82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #12877 game+ felébredtél ? :D
figy a quest leírás magyar (igaz nem számít semmit) de sztem jó + a vki megkérdezi mértne lehetne megmondani ?
és sztem rakd át html be mert .zip nem sokan fognak letölteni (csak tanács !)
jah és van magyar Alkímia leírás is ha kell vkinek szóljon ¢¢ -
#12876 csak hogy ez a pet nem halhatatlan mint a majom...
és mért ne támadná a mob, ha eccer a gazdi meghalt? nem lenne értelme nem? -
#12875 Ugyanaz, mint a majomnál... -
#12874 sztem akkor döglik veled :S -
#12873 És mivan ha én meghalok amikor a wolf meg van idézve?
-
#12872 XP-t a sebzés után kapjuk szal ha beleharap :D akkor kevesebbt szedünk :( lehet,h farmolásnál pihi farkas.. -
#12871 inkább azon töröm a fejem mi legyen a neve..... -
#12870 szerintem nem függ h mennyit sebez bele...
csak annyit ír, h függ a mob lvl-től, és h nem osztozik az xp-n a gazdival, hanem extra xp-t kap.
szóval ebből nem igazán derül ki, de nekem meg inkább az jön le , h tökmindegy ő mennyit öl bele, habár a másik variáció az észszerűbb! -
#12869 De ha mondjuk magának szedi az xp-t akkor sincs nagy gáz mert te nagyobbat sebzel 1 mobra mint a low lvl farkas és ergo mob azt üti aki a nagyobbat üti rá szoval csak lassaban kellsez ölni :D nem 1 nukkal mindent -
#12868 Jahh és a lvl 1-23 nak nem marad -
#12867 Tök jo lesz ha magának gyüjti .... Cavébol az emberek elhuznak manjangot ölni -
#12866 farmolok úgyhogy lépdesni fog ezerrel akárhogy lesz.. Viszont ha magának gyüjt akkor szopom a farmot -
#12865 nembaj majd hozzászokik a ujigikhoz -
#12864 így reális... sztem így lesz.. br fasztudja,h gondolkodnak húzott szemmel.. -
#12863 ááá akkor manjangra kell vadászni?
-
#12862 Én is így tudom :D -
#12861 a farkas nem magának gyüjti az XP-t? -
#12860 Nem úgy van, hogy csak annyi xp-t kap ő is, mint amennyit sebez[életet levesz]? Mert akkor királyság van, megyek, mint tank... -
#12859 Ha a farkasoddal a közelébe mész vagy megtámadod vele... -
#12858 Te full intnek könyü lesz huzni a farkast mert a monsztát hamarabb megöli minthogy a farkas odaérne és akkor csak kapja az xp-és nö :D de az str meg több "életfüvet"fog elhasználni mint hp-potit -
#12857 jaja, jó pont a ferdeszeműeknek.. már csak a lag probléma!
másik: remélem télleg nem kell nekimenni egész kínának..... de egyáltalán mien esetben fordulhat elő h a mob a farkasomat támadja, és nem engem??? -
#12856 Viszont ha arra gondolok, hogy bő 3 hete itt csorgott a nyála minden kockának, hogy mikor lesz új alkémia, meg farkas, meg minden, ahhoz képest egész gyorsan meglett -
#12855 Max levelje 70 lesz, de lesz egy idő, mire eléri az biztos. Első 20 szintet szerintem simán meglépem vele egynap alatt, de lehet többet is :D
Viszont arra leszek kíváncsi, hogy ha egyből egy - tegyük fel - 40-es monsztának ugrok neki, akkor mi lesz? Végig kell vele járni egész kínát, hogy aztán felnőjjön, és ezzel szívni kell vele, vagy alapból lehet mindennek menni.... -
#12854 Jaja. úgy gondoltam.. -
#12853 max a kari lvl, tehát egyenlőre 70
-
#12852 És milyen lvl lehet max? 100? -
#12851 -
#12850 magical attack a farkasnak : két lábra áll, és kis kezéveél gyűjti az energiát a kamehamera ! és aztán puff, 70es szinten már Isu is egy lövés lesz neki :D -
#12849 Jaja,de valszeg lvl 70 ig.. Majd később lesz a +2 -
#12848 én meg arra leszek kíváncsi mien sebzéseket oszt ki majjd a wolfocska
és elhatároztam veszek egyet! nme leszek spúr, az a lényeg amyíg jáccok jól érezem magam ! :D és biztos dőlni fogok a vigyortól mikor a kis farkasocska odabotladozik majd Uruchihoz és ő is megpróbálja leharapni a dínó lábát ! :D
egyébként lehet tudni kb mien sebzése lesz télleg? -
#12847 Hát ja. Azon gondolkodok, hogylehet visszahozom a 40-es karimat Athens-ra, mert ott mindig jó volt a társaság :) -
#12846 Azért nem szóltam, de sztem míg nincs kész az oldal totál felesleges linkelni, semmivel sincs több rajta, mint ami FAQ-ban van... -
#12845 jah, legnagyobb hibájuk iSRO megalkotása volt, addiktá tettek a szemetek pár hónapra!!! -
#12844 most nem azért, de ha a tegnap esti macskás képek meg a sinusgörbe miatt szólnád le, az teljesen helyénvaló lenne, mert teljesen offtopic volt, de ez egy SROs oldal egy SRO topicban... :-s -
#12843 Talán a legjobb változtatás az 5 oldalas storage, az új ui, meg az alkémia lesz.
Ui.: ők általában ahol lehet, ott hibáznak. -
#12842 lol -
#12841 érdekesség
amúgy észrevettétek, hogy a képen 16 új hely van, míg a questekben összesen 10+2+2 slotot említ? :D -
#12840 Hú de vicces valaki... Nah jólvan, akkor rakjon be mindenki egsy köteg linkgyűjteményt, és szarjuk le az egész topicot... -
#12839 és én is megkérnék mindenkit, hogy senki se reklámozza a http://silkroad.uw.hu/ oldalt, ahol megtalálható magyar nyelven a küldetések, a mobok leírásai, a fegyverek, és a ruhák (under construction ahogy látom) , mert az nem szép dolog!
Köszönjük
A stáb -
#12838 na mindegy