178
The Chronicles Of Narnia
-
#18 szép 1. mondat -
IgH #17 még mindig nemtudja vki,hogy hogy az isten kiverős picsájába kell megcsináni ezt a faszságot? abból a semmi 9mp(másodoperc!!)ből amit ad elmegy 4-5mire szétverem a ládákat és utána a maradék 4-5mp meg elég kevés,hogy 5 folyosó 30 szobája közül kiszopjam melyik az..
Ha az az ahova a kislány bevonul,azt lehetetlen teljesíteni hiába megyek is be nagy nehezen,vmi csoda folytán akkor is gém óver. -
#16 jó csak mert szaklapban télleg faját olvastam,ott annyi volt,hogy van ilyen hülye menj neki az érmének ami a földön sorakozik azt az má a tied is:)de azonkívül állítólag tök szép,meg minden
annyi szar is van manapság,hogy má megondolandó mit "vegyen" meg az ember -
#15 Disney milyen lehet? -
#14 na télleg vmi kutyaszar kiddie vagy azé élvezetes fantasy stuff? -
IgH #13 Mit kell csinálni a 2-3. pálya körül,amikor el kell bújtatni a nő elől a két gyereket?? Ad 5mpet h bújtassam el őket,igaz van 20 szoba majd kiszopom vhonnan,h hova... -
#12 Ja mostanában sajna ez a trend hogy csak adjuk ki a népnek azt jövan azzal senki nem foglalkozik hogy csunya a graf és optimalizált mint az állat. -
#11 ááá.... ez nagyon gyerekes. pedig a trailer eleje tök jól indult, de a "másik világ" díszlete nagyon gyerekes. kár érte. pedig a zene is joak. -
#10 a website hangulatos. demo nincs? -
#9 Inkább akció gyüjtögetős játék ja meg mindegyik mást tud szóval csapatmunka is van benne. -
#8 Ez olyan mint a Harry Potter gyerektörténet, de a játék szerintem szép lett.
A grafika meg az emberek mozgása is szépen kidolgozott példát vehetne az az ocsmány Path of Neo. -
#7 Ez amolyan hack'n'slash agymenésnek tűnik, de tényleg nem néz ki rosszul, hangulata az van. Valaki próbálja már ki helyettem mert annyi stuff jött ki most egyszerre hogy extázisban vergődök. -
#6 Multiplayer: NO (nforce) -
#5 Megnéztem a trailert,és ott volt egy olyan jelenet ahol vagy 1000en harcoltak
Ebből adódik a kérdésem,hogy neten lehet-e játszani?:D -
G_ArchAngel #4 Narnia, The Movie - Official site
-
#3 hááát...nemtom, sztem elég kulka game lehet -
#2 képek -
#1 nemtom ennek télleg nincs topikja vagy csak benéztem,minden esetre:
http://disney.go.com/disneyinteractive/narnia/
nagyon szépnek néz ki még múltkor olvastam róla egy fajin pc-s újságban,elvileg akció/kaland
és már kint is van(nforce-on is)