82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Magyar Gerincről akarsz fellöni international server-t? azért picit el kéne gondolkozni a magyar net külföldre az egyik legrosszabb ha nem a legrosszabb! -
magyar szerverhez nem kéne nagyon gm, nem ugy ismerem a magyar játszó társadalmat mintha botolnának... ma beszéltem unióssal, mondta hogy már pvp-zni akar velem, mert hasonló buildünk van, és mondtam hoyg hát srác nekem még 40k sp kell, ami 1 hónap min... mondta hogy botoljak... mondtam hogy életbe nem toltam még/láttam, nem om hogy kéne... szólt hogy kérdezzem meg klántársat... mikor irtam hogy klánba senki nem botol ez volt a válasz "WTF O_O"... na szal ennyi... cska az a gond hogy afk botnak nem látom értelmét, ha már délután ott ülök és figyelem, mennyibe telik nyomkodni is az egeret meg az 1-2-3-at... de ez csak imho...
ja és igen, gm koreai idő szerint reggel és este 7kor jön fel (reggel és este 11 magyar idő szerint) és bizony rákérdez emberkékre... pl bplease-t azhenson uj karijait mindig megpm-elik, rászállnak emberekre, de a többit leszarják az a gond!!! a nachal szoba ugy néz ki hogy 6an vagyunk ott uniósok, ebből 4 legalább afk bot... botolni fognak ezek amik a gm.ek nem csinálnak valamit! ha meglátnák hogy napi 5-10 70es-t kbasznak, nem lenne itt se afk bot se semmi! athens pedig szvsz a legmocskosabb szerver az össszes közül, ennyi férget nem láttam még egy helyen! srác napi szinten vesz 30m goldot kb... és akkor ő a jani hogy full sos set meg stb... télleg ugy vagyok vele hogy csak a klán- és unichat miatt járok már sro-zni, mert a társaság ami élvezetes benne... ha nem lesz drasztikus változás, én eladom a karimat amint lehet! -
=DDDDDDDDDDDDDDDDDD IGEN AZ TIPIKUS ! " we try to fix it "
én kb 8 hónapja írtam be a bugot, hogy néha úgy bebaszik az egész hogy normál lovakat látok egyedül rohangálni, azóta is TRY. -
szerintem egy egyszerü logaritmus alapján.
vagyis
Megölöd > dob (1) > stop
megölöd > nem dob (0) > tovább megy az eredmény a következő ölésig - megint lefuttatja magát randomban ,hogy "1 vagy 0" és gondolom igy. -
Magyar szerver nem lenne értelmetlen. Csak más rendszer kellene az egésznek. Tegyük fel ha a mi kis országunkban elhelyeznek egy szervert csak a körülöttünk lévő országok léphetnek be. Ez így szép lenne, minden ország a maga szervereit felügyelhetné és sok GM sem kellene. -
másik kérdés sztetek hogy adja a sos-t meg a pl jewel boxba a cuccokat is? milyen matematikai keplet lehet rá? -
igazad van :D -
Igen igen. erre már én is gondoltam és tudod mikor bizonyosodott meg számomra ,hogy a itt nagyon nagy belső "maffia" folyik? amikor a BABEL vagy troy nem tudom már elkezdtek goldot dupeolni a powerlvl-es srácok aranya 2 nap alatt -4$-t csökkent nem kezdtek el venni aranyat hirtelen mi történt? rollback RÖGTÖN ! Ha pl beirom bug reportba ,hogy szar a wind effect amit már tudhatjuk csak 1db szám megváltoztatásával járna kijavitani akkor azt irják "we try to fix it". -
Annak tudod mi lenne az értelme ? Semmi. Két dolog miatt is, az egyik az hogy sro ingyenesnek lett terverzve, aztán lett item mall hogy ne bukjanak mégse a játékkal. Erre építkezik a másik tény, ha bottereket tiltasz nincs bevétel, ha nincs bevétel szakad az egész úgy ahogy van.
A szerverek 40% legalább nem éppen tisztességes játékos. A maradék 60%ban meg kb 40% tud silket vásárolni tehát szopás az egész körforgás és megbuktál a pénzkereseti lehetőséggel, tehát joymax visszavonja a szervertartási engedélyt és téged is kiraknak alapos munka vádjával lol. =DDDD -
lehet ,hogy morbid leszek de lehet csinálni private server-t ^^
a másik pedig magyar server 1000 embernek értelmet lenne nem a serverekel van a gond hanem ,hogy a joymax kicsit félre értelmezte a profit szót...
