181
-
Skyline #61 Opciók/gameplay / Units -
#60 Egy eléggé hülye kérdést rakok fel: Nem tudja valaki,hogy hol kell át állítani a mph km/h-ra mert egyszerűen nem találom a játékban vagy nem is lehet át állítani. A Joy kiosztás meg szerintem eléggé rossul oldották meg. -
thomm #59 Ami neked lejott az a sima verzio,vagy a black editio?Mert nekem a BE kene.
-
thomm #58 Nem tudod mit kell vele csinalni,mert sajna total buta vagyok hozza.Kerdezd meg legyszi.
-
#57 Igen azis jó! Énis úgy töltöttem le! Nekem is haver csinálta meg, én csak letöltöttem. -
thomm #56 Én is ott szeretném csak gyenge a gépem.Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de a dgr fájl is jó,mert azt töltöm le és soha nem csináltam még ilyet,csak az iso-rol hallottam. -
#55 Nem játszottam vele sokat! :( (csak addig még láttam, hogy működik)
Nekem tetszett !
Majd pc-n tolom tovább. -
thomm #54 Köszi az infot,remélhetöleg nekem is fog müködni,meg vagy vele elégedve,jó? -
#53 Igen jó!! Működik !! Kilett próbálva havernál!!
Én FTP-ről szedtem. -
thomm #52 Azt szeretném tudni,hogy amit lehet letölteni ps2-es verziot az fake,vagy jó?Tölti le valaki rajtam kivül,müködik?
-
Skyline #51 Remélem most nem a hotpursuitokra gondolsz mert attól van herótom amikor valaki főleg a HP2-t emlegeti hogy mekkora király holott egy hatalmas sík fos volt a rendőrök totálisan irreális teljesítménye miatt:) -
mohuska #50 mi lett ebből a játékból.....
a régi nídrorok fílingjét mér nem viszi tovább ez a pöcs EA?!?!?!? -
#49 A vicc az, hogy tényleg kijött. :D -
#48 hát akkor ez a topik már a top 10-ben lenne sztem.... -
#47 kijött a ps2 verzio!!!!! teljes..... -
GooD #46 én is játszottam a demóval szintén a james bond játékon van az extrák között.nem rossz a most wanted sztem. -
beigliboy #45 mint már írtam, a james bond játokon rajta van, mint extra. van 2 m3 gtr, meg 2 rx8-as. -
good charlotte #44 neked honna van meg a demo??????????????? és milyen kocsik vannak a demóban??????? -
beigliboy #43 én csak kipróbáltam, nem hatott meg. 3 pálya van asszem, először időre kell menni, ha sikerül akkor lehet csak a következőre, az már verseny, harmadik nem tudom mi. 4 kocsi közül lehet választani. de végülis jobb mint egy átlagos demó. ha megnyered pl a versenyt, akkor még nincs vége, adott időt meg kell úszni a zsaruk elől, hogy ne fogjanak körbe -
#42 És olyan semmit mondó mint az NfS2 játszható demója vagy már kicsit odafigyeltek rá, hogy ne legyen annyira leegyszerűsítve a teljes verzióhoz képest????
-
beigliboy #41 az új james bond-on rajta van a demó is, és még játszani is lehet vele -
thomm #40 Hurrá nekem is megvan a demó -
Skyline #39 talán mert FAKE?:) -
#38 a torrent-röl én is leszedtem a demot de 5x irtam ki és nem ment sehogy sem -
Skyline #37 Mármint gondolom esetleg a demo de demot még nem adtak ki hivatalosan:)
A full meg kötvehinném hogy megvan mertmég nem jelent meg és nforce-on sincs kinnt szóval a warezváltozat is kamu lenne:) -
Pixi #36 Hurrááá megvan Xbox-ra
-
zs0ltee17 #35 szevasztok!
nah sikerült már vkinek úgy kiírni hogy elis indul!
én is ezzel szenvedek!
-
Locna #34 Az a baj, én is csak próbálkozom, de ha megy akkor szólok. -
good charlotte #33 Locna neked megy?????????????? ha igen mire írtad ki hányszorosan ???? -
Locna #32 Próbáld meg Neróval, és lassabban. -
good charlotte #31 én egy rendes cd-re x24-esen és alcohol softtal képfáljként ráírtam vagy nem így kell????????????? vagy te hogy írtad ki?????????
-
Locna #30 Hogy írtad ki, hányszorossan, és mire? -
good charlotte #29 hi én letöltöttem a demot de nem megy betölti és utánna nuku nem tom mért csinálja de ha valak8i erre a problémára tud választ az léccy segítsen!!!!!!!!!!!! köcci
-
Locna #28 Megtaláltam Torrenten a demot, de ez NTSC-s, remélem ettől még menni fog. -
#27 úgy kell nektek
kül torrentről -
Locna #26 Hahó!
Nem igaz, hogy sehonnan sem lehet letölteni a PS2 demót!?
Valaki tud valami infót?
-
#25 Cheat-kód!! -
#24 Ps2-re is Novemberben érkezik???
Miféle kód ez?? -
#23 Ajánlom ezt az oldalt a figyelmetekbe: FMP-NFS -
#22 Segítsetek már légyszi!!!!