Desperate Housewives - Született feleség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
ezzel az elmélettel csak az a probléma, hogy ha most folytatják a "jelenben", akkor mire mondjuk 5 évad múlva eljutnak az elõrevetittet ídõbe, akkor addigra már pl. a most bemutatott randa Gaby gyerekek is jócskán idõsebbek lesznek (mmint a szinészek).
sokkal valószínûbb, hogy utalásokkal, vagy más epizódokkal (mmint flashback-ekkel) mutatják meg, hogy mi történt az elmúlt 5 évben.
de még az is egy érdekes húzás lenne, ha nem árulnák el, és a nézõ fantáziájára bíznák...

PLackó
"dobja ezt a szart" 😄
Remélem tényleg ezek lesznek, de a legjobb az lenne ,ha onnan folytatnák ahol abbamaradt, nem kell elõreugrani.
Gabysban is remélem iagazad van,mert ha mégis az övéi, akkor már Gaby nem lessz az igazi Gaby.

Broafka
sajnos nálam itt bukott meg a Kés/Alatt is!
Szenzációs az a sorozat, aztán bejön egy olyan epizód hogy 20 évvel késõbb, és nagypapák, meg nagymamák a fõszereplõk... szóval egyszerûen vége a sorozatnak ha azt vesszük, mert hol a feszülotség, hogy mnodjuk, úristen meghalnak a fõszereplõk vagy ilyesmi

Itt is, nálam is nagyon lehúzta ez az egész dolog. Hát a Gabys dolog az no comment, az borzalmas.
Lynettes dolgot meg lehetett sejteni talán 😄 bocsi, hogy így írok de lusta vagyok spoilerezni, így megpróbálom úgy hogy ne rontsak el semmit se.
A Suzenes dolognál meg nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak, egyrész a szereplõ miatt kellett röhögnöm, másrészt, hogy miért?! 😞

Nagyon várom az 5. évadot, nagyon kíváncsi avgyok, hogy hogy fogják folytatni. Nagyon rmeélem hogy ezek a dolgok csak ilyen becsapások, és:
(uhh, de utállak, most spoilereznem kell! 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet hogy ez egy iylen pillanat 5 év múlva volt, és Suzan csak összeveszett Mike-kal, aztán dobja ezt a szart...
Lehet hogy Gabynak nem is a gyerekei vagy nem tudom
Na jó, én csak remélem hogy nem rontják el a sorozatot, és happy lesz az egész! 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

PLackó
Te jó ég...
Nagyon ütött ez a dupla rész.
Igen hatásos volt, végig feszültséggel teli, a titkok pedig kiderültek..
Cathrine karaktere nagyon szimpatikus lett nekem.
Viszont nagyon nem tetszik ez az 5 évvel késõbb dolog.
Ha valami ilyen jól beválik azt miért kell így elrontani, könyörgöm!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként Gabynak nem lettek tul szép gyerekei 😛
Rossz így látni a jövõt,sokkal jobb ha szépen kibontakozik minden.
Valahogy olyan illuzióromboló hogy mike eltûnt, hogy Lynette gyerekei mit csinálnak, meg ugye Gaby is.
Nekem ez nagyon nem tetszett.
Ez a dupla rész nálam 10/9.5 pontos lenne, de az 5 éves dolog miatt csak 10/7.

Ti hogy vagytok vele?

Broafka
elõször én is úgy láttam, aztán visszatekertem, mondom, ez az asrác ami a coolon annak a sorozatnak az elõzetesében van...
De az ott nem buzit alakít? 😄
azért ott vannak aszínészek is hogy mit el nem vállalnak!

fravik
én is remélem, hogy nem 5 év múlvától folytatják! de micsoda vége lett! már alig várom a köv. évadot! lassan "vége" lesz minden sorozatomnak... 😞

igen, abból (QAF) a sorozatból van és úgy hívják Gale Harold!
sokan azt hitték (külföldi és magyar forumokon egyaránt), hogy Adam az, de azok nem t'om mit láttak...😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Broafka
egyébként, a Suzannal a végén az a fazon, az nem abból a buzi sorozatból van?

Broafka
mivel kb 10 évadra vagy hányra vannak leszerzõdtetve, így minden valószínûséggel, de remélem nem ettõl az 5 év múlvától folytatják

fravik
Úristen!! Láttátok az utolsó részt??? Oh my f... God!! Ugye lesz még 5.évad?? :o

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

cukorborso18
köszi szépen😊

Clidey
Nincs. Holnapra lesz elvileg a Hosszúpuskán.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

cukorborso18
az évadzáróhoz van valahol magyar felirat?sürgõs lenne...köszi

tnm
általában nem, de olyan írtó nagy Firefly (és Two Guys and a Girl) fan vagyok, hogy Nathan Fillion sorozatos alakításait követem. DH-t is valóban csak ettõl az évadtól kezdve néztem (fõszereplõ karakterek neveit se tudom pl. mind😛).

#615: A világ egyik legnagyobb (talán a legeslegnagyobb) kultsorozatának a fõ-fõszereplõje.

Broafka
most ha nem néztem volna meg a gúglin, akkor az ki? 😄

egyébként én nekem kell az a magyar felirat, supersubtitle-ön még nincs fent, máshol? :-/
tök kíváncsi vagyok erre az évadzáróra, de ilyen félig (3/4-ig) értve nem akarom megnézni.

az a kis Kayla milyen kis ribanc, húúú de utálom az ilyen részeket egy filmben!

