X-Men Legends 2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem eggyálltalán nem gáz 😊)) én már rpóbáltam és naon zoral. ha benne vagy akkór vegyél fel msn-re és nyomhattyuk
mucsácsó
én benne vagyok Lazlo, csak az a kérdés, hogy az nem gáz itt hogy tört? attól lehet multizni?<#vigyor5><#vigyor3><#idiota>
Jó reggelt 😊

valaki jöhetne jáccani multiba vele 😊 tök zsír lehet többen írtani a népet. ha valaki benne lenne vegyen fel msn-re és megbeszéljü: [email protected]
ott a pont..., de azt is vedd figyelembe hogy eddigi hasonlo képregényes gamek ált még ilyenek sem elttek... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szega87
Nem szóltam semmit , bocs Soulhunter , fel volt jegyezve egy cetlire , de nem emlékeztem rá , pedig kezdtem belejönni az önmarcangolásba , szóval megvan a számod , no problem <#idiota>

Szega87
Van valaki gyõri azok között akinek megvan? Mer ha igen akkor adnék neki cd-ket hogy irja meg? erre a szövegre kaptam privit azt kitöröltem vele a srác telefonszámával , lol , lécci aki irt nekem srác gyõri gyerek irjon nekem mégegyszer mer töröltem a mailjét <#lama>

mucsácsó
de nem hiszem el, hogy ez a topic ennyire nem érdekel senkit <#lookaround><#lookaround><#shakehead><#shakehead>
Szega87
Figyu pénteken egy srác megírja majd nekem a gamet és akkor majd tudok róla véleményt mondani ... <#eplus2>

mucsácsó
apropó, nem tud valaki segíteni a game-ben? <#help><#help><#wilting><#conf>
mucsácsó
de ki a szart izgat? <#mf1> sztem tök jó game, én teljesen meg vagyok barátkozva a konzolátiratokkal, én meg aszondom hogy az a kula, ami CSAK pc-re van...(nem vagyok konzol-párti)
és mellesleg sztem nagyon jól meg van csinálva, ha akarod billentyû, ha akarod egér...szal, és ez még jó konzolátirat lett szvsz, dehát ízlések, pofonok...<#integet2><#idiota><#finom>
[Jakuza]
Hat az engem nem elegit ki ha lathatom egy jatekban valamelyik Marvel figurat, teszem azt Wolverine-t.
Van akinek ez eleg, de mint jatek nem igazan sikerult utosre.
Az egesz jatek kezelese csapnivalo.
A kamera kezelestol az iranyitasig.
Sut rola, hogy nem PC-s jatek, hanem konzol atirat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem el sem indul. Tudna valaki segíteni? Ezt írja ki:
WARNING:
Librar DSETUP.dll could not be loaded. Check its consisteny with the Alchemy dlls in use.
Windows error message: A megadott modul nem található.

Nem hiszem, h DirectX hiba, mert azt frissítettem azzal, ami a játékhoz volt mellékelve. Már egy reinstall is volt.

BF3: csucsorr

Szega87
Bármi amihez a Marvel comics a nevét adja az nem lehet "szánalmas" ...

[Jakuza]
Inkabb egy szanalmas konzol atirat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mucsácsó
váá, akkor segíts légyszi!<#help><#help>
hova kell menni, még az ACT1 kb 4-5 pályája, amiután kinyírtam azt a kiránynõt a föld alatt? ilyen bogárkiránynõ, sztem tudod te is! segíts pls, me nemtom
CalebJoe
Én már az ACT2 közepén járok ami egy dzsungel.
mucsácsó
amúgy meddig jutottál el benne? mert én megakadtam egy helyen...
mucsácsó
sztem is!!! 😊 megéri simán a 3CD-t, ami majdnem 2 CD<#idiota><#worship><#eljen><#eljen>
Mustang2005
KURVA JÓ A GÉM!!!!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

CalebJoe
Mit beszélsz? annyi köze van a Sudekihez mint a NFS-nek a CS-hez. SEMMI!
Ez egy Marvel Hack'N'Slash egy kis RPG-vel.
mucsácsó
sztem rohadtul jó!!! nekem nagyon tetszik!! rohadt zsír, jó combo-k vannak benne, meg minden...nagyon bejön, csak néha szaggatásokat tud produkálni mint az Ultimate Spider Man pl, de elviselhetõ...sztem jó lett nagyon ez a game, nekem bejövõs, nem tom ti hogy vagytok vele<#bee1><#worship><#worship>
csak az a gáz hogy egybõl sikerült is elakadnom áááá <#guluszem1><#wilting><#wilting>kinyírtam egy ilyen bogár királynõt, és aztán merre? nem tudja valaki? <#help><#help><#wilting><#conf>
Mustang2005
Milyen a gém???

