9806
Foci EB 2008
  • Solten
    Nem. azért mert a hollandok ellen.. ;)
  • 5c0rp330n
    az mondjuk tényleg nem kis lámaság lett volna :S:S
  • Győri Devi
    3:0 ennyi ez van lehet róla beszélni, vitatkozni, leharaphatod a másik fejét nem fog megváltozni de hajrá
  • Aragorn10
    Azért mert a Puhl Sándor azt mondta, hogy nem volt szabályos!
    A Szabálykönyvből szó szerint idézett és az szépen leírja, hogy csak akkor
    lehet az ilyen szituációt megítélni gólnak, ha a játékos aki a kapu mögött tartózkodik önszántából(magyarul direkt) ment ki a kapu mögé, mert meg akarta akadályozni ezzel a góólt!!
    Ennyi!!!!!!!
    És ugye hol volt itt az önszántából a kapu mögé kerülés !!!!!!!!
  • Count Adyn
    :DDDD
  • reaper4
    majom. vegyél már vissza...
  • 5c0rp330n
    ma végre focit láthattunk emberek. egy negyedik gól még qrvára befért volna a végén, de végülis nem csalódtam így se, hasonló eredményre lehetett számítani. az olaszoknak mostmár talán nem lesz akkora pofájuk. hozták azt a formájukat, amire számítani lehetett, a hollandok pedig az előző várakozásoknak megfelelően qrvajók voltak. csak így tovább, Hollandia!
  • HUNMarcus
    nem szabad leírni az orosz focit, most igen megy a szekér, de majd holnap meglátjuk, remélem hasonlóan jó meccs lesz mint a mai esti
  • SLICK
    na jó mek tanulok, holnap nekem vizsgám van ^^
    py all
  • desigo
    eljátszod a keményen megkeresett Kubis pénzt xD
  • szucsy89
    miért lenne láma? mert az olaszokra akart fogadni?:S
  • Csacsi
    Ne magadból indulj ki, az én agyam a helyén van, és soha életemben nem szívtam, vagy tuda a tököm mit kell csinálni vele. Te is retkes fűfogyasztó vagy mi?
  • reaper4
    az olasz-románra kíváncsi leszek :)
  • Solten
    A franc essen belé.. Megérdemelted volna ha ekkora láma vagy
  • HUNMarcus
    látszik h soha semmi közöd nem volt a focihoz, hogyan lehet ilyet mondani
  • Solten
    Asszem' nem válogatták be hálisten.
  • szucsy89
    azt nem tudhatod:D amúgy igen, jók voltak gratula
  • grizzly21
    igy van. En a szep focinak drukkolok, Hollandia, Portugalia pl teljesen jo. Csak az ne legyen ami 2 eve. meg 4.
  • MaSzKa
    majdnem buktam

szerencsére bezárt a tippmix iroda itt
    pedig az olaszokra raktam volna

holnapra az oroszok ellen raktam
  • tobias88
    viseld méltóságteljesen, ha nincs az a les gól, akkor is nyernek a hollandok
  • Nandusz
    Remélem ezt a balfaszságot te sem gondolod komolyan
  • Solten
    Igazi gyönyörű technikás hajtós holland focit láthattunk...
  • Palinko
    így is úgy is támadnunk kellett volna! és az a baj hogy a szélsők felmentek és támadtak, így lehetett ilyen kontrákat csinálni... meg hát a két középső védő sem egy Nesta vagy Cannavaro szóval nem szabadott volna a szélsőket előre engedni.
  • HUNMarcus
    az játékvezető, bíró a bíróságon van

CSACSI: te meg örülnél ha itthon is legálisan szívhatnád a pipádat
  • szucsy89
    nem válogatott
  • szucsy89
    sztem ilyen formával a portugálok simán kiverik őket:D
  • grizzly21
    mi ez a jatekvezetoi tevedes duma meg mindig? Nem lett 100X elmondva, szakertokkel egyetemben hogy szabalyos volt a gol? Mi ez a hiszti? 3:0 ennyi.
  • NeoMaN
    Őőőööö bocs, de Totti hol van? Sérült vagy mi? Kint van egyátalán?
  • Count Adyn
    Legalább volt egy jó meccs is ma:P
  • Nandusz
    Az olaszokban nem volt benne a gól szerintem, de ez legyen az én véleményem...
    Ellenben a hollandokban többször is, grizzlynek igaza van, lehetett volna 6-0 is, ez TÉNY.
    Az első komolyabb olasz kapura lövés Del Piero gyanánt esett ugye...
    Mindenesetre, ha le is vonjuk az első gólt, akkor is szépen meg lettek verve az olaszok.
    A hollandok csodálatosan játszanak....csak drukkolni és szurkolni tudok nekik, hogy tartsák meg ezt a játékukat, mert akkor bajnokok lesznke, ehhez nem férhet kétség.
    Remélem a belső viszályokat és ellentéteket sikerült megoldniuk, mert nagyon szimpatikus és profi csapat.
  • Solten
    Mondom kend a bíróra... Ezek profik, nem magyar focisták. Azért mert 1-0-ra vezet az ellenfél nem kell összerogyni. Szal hozhatták volna a meccset. Az olaszok most gyengébbek voltak hiába is fogod ezenkívül bármire.. :)
  • Győri Devi
    jah jó volt a holland kapus, amikor meg ott lett volna a helyzet csunyán elbaszarintották az olaszok
  • szucsy89
    bíró:D
  • Rockynhooo
    ez iskola foci volt a javábol :D
  • HUNMarcus
    svédeknek?
  • szucsy89
  • davidragon
    Egyébként meg 1:0 az aztán kurva nagy okot ad a kitámadásra! XD
    Az olaszok alapból támadójátékot akartak játszani, nem jött be, mert ez a holland csapat hibátlan volt ma
  • Csacsi
    Gratulálok a hollandoknak, és a svédeknek. A 30. percben nekünk kellett volna vezetést szerezni egy jogos 11-es miatt, amit Toni ellen követtek el. Ehelyett, egy mocskos bírói tévedés miatt, szabálytalan előnyhöz jutottak a drogos hollandok.

Remélem összekerülünk még velük, bár ebben max a döntőben lenne lehetőség, de mégegyszer nem fognak nekik így fújni, így kevés esélyt látok erre.

Jah, és Donadoni megbukott, mint szövetségi kapitány.
  • kretyás
    Lascar remélem h rohadtul bedugulsz ezek után :D:D:D
  • HUNMarcus
    megvoltak az olasz helyzetek is, ki kellett volna használni, néhányszor leblokkolt a holland védelem a kapu előtt, de azért van egy Van der Saar is