178
The Chronicles Of Narnia
  • Yvius
    Igen!
    Meg.

• HAYES
    Hellosztok!

Nem tudja valaki hogy hogy kell legyőzni az ogre-t ott a gödrben amikor jön az ogre meg a sok genyó gollam haverja?
  • Yvius
    Szió.Örülök,hogy (úgy ahogy - néha-néha) Te is itt vagy
  • adams20
    hellósztok nem tudja valaki hogy amásodik pályán amikor követem a kiscsajt az ajón át hova kell menni mert ő bebújik az ágy alá nem mit kell csinálni????????
  • matkovec
    sziasztok elakadtam a 2 es pajan ell kell venni valami fenylo dolgot a ko rakas mogul de nemtudom hogy tudnam elvenni nemtudna valaki segiteni?
  • martin01
    szevasztok jerekek!!!
    nem tudna vlaki mondani egy helyet ahonnan megbizható trainer-t vagy cheat-et tudnék letölteni???
    ui:tele van a farkam azzal a g@&i trollal
    ui2:elöre is thx!!!
  • stefan
    Sztm se rossz game! De ez a pajsz gyűjtés az gáz, nekem eddig csak a 2-es pályán sikerült mindet megtalálnom!
  • lámadémon
    használd a nagyobbakat, bratyizz a kicsivel...
    és a kis luvnyát vágd a kristályhoz...
  • looprec
    Sziasztok...elakadtam én is. Mit kell csinálni azon a részen, mikor megszerzik a nyilat és elérnek egy folyóhoz, ahol van valamiféle kerék és két irányba kötél.Le lehet menni a vízhez is, de ott meg valamilyen kristályok vannak és nem lehet összetörni őket. A vízen át tudok nyilazni és ennyi..Please help!!
  • lámadémon
    kis punival bemászol a lyukba, fent omlasztasz kis falat, áttipegsz a nagy luvnyával és danolsz a mukkernak a domb fenti részén...
  • lámadémon
    kis punival bemászol a lyukba, fent omlasztasz kis falat, áttipegsz a nagy luvnyával és danolsz a mukkernak a domb fenti részén...
  • bermuda3
    szakadjon meg a készítő h pixel shader 1.1 támogatás kell a játékhoz a videókártyától . attól függetlenül rohadtjó lehet:) a film jó volt !!! várjuk a következő hat részt...
  • Aragorn10
    Nem kell legyőzni el kell kábítani egy zenével amit egy felvett furulyával kell lejátszani az idősebb lánnyal!!
  • martin01
    nem tud valaki olyan trainert ajánlani ami működik is?
    mert tele van a tököm a hódház melletti trollal meg a gollamjaival.
  • danikoti
    a hódos résznél háttal áll egy ogre hogyan kell legyőzni?
  • Humi
    hella. nem azért kérdezem, de amugy ezt egyedül végig lehet játszani?? mert mikor ketten játszuk nincs semmi baj, de ha egyedül kezdenék hozzá akkor már naon nehéz. Van már magyarítás a játékhoz??
  • Aragorn10
    Melyik Ogrét ????
  • danikoti
    Segítsetek hogy kell az ogrét legyőzni ?
  • Szuli
    megvan a megoldás, már ne tolongjatok a segítségnyújtásért
  • Humi
    Sóval. Választ adva saját kérdéseimre - igen a játék megjelent. az interneten megtalálható a - wanadoo.atw.hu címen. regisztráció az oldalra. utánna smsweb 160ft+áfa(200ft) 1 nap. és letöltés KIRÁLY!!
  • Humi
    Boltban ez a játék már megvásárolható?ha igen, akkor mennyiért? ha nem akkor honnan lehet megszerezni? Láttam ma a filmet, király, aztán felraktam a demót, és elégé jó az is. Köszi a segítséget előre is.
  • Szuli
    Köszi a segítséget :(
    Senki nem képes segíteni?
  • Szuli
    Szasztok, a Frozen lake nevű pályán mi a szart kell csinálni????
    Van a 2 csaj, meg a legidősebb csávó + egy befagyott tó+ egy kidöntött fa, amin keresztül nem lehet továbbjutni. Közben, van valami nagy madár ami nagy köveket dobál ránk, melynek hatására lyukat vág a jégbe. Mit kell csinálni??
    Mert ott nem tok továbbjutni :(
    köszi
  • koppim
    "má megin kurvára elakadtam,ha esetleg vki túl van rajta:
    szal kijutottam a két csajszival a táborból,ahol ki kell lopakodni és most utamat állja egy bárdos ogre és nemtk elmenni tőle a nyomik csak jönnek folyamatosan de ha elfutok mellette egyből visszavág a checkpointra "