Szega87
A játékba lehet karaktereket választani ? Mert mondjuk nekem rozsomák a kedvencem ( a régi képregényekbe ezen a néven futott a farkas nevü ipse) <#hawaii>

soulhunter
tényleg a sudekihez hasonlit?
ez komoly? mer akkor fel se teszem 😞
az vmi iszonyat gány irányitással rendelkezett még gamepaddal is 😞 a kamerakezelése meg NAGY 0 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Methylisocloro
valóban hack'n'slash de ezen kivül semmi hasonlóság a Diablóval. Ez egy konzol crpg kb olyan mint a Demon Stone vagy Sudeki

CalebJoe
Nagyon király game, Diablo féle hack'n'slash sok karakter, itemek, skillek a grafika is megfelelõ jó és kész rajongóknak kötelezõ.
mucsácsó
lol csakis lecsuknak <#idiota><#idiota><#idiota>
ez azért durva, megnyugtatlak, semmi kockázata nincsen a te részedrõl, max. a wanadoo-t birságolják meg...ez tuti<#oooo><#oooo><#kacsint>
Szega87
Én imádom a marvel comicokat !!! Sok 100 példány volt meg nekem anno mikor kicsi voltam , de azt leáldozott nekik azt most kezd visszajönni fõleg a filmvásznokon , lásd Sin city , Megtorló , X-man 1,2 , Spiderman 1 ,2 !!!
Na mindegy engem érdekel a játék !!! Amugy biztos mindenki tudja hogy a wanaado meg az ehez hasonlokra ha sms-t küldesz simán lecsukhatnak titeket a szoftverrendõrök mert a wanaadonál a regbe benn volt a számotok <#ejnye1>
NA ez volt az atyai része a dolgoknak . Van valaki gyõri azok között akinek megvan? Mer ha igen akkor adnék neki cd-ket hogy irja meg? Lehetséges?

asfa
kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

mucsácsó
jhah 😊
fenntvan a 3.CD is
drop
na feltete wanadoo

mucsácsó
jaja<#vigyor2>
amúgy még nem próbálta ki senki? mondjatok már léccike vmi kézzelfoghatót <#nyes><#vigyor3><#idiota><#idiota>
Mustang2005
Jaaaa...

Az más😊

mucsácsó
öhm..nem saját reg<#idiota><#idiota>
Mustang2005
Kellett neked oda regisztálnod magad......

mucsácsó
én wanadoo-ról szedem, csakhát hol a 3. CD?<#idiota><#idiota><#idiota>
majd csak fenntlesz
Mustang2005
Én innen

Mustang2005
Hol 100-zal megy hol 80-nal😞((

Hol 130-cal😊)))

Mustang2005
A Barebone miért ilyen lassú????

asfa
honnan szedtétek le??érdekel

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mustang2005
Én most regeltem a Barebone-ra de még nem jött meg a válasz üzenet😞

CalebJoe
Ja én is várom még a 3. CD-t
Mustang2005
A Wanadoo-n csak 2 cd van fennt!!!

CalebJoe
Nekem mindegy milyen stílusú én képregény rajongó vagyok😄D
mucsácsó
hm..és ez milyen game? RPG nem? szvsz elsõ ránézésre a Freedom Force nevû ugyanilyen szuperhõsös RPG-szerûségre emlékeztet <#vigyor2><#vigyor3>
ezt konzolon kellemes lehet irányítani <#idiota><#idiota>
amúgy leszedte valaki? csak hogy mondjon vmi véleményt <#taps><#wave><#wave>
Methylisocloro
<#nevetes1>

CalebJoe
bazz tényleg 3CD akkor hola a harmadik cd-ém.
CalebJoe
2CD
Methylisocloro
Én eddig nagyon jókat olvastam a játékról 😊

Megjelent ez a szuperhõsöket felvonultató játék PCre is!
3 CDs
indításhoz semmi trükk nem kell!
jó játékot!

← ElőzőOldal 4 / 4