Silkroad Online (iSRO)
-
Henty #29169 Ez a botozásos dolog kicsit kezd fura lenni :)
1. lassan 10hónapja nyomom elég rendszeresen silket DE még egyetlen GM-el nem találkoztam...
2. olyan nincs hogy HA van bent GM akkor ne lássa pl Downhang potis előtt álló fdhgfdh és hasonló nevű 20-30 botot akik úgy állnak ott mint a jó szocializmusban a hentesbolt előtt mikor friss áru érkezett.
ergo szarnak bele hogy ki botol ki nem és lassan már csak az lesz hogy 1000 bot rohangál mindenhol, kimaxolt 70-80asok stalloznak és néha kimennek leölni vmelyik unique mobot...
ráadásul teljesen felborult a gazdaság...pl fél éve 5M volt egy 45+5 spear az most 10 alatt nincs.... meg 700M egy sos64+5 vagy nagyobb fegyó... irreális sztem
ha meg soxor leölsz egy uniqeot akkor egyszerűen feltörnek legyen akármilyen bonyolult passod.
szvsz kezd silk egy rakás sz*rrá válni mert pl ha nincs pénzed silket venni vagy aranyat akkor sose lesz semmid, vagy ha igen akkor az életed 99% ott kell töltened a gép előtt vagy beállítasz egy botot itt bezárul a kör.
ezt csak azért írtam ide mert pl most 49vok és a jégen mozdulni nem lehet, mindenhol egy nagyobb lvl bot és esélyed nincs leölni a mobokat... 3 óra alatt tickettel tudtam fejlődni 30%-ot 0farmal ...