728
-
#648 Azt gondolom... :))) Utána meg biztos más vonalon folytatod tovább a bizonyítást... :D -
#647 nem én :)
én csak főzök
(tök jó látni amikor a csaj elolvad a kajádtól :P) -
#646 ez jó :D -
#645 És te is tervezel könyvet kiadni...? :)))) -
#644 sajnos elég mozgalmas szakmát választottam magamnak, szóval dolgozok minden nap, néha szombaton is, sőt lesz hogy szilveszterkor, meg ünnepnapkor is fogok dolgozni! :(
De tetszik amúgy a szakma (Szakács) úgyhogy nincs nagy bajom vele, csak néha azért elfogadnék egy egybefüggő hét szünetet, amikor lelülök mondjuk teszem azt sorozatot nézni :) vagy játszani és akkor jó -
#643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is ezen agyalok már a kezdetek óta, hogy vajon mit akarhat. viszont az utolsó részben (5.) volt egy utalás: "...hogy tönkretegye azt az embert, aki tönkretette az ő életét..."
ki lehet ez az ember, aki tönkretette az ő életét? kinek lehet köze egyáltalán hozzá? én 2 emberre gondoltam, aki szóba jöhet: Mike és Carlos
egyébként én is jó színésznek tartom, ez a titokzatos (gonosz) szerep is neki való! :)
-
#642 bizony bizony!nekem is furcsa volt ez az 5 éves ugrás,de utána sztm nagyon jól megoldották,ugyanoan élvezetes a sorozat, mint volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit akarhat az az idegbeteg faszi?amugy csipázom azt a szinészt,az elit alakulatba is jól játszott.
-
#641 sajnálattal hallom... :(
kicsit nekem is elvette a kedvemet, amikor láttam ezt az 5 évvel később dolgot, de azért tudtak olyan ötleteket belevinni ebbe az évadba, ami miatt érdemes lehet még nézni! én is ezért tartok ki még mindig mellette...
szépen lassan derülgetnek ki a dolgok az 5 év alatti eseményekről, így elég változatos és érdekes (nameg néha meghökkentő) tud lenni, nem folytatódik a lerágott csont tovább "rágása".
ez csak az én véleményem, de azért remélem, ha lesz egy kis időd leülsz a sori elé és nem bírod majd abbahagyni, találsz benne vmit, ami téged is megfog majd...
üdv: Viktor -
#640 szerintem mostanában egyre kevesebben nézik a sorozatot, köztük én is, nekem eléggé elvette a kedvemet ez az 5 évvel később dolog...
mondjuk hozzá teszem nem láttam az 5. évad első részét, meg a többit sem, de majd bepótolom, amikor lesz egy kis időm..... talán -
#639 miért van kihalva ennyire ez a topic? beszéljünk már valamiről, milyen már az, hogy egy folyamatban lévő sorozatról csak kb 5naponta van hozzászólás... :( -
#638 köszi a feliratokat,mindig nagyon gyors vagy:) -
#637 köszi szépen! -
dharmawantsme #636 Akit érdekel, elkészítettem az új rész feliratát: http://dharmawantsme.blog.hu/ -
#635 egyetértek Victory1103-mal, szerintem sem volt gáz! már kellett is egy kis frissítés, ez az 5 év ugrás pedig újabb titkokat szülhet, ami feldobhatja a sorit. Én egy kicsit mondjuk sajnálom, hogy Gaby átment anyukába, de ettől függetlenül nem hagynám abba semmi pénzért... -
