X-Men Legends 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Lacc16.

El tudnád nekem küldeni a mentett játékodat?

Nagyon megköszönném. Khadgar18
xy21
Lehet egy gépen ketten nyomni???

xy21
Ez télleg jó gém😄
Most zúzom rendesen.

Hello! Segítsen valaki.Megszereztem Iron Man-hez mind a 4 cuccát, de mikor kiszabadítom és beszélek vele mindig elküld a fenébe, hogy keressem meg a páncélját.Aki tud segíteni a [email protected] küldje a választ. Köszi
Liio
Megoldva!😄

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Liio
Hello!
Elakadtam a game-ben az utolsó pályán Sekmeth templomában vagyok és van egy fal amin nem tudok átmenni próbáltam Nightcrawlwrrel átteleportálni,Jeannel telekinézissel áttörni és Farkassal betörni de nem sikerül!Légyszi segítsetek!

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Toodmayne
Grayback21:
Arra emlékszem, hogy ott én is elakadtam, de sajnos már nem emlékszem hogyan oldottam meg. <#fejvakaras>De még gondolkozom.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Grayback21
Toodmayne:
Sajnos én sem talátam/találok.
De megont elakattam.
Act3-ban Core és Facility az kész és nincsen missom mindekivel dumcsizstam minemrõl. Vkinek vmi ötlet?

Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

Toodmayne
Grayback21: Juggernaut-tal menj oda egy bombához, és nyomd meg az "E" gombot! Ekkor ha minden igaz felemeli. Ezután odamész a hajó szélére, a másik hajó felé fordulsz, és megint lenyomod az "E" -t! Ekkor nekidobja a hajónak. Ezt megismétled párszor, és lezuhan a hajója, õ meg átugrik a tiédre ...
Ha még elakadsz, akkor írj!
Egyébként nem tud vki magyar vagy angol nyelvû végigjátszást a játékhoz?

Grayback21
Remélem még nehányan nézi ezt a helyet. ACt1 végéig juttoma azt a kék csávot levertem ,aztán elmenül a hajóval. Na én ott akadtam ell, elvben a bombákat kell vissza "adni" neki.
A csapatom: Farkas, Magneto, Cyclpos, Juggeranut.
Magnetoval vissza tudnám adni de mire oda érne már ferlobban a bomba.
VKi plz segitsen.

Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

Mu*][*h4pHu|{4
up!

tcsabi
Hello megkaptam egy havertól másoltba a játékot van hozzá crack jó feltelepítem az jó, de amikor elindítom elindul ott az a képernyõ azt rögtön kiszáll. vki tudja mi a baj??<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru2><#szomoru2>

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

Toodmayne
bocs nem danger romm discet, hanem danger room disc-eket!

Toodmayne
Én csak Deadpool-t kaptam meg, mert végigvittem a játékot, de X Professzorhoz meg kell találni az danger romm disc-et. Már 800-szor mégigmentem az összes pályán, de nem találom a többit. Úgyhogy valaki nem tudna végigjátszást a játékhoz??? Egyébként tetszik Deadpool, de nem a legjobb.

És aki végig vitte a bonusokat majd megkapta X Professort, Iron Man-t és Deadpool-t azoknak hogy tettszik? Nekem naon bejönnek

Lenne egy kérdésem hátha tudja vki.
Olvastam egy angol oldalon hogy ha végigviszem az act 1-et és act 2-õt akkor kapok vmi új ruhát pár karinak. Lehet csak ps-n van de ha nem tudja vki azt hogy adhatom rá az embereimre?

Hát Kurt én nemtom most milyen részrõl beszélsz ha ezt egyáltalán ide szántad, mert én nem találkoztam iylennel.

