Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    Ez annyira egyszerü.. nyilt titok ,hogy a bot card is azért bot card mert a joymax (100%) ,hogy részedést kap belöle, gold miner botok pedig nem laggoztatják a server-t mivel ugy vannak megoldva (ez csak elméletileg van igy egy oan forumon olvastam.. várom avi válaszát.. :)) nem tudom pontosan ,hogy de olyan mintha a "fő szerveről" mennének nem pedig külön kliensről. ezt mondjuk nem igazán értem nem az én területem ^^

A másik pedig ,hogy én már találkoztam Gm-el és Mint az egyetlen akiről már sok embertől hallotam ,hogy naponta bent van pár serveren a cave-ben és kidobálja a botokat de nem bannolj hanem csak ki tiltja 3-5 órára. Ebből is lehet következteni a joymax bot card bizniszére.. ^^

Ugy vagyok vele ,hogy ha a joymax nem állítja le magát hamarosan el kéne inditani egy hatalmas több szerveres összefogást ,hogy ha már le van irva a UA-ban ,hogy TILOS third programot használni. és a GM-ek szerződésében is LE KELL ,hogy legyen irva ,hogy muszáj elvégezniük a munkáját nem pedig csukot szemmel közelekedni hjungoi01-9999 nevü emberek között és ,hogy tilos mások accountját csak ugy ellopni.. ezt a törvény is büntetni elvileg ugyanugy lopás számit mint ha a boltbol lopnál.
    Én komolyan gondolkozok egy Nyilt levélben irt felszolításhoz ,hogy ha már fizetünk akkor a pénzünkért ne csak átverést kapjunk.
    Van a családnak egy ügyvéd barátja igaz nem ez a fő területe hanem a vállás, de azt mondta nekem ,hogy ezzel az orruknál fogva vezetik az embereket legalábbis erre jutottunk amikor leültünk és rákérdeztem ,hogy ,hogy is megy ez.. csak annyi a baj vele ,hogy net nincs hivatalos papír ugyebár neten meg mindent el lehet tünteni ige hamar..

Szóval én még várok egy picit és ha összejön (több szerves összefogás, peticio irás ) akkor ügyvédi segítséggel elinditom a 21-ik század legnagyobb internetes perét :))) nah jó azt azért nem de.. valamit meg fogok probálni most egy kis remény felcsillant mivel a szervereket rendbe hozták (no lagg , 1-2jára bejutsz etc) meg Mint csinál is valamit, szóval a remény még nem halt meg.