82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #12957 bizony bizony :D aznap már a farksaom fog téged öldösni :D -
#12956 Gondolkodtam mi is lehet az a gomb, a következőkre jutottam:
Írják ugye, hogy a te "health bar"-od alatt lesz a farkas "health bar"-ja, hogy egy pillantással tudd csekkolni a kettőt. Meg a party társaid bar-ja alatt ki lesz jelezve, hogy milyen buffok hatnak rájuk. Sztem ezeket lehet elrejteni/előhívni az Atomgombbal.
A berz sávnál megy úgy lenne logikus, hogy ha tele van, akkor a legnagyobb gömbre kattintva aktiválódna a berz. Lehet hogy ez most is így van? Majd kipróbálom...
Jah a legtöbb fórumozónak vége a suli és 0/25-ben nyomhatja a Silket...
pl. Kedden hajnalban már a farkassal fogjátok tolni, mikor én a munkahelyemen punnyadok. Nem útállak titeket érte, nehogy azt gondoljátok... -
#12955 amúgy is Farkas lázban él az egész SRO nemzedék !!! -
#12954 grat :D
de téleg kit érdekel ? :D:D:D -
#12953 Nyehehe, elsőre meglett a programozás vizsgám, 2-es de kitérdekel, jövőre erre épül majdnem az összes tárgy, még 2 hét aztán csak sro -
#12952 -
#12951 Szerintem japóknál a következő dolgok miatt lehet 2 gomb:
1. ferde szemük van.
2. állandóan részegek.
3. a napi 0-24-es játék miatt már nem sokat láthatnak.
Nah alszok, kúvra bekúrtam ma is! -
#12950 carmang, G+ a hivatalos oldalról, mmint az international hivatalos oldalról nyomott be képet...
http://www.silkroadonline.net/silkroadonline_2/news_img/u01_img/5_08.jpg eztet ni itt mellettem.
én ezt asszem g+ képe után kapásból el is hittem, de aztán az a csúnya rossz gonosz (ovi style) shaime01 bácsi belinkelte azt a KSRO-s képet, amin ha megnézed, 5 kicsi, felette 1 nagy, és ott van az atomgomb is... :-s kérdem én, mennyire ésszerű, hogy egyszer így, másszor úgy legyen a dolog... de amúgy sztem meg szarjuk le, mert már csak 3at kell aludni, és eljön a Jézuska. :) -
#12949 városi játékos kereskedöknél tegnap próbáltam vásárolni : behúz tárgy saját inventori klikk accept buy, oszt semmi:-( mintha + se probáltam volna????
igaz elötte volt egy esetz amikor úgy vettem tárgyt, hogy átírtam az értékét és aztán accept.
npc-nél nem volt baj.
-
#12948 "A" betű ott stall ikonon jobb klikk és már kész is !
a tradelést másra használjuk ebben a játékban, ezt stallozásnak hívjuk
u.i.: ne felejtsd el openelni a stallodat, mikor már minden árat és árut beállítottál ! :D
De nem célszerű a szörnyek közt stallt nyitni, mivel olyankor nme tudsz potizni, és záros időn belül halálhoz vezethet..., szóval stallt városban ha egy mód van rá :D
Hajrá :D -
#12947 "hogy lehet másik karakterrel tradel-ni?"
itt arra gondolok amikor a nagy mezö/szörnyek között 1szer csak vki rám klikk, hogy van-e vmim eladni/veszek-e töle vmit, tipusú eset. ezt, hogy tudom én elöhívni? egyébként köszi a segítséget:)))))
-
#12946 OK Maala, G+ látom ti okosabbak vagytok mint én. Szépen ki lett másolva a hivatalos infó képformátumban a berz sávról. Tegyétek már meg hogy ugyanezt beillesztitek, de úgy hogy alá van húzva az a rész amikor arról ír, hogy gomb is lesz mellé (Atomgomb, hehe), vagy hogy az a Zorró gomb lenne az.
