181
-
#141 hajrá ha kedvem lesz lehet én is befejezem -
hairdresser #140 én most vittem majdnem végig,már csak egy uccsó rész van az m3-al nyomulok és mindenki a nyomomban van -
#139 cool jöttek már ellened corvettes rendőrök? -
Norbi7 #138 Én a 3. helyen vagyok és a japó ellen mennék majd, de már nem bírok a zsarukkal. egy jó ideje már nem is játszottam vele, de nem is próbálom. egyébként szerintem túl erősre sikeredtek a rendőrök. -
#137 az olyan mint egy kordon csak szögesdrót van kihúzva
ha olyat látsz akkor mindíg a rendörautót célozd meg mert az mindíg a szög melett áll
sokáig kell hogy üldözzenek aztán szép lassan beteszi őket -
#136 Nah legyűrtem nagy nehezen,az utolsó hosszokat végig nitrót nyomva suhantam,így is elég necces volt,nyerhettem vagy orrhosszal
A 8. kihívásához meg kipörgettem mindent csak egy van vissza a szögeskordon...én olyat még nem láttam,jöttek dzsippel,helikopterrel,úttorlasz,de szögesb*szást még nem láttam,hol-e van? -
#135 ja és másodszorra kezdtem újra akkor ötödik voltam csak elment az állásom -
#134 harmadik vok a listán már két hete csak nem játszok rajta... -
#133 Én most szopok a 9.-el,és mindig megver pár másodperccel,bevetem a lerövidítést,a bullet tájmot,nyomom a nitrót,de az utolsó kanyaroknál rendre szivat
Ennyire csalni még nem láttam játékot.
Sztem képtelenség kipörgetni a játékot,ha már most ennyire szivat -
#132 egyszer eljutottam az 5dik helyre aztán elveszett az állásom most pedig megint ott állok csak jobb az autóm -
#131 Amúgy van aki már végigvitte? Én most a 3. Bl-esnál tartok. A végén lehet majd tuningolni a BMW-t? -
#130 Hiányoznak a színek?????? Le tudod tölteni a wanadoo.atw.hu-ról, csak fizetni kell 200+ Ft-ot (SmsWeb), vagy töltsd le torrentből. Esetleg DC++. -
#129 Ti nem vettétek észre hogy ebből a játékból hiányoznak a színek? then lol... -
#128 pc-re kéne!!!!
-
#127 A teljes verziót!!! -
#126 Honnan Lehet igyen letölteni ezt a játékot???? -
#125 ma a 4falat ledöntöttem mert ugrott az állásom!!
szentségeltem mint a veszedelem már az 5.voltam a listán a verda pedig szinte teljesen fullon volt minden téren :(
De ma éjjel újrakezdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444 FANATIK RULEZ -
#124 persze -
Kis Nato #123 Mi a különbség a sima és a black edition között?
-
Kis Nato #122 Mi a különbség a sima és a black edition között?
-
Alien1024 #121 ps2es verzival lehet 2en játszani 1gépen??
-
#120 Ki tud valami infót a plussz autókról az mondja már el melyek azok?! -
#119 na egy efféle infót én is dobok már -
#118 Ez én voltam,csak az asszony nem jelentkezett ki-most lesz egy kis családon belüli erőszak... -
#117 Egy kis statisztika:
Pusuit duration 17:59:43
Damaged police vehicles 40
Immobilised police vehicles 16
Spike stripes dodges 12
Roadblocs dodges 20
Cost to state 212,975
Unserved infractions 6
Ilyen statisztikánál,már kergetnek rendesen-ajánlom mindenkinek a golfpályát északon ott el lehet bujni,ill délen a csatornában/van valami kék fényű izé,ami hűti a forró nyomot/ -
#116 azt sajnálom nagyon, hogy nem lehet fényképezni ebben sem -
na megyek is kicsit rosszalkodni -
#114 Folyamatosan menekültem.
Szintek:
-Normál rendőrautó
-Fekete-FBI?-autók
-normál rendőrautó utblokád
-helikopter
-utblokád sportos rendőrautokkal
-megjelennek a kamikaze terepjárók/rendőrautók/
-helikopter folyamatosan feleted repül-az út porát felzavarja,vigyázni kell,mert itt már szokott lenni terepjárós útblokád-szögekkel-amit már írtam a jobb szélre húzodva lehet kikerülni...anegyedik ilyennél véreztem el...
Azért a video tetszett amikor elkezdem löködni a rendőrnőt... -
#113 Húú az már nem semmi, én tegnap csak egy 13percest csináltam de már azt is nagyon untam. Helikopterrel még nem volt dolgom csak a Holden/GTO-val.
Mivel hoztad össze a 45percet??? -
#112 Majd 45 perc,és nem tudtam lerázni őket,helikopter,sőt még olyan szöges xar is volt ami defektet okoz... -
#111 ja Grande Punto rulez -
#110 Kinek mennyi volt eddig a leghosszabb idő mire lerázta a zsernyákokat??? Helikopter volt már??? (nekem eddig 23 perc a csúcsom)
Ezek a króm festékek nagyon állatok... -
#109 Konkrétan csak annyira voltam ideges,hogy majd'megtapostam a gépet...De vhogy csak sikerült. -
#108 csak én lennék ilyen fanatik, hogy az összeset megcsinálom
ja még mindíg a Kicsi Maseratim van de nagyon csípem lehet le sem fogom cserélni -
#107 Hát öreg Te nem tom melyik bolygóról jöttél de a Ridge Racerben ami volt az nem hozható össze egy mondatba a Drift szóval!!!!!
A GT-t meg nem kéne szapulni mert értelmetlen!
Úgyhogy maradt a Tokyo Extrem "részer. Vegyedmeginkábbazt."
-
#106 pontosan olyan lomhán vált sávot az autó hogy nem igaz
elég idegesítő tud lenni -
#105 -
mohuska #104 Akkor neked nem való igazi "ótós" játék....te kis okos
Hányás mi?.....jajj te.....jáccá a ridge-el. -
#103 Ja...De a többi b**i tud cikázni... -
beigliboy #102 ott nem kell kormányozni, csak sávot kell néha váltani, ha épp útban van valaki. ja meg persze váltani.