#634 Én is megnéztem de szerintem nem volt olyan gáz.Nekem egyébként ez a sorozat már régóta nem a vígjáték kategóriába tartozik.Nagyon ritkán fordul benne elő olyan jelenet amin nevetek.A vicces jeleneteket is az "erőltetett humor"kategóriába sorolnám.Az időugrással nekem semmi bajom mert mint azt más oldalakon is olvastam ez nagyon jó támpontot ad a flashbackeknek.A sorozat írói legalább nem hülyék tudják hogy mit kell leutánozni álá Lost ami az amcsik egyik kedvenc sorozata.Kíváncsi leszek hogy mi sül ki belőle én ettől függetlenül nézem tovább mert heti 45 perc nem olyan sok az életemből. -
#633 igen,mondják hogy gáz lett...(((( -
Boroskóla #632 Most néztem meg az 5/01 et, de ha még a következő részben is mindig ezt a 5 éves előre ugrást erőltetik, akkor nálam abba maradt ez a sorozat,ez már elég szánalmas volt szánalmas emberekkel,egy jó poént nem láttam :S
Ennyire nem lehet elbaszni valamit könyörgöm. -
#631 hmm, hogy ráéreztem mikor kell megkérdezni :) -
#630 Premieres sun sep 28th 9/8c -
#629 hali, nincs azóta új rész, vagy csak én maradtam le nagyon? -
#628 ezzel az elmélettel csak az a probléma, hogy ha most folytatják a "jelenben", akkor mire mondjuk 5 évad múlva eljutnak az előrevetittet ídőbe, akkor addigra már pl. a most bemutatott randa Gaby gyerekek is jócskán idősebbek lesznek (mmint a szinészek).
sokkal valószínűbb, hogy utalásokkal, vagy más epizódokkal (mmint flashback-ekkel) mutatják meg, hogy mi történt az elmúlt 5 évben.
de még az is egy érdekes húzás lenne, ha nem árulnák el, és a néző fantáziájára bíznák... -
#627 "dobja ezt a szart" :D
Remélem tényleg ezek lesznek, de a legjobb az lenne ,ha onnan folytatnák ahol abbamaradt, nem kell előreugrani.
Gabysban is remélem iagazad van,mert ha mégis az övéi, akkor már Gaby nem lessz az igazi Gaby. -
#626 sajnos nálam itt bukott meg a Kés/Alatt is!
Szenzációs az a sorozat, aztán bejön egy olyan epizód hogy 20 évvel később, és nagypapák, meg nagymamák a főszereplők... szóval egyszerűen vége a sorozatnak ha azt vesszük, mert hol a feszülotség, hogy mnodjuk, úristen meghalnak a főszereplők vagy ilyesmi
Itt is, nálam is nagyon lehúzta ez az egész dolog. Hát a Gabys dolog az no comment, az borzalmas.
Lynettes dolgot meg lehetett sejteni talán :D bocsi, hogy így írok de lusta vagyok spoilerezni, így megpróbálom úgy hogy ne rontsak el semmit se.
A Suzenes dolognál meg nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak, egyrész a szereplő miatt kellett röhögnöm, másrészt, hogy miért?! :(
Nagyon várom az 5. évadot, nagyon kíváncsi avgyok, hogy hogy fogják folytatni. Nagyon rmeélem hogy ezek a dolgok csak ilyen becsapások, és:
(uhh, de utállak, most spoilereznem kell! :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet hogy ez egy iylen pillanat 5 év múlva volt, és Suzan csak összeveszett Mike-kal, aztán dobja ezt a szart...
Lehet hogy Gabynak nem is a gyerekei vagy nem tudom
Na jó, én csak remélem hogy nem rontják el a sorozatot, és happy lesz az egész! :( -
#625 Te jó ég...
Nagyon ütött ez a dupla rész.
Igen hatásos volt, végig feszültséggel teli, a titkok pedig kiderültek..
Cathrine karaktere nagyon szimpatikus lett nekem.
Viszont nagyon nem tetszik ez az 5 évvel később dolog.
Ha valami ilyen jól beválik azt miért kell így elrontani, könyörgöm!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként Gabynak nem lettek tul szép gyerekei :P
Rossz így látni a jövőt,sokkal jobb ha szépen kibontakozik minden.
