82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12797 crit?
-
Cat 02 #12796 15 :D
1.5 millért mért nem akar senki tőlem 45+3 speart venni ? :D -
#12795 ojjektív=íj?
Amúgy 42+3-as fegyók 2 milla körül vannak, sosban pedig 10 misi körül... -
#12794 Nálam is volt már ilyen többször is, Venice 2 hetében csapom a jehovákat, erre nem megremeg a talaj és fut... Vagy az Athens eleje volt még? Majd Maala megmonda, asszem Athens volt az még... :D -
#12793 távolra asszem... -
#12792 most csak egy lvl38+3 +1str ojjektívem van, de dolgozom az ügyön :)
sztem simán 10M felett lesz a 42-es^^
(és már csak 38% :)) -
#12791 vagy azt mondtátok úgyis jobb zoom lesz a gameben... :) -
#12790 jaja, de az 40 feletti skill, én meg mégcsak csóri 36os vagyok
és te mennyiért vetted azt a SOM+7es obit? jó kis fényereje lehet... Legközelebb megpróbálok teleobival kimenni terepre és az Oasisból tolni róla pár shotot, az mégse olyan veszélyes, csak a nedvességgel kell vigyázni :P -
#12789 Nem swordos/blades vagyok :) nem tudom kibuktatni, viszont elérem a sárkánya hátáról is és meghúzom a haját :) -
Cat 02 #12788 kigáncsolod vagy mi ? :D -
#12787 Ez nálam csak csel volt:)
Halottnak tetettem magam :) ...ééééss a legváratlanabb pillanatban lecsapok rá amikor nem számít rá :)
Az állvány nehéz és egy csomó kép "bemozdul", ha én is mozgok, fekve meg könnyebb bewállítani a SOM+7-es ojjektívet :) Igazad van Kavácska :) -
#12786 én is biztosabbnak láttam, ha lefekszek és úgy készítem a screenshotokat, tudjátok mint amatőr fotós tudom, hogy fekvő helyzet stabilabb, és így nem kell olyan rövid záridőt állítani, mivel a fényviszonyok nem voltak tökéletesek, vakut pedig nem akartam használni, mert Uru megkért, mivel zavarja... mert én ekkora jóarc vagyok :D -
#12785 negyedikek vagyunk paszmek! yepp
-
#12784 én farm közben találtam meg... ölöm az ongokat erre látom jobbja agy fényersség meg csatasfények.. odamek, hát uru meg a haverjai :)
Na, "csapom le" mondom,
erre rámspawnolt 5 elite és fekve néztem ahogy kifektetik :) -
#12783 nekem ilyen egyszer volt.. éppen simulate attackos cuccot nyomtam egy monsztára amikor rám spawnolt uruchi igen kb fél mpéig éltem :D -
#12782 Ölöm aljas Yeowákat, erre nézem miaz a nagy szar ott meg az úton..
aztán látom a hülye Uru baktat épp :D
ekkora mákerem meg akkor tuti nem lesz ha én keresem a Unique - okat, h lezúzzam :D elég hamar odaért néhány high lvl,de én addigra berserker módban már rég kivégeztem és már a cuccokat szedegettem :P
na jó, de az eleje télleg igaz volt -
#12781 szerintem lehetne picit profibb.. :P
VV veled mi van felcsaptál spanyol hoditonak?:) -
#12780 tetszik az oldal ! -
#12779 LOOOOL!!! :D:D:D:D:D
68-s str-s kari keritett kb 20-25db 19+-s blade-rt és megkérte öket hogy az 1ik rugja fel és a többi egyszere szurja le :D:D
52+-s felrugta erre egyszere 20-25db kis low lvl blader nekiment szurni.. nagyon kész volt együtt a 68-asba összesen 4k-t sebeztek :))
nagyon kész volt látni ahogy ott fekszik és mindenki nekimegy :D -
Cat 02 #12778 én egy Románnal beszélgettem :D és tudta hol van Pietrossa :D -
#12777 ismerek pár jó fej spanyolt a serverünkön :) -
Cat 02 #12776 hmmm :D érdekes lett a logom x] -
#12775 zsír
-
Cat 02 #12774 http://silkroad.uw.hu/
vélemény az új designról ? -
#12773 sp-t nekezebb ez tény... -
#12772 muhaha, épp most akarta egy vi3tStAr nevű arc elhekkelni az accom tőlem, megkérdezte, kell-e nekem 70es kari meg 40 milla, és ha igen, adjam meg az acc+passt. :D megadtam neki az áruskariém, muhahaha, csinálhatok szegény Bela helyett újat. :D -
#12771 jah..sos fegyót a legkönnyebb szerezni -
#12770 Jahh. jó csak most építem a verdámat és keveset gépezek.. lesz vagy nyár vége mire meglesz a 150K SP :( -
#12769 dehogynem van, a kezükben. :D
spear skillek kb soul cutnál kezdenek értelmesek lenni. -
#12768 Valaki rakott ide egy jó listát,h fire,light-ból miket éredmes húzni,h erős legyen a krai és fölösleges ne legyen.. -
#12767 az jó
-
#12766 9 es farmon vagyok lvl 16-on. eddig nem raktam semmire csak most.. fire,bow lvl1.. -
#12765 hát 16-ig tanácsos farmolni anélkül, hogy osztanál bármire is...
sztem a tigrisek miatt kell húzni először
persze a sos fegyó az ilyenkor alap... -
#12764 Áhhá.. szóval akkor lvl 20 ig kb nem fejlesztitek a masteryket? -
#12763 Broken Paddle.
Vagy azért nem ezeket kell ütni? [csak felvettem, még nem néztem igazán, a bowmanokkal szopok) -
Cat 02 #12762 milyen patkos ? -
#12761 mindegy...
akkor meg pláne, 30-as a mob WTF, LOL, OMFG!
kb ennyi, amúgy is utálom őket... fejük sincs, de észrevesznek :P -
#12760 40es. -
#12759 kötözködés, hogyhogy nem kell? minden védelem jól jön... a spearhez hogy jött össze a 80k? úgyis csak a passzívat használod főként. meg ghost spear, soul spear, flying dragon... esetleg. ez lenne 80k? csak 5 skill. (masteryvel) :D
amúgy nem azért, de ha ti is az adatbáziskezelős cuccot használjátok, akkor azt szépen el lehet menteni is. :) (feltöltés, etc mivégett) -
#12758 Én is így gondoltam :)
Egyébként szar az a piás küldi, meg a lvl41-es patkós is.
Miért jó az, hogy "Henci"ket kell gyakni 10+ lvl-en
ezt sosem fogom megérteni...