Earth 2160
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tuggyavki ho hogyan lehet nyomulni az alienekkel??beszélnek vmi érthetetlent,de nem értem az égsz fajt
Demo és full is.
Csökkentettben a menü bejön, ilyenkor pályabetöltésig eljutok, onnan viszont megint kirepít.
ati 9550
512ram
c 1,8
5let?
maga a játék jó lenne (habár ground conrtoll II-hüz képest sehol se van) de a nehézkessége... elég illúzióromboló. amúgy átlagos történet, újszerü megoldások, szép grafikai köntösben.
pár hiba van... de fogjuk rá: jó kis játék.
Olyan, ami alatt kiadhatsz parancsokat?
priviben lehet kérdezni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem sok rts-ben láttam olyat hogy a föld alatt ásni lehetett, nagy pontossággal te fejlesztetted ki a gépeidet stb...Mindenképp érdemes kipróbálni asszem.Ja és a starcraft azért nem volt egy olyan nagyisten játék szerintem,de a története tényleg nem volt elhanyagolható.<#szomoru1>#szomoru1>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Ugyanmár, Sc az a stratégiai játékok legjobbika, annál jobb játékélményt és story -t nem nagyon látni manapság se. Fõleg ez a játék nem! (de biztos tévedek?!) Az tény hogy grafika tetszik de más nem nagyon, de sztem stratégiai játéknak az a lényege hogy legyen egy jó storyja és játszhatósága, és a multi része sem elhanyagolható. (a proton fajt kikérem minden SC és nevében <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>)
Baromi ronda ez az új dizájn!
Baromi ronda ez az új dizájn!
A kevés tapasztalat alapján nekem a repülõ egységek, ion, laser és rakétavetõs változatban voltak a leghatékonyabbak. 100-120 db ezekbõl és ledaráltak mindent. A többi egység a repair bot kivételével nem sokat ér.
Nekem nem tetszett a game, mert számomra medium fokozaton, nehéz volt, fél napot kinlódni egy küldetéssel ? Na ne..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
Szerintem képek után (de még video után sem) lehet megítélni egy játék grafikáját. Nagyon becsapósak a dolgok. Ez igaz jó és rossz irányba is.
Lehet, hogy jó a játék grafikája, de ezt a képek nem adják vissza.
Egy DoW bármikor a porba alázza ezt a grafikát, de megkockáztatom , hogy a GC2 is. (hangsúlyozom: a képek alapján mondom ezt)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#eplus2>#eplus2>
xbox360+komputer
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem tetszett az 50, majd talán ezt is megnézem valamikor.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
http://www.bighugegames.com/riseoflegends/popup_screen_3_2.html
ui.:én is nagy Sc maniac voltam.
Viszont azt kell mondjam, hogy mint RTS game, nagyon jó kis kikapcsolódás, a grafika rendben van, a játékmenet pedig elmegy. Nem egy olyan játék, amelyet még évek múlva is elõvesz az ember (pl. StarCraft), de azért kellemes idõtöltés.
Emellet grafikailag nagyon ott van. Azért ezen kívül is van egy-két újjítás ami tetszett. pl: az építkezések is ötletesek.
Összegzés képpen csak annyit, hogy én többet vártam volna tõle. Arra számítottam, hogy összegyúrják a 2140et és az 50et és a kettõbõl megszülethetet volna szerintem minden idõk legjobb stratégia játéka. Na de sebaj. Hátha majd a kiegészítõkbe bele teszik ezeket a dolgokat.