Desperate Housewives - Született feleség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokkal valószínûbb, hogy utalásokkal, vagy más epizódokkal (mmint flashback-ekkel) mutatják meg, hogy mi történt az elmúlt 5 évben.
de még az is egy érdekes húzás lenne, ha nem árulnák el, és a nézõ fantáziájára bíznák...
Remélem tényleg ezek lesznek, de a legjobb az lenne ,ha onnan folytatnák ahol abbamaradt, nem kell elõreugrani.
Gabysban is remélem iagazad van,mert ha mégis az övéi, akkor már Gaby nem lessz az igazi Gaby.
Szenzációs az a sorozat, aztán bejön egy olyan epizód hogy 20 évvel késõbb, és nagypapák, meg nagymamák a fõszereplõk... szóval egyszerûen vége a sorozatnak ha azt vesszük, mert hol a feszülotség, hogy mnodjuk, úristen meghalnak a fõszereplõk vagy ilyesmi
Itt is, nálam is nagyon lehúzta ez az egész dolog. Hát a Gabys dolog az no comment, az borzalmas.
Lynettes dolgot meg lehetett sejteni talán 😄 bocsi, hogy így írok de lusta vagyok spoilerezni, így megpróbálom úgy hogy ne rontsak el semmit se.
A Suzenes dolognál meg nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak, egyrész a szereplõ miatt kellett röhögnöm, másrészt, hogy miért?! 😞
Nagyon várom az 5. évadot, nagyon kíváncsi avgyok, hogy hogy fogják folytatni. Nagyon rmeélem hogy ezek a dolgok csak ilyen becsapások, és:
(uhh, de utállak, most spoilereznem kell! 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy Gabynak nem is a gyerekei vagy nem tudom
Na jó, én csak remélem hogy nem rontják el a sorozatot, és happy lesz az egész! 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nagyon ütött ez a dupla rész.
Igen hatásos volt, végig feszültséggel teli, a titkok pedig kiderültek..
Cathrine karaktere nagyon szimpatikus lett nekem.
Viszont nagyon nem tetszik ez az 5 évvel késõbb dolog.
Ha valami ilyen jól beválik azt miért kell így elrontani, könyörgöm!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rossz így látni a jövõt,sokkal jobb ha szépen kibontakozik minden.
Valahogy olyan illuzióromboló hogy mike eltûnt, hogy Lynette gyerekei mit csinálnak, meg ugye Gaby is.
Nekem ez nagyon nem tetszett.
Ez a dupla rész nálam 10/9.5 pontos lenne, de az 5 éves dolog miatt csak 10/7.
Ti hogy vagytok vele?
De az ott nem buzit alakít? 😄
azért ott vannak aszínészek is hogy mit el nem vállalnak!
igen, abból (QAF) a sorozatból van és úgy hívják Gale Harold!
sokan azt hitték (külföldi és magyar forumokon egyaránt), hogy Adam az, de azok nem t'om mit láttak...😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
#615: A világ egyik legnagyobb (talán a legeslegnagyobb) kultsorozatának a fõ-fõszereplõje.
egyébként én nekem kell az a magyar felirat, supersubtitle-ön még nincs fent, máshol? :-/
tök kíváncsi vagyok erre az évadzáróra, de ilyen félig (3/4-ig) értve nem akarom megnézni.
az a kis Kayla milyen kis ribanc, húúú de utálom az ilyen részeket egy filmben!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ami azt is jelenti, hoyg Nathan Fillion se nagyon várható vissza (pláne kapott egy rendes szerepett abc-n)
szal asszem 5 évadra nem maradok...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
4x13 Hello, Little Girl 4/27/2008
4x14 Opening Doors 5/4/2008
4x15 Mother Said 5/11/2008
a dátumokat az idõeltolódás miatt úgy kell értelmezni, hogy magyar idõ szerint másnap hajnalban kerül Amerikában adásba és nem sokkal utána lesz "publikus"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hétfõ hajnalban volt új rész. 4x11-hez van mindenhol már magyar.
4x12-höz még csak angol.
Remélem így végre nem beszéltek el egymás mellett többé e témában. 😊
Písz
De ha leírtad volna, te honnan szedted le, akkor segítettél volna a többieknek is. 😊
supersubtitles-en, hosszupuskán nincs
április 6.-ától új epizódok
de ennek nem tetszett a vége! 😞
a Carlos - Gaby vonal nem volt jó 😞
Ennek mûködnie kell spanyol felirat nélkül...😄
nem tudom melyik oldalt használod, feltételezem torrentrõl szedted le... de ajánlatos a kommenteket elolvasni, mielõtt töltesz! (jótanács: nézd meg a mininova-t, tuti jó oldal)
nekem miért csak valami Dom Player letöltésével engedi lejátszani?
nektek is?
az új 10-es részt csak egy iylen videólejátszóval engedi lejátszani, milyen f*szság ez?
honnan tudok letöltni egy normális verziót, vagy egy ilyen lejátszót?
Mondom, nagyon jó a 10. is! A Gaby-Carlos vonal a legjobb. 😊
remélem én is h nem lesz rosszabb:S.
(a régi banner jobb volt sztm,nem tom ki cserélte ki...de mind1)
ööö...retekegér...!
Remélem nem megy a minõség rovására,és jól folytatják a kiváló 9.részt!
Ez a S04E09 már átment jóformán katasztrófafilmbe. 😊
Amit nem értek: ha most sztrájk van akkor hogy-hogy kész van a E10? (Ez viszont már hozta a régi formát, nagyon jókat lehet rajta kacagni.)