The Chronicles Of Narnia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem sok olyan játék van ,amit nem tudtam kipörgetni, de ez az lesz .<#merges3>#merges3>
nem azért ,hanem azért, hátha vki tud segíteni, hogy hogyan kell megoldani. 😊
szia itt vagyok loserman
azért akartad, hogy jöjjek, hogy megmond honnan tudom leszedni?
itt vagyok loserman sorry, hogy nem voltam, de nem voltam gépközelben!
Szió
Nem az Ogrés részre írtam,hanem a szikla-döntögetõs,farkas támadós,hód megmentõs részre.....<#szomoru1>#szomoru1>
De a többi sem könnyebb (sajnos)!!!<#falbav>#falbav>
De akkor ezek szerint tárgytalan.<#nemtudom>#nemtudom>
Sajnálom,pedig jó kis játék,csak egy KICSIT "túl-nehezítették"!<#violent>#violent>
Szióka.<#wave>#wave>
Nem az Ogrés részre írtam,hanem a szikla-döntögetõs,farkas támadós,hód megmentõs részre.....<#szomoru1>#szomoru1>
De a többi sem könnyebb (sajnos)!!!<#falbav>#falbav>
De akkor ezek szerint tárgytalan.<#nemtudom>#nemtudom>
Sajnálom,pedig jó kis játék,csak egy KICSIT "túl-nehezítették"!<#violent>#violent>
Szióka.<#wave>#wave>
azt hiszem, én is itt fejezem be . film nem volt rossz, játékot is végig nyomtam volna, de nem megy.
még aktuális.
nem ott . nem az ogre-snél.
nem tudom megcsinálni<#violent>#violent>
nem ott . nem az ogre-snél.
nem tudom megcsinálni<#violent>#violent>
igen vagyok!
én már befejeztem a gamét egy del gombal mert a fa..om kivolt vele..
én már befejeztem a gamét egy del gombal mert a fa..om kivolt vele..
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
rohangálni kell össze-vissza! egyik helyen bontják a hegyet ,másik helyen farkasok törnek át, közben mentsem meg a hódot û😞(
ott tartok, hogy van két hód! egyik a láncot rángatja, másik a fát rágja.
nem lehet megcsinálni.
nem lehet megcsinálni.
ezt a feladatot lehetetelen végrehajtani!!<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
EZT NEM LEHET MEGCSINÁLNI !!!!! <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
ú
gy fel tud huzni ez a qrva retkes szar játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
faszert kell ilyen qrva nehézre csinálni.
arra azért kiváncsi vagyok ,hogy hány gywermek viszi bégig....
össze vissza futkározni kell . nem tudom ,hogy hogyan csináéljammmmmmmmmmmm. mindig kifutok az idõbõl !most nagyon felhuzott. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
gy fel tud huzni ez a qrva retkes szar játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
faszert kell ilyen qrva nehézre csinálni.
arra azért kiváncsi vagyok ,hogy hány gywermek viszi bégig....
össze vissza futkározni kell . nem tudom ,hogy hogyan csináéljammmmmmmmmmmm. mindig kifutok az idõbõl !most nagyon felhuzott. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
http://www.sg.hu/kep/2005_12/1201chroniclesofnarniademo11.jpg
<#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#lama>#lama><#help>#help><#help>#help>
<#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#lama>#lama><#help>#help><#help>#help>
nah mit kell az ogrevel?? 😮
sikerült
asszem arra rájöttem ! miért van az, hogy elõbb még követték egymást, most meg nem . hanem egyszerre kell kettõt irányitani 😞((
hova a franba kell elrejteni ezt a két gyereket? <#szomoru1>#szomoru1>tököm televan !
Sziasztok!
Hallottam a narnia játékról és szeretném megszerezni.
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet letölteni?
Hallottam a narnia játékról és szeretném megszerezni.
