The Chronicles Of Narnia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boltban ez a játék már megvásárolható?ha igen, akkor mennyiért? ha nem akkor honnan lehet megszerezni? Láttam ma a filmet, király, aztán felraktam a demót, és elégé jó az is. Köszi a segítséget elõre is.
Köszi a segítséget 😞
Senki nem képes segíteni?
Szasztok, a Frozen lake nevû pályán mi a szart kell csinálni????
Van a 2 csaj, meg a legidõsebb csávó + egy befagyott tó+ egy kidöntött fa, amin keresztül nem lehet továbbjutni. Közben, van valami nagy madár ami nagy köveket dobál ránk, melynek hatására lyukat vág a jégbe. Mit kell csinálni??
Mert ott nem tok továbbjutni 😞
köszi
koppim
"má megin kurvára elakadtam,ha esetleg vki túl van rajta:
szal kijutottam a két csajszival a táborból,ahol ki kell lopakodni és most utamat állja egy bárdos ogre és nemtk elmenni tõle a nyomik csak jönnek folyamatosan de ha elfutok mellette egybõl visszavág a checkpointra "

Én is itt akadtam el. Mit kell csinálni?

pár kérdés????
1. hogy kell az ogrét legyõzni ( mikor a hód háza elõtt vagyunk)??????
2. van a gammához magyarítás????
3. van a gammához végigjátszás????
koppim
Sikerült, köszi.

Magiszter
Rendben köszi. majd meglátom mit tehetek. Most egy kicsit szünetelttem a dolgot mert eléggé felnyomta az agyam. De volt 1-2 olyan rész a játékban hogy gondolkoztam rajta, vajon ezt mégis hogy gonolták a készítõk. Pl mikor a hodokkal menekültem és jöttek a farkasok meg a bányagnómok(molesztáltak egy sziklár) és közben még a hódot is macerálták, meg minket is püföltek. Szóval az volt még egy olyan rész hogy azt modntam, ha elsõre nem sikerül: ekszitgémuninstal.
Mégegyszer köszi az infót.

vedd fel a botot, menj oda a tûzhöz, csapj bele, gyújtsd fel a kévét, és rúgd rá a aziklára.

koppim
Sziasztok!

A második pályán mit kell tenni? Egy havas pályán van a kislány meg a fiatalabb srác. Nem tudom szétverni a sziklákat, ami mögött az utolsó lila kör van.
Van egy görgethetõ vesszõ kéve is.

a +5 azt jelenti, h 5x egymás után úgy kell megsebezned, h téged nem üt meg, vagyis 5x-ös kombat multipliert kell elérned...

Adri
én meg ugy emlékszem hogy akkor ell kell találni egy égõ szalmával /vagy mi/akkor kicsit elájul és akkor kell püfölni......ha minden igaz😊

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

ThugEdge
ha jól emléxem az,hogy 5x kell megcsûrni valamelyik sráccal,vagy 5 nyilat kell belé ereszteni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Magiszter
Megõrülök!!! A végén mikor a fõmonszatajégkirálynõ ellen kell kûzdeni akkor ugye úgy van hogy csajjal meglövöm ijjal, utána tüzeshordó, és utána valami +5 -jelenik meg a feje fölött. Az mi a jó búbánatos Fényt jelent? Mert bármivel támadtam eltûnik és megint õ lesz a Terminátor(ergó szemével bontja a falat). Próbáltam már sokmindent de a leghalványabb elképzelésem sincs mit jelent. Valaki aki végig vitte kérem segítsen!!!
Köszönöm

Magiszter
Hát volt 1-2 "A Fény égesse meg azt, aki kitalálta" rész, pedig még nagyon az elején tartok. De eddig bejövõs a játék. :-D

grebber
Na akkor töltöm is mostanában ugyse jött/jön semmi jó.

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
nagyon jó gém,de 100%-os agyfelbaszás
saját felelõségre
meg kicsit rövid is

Adri

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Magiszter
Biztató jel? Tessék: Tök jó ez a játék, szép graf, és élvezetes 😄

grebber
Valaki nyomjon már saját képeket mert lekéne szedni de kéne valami biztató jel!!!

Magiszter
Köszi. Megyek megpróbálom. Én meg rohangáltam össze vissza. Már túlásgosan elszoktam ettöl a mûfajtól, azért keresek minig valami roppant bonyolult megoldást<#idiota>
Mégegyszer köszi

Seth
😄 mindenki elakad it?? Nem kell sehova futkozni,nem kell a kiscsajt követni, egyszerûen a ládákat ahol szétvered, ott kell elbújni. Már nem emlékszem , a csávó az asztal alá, a csaj meg a ládába asszem. Amikor megjelenik az illetõ ikonja akkor kell megnyomni a megfelelõ gombot és bebújik a helyére

PSN ID.: Beegabor

Magiszter
Hello. Elakadtam annál a résznél mikor a morcos dadus elöl kell menekülni és van rá 15 másodperc. Közben a kiscsaj (a legkissebb) is bujkál össze-vissza. Már vagy 20x próbáltam különbözõ helyekre menekülni de mindig elkapott. Hogy lehetne ezt megúszni? Tudja valaki a választ?

