9806
Foci EB 2008
-
#2212 ? :D -
#2211 :D! -
Nandusz #2210 Egyébként most néztem utána a szabályzatban, hogy ha a saját játékos, önmaga hibáján kívül is löki a pályán kívülre saját játékosát, az minden esetben semlegesíti a les helyzetét. Tehát puhl is olasz drukker. Magyarán nem kell a bírónak mérlegelni, hogy egy játékos milyen motívumból löki ki saját csapat társát. Persze puhl nyilván annyira profi, hogy ő ezt ott észre tudta volna venni és egyben megfelelő ítéletet is tudott volna hozni, mondjuk cirka 1 mp alatt. Gratulálunk neki. -
#2209 meglepi oroszt, de nem teszem meg:) -
#2208 Holnap azért postára kell adni pár iet: -
#2207 oroszokat nem igazán ismerem, de azt mondják nem sok esélyük van hnap -
#2206 -
#2205 Elbújtpedig -
#2204 Na végre olvasok valami értelmeset is olasz drukkertől... -
#2203 Hali!
Holnapi Spanyol-Orosz meccsre mit tippeltek? :) -
#2202 a bírót és az olaszok balfaszságát lehet a mai napon egyedül okolni, a hollandok pedig szépen kihasználták mindezt :) én csak gratulálni tudok mégeccer, jobbak voltak ma :) de inkább most kapjunk ki mint a döntőben :P -
#2201 Mondom én, Grosso, Derossi, Del Piero, Chiellini a kezdőbe, külöben kuka az EB az olaszoknak. -
#2200 azokat nem játékvezetői bakiknak hívják, hanem bundának. :) -
#2199 Piero-val tényleg többet ért volna, miután behozták, 3 perc alatt több helyzetet csinált egyedül, mint addig az egész csapata. Pirlo-nak jó beadásai voltak. ha nagyon akarnak, tudtak volna valamit összehozni, de esélyük nem volt a győzelemre. -
#2198 Valami pötsch -
#2197 Ezt nem hiszem el.. aki még mindig a bírót okolja próbáljon meg agyat növeszteni :))) -
#2196 Mert ha ezt elfogadják szabályos gólnak akkor erre lehet játszani majd más csapatoknak is!
Direkt beküldenek valakit aki majd az egyik védőt kilöki a kapu mellé aztán mehet a lesgól!
Kíváncsi lennék akkor mit szólnál hozzá!
:):):) -
#2195 jó nagy fasz volt az biztos :) valami elfogult szerencsétlen, aki minden bizonnyal a fele keresetét az olaszokra tette a barma. nevet nem tudok mondani. -
#2194 Na ez akülönbség az olasz és a magyar faroktalan kommentátor közt.. :) Az olasz egy holland akció közben és magához nyúl az izgalomtól. :)))
Innentől kezdődik a kommentálás... -
Nandusz #2193 Gyerekek...játékvezetői bakik nem egyszer voltak...lásd a 2002-es japán-koreai VB japán és koreai mentorálását a játékvezetők részéről. Na az hányadék volt. Holott ott épp az egyik szopó csapat az olasz volt. Pedig ott is ők szoptak ferde szeműekkel szemben bírói bakik miatt. A világ és a labdarúgás világ vezetősége mégsem hördült fel azon az ocsmány VB-n, ami ott történt. Na akkor itt egy ilyen támadó focit és szimpatikus focit játszó csapat ellen (NL), már hogy is lépne fel bárki?.....Megérdemelten nyertek, ezt el kell ismerni...sokkal felkészültebbek voltak mint az olaszok, ennyi. -
pongi10 #2192 Hali!ki volt a szakkommentártor a holland olaszon?
minél több választ szeretnék mivel fagadtam és az illető nem hizs nekem.
plz segítsetek -
#2191 Remélem hozzászoktak a kieséshez is. :) -
#2190 spanyolokat svédeket megmerjem tenni egy ezressel vagy necces nagyon ? -
#2189 Én nem id értam miért nem Del Piero kezdett, ő a gól király, és Tonival duálban a legjobb passzban lévő csatár.
Azért vele a kezdőben más lett volna a leányzó fekvése arra mérget veszek. -
#2188 A lesgól után igen. -
#2187 Valahogy Deja Vu-m van. Valahogy a hollandoknak mindig fulynak, ha az olaszokkal játszanak. Nah mind1. -
#2186 Mert a szabálykönyv szerint az volt FOGD MÁR FEL! -
#2185 ezt ma szépen bemutatták a hollandok -
#2184 ebben kételkedett valaki? igen, sokminden megváltozott, sok nullás helyén egy 1-es lett utána lolmár :) és kit érdekel? úgy beszélsz róla, mint egy tényről, hogy az a gól teljesen szabálytalan volt. -
#2183 Hehh :)) Jobb ha ki se állnak és csomagolnak hazafelé.. :) -
#2182 Végül is csak azt nézem már évtizedek óta !! -
#2181 hm..hm.. ki lehet kapni, mert mindig ki lehet, csak az a nem mindegy hogyan kapsz ki, mert ha széthajtod magad és mindent megteszel, meccs után nem kapsz szemrehányást a játékodért, itt tényleg csak Del Piero akart gólt szerezni -
#2180 kár h a franciák még ennél is szarabb formába vannak :D -
#2179 Az antifutball nem az olaszok stílúsa. Nem tom' nézted-e már valaha a játékukat.. -
#2178 Nálam nem a szép foci a jó én a taktikus okos felépített focit szeretem, vagyis az olaszt.
Ami előre meg van tervezve és meg is csinálják a játékosok ami a dolguk én ezt szeretem a precizitást és a taktikát. -
#2177 sül. -
#2176 macska h van? fő már? :DDD -
#2175 A görögöknek van a legjobb taktikájuk:
A kétméteres, százkilós mezőnyjátékosok szó szerint felaprítják, bezúzzák, ledarálják az ellenfelet, a kapusuk minden egyes lövést kiszotyizik, amire az elkeseredett ellenfél öngólba menekül. Aztán jöhet a catenacció. :D -
#2174 Na ez az, a volna ha dolgot én sem szeretem de azt el kéne ismernetek, hogy az az egy gól sok mindent megváltoztatott ENNYI! -
#2173 Épp ezt p*fázom. Rakás profi az olasz csapatban, nem töri meg őket egy sz@ros gól :D Hozzáedződtek már ilyenekhez a különböző profi bajnokságokban. A magyar felfogású drukkereikről ez sajnos nem mondható el.