82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #12877
    game+ felébredtél ? :D

figy a quest leírás magyar (igaz nem számít semmit) de sztem jó + a vki megkérdezi mértne lehetne megmondani ?
    és sztem rakd át html be mert .zip nem sokan fognak letölteni (csak tanács !)
    jah és van magyar Alkímia leírás is ha kell vkinek szóljon ¢¢
  • Kavácska
    csak hogy ez a pet nem halhatatlan mint a majom...
    és mért ne támadná a mob, ha eccer a gazdi meghalt? nem lenne értelme nem?
  • gameplusz
    Ugyanaz, mint a majomnál...
  • Kavácska
    sztem akkor döglik veled :S
  • HencStein
    És mivan ha én meghalok amikor a wolf meg van idézve?
  • Blinkye
    XP-t a sebzés után kapjuk szal ha beleharap :D akkor kevesebbt szedünk :( lehet,h farmolásnál pihi farkas..
  • Kavácska
    inkább azon töröm a fejem mi legyen a neve.....
  • Kavácska
    szerintem nem függ h mennyit sebez bele...

csak annyit ír, h függ a mob lvl-től, és h nem osztozik az xp-n a gazdival, hanem extra xp-t kap.

szóval ebből nem igazán derül ki, de nekem meg inkább az jön le , h tökmindegy ő mennyit öl bele, habár a másik variáció az észszerűbb!
  • HencStein
    De ha mondjuk magának szedi az xp-t akkor sincs nagy gáz mert te nagyobbat sebzel 1 mobra mint a low lvl farkas és ergo mob azt üti aki a nagyobbat üti rá szoval csak lassaban kellsez ölni :D nem 1 nukkal mindent
  • Blinkye
    Jahh és a lvl 1-23 nak nem marad
  • HencStein
    Tök jo lesz ha magának gyüjti .... Cavébol az emberek elhuznak manjangot ölni
  • Blinkye
    farmolok úgyhogy lépdesni fog ezerrel akárhogy lesz.. Viszont ha magának gyüjt akkor szopom a farmot
  • HencStein
    nembaj majd hozzászokik a ujigikhoz
  • Blinkye
    így reális... sztem így lesz.. br fasztudja,h gondolkodnak húzott szemmel..
  • HencStein
    ááá akkor manjangra kell vadászni?
  • gameplusz
    Én is így tudom :D
  • Blinkye
    a farkas nem magának gyüjti az XP-t?
  • gameplusz
    Nem úgy van, hogy csak annyi xp-t kap ő is, mint amennyit sebez[életet levesz]? Mert akkor királyság van, megyek, mint tank...
  • gameplusz
    Ha a farkasoddal a közelébe mész vagy megtámadod vele...
  • HencStein
    Te full intnek könyü lesz huzni a farkast mert a monsztát hamarabb megöli minthogy a farkas odaérne és akkor csak kapja az xp-és nö :D de az str meg több "életfüvet"fog elhasználni mint hp-potit
  • Kavácska
    jaja, jó pont a ferdeszeműeknek.. már csak a lag probléma!

másik: remélem télleg nem kell nekimenni egész kínának..... de egyáltalán mien esetben fordulhat elő h a mob a farkasomat támadja, és nem engem???
  • gameplusz
    Viszont ha arra gondolok, hogy bő 3 hete itt csorgott a nyála minden kockának, hogy mikor lesz új alkémia, meg farkas, meg minden, ahhoz képest egész gyorsan meglett
  • gameplusz
    Max levelje 70 lesz, de lesz egy idő, mire eléri az biztos. Első 20 szintet szerintem simán meglépem vele egynap alatt, de lehet többet is :D
    Viszont arra leszek kíváncsi, hogy ha egyből egy - tegyük fel - 40-es monsztának ugrok neki, akkor mi lesz? Végig kell vele járni egész kínát, hogy aztán felnőjjön, és ezzel szívni kell vele, vagy alapból lehet mindennek menni....
  • Blinkye
    Jaja. úgy gondoltam..
  • Kavácska
    max a kari lvl, tehát egyenlőre 70
  • Blinkye
    És milyen lvl lehet max? 100?
  • Blinkye
  • Kavácska
    magical attack a farkasnak : két lábra áll, és kis kezéveél gyűjti az energiát a kamehamera ! és aztán puff, 70es szinten már Isu is egy lövés lesz neki :D
  • Blinkye
    Jaja,de valszeg lvl 70 ig.. Majd később lesz a +2
  • Kavácska
    én meg arra leszek kíváncsi mien sebzéseket oszt ki majjd a wolfocska
    és elhatároztam veszek egyet! nme leszek spúr, az a lényeg amyíg jáccok jól érezem magam ! :D és biztos dőlni fogok a vigyortól mikor a kis farkasocska odabotladozik majd Uruchihoz és ő is megpróbálja leharapni a dínó lábát ! :D

egyébként lehet tudni kb mien sebzése lesz télleg?
  • gameplusz
    Hát ja. Azon gondolkodok, hogylehet visszahozom a 40-es karimat Athens-ra, mert ott mindig jó volt a társaság :)
  • gameplusz
    Azért nem szóltam, de sztem míg nincs kész az oldal totál felesleges linkelni, semmivel sincs több rajta, mint ami FAQ-ban van...
  • Maala
    jah, legnagyobb hibájuk iSRO megalkotása volt, addiktá tettek a szemetek pár hónapra!!!
  • Maala
    most nem azért, de ha a tegnap esti macskás képek meg a sinusgörbe miatt szólnád le, az teljesen helyénvaló lenne, mert teljesen offtopic volt, de ez egy SROs oldal egy SRO topicban... :-s
  • gameplusz
    Talán a legjobb változtatás az 5 oldalas storage, az új ui, meg az alkémia lesz.

Ui.: ők általában ahol lehet, ott hibáznak.
  • Kavácska
    lol
  • Maala
    érdekesség
    amúgy észrevettétek, hogy a képen 16 új hely van, míg a questekben összesen 10+2+2 slotot említ? :D
  • gameplusz
    Hú de vicces valaki... Nah jólvan, akkor rakjon be mindenki egsy köteg linkgyűjteményt, és szarjuk le az egész topicot...
  • Kavácska
    és én is megkérnék mindenkit, hogy senki se reklámozza a http://silkroad.uw.hu/ oldalt, ahol megtalálható magyar nyelven a küldetések, a mobok leírásai, a fegyverek, és a ruhák (under construction ahogy látom) , mert az nem szép dolog!

Köszönjük

A stáb
  • Kavácska
    na mindegy