Valahogy olyan illuzióromboló hogy mike eltűnt, hogy Lynette gyerekei mit csinálnak, meg ugye Gaby is.
Nekem ez nagyon nem tetszett.
Ez a dupla rész nálam 10/9.5 pontos lenne, de az 5 éves dolog miatt csak 10/7.
Ti hogy vagytok vele? -
#624 először én is úgy láttam, aztán visszatekertem, mondom, ez az asrác ami a coolon annak a sorozatnak az előzetesében van...
De az ott nem buzit alakít? :D
azért ott vannak aszínészek is hogy mit el nem vállalnak! -
#623 én is remélem, hogy nem 5 év múlvától folytatják! de micsoda vége lett! már alig várom a köv. évadot! lassan "vége" lesz minden sorozatomnak... :(
igen, abból (QAF) a sorozatból van és úgy hívják Gale Harold!
sokan azt hitték (külföldi és magyar forumokon egyaránt), hogy Adam az, de azok nem t'om mit láttak...:) -
#622 egyébként, a Suzannal a végén az a fazon, az nem abból a buzi sorozatból van? -
#621 mivel kb 10 évadra vagy hányra vannak leszerződtetve, így minden valószínűséggel, de remélem nem ettől az 5 év múlvától folytatják -
#620 Úristen!! Láttátok az utolsó részt??? Oh my f... God!! Ugye lesz még 5.évad?? :o -
#619 köszi szépen:)
-
#618 Nincs. Holnapra lesz elvileg a Hosszúpuskán. -
#617 az évadzáróhoz van valahol magyar felirat?sürgős lenne...köszi -
#616 általában nem, de olyan írtó nagy Firefly (és Two Guys and a Girl) fan vagyok, hogy Nathan Fillion sorozatos alakításait követem. DH-t is valóban csak ettől az évadtól kezdve néztem (főszereplő karakterek neveit se tudom pl. mind:P).
#615: A világ egyik legnagyobb (talán a legeslegnagyobb) kultsorozatának a fő-főszereplője. -
#615 most ha nem néztem volna meg a gúglin, akkor az ki? :D
egyébként én nekem kell az a magyar felirat, supersubtitle-ön még nincs fent, máshol? :-/
tök kíváncsi vagyok erre az évadzáróra, de ilyen félig (3/4-ig) értve nem akarom megnézni.
az a kis Kayla milyen kis ribanc, húúú de utálom az ilyen részeket egy filmben! -
#614 De ez a karakter csak a 4.évad óta van csak a sorozatba.Meg te szereplőhöz kötöd egy sorozat nézését???Ha nincs benne kiszálsz ha meg pl 5.évadba jön kedvenc színész akkor beszállsz vagy nem értem a logikát -
#613 elvileg nem mennek majd vissza :S
ami azt is jelenti, hoyg Nathan Fillion se nagyon várható vissza (pláne kapott egy rendes szerepett abc-n)
szal asszem 5 évadra nem maradok... -
#612 Nekem is tetszett az évadzáró!Most kíváncsi leszek hogy a következő évadba visszamennek-e abba az időbe mikor még élt a Mary Alice vagy folytatják rendesen.Mert a mostani rész végére nyílván azért rakták be a Susanos jelenetet hogy utaljanak rá ,történne itt még egy s más.. -
#611 jó, én teljesen lemaradtam, remélem a 13. részt letudom még szedni! :S -
#610 hát ez az évadzáró.... kicsit hatás vadász volt azzal, amit a végén megléptek. -
#609 jövőre való tekintettel:
4x13 Hello, Little Girl 4/27/2008
4x14 Opening Doors 5/4/2008
4x15 Mother Said 5/11/2008
a dátumokat az időeltolódás miatt úgy kell értelmezni, hogy magyar idő szerint másnap hajnalban kerül Amerikában adásba és nem sokkal utána lesz "publikus"