Én is itt akadtam el. Mit kell csinálni?
  • evil 007
    pár kérdés????
    1. hogy kell az ogrét legyőzni ( mikor a hód háza előtt vagyunk)??????
    2. van a gammához magyarítás????
    3. van a gammához végigjátszás????
  • koppim
    Sikerült, köszi.
  • Magiszter
    Rendben köszi. majd meglátom mit tehetek. Most egy kicsit szünetelttem a dolgot mert eléggé felnyomta az agyam. De volt 1-2 olyan rész a játékban hogy gondolkoztam rajta, vajon ezt mégis hogy gonolták a készítők. Pl mikor a hodokkal menekültem és jöttek a farkasok meg a bányagnómok(molesztáltak egy sziklár) és közben még a hódot is macerálták, meg minket is püföltek. Szóval az volt még egy olyan rész hogy azt modntam, ha elsőre nem sikerül: ekszitgémuninstal.
    Mégegyszer köszi az infót.
  • Lyan Kyj
    vedd fel a botot, menj oda a tűzhöz, csapj bele, gyújtsd fel a kévét, és rúgd rá a aziklára.
  • koppim
    Sziasztok!

A második pályán mit kell tenni? Egy havas pályán van a kislány meg a fiatalabb srác. Nem tudom szétverni a sziklákat, ami mögött az utolsó lila kör van.
    Van egy görgethető vessző kéve is.

• Lyan Kyj
    a +5 azt jelenti, h 5x egymás után úgy kell megsebezned, h téged nem üt meg, vagyis 5x-ös kombat multipliert kell elérned...
  • Adri
    én meg ugy emlékszem hogy akkor ell kell találni egy égő szalmával /vagy mi/akkor kicsit elájul és akkor kell püfölni......ha minden igaz:)
  • ThugEdge
    ha jól emléxem az,hogy 5x kell megcsűrni valamelyik sráccal,vagy 5 nyilat kell belé ereszteni
  • Magiszter
    Megőrülök!!! A végén mikor a főmonszatajégkirálynő ellen kell kűzdeni akkor ugye úgy van hogy csajjal meglövöm ijjal, utána tüzeshordó, és utána valami +5 -jelenik meg a feje fölött. Az mi a jó búbánatos Fényt jelent? Mert bármivel támadtam eltűnik és megint ő lesz a Terminátor(ergó szemével bontja a falat). Próbáltam már sokmindent de a leghalványabb elképzelésem sincs mit jelent. Valaki aki végig vitte kérem segítsen!!!
    Köszönöm
  • Magiszter
    Hát volt 1-2 "A Fény égesse meg azt, aki kitalálta" rész, pedig még nagyon az elején tartok. De eddig bejövős a játék. :-D
  • grebber
    Na akkor töltöm is mostanában ugyse jött/jön semmi jó.
  • ThugEdge
    nagyon jó gém,de 100%-os agyfelbaszás
    saját felelőségre
    meg kicsit rövid is
  • Adri
    tessék
  • Magiszter
    Biztató jel? Tessék: Tök jó ez a játék, szép graf, és élvezetes :D
  • grebber
    Valaki nyomjon már saját képeket mert lekéne szedni de kéne valami biztató jel!!!
  • Magiszter
    Köszi. Megyek megpróbálom. Én meg rohangáltam össze vissza. Már túlásgosan elszoktam ettöl a műfajtól, azért keresek minig valami roppant bonyolult megoldást
    Mégegyszer köszi