Még egy érdekesség legalábbis nemtudom.. lehet csak simán észrevétel vagy csak a véletlen egybe esés amikor nálunk lv60 volt még a max lv akkor koreában volt a 80-as határ ok senki nem játszot koreában kb ugy mint most a 90-esek hotan is krva üres csak az igazi fanatikusok játszanak lv up emeléséig. lv cap emelés után behozta az item mall-t beindult a vásárlás jött a pénz. ekkor ksro-ban a szintet felemelték lv90-re uj terület minden szép jó koreaiak vették a silket rendesen meg az europaiak. botok sem volt olyan nagy számban amikor a max lv60 volt ez TÉNY. De nézzük mi történt amikor minden lv90-es koreai fogta magát és inaktivitásba vonult max 1-2 war erejéig jött fel meg ,hogy a makit meghosszabbítsa ergo nem jött be silk a legnagyobb profitot termelő országtól hopp mi lett hirtelen? kb 2-3 hónap alatt a botok a durván 50-150es rétegből egy 2000+-s tömegé nötte ki magát - bot cardot elkezdték venni a bottereke -> megint pénz a joymaxnak. Ha mostani lv cap emelésnél ksro-ban azzal fog járni ,hogy a botok ellen hirtelen jobban fellépnek ,hogy visszanyerjék a bizalmat az europai emberektől és ha ez sikerül és nem buknak egy hatalmasat akkor ujabb pénz a joymaxnak. és ugy érzem emögött van igazság.. sajnos -
Ez ugyanaz mint powerlevelen. Joymax részesedést kap az ő álltaluk beszedett pénzből és így nincs semmi probléma. Bottereket meg azért sem tiltják mert folyamatosan vásárolják a silket.
A nagy pereskedésre meg annyit hogy senki se fog foglalkozni vele. Több mint 2 millió ember van beregisztrálva abból fog érdekelni jó esetben 5 ezret. Azt is csak a buli kedvéért. Te meg hiába parádézol nekik max az ip-d tiltják végleg lázadás miatt mert ilyenről is hallottam már.
Nekem pl email címem került tiltásra náluk, bárhova írok mindenhol visszadobja az emailemet, erre a tiltásra is azért került sor mert amikor elbaszták karakteremet ugyebár sokat írkáltam nekik aztán megunták és szia. A másik fele, hogy athenson pár füles szerint naponta kb 150-250 millió aranyat ad el powerlevel. Akárhogy is nézem a dolgot annyi aranyat nem lehet farmerkodni, ezért vették be Joymaxot a buliba. Belép GM, gyárt egy kis aranyat, leadja powerleveles karakternek, az hírdet globalban, jönnek a vevők. Ez az én elképzelésem.
Meg a másik, hogy súllyos milliók nélkül nem lenne sos+7 64es fegyver, meg full sos armor szett és a többi finomság. Ezeket is szerintem GM intézi. -
lehet hogy morbid leszek , de kellene egy magyar silkroad server! es szeretnék moderator lenni! .. nem élnék vissza a "hatalmammal" es ellenőriznem a bottereket! -
igen, már wowban is volt ezért feljelentés mert egy gyereknek ellopták az accountját. a blizzárd elpasszolta a dolgot a szönyeg alatt nehogy rossz hirét keltsék a játéknak de ott is hasonlo dolog miatt volt a per!
erre szakosodott ügyvédek is léteznek már.. mmm . összedobunk 1 ügyvédre?:) -
Curbuncle #29178 És ez nem vicc. Megtörtént már a Kal-ban, hogy ban-t kapott a gyerek ok nélkül, a koreaiak, persze szartak a fejére, ő pedig fogta és ügyvédet fogadott.
Mondanom sem kell itt 2 verzió merülhet fel:
1: A Yoymax ebben az esetben unblock-olja az illető account-ját és játszhat sértetlenül egy ideig tovább...
