The Chronicles Of Narnia

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én nem játszok a gameel de ahogy leirod elképzelem hogy le kell szedni valahogy a másik vidrát és akkor kirágják ketten az utat.

Next PC upgrade: 2022

Seth
akkor esetleg segíthetne vki, hogy annál a résznél mit kell csinálni, amikor farkasok akarnak betörni, közben egyik vidra a továbbvezetõ utat rágja, a másik meg egy láncon lóg. El nem tudom képzelni mi a szöszt kéne tennem.

PSN ID.: Beegabor

Én kellemeset csalódtam a játékban! Nagyon ötletes, ahogy a képességekel kombinálni lehet, co-op módban pedig nagyon élvezetes! Kíváncsi vok ezek után a filmre is!

most akkor másnak nem ködös a kép??
/20.hozzászolás!/
Ezer köszönet!

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

Seth
Jajj utána jön a harc az ogre-val. Hát rohadt idegesítõ mitnemondjak. Ha mégegy ilyen csata lesz én befejeztem...

Seth
alul vannak jégkristályok, azok miatt van elakadva a lapátkerék. Szét kell törni. A kisebbik srác meg a kislány fogjon össze

Hi!
Meg tudná vki mondani, h mikor a hegyekben odaérek vmi lapátkerékhez, ott mi a fenét kell csinálni?

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

hello!
nekem nemtom miért:kékes szürkés homály/akárhogy állitom a felbontást-monitort/
az egész kép.
lehet vele igy is játszani,csak olyan mintha qrva nagy füstben lenne minden.
másnak is ilyen?:ati radeon 9250
Lehet,de akkoris,ritka kibaszás. Jelölné vmi egy kurva térképen,h hova is kéne menni netán vmi nyíl akármi..de ha ezek nem is,legalább ne 10másodpercen alul legyen az idõ,h kitaláljam mit kéne tenni,aminek a fele az utamba lévõ ládák szétütésére megy el.
Istencsászár
szép 1. mondat<#szomoru1><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

még mindig nemtudja vki,hogy hogy az isten kiverõs picsájába kell megcsináni ezt a faszságot? abból a semmi 9mp(másodoperc!!)bõl amit ad elmegy 4-5mire szétverem a ládákat és utána a maradék 4-5mp meg elég kevés,hogy 5 folyosó 30 szobája közül kiszopjam melyik az..
Ha az az ahova a kislány bevonul,azt lehetetlen teljesíteni hiába megyek is be nagy nehezen,vmi csoda folytán akkor is gém óver.
ThugEdge
jó csak mert szaklapban télleg faját olvastam,ott annyi volt,hogy van ilyen hülye menj neki az érmének ami a földön sorakozik azt az má a tied is😊de azonkívül állítólag tök szép,meg minden
annyi szar is van manapság,hogy má megondolandó mit "vegyen" meg az ember

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Methylisocloro
Disney milyen lehet?<#idiota>

ThugEdge
na télleg vmi kutyaszar kiddie vagy azé élvezetes fantasy stuff?

Mit kell csinálni a 2-3. pálya körül,amikor el kell bújtatni a nõ elõl a két gyereket?? Ad 5mpet h bújtassam el õket,igaz van 20 szoba majd kiszopom vhonnan,h hova...
grebber
Ja mostanában sajna ez a trend hogy csak adjuk ki a népnek azt jövan azzal senki nem foglalkozik hogy csunya a graf és optimalizált mint az állat.

Next PC upgrade: 2022

Gladiator
ááá.... ez nagyon gyerekes. pedig a trailer eleje tök jól indult, de a "másik világ" díszlete nagyon gyerekes. kár érte. pedig a zene is joak.

Gladiator
a website hangulatos. demo nincs?

CalebJoe
Inkább akció gyüjtögetõs játék ja meg mindegyik mást tud szóval csapatmunka is van benne.
CalebJoe
Ez olyan mint a Harry Potter gyerektörténet, de a játék szerintem szép lett.
A grafika meg az emberek mozgása is szépen kidolgozott példát vehetne az az ocsmány Path of Neo.
Lacc
Ez amolyan hack'n'slash agymenésnek tûnik, de tényleg nem néz ki rosszul, hangulata az van. Valaki próbálja már ki helyettem mert annyi stuff jött ki most egyszerre hogy extázisban vergõdök.
ThugEdge
Multiplayer: NO (nforce)

Tojesz
Megnéztem a trailert,és ott volt egy olyan jelenet ahol vagy 1000en harcoltak
Ebbõl adódik a kérdésem,hogy neten lehet-e játszani?😄

http://gaborszantai.co.uk/

mucsácsó
hááát...nemtom, sztem elég kulka game lehet<#zavart2><#rolleyes>
SASboy

nice legs. what time to open?

ThugEdge
nemtom ennek télleg nincs topikja vagy csak benéztem,minden esetre:

http://disney.go.com/disneyinteractive/narnia/

nagyon szépnek néz ki még múltkor olvastam róla egy fajin pc-s újságban,elvileg akció/kaland
és már kint is van(nforce-on is)

← ElőzőOldal 4 / 4