200
X-Men Legends II - Rise of Apocalypse
-
#40 Hat az engem nem elegit ki ha lathatom egy jatekban valamelyik Marvel figurat, teszem azt Wolverine-t.
Van akinek ez eleg, de mint jatek nem igazan sikerult utosre.
Az egesz jatek kezelese csapnivalo.
A kamera kezelestol az iranyitasig.
Sut rola, hogy nem PC-s jatek, hanem konzol atirat.
-
LittleBirdY #39 Nekem el sem indul. Tudna valaki segíteni? Ezt írja ki:
WARNING:
Librar DSETUP.dll could not be loaded. Check its consisteny with the Alchemy dlls in use.
Windows error message: A megadott modul nem található.
Nem hiszem, h DirectX hiba, mert azt frissítettem azzal, ami a játékhoz volt mellékelve. Már egy reinstall is volt. -
#38 Bármi amihez a Marvel comics a nevét adja az nem lehet "szánalmas" ...
-
#37 Inkabb egy szanalmas konzol atirat. -
#36 váá, akkor segíts légyszi!
hova kell menni, még az ACT1 kb 4-5 pályája, amiután kinyírtam azt a kiránynőt a föld alatt? ilyen bogárkiránynő, sztem tudod te is! segíts pls, me nemtom -
#35 Én már az ACT2 közepén járok ami egy dzsungel. -
#34 amúgy meddig jutottál el benne? mert én megakadtam egy helyen... -
#33 sztem is!!! :) megéri simán a 3CD-t, ami majdnem 2 CD -
#32 KURVA JÓ A GÉM!!!!
-
#31 Mit beszélsz? annyi köze van a Sudekihez mint a NFS-nek a CS-hez. SEMMI!
Ez egy Marvel Hack'N'Slash egy kis RPG-vel. -
#30 sztem rohadtul jó!!! nekem nagyon tetszik!! rohadt zsír, jó combo-k vannak benne, meg minden...nagyon bejön, csak néha szaggatásokat tud produkálni mint az Ultimate Spider Man pl, de elviselhető...sztem jó lett nagyon ez a game, nekem bejövős, nem tom ti hogy vagytok vele
csak az a gáz hogy egyből sikerült is elakadnom áááá kinyírtam egy ilyen bogár királynőt, és aztán merre? nem tudja valaki? -
#29 Milyen a gém??? -
#28 A játékba lehet karaktereket választani ? Mert mondjuk nekem rozsomák a kedvencem ( a régi képregényekbe ezen a néven futott a farkas nevü ipse) -
#27 tényleg a sudekihez hasonlit?
ez komoly? mer akkor fel se teszem :(
az vmi iszonyat gány irányitással rendelkezett még gamepaddal is :( a kamerakezelése meg NAGY 0 :( -
#26 valóban hack'n'slash de ezen kivül semmi hasonlóság a Diablóval. Ez egy konzol crpg kb olyan mint a Demon Stone vagy Sudeki
-
#25 Nagyon király game, Diablo féle hack'n'slash sok karakter, itemek, skillek a grafika is megfelelő jó és kész rajongóknak kötelező. -
#24 lol csakis lecsuknak
ez azért durva, megnyugtatlak, semmi kockázata nincsen a te részedről, max. a wanadoo-t birságolják meg...ez tuti -
#23 Én imádom a marvel comicokat !!! Sok 100 példány volt meg nekem anno mikor kicsi voltam , de azt leáldozott nekik azt most kezd visszajönni főleg a filmvásznokon , lásd Sin city , Megtorló , X-man 1,2 , Spiderman 1 ,2 !!!
Na mindegy engem érdekel a játék !!! Amugy biztos mindenki tudja hogy a wanaado meg az ehez hasonlokra ha sms-t küldesz simán lecsukhatnak titeket a szoftverrendőrök mert a wanaadonál a regbe benn volt a számotok
NA ez volt az atyai része a dolgoknak . Van valaki győri azok között akinek megvan? Mer ha igen akkor adnék neki cd-ket hogy irja meg? Lehetséges? -
#22 kösz -
#21 jhah :)
fenntvan a 3.CD is -
#20 na feltete wanadoo -
#19 jaja
amúgy még nem próbálta ki senki? mondjatok már léccike vmi kézzelfoghatót -
#18 Jaaaa...
Az más:) -
#17 öhm..nem saját reg -
#16 Kellett neked oda regisztálnod magad...... -
#15 én wanadoo-ról szedem, csakhát hol a 3. CD?
majd csak fenntlesz -
#14 Én innen -
#13 Hol 100-zal megy hol 80-nal:(((
Hol 130-cal:)))) -
#12 A Barebone miért ilyen lassú???? -
#11 honnan szedtétek le??érdekel -
#10 Én most regeltem a Barebone-ra de még nem jött meg a válasz üzenet:( -
#9 Ja én is várom még a 3. CD-t -
#8 A Wanadoo-n csak 2 cd van fennt!!! -
#7 Nekem mindegy milyen stílusú én képregény rajongó vagyok:DD -
#6 hm..és ez milyen game? RPG nem? szvsz első ránézésre a Freedom Force nevű ugyanilyen szuperhősös RPG-szerűségre emlékeztet
ezt konzolon kellemes lehet irányítani
amúgy leszedte valaki? csak hogy mondjon vmi véleményt -
#5 -
#4 bazz tényleg 3CD akkor hola a harmadik cd-ém. -
#3 2CD -
#2 Én eddig nagyon jókat olvastam a játékról :) -
abonyitomz #1 Megjelent ez a szuperhősöket felvonultató játék PCre is!
3 CDs
indításhoz semmi trükk nem kell!
jó játékot!