DE
2: Mivel alattuk van a játék, ezért akár egy pár perces account berhelés után valamit elbesznak a kariddal, ezzel okot adva annak, hogy nesze bazd meg ezért bannoltunk.
Szar az élet, de nem élhetetlen. Csak rátermettség kérdése mi sül ki a legszarabb dolgoból is. -
Ez annyira egyszerü.. nyilt titok ,hogy a bot card is azért bot card mert a joymax (100%) ,hogy részedést kap belöle, gold miner botok pedig nem laggoztatják a server-t mivel ugy vannak megoldva (ez csak elméletileg van igy egy oan forumon olvastam.. várom avi válaszát.. :)) nem tudom pontosan ,hogy de olyan mintha a "fő szerveről" mennének nem pedig külön kliensről. ezt mondjuk nem igazán értem nem az én területem ^^
A másik pedig ,hogy én már találkoztam Gm-el és Mint az egyetlen akiről már sok embertől hallotam ,hogy naponta bent van pár serveren a cave-ben és kidobálja a botokat de nem bannolj hanem csak ki tiltja 3-5 órára. Ebből is lehet következteni a joymax bot card bizniszére.. ^^
Ugy vagyok vele ,hogy ha a joymax nem állítja le magát hamarosan el kéne inditani egy hatalmas több szerveres összefogást ,hogy ha már le van irva a UA-ban ,hogy TILOS third programot használni. és a GM-ek szerződésében is LE KELL ,hogy legyen irva ,hogy muszáj elvégezniük a munkáját nem pedig csukot szemmel közelekedni hjungoi01-9999 nevü emberek között és ,hogy tilos mások accountját csak ugy ellopni.. ezt a törvény is büntetni elvileg ugyanugy lopás számit mint ha a boltbol lopnál.
Én komolyan gondolkozok egy Nyilt levélben irt felszolításhoz ,hogy ha már fizetünk akkor a pénzünkért ne csak átverést kapjunk.
Van a családnak egy ügyvéd barátja igaz nem ez a fő területe hanem a vállás, de azt mondta nekem ,hogy ezzel az orruknál fogva vezetik az embereket legalábbis erre jutottunk amikor leültünk és rákérdeztem ,hogy ,hogy is megy ez.. csak annyi a baj vele ,hogy net nincs hivatalos papír ugyebár neten meg mindent el lehet tünteni ige hamar..
Szóval én még várok egy picit és ha összejön (több szerves összefogás, peticio irás ) akkor ügyvédi segítséggel elinditom a 21-ik század legnagyobb internetes perét :))) nah jó azt azért nem de.. valamit meg fogok probálni most egy kis remény felcsillant mivel a szervereket rendbe hozták (no lagg , 1-2jára bejutsz etc) meg Mint csinál is valamit, szóval a remény még nem halt meg. -
Henty #29176 De írjon ide az aki látott már GM-et...gyanítom nem lesz nagy tolakodás -
Henty #29175 de tuti hogy valami joymax belsős, mert még ilyet nem láttam 1 mmonál sem ami itt folyik, kb 4-5-el jáccottam eddig, és mindenhol max 2 óra után belefutottam egy GM-be... mondanom sem kell szokásos kérdései válasz, megköszönte és ment, vagy ha nem is beszéltem vele de legalább LÁTTAM szaladgálni / repkedni(WOW)
-
tegnap olyan oldalt is talaltam , hogyha utalsz x osszeget nekik akkor tesznek a karakteredre x osszegtol fuggoen valtozo goldot ! hát ez szerintem kibaszas a legalisan jaccó , penzt összekuporgató emberek ellen ::( nade itt nem moderator vagy adminak van benne a keze? -
Henty #29173 11M aranyért már lehet venni botot :))) vagy silkben fizetsz mindegy
Viszont nem értem joymaxot, minden bot futtatáshoz meg kell piszkálni a kliens exet, nem értem miért nem tesznek be egy check progit szerver oldalra ami pl 10percenként nézi a belogolt klienseket, mert ugye ha csatlakozol akkor látnia kell hogyan, próbáld ki egy régebbi bot kliens exet, egyből kivág hogy hack gyanús cuccot talált :)
az eredetinek van egy mérete azt kéne csak ellenőrizni és a szerver időnként meg kéne hogy nézze van-e gameguardod vagy sem ezt ma már nem egy nagy cucc összeprogramozni.