Hmm..kösz az infót! Akkor asszem nekiülök mégegyszer, haverommal co-opban😊

ThugEdge
illetve bocsi elírtam a HELYSZÍNEK UGYANAZOK VOLTAK!!

ThugEdge
igazából nem érdemes szarozni vele,nekem 3 bónus pályát engedett a százalékom alapján a helyszínek nem voltak ugyanazok a feladatok pedig ölj meg idõre 10 farkast,ölj meg 10 farkast 5 nyomingert,3 ogret stb

Rájött már vki, hogy lehet megnyitni a bonuszokat?

ThugEdge
ja nem az alsó fiókban vannak bonus pályák így már rájöttem a 54 %om lényegére,szal néznem kell egy 100% mentést,hogy mindegyik bonus pályát kinyissam😊

ThugEdge
na jó végig vittem,de nem értek vmit az ucsó pálya elõtt a save 54% volt,aztán pálya,vége,credits<#nemtudom>
kb minden pálya kiidegelt,de hál istennek mindig rá lehetett jönni mit kell csinálni és véleményem szerint egy jó gém volt

ThugEdge
komolyan ez a gém tök jó hangulatos,de sztem nehéz és állandóan el leeht benne akadni,de még most is aszondom jó stuff
ha vki megcsinálta már a white witch pályát elmondaná,hogy kell kinyírni a réveteg lotyót?sok mindent próbáltam má

ThugEdge
má megin kurvára elakadtam,ha esetleg vki túl van rajta:
szal kijutottam a két csajszival a táborból,ahol ki kell lopakodni és most utamat állja egy bárdos ogre és nemtk elmenni tõle a nyomik csak jönnek folyamatosan de ha elfutok mellette egybõl visszavág a checkpointra<#nemtudom>

ThugEdge
nem csodálom

Seth
kösz, ezt már csak holnap vállalom be 😄

ThugEdge
az van,hogy a nagyobbik punival odmész azt kinyilazod a farkasokat,ahol lóg a láncon a hód,aztán majd mutatja a videjó,hogy az egyik kijárat után átakarnak dönteni egy sziklát az óriások vagy mik,azokat is nyilazod,de mindeközben elrabolja a rágó hódot egy ilyan nyomi az ugye azt jelenti,hogy közben nem halad a kijárat átrágása,akkor ki kell szabadítani,el kell verni a nyomit,na ezek közt kell rohangálni, addig mig nem lesz kész az átrágás
ennyi kb
na ez is elég nehéz rész
megint csak azt tom mondani 7+mi??faszom

és az elején arra a pár másodperces cuccra mi a megoldás? hova kell elbújni? elõre is kösz
Seth
#27-re tudsz megoldást????

ThugEdge
ott vok hogy a két kis pin@val kéne követni az oroszlánt,és a kombózással szét tudom csapni az útban lévõ kis taligát de akkor az a lótestû õr észrevesz,próbáltam varázyolni a nagyobbal de semmi

a második küldetés elmentését elküdhetné/felrakhatná valaki,mert nem igazán van kedvem megvakulni mire végigcsinálom.
amugy már megvannak mind a 4-en,átmentek az égö padlonal is.
most elöl fal a másik oldalon meg egy vonaltol nem mennek sehova,akármelyikkel probálom...
Seth
ugye mondtam...😄

ThugEdge
a kurva ogre csata😊)
ha ez 7+ akkor és középsõs ovis vagyok
de ettõl függetlenül jó kis gamma

köszi király vagy!!
eddig nem is játszottam vele.durom vissza a gépre!
lehet ehhez meg majd lesz valami patch/hacsak nem direkt ilyen/
THX-XXXXXX!!
Nem,a második küldetésnél már okés!

és végig ilyen/ill. késöbb is/?
mármint homály-kép mindig?
Sikerült rájönnöm...

Nekem ugyanezt csinálja és nekem is atim van...

Az elsõ pályán hol a faszban van a negyedik gyerek?
Ugye az a feladat,hogy találjuk meg,az egyik kiscsaj megvan,de még van 1...

Vazzer én most jöttem rá,hogy mi is ez a gém.Az oroszlán,a boszorkány,meg a különös ruhásszekrény...
Kegyetlen nagy mesekönyv volt kiskoromban,baszottul jó,a játék milyen?

grebber
Na ez jól hangzik 😄

Seth
vmi kényszerzubbonyt is szerezz be mellé, meg egy ismerõst aki majd rádadja..😄
engem kiidegelt egykét rész

grebber
Akkor sorry nem okoskodok látatlanban majd leszedem a gamet hamarosan.

Seth
nem, nincs fogságban az a vidra, csak meghúzott egy láncot, hogy a farkasok elõl elzárja az utat, de azok áttörik lassacskán