meg nem érdmelt góllal?...Úr isten..ilyen ítélet még sosem volt a labdarúgás történetében.
Csak nézzétek meg brazíliát...hány ilyen döntés után nyertek, nem beszélve az arany csapatról ugye, akik szintúgy... -
#2167 épp ellenkezőleg az olaszok támadó felállásban álltak ki, ennyire vakok legyetek basszus, nem kell temetni őket...hollandok szépen végigvernek mindenkit, az olaszok meg 2.ként továbbjutnak, ilyen meccsek ritkán vannak, fortuna+bíró is a hollandokkal volt, plusz szépen kihasználták az olaszok hibáit, ennyi van még sansz a továbbjutásra -
#2166 Így van és ők, hogy nyertek elöl egy gól és vége !
Na az olaszok, ha nincsen az első szitu lehet lőnek egy gólt és beállnak védekezni ezzel vége lett volna a hollandoknak ennyi !! -
#2165 pontosan. -
#2164 úgy van meg kell nyerni a másik két meccset és ott van a továbbjutás, de azért sírtok mert már ti sem hiszitek el ezek után, hogy ez lehetséges -
#2163 A holland drukkerek most fejenként eltolnak 1 kiló füvet... -
#2162 jo, teny hogy a gol nem volt teljesen korrekt, de mit se szamit ez, erre nem lehet kenni a meccset. Egyedul a Del Pieroban van benne hogy golt rugjon, a tobbi olasz csatar toketlen. Gol nelkul pedig nem lehet meccset nyerni, igy is meg a felfuto vedok lottel legtobbet kapura, rohej -
#2161 Dehogynem. Görög antifutball. -
#2160 lolmár ez azért így ebben a formában nem gyenge, amit leírtál, remélem azért, hogy te sem gondoltad komolyan :D -
Nandusz #2159 Ez az olasz csapat a mai játéka alapján simán verető. Sztem még Geráék is megvernék őket.... -
#2158 Ja végül is ez a végigvédekező csapat a világbajnok VÉGÜL IS JA VÉDEKEZÉSSEL NEM LEHET NYERNI! -
#2157 nah köv fordulóba az olaszoknak nyerni kell a románok ellen ha akarnak valamit, remélem a hollandok kikapnak a franciáktól(például egy lesgóllal:P)és akkor még lehet bármi:D -
#2156 Jól játszottak a hollandok igen de az még nem azt jelentette volna, hogy nyernek lásd a többi meccset ! -
#2155 Vajon a holland drukkerek miért nem emlegetik a 11-est? Amit Toni ellen nem adtak meg? Hmm.... Jah mert kettős mérce? Értem én. -
#2154 Olasz drukkerek nem kell sírni, a csapat továbbjutása még adott. -
#2153 meg E=mc^2 nem?
egyébként szó nem volt lesről, de ez majd úgyis ki lesz beszélve.
ha azt nem adják meg, az olaszoknak akkor sem lett volna esélyük. a hollandok végig támadtak, az olaszok végig védekeztek. szerinted ebből hogy lett volna esélye nyerni az olaszoknak? sehogy. -
#2152 te olyan rohadt okos ember vagy hallod -
#2151 teérted bármit bevállalok -
#2150 -
Nandusz #2149 mitől nem lett volna 2:0?....én meg azt mondom, hogy lehet hogy akkor 5:0 lett volna, mert ugye más szit lett volna..jobban nyomtak volna a hollandok.
Szal örülj, hogy nem 5:0DDDDDDDDDDD -
#2148 Erre az a válaszom, hogy a katonaságnál meg a rendőrségnél azt szokták mondani, hogy amíg te 5mp-alatt döntesz azt az ügyészség évekig vizsgálja, úgyhogy szegény bíró helyében most nem lennék mert mostanában nem fog vezetni ilyen meccseket. -
#2147 láttál a moziban egy filmet? -
#2146 biztos hogy nem ketto nulla lett volna. Lehet hogy a hollandok akkor jobban osszekapjak magukat es belonek nehany ures helyzetet ami most kimaradt (pl van Nistelroy a legelejen).
Ha viszont azt nem ismered el hogy a hollandok jobban jatszottak akkor vak vagy a focihoz, es nincs is ertelme neked irnom barmit is. -
#2145 Elég látnom a környezetemben élőket, hogy teszik tönkre magukat. Köszönöm, de nekem ennyi elég. Nem véletlenül illegális a világ 90%-án. -
#2144 Azóta Puhl már megmondta, hogy szabálytalan, amúgy szerintem sem teljesen csak ezen múlott, de ez szabálytalan volt és kész.
Emlékszem rád Vb topicból, te sírtál volna a legjobban, ha ez fordítva történik, meg csalóznál.
A tény az, hogy védelem átjáróház volt, ugye se Cannavaro se Nesta...
A középpálya meg kb egy nyitott ajtó volt, egy nagy 0 szintén, mert a faszfej Donadoni, a volt csapattársát favorizálja miközben a középpálya motorja De Rossi.
Aztán ott van egy felejtehető senki: Di Natale, ős icsak arra volt jó, hogy 10 helyett 11en voltak a pályán az olaszok.
Mai kezdőt soha többet!!!
-
#2143 Nem csak füves, ég buzi is vagy....gratulálok. -
Nandusz #2142 A kérdés az, hogy meccs közben ezt puhl sanyi meg tudta volna-e ítélni.
így visszajátszva már könnyű dobálózni a szabályzattal.... -
#2141 Jobban mert akkor nem lett volna 2:0 !!
Tudod a PILLANGÓ EFFEKTUS!!!
Vagy azt sem ismered ???? -
#2140 ötöslottónál egyenlő eséllyel indul minden szám. ott nem mondhatod, hogy a 12-es erősebb, mint a 66-os. fociban nem egyenlőek az erőviszonyok.. -
#2139 -
#2138 ok, akkor 2:0, ettol remelem jobban alszol. -
#2137 ha nem próbáltad ne mondj róla véleményt... -
#2136 az egyik fele az volt, hogy a hollandok ellen. ilyenkor még nincs biztos szopás, csak 90%-osan biztos, mert ha Portugália lett volna az ellenfél, még lehetett volna bármi is. :) a másik fele viszont az volt, hogy az olaszokkal játszottak, így aztán nem volt kérdés a kimenetele az egész dolognak. -
#2135 WTF van te agyhalott? -
#2134 de magát a szisztémát nem értem...ha én most ötöslottózok és nem találom el az 5találatot láma vagyok?? -
#2133 igen, ha a tököd is spangli lenne azt is elszívnám