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet letölteni?
egész jó lett a játék. mondjuk az irányítás ,egy hányás ,de a többi egész jó. <#integet2>#integet2>
sziasztok!
akkor,hogy lehet megölni az ogrét?
akkor,hogy lehet megölni az ogrét?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem kaptál privit?????<#conf>#conf>
Akkor érthetõ a feldúltságod!<#wow1>#wow1>
Csak segíteni akartam,szólhattál volna ha baj!<#nemtudom>#nemtudom>
Bocsi...<#rinya>#rinya>
Akkor érthetõ a feldúltságod!<#wow1>#wow1>
Csak segíteni akartam,szólhattál volna ha baj!<#nemtudom>#nemtudom>
Bocsi...<#rinya>#rinya>
Hellosztok!
Nem tudja valaki hogy hogy kell legyõzni az ogre-t ott a gödrben amikor jön az ogre meg a sok genyó gollam haverja?
<#help>#help>
Nem tudja valaki hogy hogy kell legyõzni az ogre-t ott a gödrben amikor jön az ogre meg a sok genyó gollam haverja?
<#help>#help>
hellósztok nem tudja valaki hogy amásodik pályán amikor követem a kiscsajt az ajón át hova kell menni mert õ bebújik az ágy alá nem mit kell csinálni????????
sziasztok elakadtam a 2 es pajan ell kell venni valami fenylo dolgot a ko rakas mogul de nemtudom hogy tudnam elvenni nemtudna valaki segiteni?
szevasztok jerekek!!!
nem tudna vlaki mondani egy helyet ahonnan megbizható trainer-t vagy cheat-et tudnék letölteni???
ui:tele van a farkam azzal a g@&i trollal
ui2:elöre is thx!!!
nem tudna vlaki mondani egy helyet ahonnan megbizható trainer-t vagy cheat-et tudnék letölteni???
ui:tele van a farkam azzal a g@&i trollal
ui2:elöre is thx!!!
Sztm se rossz game! De ez a pajsz gyûjtés az gáz, nekem eddig csak a 2-es pályán sikerült mindet megtalálnom!
használd a nagyobbakat, bratyizz a kicsivel...
és a kis luvnyát vágd a kristályhoz...
és a kis luvnyát vágd a kristályhoz...
Sziasztok...elakadtam én is. Mit kell csinálni azon a részen, mikor megszerzik a nyilat és elérnek egy folyóhoz, ahol van valamiféle kerék és két irányba kötél.Le lehet menni a vízhez is, de ott meg valamilyen kristályok vannak és nem lehet összetörni õket. A vízen át tudok nyilazni és ennyi..Please help!!
kis punival bemászol a lyukba, fent omlasztasz kis falat, áttipegsz a nagy luvnyával és danolsz a mukkernak a domb fenti részén...
kis punival bemászol a lyukba, fent omlasztasz kis falat, áttipegsz a nagy luvnyával és danolsz a mukkernak a domb fenti részén...
szakadjon meg a készítõ h pixel shader 1.1 támogatás kell a játékhoz a videókártyától <#falbav>#falbav>. attól függetlenül rohadtjó lehet😊 a film jó volt <#worship>#worship> !!! várjuk a következõ hat részt...<#taps>#taps>
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Nem kell legyõzni el kell kábítani egy zenével amit egy felvett furulyával kell lejátszani az idõsebb lánnyal!!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
nem tud valaki olyan trainert ajánlani ami mûködik is?
mert tele van a tököm a hódház melletti trollal meg a gollamjaival.
mert tele van a tököm a hódház melletti trollal meg a gollamjaival.
a hódos résznél háttal áll egy ogre hogyan kell legyõzni?
hella. nem azért kérdezem, de amugy ezt egyedül végig lehet játszani?? mert mikor ketten játszuk nincs semmi baj, de ha egyedül kezdenék hozzá akkor már naon nehéz. Van már magyarítás a játékhoz??
Melyik Ogrét ????
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Segítsetek hogy kell az ogrét legyõzni ?
megvan a megoldás, már ne tolongjatok a segítségnyújtásért
Sóval. Választ adva saját kérdéseimre - igen a játék megjelent. az interneten megtalálható a - wanadoo.atw.hu címen. regisztráció az oldalra. utánna smsweb 160ft+áfa(200ft) 1 nap. és letöltés KIRÁLY!!