X-Men Legends 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudnád nekem küldeni a mentett játékodat?
Nagyon megköszönném. Khadgar18
Elakadtam a game-ben az utolsó pályán Sekmeth templomában vagyok és van egy fal amin nem tudok átmenni próbáltam Nightcrawlwrrel átteleportálni,Jeannel telekinézissel áttörni és Farkassal betörni de nem sikerül!Légyszi segítsetek!
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Arra emlékszem, hogy ott én is elakadtam, de sajnos már nem emlékszem hogyan oldottam meg. <#fejvakaras>#fejvakaras>De még gondolkozom.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Sajnos én sem talátam/találok.
De megont elakattam.
Act3-ban Core és Facility az kész és nincsen missom mindekivel dumcsizstam minemrõl. Vkinek vmi ötlet?
Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
Ha még elakadsz, akkor írj!
Egyébként nem tud vki magyar vagy angol nyelvû végigjátszást a játékhoz?
A csapatom: Farkas, Magneto, Cyclpos, Juggeranut.
Magnetoval vissza tudnám adni de mire oda érne már ferlobban a bomba.
VKi plz segitsen.
Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
Olvastam egy angol oldalon hogy ha végigviszem az act 1-et és act 2-õt akkor kapok vmi új ruhát pár karinak. Lehet csak ps-n van de ha nem tudja vki azt hogy adhatom rá az embereimre?
A segítséget elõre is köszi
amúgy meg most olvastam, hogy készül az X-men Legends 3!!! most szedek egy videót róla:
"<2005. december 07. @ 08:22 - Berkenye>2005. december 07. @ 08:22 - Berkenye>
Várható volt, hogy a filmmel egyidõben érkezik majd egy játék is. A kiadó próbálta úgy idõzíteni, hogy a videóelõzetes nagyjából ugyanakkor érkezzen, mint a filmé. Az októberben megjelent X-Men Legends II: Rise of Apocalypse folytatásáról egyelõre nem tudni, mikor érkezik. De biztos jóóó lesz!"
ha kell valakinek, akkor itt van, tessék:
X-men Legends 3 TRAILER
Amúgy sokat segítettél, köszi, erre magamtól nem jöttem rá. De most hogy mondod, egyszer fel kellett támsztanom Wolverine-t és akkor le is szedett 4 ilyen kis háromszöget. Pedig a tutorial sem említette sehol.
Ugyebár minden karakternek vannak támadásai, és bizonyára észrevetted, hogy valamelyiknél több, valamelyiknél kevesebb megy le abból a kék csíkból, ami azt jelenti, hogy mennyi ereje van ahhoz, hogy különleges támadást használjon.És néhány támadásnál, mint pl.: Jean Grey-nél a Phoenix force - nem abból a kék csíkból megy le, hanem ezekbõl a háromszögekbõl. Ezek olyan támadások, amik sok emberre hatnak, tehet akkor érdemes használni ha sokan jönnek ellened. Tehát ezek elég értékes ki izék, mert ha nincs elég, bizonyos támadásokat nem tudsz használni. Remélem megértetted, és segítettem. VAgy csak jól összezavartalak, mer ennyit még soha nem írtam egy hozzászóláson belül<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>.
Ilyen izéket vettem fel az elõbb, mostmár nem engedi felvenni, úgy tûnik tele van a box... De mi ez?

A második ACT-ben vagyok, most vettem fel a földrõl valami világító kék X-et, és a második négyzetben megjelent a lent látható háromszög. Valami gyûjthetõ izének lehet a kijelzõje? De beacon-bõl van most 4, data discbõl meg kettõ. Akkor mi lehet? Valaki tudja esetleg?

Várjunk csak, nem az Extraction pointra gondoltam, hanem az alsó lilával keretezett részre. Az az öt négyzet, az elsõ beixelve. Az ACT-ot jelölné?
Most vagyok az ACT1 végén (Great Hall) és most vettem észre. Vagy ott van az elejétõl fogva?
köszi

tud valaki arról hogy az elsõ rész megjelent e pcre? vagy ha konzolos akkor emulálható e?
olyanokat lehet zúzni benne xD <#idiota>#idiota>
csak még úgy elakadtam benne a 3. pályán mint a huzat, de nembaj, már úgysincs meg a game...<#rolleyes>#rolleyes>
de télleg, csak ajánlani tudom, NAGYON JÓ GAME!
Unlockable: Iron Man
You must get four homing beacons per act. Each time you do you get a piece of Iron Man's armor. By Act 5, once you've located all the beacons, go save Iron Man.
-----------------------------------------------------------------
Unlockable: Professor X
Complete all of the Danger Room missions.
Unlockable: Deadpool
Finish the game.
Unlock All Comics And Movies
On the review menu screen, quickly enter the following on the D-Pad:
Unlock All Comics: RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, UP, UP, RIGHT, START
Unlock All Movies: LEFT, RIGHT, RIGHT, LEFT, DOWN, DOWN, LEFT, START
hogy lehet uj embereket venni???
hol van az elsõ misztikus kõ?????
1.--> Odamész Bestiához és nem beszélgetés hanem a vásárlást választod , ott vehetsz cuccokat , képességeket , szinteket léphetsz , megfelelõ pénz arányába , de ez nekem túl gagyi volt mer tul sokba kerül minden nála <#schmoll2>#schmoll2>
1:hogy lehet a karaktereknek uj képességet venni???
2:van a játékhoz végigjátszás vagy magyarítás???
3: jó volna ha tudnátok
az options ba vannnak a billentyû használata ott beállítottam min a 4 playert és utána már lehet 4en játszani
és nem kell hozzá multiplayer
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
mert ha elkezdek 1 játékot elõröl és megnyomom az esc akkor ott van hogy player és 1 2 3 4 de ha beixelem mindet nem tudom hogy
hogy kell irányítani
megdudnátok nekem mondani hogy hogy kell párosan játszani???
Nem tudok mit kezdeni ABYSS-al amikor a repülõ tetején dobigálja a bombákat azt tudom hogy a repülõjét meg kell semmisiteni ugy hogy a bombákat visza vedet,de en eleget vettem visza de a repülõnek nem lesz semmi baja!talán rosszul csinálok valamit? pls aki tud az segitsen!
de a colossus, meg az iceman is rendesen odavernek!!!