178
The Chronicles Of Narnia
-
#58 :D mindenki elakad it?? Nem kell sehova futkozni,nem kell a kiscsajt követni, egyszerűen a ládákat ahol szétvered, ott kell elbújni. Már nem emlékszem , a csávó az asztal alá, a csaj meg a ládába asszem. Amikor megjelenik az illető ikonja akkor kell megnyomni a megfelelő gombot és bebújik a helyére -
#57 Hello. Elakadtam annál a résznél mikor a morcos dadus elöl kell menekülni és van rá 15 másodperc. Közben a kiscsaj (a legkissebb) is bujkál össze-vissza. Már vagy 20x próbáltam különböző helyekre menekülni de mindig elkapott. Hogy lehetne ezt megúszni? Tudja valaki a választ? -
Lyan Kyj #56 Hmm..kösz az infót! Akkor asszem nekiülök mégegyszer, haverommal co-opban:) -
#55 illetve bocsi elírtam a HELYSZÍNEK UGYANAZOK VOLTAK!! -
#54 igazából nem érdemes szarozni vele,nekem 3 bónus pályát engedett a százalékom alapján a helyszínek nem voltak ugyanazok a feladatok pedig ölj meg időre 10 farkast,ölj meg 10 farkast 5 nyomingert,3 ogret stb -
Lyan Kyj #53 Rájött már vki, hogy lehet megnyitni a bonuszokat?
-
#52 ja nem az alsó fiókban vannak bonus pályák így már rájöttem a 54 %om lényegére,szal néznem kell egy 100% mentést,hogy mindegyik bonus pályát kinyissam:) -
#51 na jó végig vittem,de nem értek vmit az ucsó pálya előtt a save 54% volt,aztán pálya,vége,credits
kb minden pálya kiidegelt,de hál istennek mindig rá lehetett jönni mit kell csinálni és véleményem szerint egy jó gém volt -
#50 komolyan ez a gém tök jó hangulatos,de sztem nehéz és állandóan el leeht benne akadni,de még most is aszondom jó stuff
ha vki megcsinálta már a white witch pályát elmondaná,hogy kell kinyírni a réveteg lotyót?sok mindent próbáltam má -
#49 má megin kurvára elakadtam,ha esetleg vki túl van rajta:
szal kijutottam a két csajszival a táborból,ahol ki kell lopakodni és most utamat állja egy bárdos ogre és nemtk elmenni tőle a nyomik csak jönnek folyamatosan de ha elfutok mellette egyből visszavág a checkpointra -
#48 nem csodálom
-
#47 kösz, ezt már csak holnap vállalom be :D -
#46 az van,hogy a nagyobbik punival odmész azt kinyilazod a farkasokat,ahol lóg a láncon a hód,aztán majd mutatja a videjó,hogy az egyik kijárat után átakarnak dönteni egy sziklát az óriások vagy mik,azokat is nyilazod,de mindeközben elrabolja a rágó hódot egy ilyan nyomi az ugye azt jelenti,hogy közben nem halad a kijárat átrágása,akkor ki kell szabadítani,el kell verni a nyomit,na ezek közt kell rohangálni, addig mig nem lesz kész az átrágás
ennyi kb
na ez is elég nehéz rész
megint csak azt tom mondani 7+mi??faszom -
IgH #45 és az elején arra a pár másodperces cuccra mi a megoldás? hova kell elbújni? előre is kösz -
#44 #27-re tudsz megoldást???? -
#43 ott vok hogy a két kis pin@val kéne követni az oroszlánt,és a kombózással szét tudom csapni az útban lévő kis taligát de akkor az a lótestű őr észrevesz,próbáltam varázyolni a nagyobbal de semmi -
cenci #42 a második küldetés elmentését elküdhetné/felrakhatná valaki,mert nem igazán van kedvem megvakulni mire végigcsinálom.
amugy már megvannak mind a 4-en,átmentek az égö padlonal is.
most elöl fal a másik oldalon meg egy vonaltol nem mennek sehova,akármelyikkel probálom... -
#41 ugye mondtam...:D -
#40 a kurva ogre csata:))
ha ez 7+ akkor és középsős ovis vagyok
de ettől függetlenül jó kis gamma -
cenci #39 köszi király vagy!!
eddig nem is játszottam vele.durom vissza a gépre!
lehet ehhez meg majd lesz valami patch/hacsak nem direkt ilyen/
THX-XXXXXX!! -
davos80 #38 Nem,a második küldetésnél már okés! -
cenci #37 és végig ilyen/ill. késöbb is/?
mármint homály-kép mindig? -
davos80 #36 Sikerült rájönnöm... -
davos80 #35 Nekem ugyanezt csinálja és nekem is atim van... -
davos80 #34 Az első pályán hol a faszban van a negyedik gyerek?
Ugye az a feladat,hogy találjuk meg,az egyik kiscsaj megvan,de még van 1... -
davos80 #33 Vazzer én most jöttem rá,hogy mi is ez a gém.Az oroszlán,a boszorkány,meg a különös ruhásszekrény...
Kegyetlen nagy mesekönyv volt kiskoromban,baszottul jó,a játék milyen? -
#32 Na ez jól hangzik :D -
#31 vmi kényszerzubbonyt is szerezz be mellé, meg egy ismerőst aki majd rádadja..:D
engem kiidegelt egykét rész -
#30 Akkor sorry nem okoskodok látatlanban majd leszedem a gamet hamarosan. -
#29 nem, nincs fogságban az a vidra, csak meghúzott egy láncot, hogy a farkasok elől elzárja az utat, de azok áttörik lassacskán -
#28 Én nem játszok a gameel de ahogy leirod elképzelem hogy le kell szedni valahogy a másik vidrát és akkor kirágják ketten az utat. -
#27 akkor esetleg segíthetne vki, hogy annál a résznél mit kell csinálni, amikor farkasok akarnak betörni, közben egyik vidra a továbbvezető utat rágja, a másik meg egy láncon lóg. El nem tudom képzelni mi a szöszt kéne tennem. -
Lyan Kyj #26 Én kellemeset csalódtam a játékban! Nagyon ötletes, ahogy a képességekel kombinálni lehet, co-op módban pedig nagyon élvezetes! Kíváncsi vok ezek után a filmre is! -
cenci #25 most akkor másnak nem ködös a kép??
/20.hozzászolás!/ -
Kipe #24 Ezer köszönet! -
#23 Jajj utána jön a harc az ogre-val. Hát rohadt idegesítő mitnemondjak. Ha mégegy ilyen csata lesz én befejeztem... -
#22 alul vannak jégkristályok, azok miatt van elakadva a lapátkerék. Szét kell törni. A kisebbik srác meg a kislány fogjon össze -
Kipe #21 Hi!
Meg tudná vki mondani, h mikor a hegyekben odaérek vmi lapátkerékhez, ott mi a fenét kell csinálni? -
cenci #20 hello!
nekem nemtom miért:kékes szürkés homály/akárhogy állitom a felbontást-monitort/
az egész kép.
lehet vele igy is játszani,csak olyan mintha qrva nagy füstben lenne minden.
másnak is ilyen?:ati radeon 9250 -
IgH #19 Lehet,de akkoris,ritka kibaszás. Jelölné vmi egy kurva térképen,h hova is kéne menni netán vmi nyíl akármi..de ha ezek nem is,legalább ne 10másodpercen alul legyen az idő,h kitaláljam mit kéne tenni,aminek a fele az utamba lévő ládák szétütésére megy el.