Hy all. Vki segítsen. Hogy lehet elindítan a tournamentet. Vagy azt hogy Wolverinnel az adamantium beültetés után tudok menekülni. Vki írja meg. Amúgy nagyon király a játék.
A segítséget elõre is köszi
Toodmayne
De ez nem az X-Men Legends 3 Trailere, hanem az x-Men 3 filmnek az elõzetese!!!

mucsácsó
hátjha, arra valóak azok a háromszögek, hogyha 4 összejön, akkor lesz 1db rublikád, amit nagyon erõs és durva képességekre tudod felhasználni, persze késõbbiekben lesz olyan, hogy 3, 4 rublikát fogyaszt el az a képesség, de az már atomcsapás...ezeket érdemes tartogatni, és fõellenségeknél bevetni! 😊
amúgy meg most olvastam, hogy készül az X-men Legends 3!!! most szedek egy videót róla:
"<2005. december 07. @ 08:22 - Berkenye>
Várható volt, hogy a filmmel egyidõben érkezik majd egy játék is. A kiadó próbálta úgy idõzíteni, hogy a videóelõzetes nagyjából ugyanakkor érkezzen, mint a filmé. Az októberben megjelent X-Men Legends II: Rise of Apocalypse folytatásáról egyelõre nem tudni, mikor érkezik. De biztos jóóó lesz!"

ha kell valakinek, akkor itt van, tessék:
X-men Legends 3 TRAILER
Akkor ez most rekord <#vigyor>
Amúgy sokat segítettél, köszi, erre magamtól nem jöttem rá. De most hogy mondod, egyszer fel kellett támsztanom Wolverine-t és akkor le is szedett 4 ilyen kis háromszöget. Pedig a tutorial sem említette sehol.

Toodmayne
Nos, a második képednél, ahol csak egy negyed van a második kockában, ott lehet látni, hogy az a kocka világosabb, mint az utána levõ 3. Amennyi kocka viágosabb, annyi tud betelni ezekkel a kis háromszögekkel(ami a földön az a viágító X-ezt ha megölsz vkit akkor kapod-és egy X az egy kis háromszögecske).
Ugyebár minden karakternek vannak támadásai, és bizonyára észrevetted, hogy valamelyiknél több, valamelyiknél kevesebb megy le abból a kék csíkból, ami azt jelenti, hogy mennyi ereje van ahhoz, hogy különleges támadást használjon.És néhány támadásnál, mint pl.: Jean Grey-nél a Phoenix force - nem abból a kék csíkból megy le, hanem ezekbõl a háromszögekbõl. Ezek olyan támadások, amik sok emberre hatnak, tehet akkor érdemes használni ha sokan jönnek ellened. Tehát ezek elég értékes ki izék, mert ha nincs elég, bizonyos támadásokat nem tudsz használni. Remélem megértetted, és segítettem. VAgy csak jól összezavartalak, mer ennyit még soha nem írtam egy hozzászóláson belül<#vigyor2><#idiota>.

Ez az!
Ilyen izéket vettem fel az elõbb, mostmár nem engedi felvenni, úgy tûnik tele van a box... De mi ez?

Akkor ezt most hogy?
A második ACT-ben vagyok, most vettem fel a földrõl valami világító kék X-et, és a második négyzetben megjelent a lent látható háromszög. Valami gyûjthetõ izének lehet a kijelzõje? De beacon-bõl van most 4, data discbõl meg kettõ. Akkor mi lehet? Valaki tudja esetleg?

Szega87
ja én nem is néztem hogy lila karikázás is van , az az act ot jelöli , azt hittem a mentés és extraction re gondolsz !

Nagyon úgy tûnik, hogy valami alapvetõ dolgot hagyhattam ki... De igen, komolyan kérdeztem. Ez nagyon gáz? <#idiota>
Várjunk csak, nem az Extraction pointra gondoltam, hanem az alsó lilával keretezett részre. Az az öt négyzet, az elsõ beixelve. Az ACT-ot jelölné?

Szega87
lol , vicces gyerek vagy , ezt komolyan kérdezted? <#vigyor>

Ez itt mi?
Most vagyok az ACT1 végén (Great Hall) és most vettem észre. Vagy ott van az elejétõl fogva?
köszi

szasztok!
tud valaki arról hogy az elsõ rész megjelent e pcre? vagy ha konzolos akkor emulálható e?
mucsácsó
hát én nem vok az, és nagyon tetszett! <#smile><#eljen>
olyanokat lehet zúzni benne xD <#idiota>
csak még úgy elakadtam benne a 3. pályán mint a huzat, de nembaj, már úgysincs meg a game...<#rolleyes>
de télleg, csak ajánlani tudom, NAGYON JÓ GAME!
Én már kétszer végig vittem a gamet és elmondhatom naon baba. Mivel Marvel rajongó vok ezért tettszett annyira, de ha nem lennék az akkor is naon bejönne.

