Silkroad Online (iSRO)
  • WuFraZselic
    magyar szerverhez nem kéne nagyon gm, nem ugy ismerem a magyar játszó társadalmat mintha botolnának... ma beszéltem unióssal, mondta hogy már pvp-zni akar velem, mert hasonló buildünk van, és mondtam hoyg hát srác nekem még 40k sp kell, ami 1 hónap min... mondta hogy botoljak... mondtam hogy életbe nem toltam még/láttam, nem om hogy kéne... szólt hogy kérdezzem meg klántársat... mikor irtam hogy klánba senki nem botol ez volt a válasz "WTF O_O"... na szal ennyi... cska az a gond hogy afk botnak nem látom értelmét, ha már délután ott ülök és figyelem, mennyibe telik nyomkodni is az egeret meg az 1-2-3-at... de ez csak imho...
    ja és igen, gm koreai idő szerint reggel és este 7kor jön fel (reggel és este 11 magyar idő szerint) és bizony rákérdez emberkékre... pl bplease-t azhenson uj karijait mindig megpm-elik, rászállnak emberekre, de a többit leszarják az a gond!!! a nachal szoba ugy néz ki hogy 6an vagyunk ott uniósok, ebből 4 legalább afk bot... botolni fognak ezek amik a gm.ek nem csinálnak valamit! ha meglátnák hogy napi 5-10 70es-t kbasznak, nem lenne itt se afk bot se semmi! athens pedig szvsz a legmocskosabb szerver az össszes közül, ennyi férget nem láttam még egy helyen! srác napi szinten vesz 30m goldot kb... és akkor ő a jani hogy full sos set meg stb... télleg ugy vagyok vele hogy csak a klán- és unichat miatt járok már sro-zni, mert a társaság ami élvezetes benne... ha nem lesz drasztikus változás, én eladom a karimat amint lehet!