Victor1103
De ez a karakter csak a 4.évad óta van csak a sorozatba.Meg te szereplõhöz kötöd egy sorozat nézését???Ha nincs benne kiszálsz ha meg pl 5.évadba jön kedvenc színész akkor beszállsz vagy nem értem a logikát<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tnm
elvileg nem mennek majd vissza :S
ami azt is jelenti, hoyg Nathan Fillion se nagyon várható vissza (pláne kapott egy rendes szerepett abc-n)
szal asszem 5 évadra nem maradok...

Victor1103
Nekem is tetszett az évadzáró!Most kíváncsi leszek hogy a következõ évadba visszamennek-e abba az idõbe mikor még élt a Mary Alice vagy folytatják rendesen.Mert a mostani rész végére nyílván azért rakták be a Susanos jelenetet hogy utaljanak rá ,történne itt még egy s más..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Broafka
jó, én teljesen lemaradtam, remélem a 13. részt letudom még szedni! :S

tnm
hát ez az évadzáró.... kicsit hatás vadász volt azzal, amit a végén megléptek.

tnm
jövõre való tekintettel:
4x13 Hello, Little Girl 4/27/2008
4x14 Opening Doors 5/4/2008
4x15 Mother Said 5/11/2008

a dátumokat az idõeltolódás miatt úgy kell értelmezni, hogy magyar idõ szerint másnap hajnalban kerül Amerikában adásba és nem sokkal utána lesz "publikus"

tnm
4x12 a legújabb, amihez jelen pillanatban még nem tölthetõ magyar felirat csak angol

Broafka
akkor most mi van? most van új rész vagy nincs? 😄

cukorborso18
bocsi,de én nem tudtam,hogy már van 12-es..

Clidey
Na errõl van szó. Én is a 12-re gondoltam. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszönöm de itt hol van a S04E12 magyar? 😊

tnm
"Van magyar is,hétvégén töltöttem le,és néztem meg(magyar felirattal). Talán nézz körül más feliratos oldalon is😊!"
Hétfõ hajnalban volt új rész. 4x11-hez van mindenhol már magyar.
4x12-höz még csak angol.
Remélem így végre nem beszéltek el egymás mellett többé e témában. 😊
Písz

cukorborso18
Tessék:
http://felirat.kabfasz.hu/index.php?keres=desperate+housewives
😛

De ha leírtad volna, te honnan szedted le, akkor segítettél volna a többieknek is. 😊

supersubtitles-en, hosszupuskán nincs

cukorborso18
Van magyar is,hétvégén töltöttem le,és néztem meg(magyar felirattal).Talán nézz körül más feliratos oldalon is😊!

Clidey
naja, angollal... 😊

cukorborso18
már van új rész,felirattal együtt<#vigyor3>!
sztem nagyon jó

Shaman
új epizód?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ddomi87
uhhhh...az még nagyon sok!

ööö...retekegér...!

http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode_listings.html?season=4&tag=nav_bar;4

április 6.-ától új epizódok

Clidey
Kalózöböl

Broafka
sziasztok, meghalt az egyik oldalam ahonnan leszoktam szedni asorozatot, ti honnan szeditek, adjatok egy linket pls, köszi!

4x10 Elképesztõ! Jobban tetszett, mint a 9-es! Párbeszédek hihetetlenül frappánsak, jelenetek is abszolút elsõrangúak. Ha így folytatja, igencsak elõre lép a toplistámon.

Broafka
végre találtam én is egy normálisat!
de ennek nem tetszett a vége! 😞
a Carlos - Gaby vonal nem volt jó 😞

fravik
valamit nagyon nem jól csinálsz 😄, adjak egy linket??DH 4x10
Ennek mûködnie kell spanyol felirat nélkül...😄

Broafka
mi a f*szért ilyen k*rva nehéz ezt a 10-es részt normáluisan megszerezni? most letöltöttem, de van alatta beleégetett spanyol felirat, hát menjenek már a jó büdös francba!

Broafka
vagy hát én konkrétan azt írtam be amit te, de akkor részletben keresem

Broafka
köszi, egyébként ezt a release-t nem találja a mininova sem :-/

fravik
ja, azt nem írtam, hogyha elindítod, fennáll a veszélye, hogy vírust is kaptál... bár, lehet, hogy csak a DomPlayer tartalmazná!! gyorsan töröld le...😊

fravik
téged jól "átvertek"... olyan fake verziót szedtél le, amit soha az életbe nem fogsz tudni lejátszani!! ha tudok javasolni release-t, akkor ezt töltsd le: Desperate Housewives S04E10 PROPER HDTV XviD-NoTV
nem tudom melyik oldalt használod, feltételezem torrentrõl szedted le... de ajánlatos a kommenteket elolvasni, mielõtt töltesz! (jótanács: nézd meg a mininova-t, tuti jó oldal)

Broafka
mi eeeeeez?????!!!!!!!!!
nekem miért csak valami Dom Player letöltésével engedi lejátszani?
nektek is?
az új 10-es részt csak egy iylen videólejátszóval engedi lejátszani, milyen f*szság ez?
honnan tudok letöltni egy normális verziót, vagy egy ilyen lejátszót?

Mondom, nagyon jó a 10. is! A Gaby-Carlos vonal a legjobb. 😊

ddomi87
kiváncsi leszek mi lesz benne,meg mijen lesz!
remélem én is h nem lesz rosszabb:S.

(a régi banner jobb volt sztm,nem tom ki cserélte ki...de mind1)

ööö...retekegér...!

PLackó
Ahogy néztem imdb-n ezt a 10.részt teljesen mások írták mint eddig. 😞
Remélem nem megy a minõség rovására,és jól folytatják a kiváló 9.részt!

Ez a S04E09 már átment jóformán katasztrófafilmbe. 😊

Amit nem értek: ha most sztrájk van akkor hogy-hogy kész van a E10? (Ez viszont már hozta a régi formát, nagyon jókat lehet rajta kacagni.)

köszi