X-Men Legends 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki jöhetne jáccani multiba vele 😊 tök zsír lehet többen írtani a népet. ha valaki benne lenne vegyen fel msn-re és megbeszéljü: [email protected]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és mellesleg sztem nagyon jól meg van csinálva, ha akarod billentyû, ha akarod egér...szal, és ez még jó konzolátirat lett szvsz, dehát ízlések, pofonok...<#integet2>#integet2><#idiota>#idiota><#finom>#finom>
Van akinek ez eleg, de mint jatek nem igazan sikerult utosre.
Az egesz jatek kezelese csapnivalo.
A kamera kezelestol az iranyitasig.
Sut rola, hogy nem PC-s jatek, hanem konzol atirat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
WARNING:
Librar DSETUP.dll could not be loaded. Check its consisteny with the Alchemy dlls in use.
Windows error message: A megadott modul nem található.
Nem hiszem, h DirectX hiba, mert azt frissítettem azzal, ami a játékhoz volt mellékelve. Már egy reinstall is volt.
BF3: csucsorr
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hova kell menni, még az ACT1 kb 4-5 pályája, amiután kinyírtam azt a kiránynõt a föld alatt? ilyen bogárkiránynõ, sztem tudod te is! segíts pls, me nemtom
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Ez egy Marvel Hack'N'Slash egy kis RPG-vel.
csak az a gáz hogy egybõl sikerült is elakadnom áááá <#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>kinyírtam egy ilyen bogár királynõt, és aztán merre? nem tudja valaki? <#help>#help><#help>#help><#wilting>#wilting><#conf>#conf>
ez komoly? mer akkor fel se teszem 😞
az vmi iszonyat gány irányitással rendelkezett még gamepaddal is 😞 a kamerakezelése meg NAGY 0 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ez azért durva, megnyugtatlak, semmi kockázata nincsen a te részedrõl, max. a wanadoo-t birságolják meg...ez tuti<#oooo>#oooo><#oooo>#oooo><#kacsint>#kacsint>
Na mindegy engem érdekel a játék !!! Amugy biztos mindenki tudja hogy a wanaado meg az ehez hasonlokra ha sms-t küldesz simán lecsukhatnak titeket a szoftverrendõrök mert a wanaadonál a regbe benn volt a számotok <#ejnye1>#ejnye1>
NA ez volt az atyai része a dolgoknak . Van valaki gyõri azok között akinek megvan? Mer ha igen akkor adnék neki cd-ket hogy irja meg? Lehetséges?
amúgy még nem próbálta ki senki? mondjatok már léccike vmi kézzelfoghatót <#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
majd csak fenntlesz
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ezt konzolon kellemes lehet irányítani <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy leszedte valaki? csak hogy mondjon vmi véleményt <#taps>#taps><#wave>#wave><#wave>#wave>
3 CDs
indításhoz semmi trükk nem kell!
jó játékot!