181
-
#21 -
#20 Segítsetek már a cheat-es problémámban!!! #1-es üzenet!!! -
#19 zs0ltee17: erre a kérdésre már válaszoltam neked: #13 -
zs0ltee17 #18 szevasztok!
honnan tudod beszerezni a demót? honnan tudom leszedni?
tudtok olyan ps2-s újságot mondani amihez jár dvd amin van demó is, nem csak videók?
előre is kössz a segítéget! -
#17 főleg hogy a bannert eredetileg én csináltam és vki ilyen béna módon jól szétcseszte!!
azonnal vegyétek ki vagy annak aki csinálta egy szép kis bant!! (mármint ezt a béna PS2-es jelet bele)
-
#16 Azért kell külön topic, mert a pc-s topicban senki nem segít a konzolosoknak, hanem mindig kiközösítik őket. Ezért kell *az**eg külön konzolos fórum. Amúgymeg nem tudna valaki megoldást nyújtani a #1-es üzenetem problémájára?? -
#15 Minek külön topic a PS2-es verziónak. Xbox-os is szvsz ugyanaz lesz, szal szedjétek már le azt a béna PS2 jelet. -
#14 Amúgymeg hogyhogy kiraktatok egy bannert a tudomásom nélkül, amikor én vagyok a témaindító??!! -
#13 Egyébként londonból hoztak szüleim egy playstation2 nevű újságot, amihez járt egy dvd, amin vagy tíz új játéknak a demója van, és közte van az nfs:mw is! -
#12 Persze, hogy próbáltam úgy, hisz az a kód!!
-
zs0ltee17 #11 szevasztok!
honnan tudod beszerezni a demót? honnan tudom leszedni?
tudtok olyan ps2-s újságot mondani amihez jár dvd amin van demó is, nem csak videók?
előre is kössz a segítéget! -
#10 :D -
#9 ok. akkor egyezzél bele... :d -
#8 hé!
csak az én beleegyezésemmel mert ezt én csináltam!!! -
#7 honnan lehez leszedni a PS2-es demo-t? -
Bannernak? -
#5 mázlista konzolosok. ti már tudtok demóval nyomulni mi pc-sek pedig nem... -
#4 akkor a neve, is elgyen már pl. PS2-es, mert igy keverhető... -
cyrus #3 próbáltad már úgy, hogy fel, fel, le, le, balra, jobbra, fel, le ? -
#2 Demóhoz csít?
Vazz... -
#1 Hello! Azért nyitottam a témát, mert csak pc-s nfsmw téma van, ps2-es nincs. Szóval a gondom az lene, hogy a ps2-es demóhoz megvan a cheatkód, mivel, hogy megcsináltam a 3 pályát, de nem sikerül beütni. Légyszi segítsetek. A kód: fel, fel, le, le, balra, jobbra, fel, le.