728
-
#608 4x12 a legújabb, amihez jelen pillanatban még nem tölthető magyar felirat csak angol -
#607 akkor most mi van? most van új rész vagy nincs? :D -
#606 bocsi,de én nem tudtam,hogy már van 12-es.. -
#605 Na erről van szó. Én is a 12-re gondoltam. :) -
Seten #604 Köszönöm de itt hol van a S04E12 magyar? :) -
#603 "Van magyar is,hétvégén töltöttem le,és néztem meg(magyar felirattal). Talán nézz körül más feliratos oldalon is:)!"
Hétfő hajnalban volt új rész. 4x11-hez van mindenhol már magyar.
4x12-höz még csak angol.
Remélem így végre nem beszéltek el egymás mellett többé e témában. :)
Písz -
#602 Tessék:
http://felirat.kabfasz.hu/index.php?keres=desperate+housewives
:P -
Seten #601
De ha leírtad volna, te honnan szedted le, akkor segítettél volna a többieknek is. :)
supersubtitles-en, hosszupuskán nincs
-
#600 Van magyar is,hétvégén töltöttem le,és néztem meg(magyar felirattal).Talán nézz körül más feliratos oldalon is:)! -
#599 naja, angollal... :) -
#598 már van új rész,felirattal együtt!
sztem nagyon jó -
#597 új epizód? -
#596 uhhhh...az még nagyon sok! -
boomerangtv #595 http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode_listings.html?season=4&tag=nav_bar;4
április 6.-ától új epizódok -
#594 Kalózöböl -
#593 sziasztok, meghalt az egyik oldalam ahonnan leszoktam szedni asorozatot, ti honnan szeditek, adjatok egy linket pls, köszi! -
Lyan Kyj #592 4x10 Elképesztő! Jobban tetszett, mint a 9-es! Párbeszédek hihetetlenül frappánsak, jelenetek is abszolút elsőrangúak. Ha így folytatja, igencsak előre lép a toplistámon. -
#591 végre találtam én is egy normálisat!
de ennek nem tetszett a vége! :(
a Carlos - Gaby vonal nem volt jó :( -
#590 valamit nagyon nem jól csinálsz :D, adjak egy linket??DH 4x10
Ennek működnie kell spanyol felirat nélkül...:D -
#589 mi a f*szért ilyen k*rva nehéz ezt a 10-es részt normáluisan megszerezni? most letöltöttem, de van alatta beleégetett spanyol felirat, hát menjenek már a jó büdös francba! -
#588 vagy hát én konkrétan azt írtam be amit te, de akkor részletben keresem -
#587 köszi, egyébként ezt a release-t nem találja a mininova sem :-/ -
#586 ja, azt nem írtam, hogyha elindítod, fennáll a veszélye, hogy vírust is kaptál... bár, lehet, hogy csak a DomPlayer tartalmazná!! gyorsan töröld le...:) -
#585 téged jól "átvertek"... olyan fake verziót szedtél le, amit soha az életbe nem fogsz tudni lejátszani!! ha tudok javasolni release-t, akkor ezt töltsd le: Desperate Housewives S04E10 PROPER HDTV XviD-NoTV [eztv]
nem tudom melyik oldalt használod, feltételezem torrentről szedted le... de ajánlatos a kommenteket elolvasni, mielőtt töltesz! (jótanács: nézd meg a mininova-t, tuti jó oldal) -
#584 mi eeeeeez?????!!!!!!!!!
nekem miért csak valami Dom Player letöltésével engedi lejátszani?
nektek is?
az új 10-es részt csak egy iylen videólejátszóval engedi lejátszani, milyen f*szság ez?
honnan tudok letöltni egy normális verziót, vagy egy ilyen lejátszót? -
Seten #583
Mondom, nagyon jó a 10. is! A Gaby-Carlos vonal a legjobb. :)
-
#582 kiváncsi leszek mi lesz benne,meg mijen lesz!
remélem én is h nem lesz rosszabb:S.
(a régi banner jobb volt sztm,nem tom ki cserélte ki...de mind1) -
#581 Ahogy néztem imdb-n ezt a 10.részt teljesen mások írták mint eddig. :(
Remélem nem megy a minőség rovására,és jól folytatják a kiváló 9.részt! -
Seten #580
Ez a S04E09 már átment jóformán katasztrófafilmbe. :)
Amit nem értek: ha most sztrájk van akkor hogy-hogy kész van a E10? (Ez viszont már hozta a régi formát, nagyon jókat lehet rajta kacagni.)
-
kev #579 köszi -
kovi04 #578 S3 E15 -
kev #577 Hi. Valaki világosítson fel, hogy a 62-rész, az hanyadik évad, hanyadik rész.Köszi. -
#576 Ejha,jó volt az új rész! -
#575 már van kövi rész, az eddig a legdúrvább
csak egy kis csigázás képpen:
Szegény Lynettel most mi lesz? vagyis a családjával? :( -
#574 mindenki sztrájkol!buszosok,vasutasok,tanárok,sorozat irók...ez a gyurcsány csomag midenhova elér.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon kemények most ezek a részek:vajon mit fog csinálni gabieval a csávó?ááá
na meg a mike is egy drogos lett...kiváncsi vagyok a kövi részre: feliratot várok még! -
Nyiri #573 Hollywoodban csak olyan iro irhat sorozatot aki tagja a irok szovetsegenek es most a szovetseg sztrajkol. -
#572 kevés pénzt kapnak vagy valami ilyesmi
az egyik újságban láttam ahol erről volt szó és mutatták hogy Eva longoria is ott sztrájkolt és a Breet játszó sz.nő is -
#571 én úgy hallottam azok nem sztrájkolnak, mármint a DH-s írók, de lehet hogy már ők is!
hülye egy világ ez, amúgym iért is sztrájkolnak pontosan? -
#570 a forgatókönyvírók sztrájkja
Victor1103
legyen igazad -
#569 le vagyok maradva...,milyen sztrájk?és miért fejezik be?