Remélem megy az angol mondjuk nem nehéz lefordítani akkor s ha nem menne.

Már olvasható volt lejjeb is és én is leírtam hogy
Unlockable: Iron Man

You must get four homing beacons per act. Each time you do you get a piece of Iron Man's armor. By Act 5, once you've located all the beacons, go save Iron Man.
-----------------------------------------------------------------
Unlockable: Professor X

Complete all of the Danger Room missions.
Unlockable: Deadpool

Finish the game.
Unlock All Comics And Movies

On the review menu screen, quickly enter the following on the D-Pad:

Unlock All Comics: RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, UP, UP, RIGHT, START
Unlock All Movies: LEFT, RIGHT, RIGHT, LEFT, DOWN, DOWN, LEFT, START

Szega87
ja

de az emberek között van 3 ?-jel azokat hogy kell megszerezni?????
Szega87
embert venni nem lehet csak cserélni és game közbe megszereznin és a bázison tod õket cserélgetni !!! <#gun>

pár kérdés:

hogy lehet uj embereket venni???
hol van az elsõ misztikus kõ?????
Szega87
2. és 3. -->www.vegigjatszas.hu-n probálkozz lehet hogy ott találsz de csak idõ kérdése mikor jön ki!
1.--> Odamész Bestiához és nem beszélgetés hanem a vásárlást választod , ott vehetsz cuccokat , képességeket , szinteket léphetsz , megfelelõ pénz arányába , de ez nekem túl gagyi volt mer tul sokba kerül minden nála <#schmoll2>

lenne egypár kérdésem:
1:hogy lehet a karaktereknek uj képességet venni???
2:van a játékhoz végigjátszás vagy magyarítás???
3: jó volna ha tudnátok
rájöttem
az options ba vannnak a billentyû használata ott beállítottam min a 4 playert és utána már lehet 4en játszani
és nem kell hozzá multiplayer
ThugEdge
van ebben ilyen ,hogy lock target vagy tutin oda kõ irányítani az emberem,ha enemyn powert akarok nyomatni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Szega87
ezt most nem értem ?

szerintem nem
mert ha elkezdek 1 játékot elõröl és megnyomom az esc akkor ott van hogy player és 1 2 3 4 de ha beixelem mindet nem tudom hogy
hogy kell irányítani
Szega87
Igen , a válasz multiplayer <#lama>

hy !!!!!
megdudnátok nekem mondani hogy hogy kell párosan játszani???
Kösz szépen sokat segitettel, abysst szétszedtem 😊
Szega87
Ugy tudod szétkapni abysst , hogy alapba 2 repcsi van , dobál bombákat és nos azokat kell felkapni egy erõõsebb mutánssal pl jaggernaut ás colossus . És jól nekibaszkodni abyss gépének és akkor felrobban egy idõ után és átpattan , majd nyit egy portált a saját dimenziójába ott meg szét kell küdni az idõzitett bombákat ás akkor abyss világa széprobban és ti meg megmenekültök , sok sikert , remélem segíthettem <#hawaii>

Sziasztok! szerintem is a játék nagyon cool de elakadtam egy hejt.
Nem tudok mit kezdeni ABYSS-al amikor a repülõ tetején dobigálja a bombákat azt tudom hogy a repülõjét meg kell semmisiteni ugy hogy a bombákat visza vedet,de en eleget vettem visza de a repülõnek nem lesz semmi baja!talán rosszul csinálok valamit? pls aki tud az segitsen!
mucsácsó
aha, hát valóban lassú, kell skillezni azt jó lesz <#wink><#wink>
de a colossus, meg az iceman is rendesen odavernek!!!
Szega87
Lassu és annyira nekem nem jön be