és ha mégis akkor meg betehetnének egy pl 10 percenként felugó kis ablakot egyik sarokba ahol nem zavar de látható és egy megadott számsort bepötyögni... enter és kész ha rossz vagy 5 percen belül nincs válasz DC... ezt a megoldást egyébként már egy jövőben megjelenő mmo használja igen hatékonyan :) nevét ne kérdezd sok cikkből egyikben volt
-
igen , ez igy van sajnos ! raadasul ha szetnezel meg arulnak is bot progikat ezerrel tehat van boven botter ... -
Csoder #29171 Jujj, ne vedd el a kedvem. :))
Ez tényleg rosszul hangzik. :( -
off: böff , te mire jársz malla? (meglett az ábrisom! :) ) -
Henty #29169 Ez a botozásos dolog kicsit kezd fura lenni :)
1. lassan 10hónapja nyomom elég rendszeresen silket DE még egyetlen GM-el nem találkoztam...
2. olyan nincs hogy HA van bent GM akkor ne lássa pl Downhang potis előtt álló fdhgfdh és hasonló nevű 20-30 botot akik úgy állnak ott mint a jó szocializmusban a hentesbolt előtt mikor friss áru érkezett.
ergo szarnak bele hogy ki botol ki nem és lassan már csak az lesz hogy 1000 bot rohangál mindenhol, kimaxolt 70-80asok stalloznak és néha kimennek leölni vmelyik unique mobot...
ráadásul teljesen felborult a gazdaság...pl fél éve 5M volt egy 45+5 spear az most 10 alatt nincs.... meg 700M egy sos64+5 vagy nagyobb fegyó... irreális sztem
ha meg soxor leölsz egy uniqeot akkor egyszerűen feltörnek legyen akármilyen bonyolult passod.
szvsz kezd silk egy rakás sz*rrá válni mert pl ha nincs pénzed silket venni vagy aranyat akkor sose lesz semmid, vagy ha igen akkor az életed 99% ott kell töltened a gép előtt vagy beállítasz egy botot itt bezárul a kör.
ezt csak azért írtam ide mert pl most 49vok és a jégen mozdulni nem lehet, mindenhol egy nagyobb lvl bot és esélyed nincs leölni a mobokat... 3 óra alatt tickettel tudtam fejlődni 30%-ot 0farmal ...
-
UNIO MONSTER SZKROLL ! :)
-
nem ,csak az ovodákban és az ált. iskolákban strike-olnak ^^ -
yee februarig 4x kell beneznem suliba. :) -
---ll---
-
Cat 02 #29164 nálatok is ? :D
dupla tesi marad el nekünk xP -
sztrájkolo majmok :D -
Cat 02 #29162 jeeee holnap nincs 1. 2 órám xP -
cicca, ezt kihagytad:
TaklaMakla
u.i.: meglett 2 gyaxim is hiphiphiphip!!! -
-
Ha ő elad miért te keresel ?
-
powerlvl-en 6 nap alatt felhuznak lv70-re..! bot nélkül 0-24ben. ez egy Cég ami mmorpg-ben huz fel embereket több embert azért fizetnek ,hogy grindeljenek gondolom 8 órás váltásokal dolgoznak >.< szóval nem lehetettlen
ha +20millel akarod akkor 10nap .. ^^ wihihi :P
egyébként meg ha eladsz 393 Globált chatet akkor keresek 20millt.. ^^ -
Micsoda?? A 3 éves öcséd Silkroadozik?
Nem túl korai az?
-
Gold farmer nem csinál questet, és nem azért "létezik" hogy levelupoljon. -
Curbuncle #29155 Másfél hónap egy Gold-farmer bot lvl1 -> lvl70-ig tartó ideje. Gold tickettel. -
Ha 1-2 hét alatt eljut 70re, akkor elég gyér skilljei lehetnek...
Lehetséges ennyi idő alatt karit húzni, de hogy van-e értelme, az már másik kérdés, mert igaz hogy 70es leszel, de egy kifarmolt kari szétcsap. -
az akkor is kevés , 12 v 11 globalokat csak ugy irogtnak 500 silkekbol hát most szted van annyni pénze? :S -
Gondolom nem 50-es skillekkel kalapál...