Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Ez ugyanaz mint powerlevelen. Joymax részesedést kap az ő álltaluk beszedett pénzből és így nincs semmi probléma. Bottereket meg azért sem tiltják mert folyamatosan vásárolják a silket.
    A nagy pereskedésre meg annyit hogy senki se fog foglalkozni vele. Több mint 2 millió ember van beregisztrálva abból fog érdekelni jó esetben 5 ezret. Azt is csak a buli kedvéért. Te meg hiába parádézol nekik max az ip-d tiltják végleg lázadás miatt mert ilyenről is hallottam már.
    Nekem pl email címem került tiltásra náluk, bárhova írok mindenhol visszadobja az emailemet, erre a tiltásra is azért került sor mert amikor elbaszták karakteremet ugyebár sokat írkáltam nekik aztán megunták és szia. A másik fele, hogy athenson pár füles szerint naponta kb 150-250 millió aranyat ad el powerlevel. Akárhogy is nézem a dolgot annyi aranyat nem lehet farmerkodni, ezért vették be Joymaxot a buliba. Belép GM, gyárt egy kis aranyat, leadja powerleveles karakternek, az hírdet globalban, jönnek a vevők. Ez az én elképzelésem.
    Meg a másik, hogy súllyos milliók nélkül nem lenne sos+7 64es fegyver, meg full sos armor szett és a többi finomság. Ezeket is szerintem GM intézi.