9806
Foci EB 2008
-
#2132 Nem. azért mert a hollandok ellen.. ;) -
#2131 az mondjuk tényleg nem kis lámaság lett volna :S:S -
#2130 3:0 ennyi ez van lehet róla beszélni, vitatkozni, leharaphatod a másik fejét nem fog megváltozni de hajrá -
#2129 Azért mert a Puhl Sándor azt mondta, hogy nem volt szabályos!
A Szabálykönyvből szó szerint idézett és az szépen leírja, hogy csak akkor
lehet az ilyen szituációt megítélni gólnak, ha a játékos aki a kapu mögött tartózkodik önszántából(magyarul direkt) ment ki a kapu mögé, mert meg akarta akadályozni ezzel a góólt!!
Ennyi!!!!!!!
És ugye hol volt itt az önszántából a kapu mögé kerülés !!!!!!!! -
#2128 :DDDD -
#2127 majom. vegyél már vissza... -
#2126 ma végre focit láthattunk emberek. egy negyedik gól még qrvára befért volna a végén, de végülis nem csalódtam így se, hasonló eredményre lehetett számítani. az olaszoknak mostmár talán nem lesz akkora pofájuk. hozták azt a formájukat, amire számítani lehetett, a hollandok pedig az előző várakozásoknak megfelelően qrvajók voltak. csak így tovább, Hollandia! -
#2125 nem szabad leírni az orosz focit, most igen megy a szekér, de majd holnap meglátjuk, remélem hasonlóan jó meccs lesz mint a mai esti -
#2124 na jó mek tanulok, holnap nekem vizsgám van ^^
py all -
#2123 eljátszod a keményen megkeresett Kubis pénzt xD -
#2122 miért lenne láma? mert az olaszokra akart fogadni?:S -
#2121 Ne magadból indulj ki, az én agyam a helyén van, és soha életemben nem szívtam, vagy tuda a tököm mit kell csinálni vele. Te is retkes fűfogyasztó vagy mi? -
#2120 az olasz-románra kíváncsi leszek :) -
#2119 A franc essen belé.. Megérdemelted volna ha ekkora láma vagy -
#2118 látszik h soha semmi közöd nem volt a focihoz, hogyan lehet ilyet mondani -
#2117 Asszem' nem válogatták be hálisten. -
#2116 azt nem tudhatod:D amúgy igen, jók voltak gratula -
#2115 igy van. En a szep focinak drukkolok, Hollandia, Portugalia pl teljesen jo. Csak az ne legyen ami 2 eve. meg 4. -
#2114 majdnem buktam
szerencsére bezárt a tippmix iroda itt
pedig az olaszokra raktam volna
holnapra az oroszok ellen raktam -
#2113 viseld méltóságteljesen, ha nincs az a les gól, akkor is nyernek a hollandok -
Nandusz #2112 Remélem ezt a balfaszságot te sem gondolod komolyan -
#2111 Igazi gyönyörű technikás hajtós holland focit láthattunk... -
#2110 így is úgy is támadnunk kellett volna! és az a baj hogy a szélsők felmentek és támadtak, így lehetett ilyen kontrákat csinálni... meg hát a két középső védő sem egy Nesta vagy Cannavaro szóval nem szabadott volna a szélsőket előre engedni. -
#2109 az játékvezető, bíró a bíróságon van
CSACSI: te meg örülnél ha itthon is legálisan szívhatnád a pipádat -
#2108 nem válogatott -
#2107 sztem ilyen formával a portugálok simán kiverik őket:D -
#2106 mi ez a jatekvezetoi tevedes duma meg mindig? Nem lett 100X elmondva, szakertokkel egyetemben hogy szabalyos volt a gol? Mi ez a hiszti? 3:0 ennyi. -
#2105 Őőőööö bocs, de Totti hol van? Sérült vagy mi? Kint van egyátalán? -
#2104 Legalább volt egy jó meccs is ma:P -
Nandusz #2103 Az olaszokban nem volt benne a gól szerintem, de ez legyen az én véleményem...
Ellenben a hollandokban többször is, grizzlynek igaza van, lehetett volna 6-0 is, ez TÉNY.
Az első komolyabb olasz kapura lövés Del Piero gyanánt esett ugye...
Mindenesetre, ha le is vonjuk az első gólt, akkor is szépen meg lettek verve az olaszok.
A hollandok csodálatosan játszanak....csak drukkolni és szurkolni tudok nekik, hogy tartsák meg ezt a játékukat, mert akkor bajnokok lesznke, ehhez nem férhet kétség.
Remélem a belső viszályokat és ellentéteket sikerült megoldniuk, mert nagyon szimpatikus és profi csapat.
-
#2102 Mondom kend a bíróra... Ezek profik, nem magyar focisták. Azért mert 1-0-ra vezet az ellenfél nem kell összerogyni. Szal hozhatták volna a meccset. Az olaszok most gyengébbek voltak hiába is fogod ezenkívül bármire.. :) -
#2101 jah jó volt a holland kapus, amikor meg ott lett volna a helyzet csunyán elbaszarintották az olaszok -
#2100 bíró:D -
#2099 ez iskola foci volt a javábol :D -
#2098 svédeknek? -
#2097 -
davidragon #2096 Egyébként meg 1:0 az aztán kurva nagy okot ad a kitámadásra! XD
Az olaszok alapból támadójátékot akartak játszani, nem jött be, mert ez a holland csapat hibátlan volt ma -
#2095 Gratulálok a hollandoknak, és a svédeknek. A 30. percben nekünk kellett volna vezetést szerezni egy jogos 11-es miatt, amit Toni ellen követtek el. Ehelyett, egy mocskos bírói tévedés miatt, szabálytalan előnyhöz jutottak a drogos hollandok.
Remélem összekerülünk még velük, bár ebben max a döntőben lenne lehetőség, de mégegyszer nem fognak nekik így fújni, így kevés esélyt látok erre.
Jah, és Donadoni megbukott, mint szövetségi kapitány. -
kretyás #2094 Lascar remélem h rohadtul bedugulsz ezek után :D:D:D -
#2093 megvoltak az olasz helyzetek is, ki kellett volna használni, néhányszor leblokkolt a holland védelem a kapu előtt, de azért van egy Van der Saar is