Thx. -
Cat 02 #12945 PARÁZSjavascript:szmajlik()
[szmájlik] -
Cat 02 #12944 [fliph]3./fliph] -
Cat 02 #12943 party (P) -
#12942 viszont nekem is van kérdésem: hogy lehet másik karakterrel tradel-ni?
hogy tudok én csapatba hívni vkit? -
Cat 02 #12941 nem ¢¢ -
#12940 ha a portréd melletti piros gömbre göndolsz az a rage . a tab-bal tudod aktiválni
-
#12939 lol télleg muhahaha akkor mi a gyíkom lesz a piros gomb? lehet, hogy a full intesek azzal lövik el a NUKE-ot? HAHAHAHAAHAHAHAHA (érted, piros gomb, meg Nuke. kackac) -
#12938 hmm, ha jól láttam a screenshotokon, pontosan 1 hónapja nem léptem szintet! gratula nekem, köszönöm Maala! :) lassan teljesen addiktmentes leszek. :D -
Cat 02 #12937 1ébként nézd meg a berserket alatta levő képen :D:D:D -
#12936 hmm 57-58on már ki lehet bírni egy ilyet full str-el... :) -
#12935 hát nem szarral gurigázik :D -
GERINC94 #12934 kell valakinek SOS 36+1 3%ELETROVIC HOUR NAKLÁNC MEG 32 ES SOS GYÜRÜ +1 KITUGYE MIEN % KAL???? -
Cat 02 #12933
hhhmnecces -
#12932 elég az..
ingyenes, de lehet benne olyan dolgokat vásárolni Item mallban, amiért valódi pénzzel kell fizetni, de nem szükséges a játékélményhez... én is azok nélkül jáccok
-
Cat 02 #12931
utána még ápdétel de nem sokat -
#12930 Megnéztem a game oldalát. Jól látom, hogy teljesen ingyenes a dolog?
Illetve ha letöltöm az 500 megás client exe-t, akkor kell még valami nagyobb méretű fájlt letölteni? Csak mert elég korlátozott mennyiség az, amit én letölthetek. -
#12929 szalmabábú, nagyszemű, viziszellem
sose hallottam még így őket :D
teccik ! :D
-
#12928 Hello mindenkinek. Vadi új vagyok, 4 napja kreáltam 1 alabárdos, fagyasztós, gyógyítós nöi karit, a Troy szerveren. Van magyar klán ezen a szerveren?
Ha nem szereted az élményleírásokat ugord át a leírásom:
A város föterén 1böl találkoztam 1 magyarral, (guszti(kis betüvel)) tök rendes volt, ellátott infóval + ingyen adott 1 rejuv italt. Aztán már trappoltam is a déli kapuhoz irtani a madárijesztöket. Jött a guszti is + 1 másik hazánkbeli (zozo88) aki kétszer is segített: 1szer amikor nem figyeltem az életerömre, + mikor nekimentem 1. szinten a champion szalmabábúnak, +gyapált, de én +kerestem benne az (akkor még) kardommal a tüt.
Este mikor visszaléptem, végigcsináltam a tutoriált. Majd irány a K-i kapu - döftem a nyagyszemüeket. Dobtak is rendesen: italt, tekercset, páncéldarabokat, zöldségeket + egy +4-es réz páncélt! Erre belendülve nekiugrottam 1 víziszellemnek 4. szinten, kaptam is gyorsan 3 kijózanító 40-50-es pofont + egy 68-as kritikált. + is feküdtem. =re ennyi. Szóljatok ha tetszett, de ha nem, nem írok többet ilyet.
Csá
Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska. -
#12927 ho akkor megyünk tevével D: -
Cat 02 #12926 azok megeszik a fire ox ugye gém+ -
#12925 union trade :D 10 trader 0 hunti :D 70 es farkasok akik mindent leölnek :D -
#12924 mi van ha 2 farkas egymásba szeret?:)
kéne rózsaszin szalagos farkas is ^^ -
#12923 én még nem tudom.. de ha VV rolam nevezi el.. hát nemis tudom :D
gondolkodtam már MÖGÖTTED... de van egy cuki név de azt nem mondom meg :PP
azért szánalmas lesz.. ^^ , lv 70-s farkas megy thiefkedni ráküldni a huntira és csá .. ^^ farkasal fognak csalizni.. :D -
#12922 ha már vennék vmit az tuti duplázó scroll lenne
-
#12921 nekem meg nem lesz majmoom :P -
#12920 az se rossz :) -
Cat 02 #12919 enyém valszeg MegeszleK lesz -
#12918 Én a majmomat GYurcsánynak hívom majd.. Vagy csak egyszerűen politikus ... abban mindenki benne van :)